hilo latino
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
m.youtube.com
soundcloud.com
youtube.com
youtube.com
index.hr
vocaroo.com
twitter.com
Mi Sangre por Hilo Latino!
Perpetualno pomeram guzove u istom smeru dok na sebi nosim provokativni donji vesh.
Mi sangre por hilo latino
Wtf pa ja ovo radim po autu trenutno
Mi Sangre por Hilo Latino!
Podsetnik
kakav provokativni donji ves majke ti
osvezavam se hladnim domacim sokom od narandze
haha kako je izdominirao brat
>filename
placc
tangice
Pa tangare druze zar nisi cuo??
Slika je povezana to sam ja.
Svi mi kazu da se lepo oblacim.
dbi, ocekivao sam da ce mu zavaliti pesnicu u facu
tange su nekad bile provokativne sada su normala dbi
>Domaće naranče
>srpska zastava
U visokom stanju sumnje sam trenutno
Tange su kod nas usle u modu tamo 2001. godine, tada je prva devojcica u mojoj osnovnoj dosla u tangama, koje su se videle kroz njene helanke i svi smo je jurili i lupali po dupetu.
ovako izgleda prosecan ex-yu poster
hteo je reci da mu je mama iscedila narandze i napravila sok
MOJA KUMA
NOSI TANGU
nije mama nego bazirana baba
bazirane babe su baza
i bazirani calovi koji slusaju stari rock
ko je jos nosio tange i helanke 2001, tada su sve devojcice nosile farmerke zvoncare
eh sada se mozemo samo prisecati vremena kada su devojke bile normalne (u poredjenju sa danasnjim vremenom)
Na casu muzickog u osnovnoj skoli drugar doneo CD na kojoj je bila ova pesma i uciteljaca nas je lagano pustila da slusamo i djuskamo na casu.
Ima li ovdje koja plava Hrvatina da me dobro izjebe
meni je moja uciteljica srala kada sam doneo kasetu zabranjenog pusenja
m.youtube.com
Ovo smo puštali u osnovnoj i uletavali u žensku svlačionicu prije tjelesnog lmao
Ja sam donosio DJ Krmka kod Muza koji je imao 80 godina i predavao muzicko uprkos zubu vremena.
moja bazirana-baba je umrla ali kad je bila ziva znala je da zakolje kokosku ako joj kazem da sam bar malo gladan
ali smo zato jeli duplo ljute kobasice zato sto joj je ukus otisao dodjavola a ona ih je kao testirala
baza
No homo ali je ova pesma upaljena:
soundcloud.com
>ook kad slushas obscure soundcloud pesme ili underground meme i neki normi kaze 'Ah cuo sam tu pesmu negde' ili 'Jao znam tu pesmu kako se zove' pa moram da se izvlacim nogama i rukama
kad vidite osjecanku u koncu recite joj da posta facu bez sminke, juce se usrala kad sam joj to predlozila ima da danas izvrsi
volite svoje bazirane babe dok su jos zive, jednom ce vam nedostajati
vaistinu su baza
Ljudi, koliko cesto jedete sirovo voce i povrce? Jabuke me iskreno smaraju, ali zato sada leti cepam kajsije breskve itd dok ne puknem.
Kod mojih je koncept salate doslovno samo iseceno povrce sa soli i/ili sirce ako je strstavac, zelena salat ili kups pa jedem sirovo svaki dan.
>tjelesnog
Ovo.
smrt beta orbiterima
Ja samo kad me baba tera, pa uzmem da je skinem sa vrata.
Sirovo povrce ne jedem, tera me da povracam, osim paradajza sa sirom i malo soli.
od voca jedem kajsije, breskve, jagode i maline
a od salata srpska i shopska.
znao sam da si joj ti to predlozila
kako uvek pogodim tvoje postove
hahahha....frdaman ananas....hahahaHAHAHA...POFUKAN ANANAS, LJUDJE! Vsi si poglejte spektakel ananasa, ki ga glodata koza in podlasica! Ne moreš verjet, nekega dne je v generalštabu generalissimu dr. prof. ing. Tuđmanu kapnilo, da za narodni simbol lepe njegove izbere ŠMENTAN ANANAS. Ja, pa še takega s kozjimi dreki ozašljanega! Ko bi bil vsaj izbral lubenico, te se da še uvoziti iz Makedonije, ali pa morda vzgojiti v neki puščavski kotanji v Dalmaciji. Vendar to ni bilo v zvezdah vrlim Hrvatom, oni so hoteli luksuzne dobrine, tako malo po import-eksport ono-ovo jugo biznismensko, tako da so iz sončne Brazilije na zastavo uvozili kar ananas, kot so bili že prej uvozili Torcido. In nobenega ugovora ni bilo, saj so Hrvati prilagodljivi ljudje, ki so priličili že kajkavščino (slovenščino), Kolinsko, Mercator, valu Savudrijsku, štruklje....vendar slovenstvo za njih ni dovolj, Hrvati stremijo k stometrskim kipom Isusa (katero besedo so sicer ukradli Srbom/Grkom/Arabcem), fuzbal huliganstvu in favelam! POFUKAN ANANAS! OPIČJA JUHA, TO JE ENA POSLASTICA! RED IN NAPREDEK! PREDVSEM IN PRVENSTVENO PA JEBENI ANANAS!
ocenite/10
Hej zagrepčanko ne radi si to
Sredi taj krevet, kako ti nije stid
samo /despacito/ bakero moj
Prvi put slusam ovu pesmu i momentalno mi se svidela.
Ide u mixtape za kola.
jedem skoro svaki dan sirovo, sve vrste voca a najvise volim breskve, banane, jagode, maline, kupine, kajsije, sljive i kruske, od povca sve osim cvekle
jesi ti ja???????
zagrepčanko ubio te guzobol
jedva cekam da mi bazirana baba napravi dzem od jagoda i sljiva
kako smuvati cicu sa kojim se dopisujem?
HUTNO POMOĆ TREBA
postaj slike cice
samo budi svoj tepra
koristi Sup Forums buzzwords i ex-yu meme, mislice da si kul i smuvaces je lagano
Dear serbs and moslem serbs please answer this:
If a serb decides to move to Herzegovina, would he get discriminated/attacked by the muslims? Does the hate because of the /yu/goslav wars still exist?
zao mi je sto na ovim prostorima i nema toliko dzindzera :/
budeš zanimljiv
a marš u kurac, pa da mi drkaš na cicu
ne umem
evo pokušavam
bukvalno ovo
zute maline pokidale
ovo brt hilo latino musika je najbolja
Nemoj biti autista ,picka i nestrpljiv.
Srecno, porodico.
uh prvi put vidim ovo
kakvog su uklusa?
>"One koji govore o seks, drugs & rock proglašavaju se nazadnjacima, mračnjacima. Zamislite koncert na kojem pjevač zaurla 'seks', a masa odgovori 'spremni, drugs, spremni, rock, spremni'. Nitko iz medija ne bi to osudio kao fašizam, ali ako kaže 'za dom spremni', to je odmah ustaštvo. Još ako ga netko iz crkve brani, onda je to klerofašizam. Još je 1070. godine kralj Petar Krešimir IV. upotrijebio pozdrav 'Za dom spremni', želeći reći da su Hrvati spremni i umrijeti za slobodu u borbi protiv Venecije", govorio je Kaćunko.
daj tutorijal, BRZO BRZO BRZO
daj i ti tutorijal
HITNOOOOO
jako sladunjave
hahah gledaj mu kape pravi je CHI
postaj sliku prvo
Jebote da bar meni kite uletavaju
ovo je doktor slao ljudima
ne želim da mi drkaš kurence na moju cicu
čak i ja to ne radim
Še jaz ne vem kaj si napisal, kaj šele ostali, ki ne razumejo slovensko.
slicnog su ukusa kao obicne maline, ali imaju drugaciju teksturu, nekako su neznije i mekse, milina
posalji joj DESPACITO i gotova je
obicne maline su kiselaste ove su nekako blaze
već sam slao, ne da pičke
Kiša pada i sija sunce, cigani se _____
O V O
V
O
cigani se kote kao zečevi
smokve su jako potcenjeno voce. imam 3 velika drveta smokve u dvoristu i svako leto se useravam od jedenja doticnih
fak, onda moramo da predjemo na plan B
imao sam jedno vreme smokve u dvoristu i nikad mi se nisu svidjale pa odsekao drvo
Ne seri, smokve stižu u pozno leto
Kivi isto
Dobio sam trovanje vitamina C kao klinac od njih
BAM BAMBUCHA
Zavisi kakve su, ja imam one mekane i jako su ukusne, a ljudi drze i one bez soka e te su ogavne i od njih je samo korist onaj beli "sok" sa peteljke, on uklanja bradavice i bubuljice 100%
pa i pozno leto je leto, meni je leto sve dok su vrucincine, znaci do kraja oktobra pocetka novembra realno
>onaj beli "sok" sa peteljke, on uklanja bradavice i bubuljice 100%
moj otac je sekao takvo drvo i oni listovi su mu toliko nadrazili noge da je nedeljama imao upalu i na kraju je ostao bez dlaka na nogama lmao
Ne bre. Znas ti sta je podcenjeno voće:
Mušmule. Da dobro si čuo, jebene mušmule.
>ljudi drze i one bez soka e te su ogavne
nisu dobre dok ne sazru kako treba, a onda postanu bozanstvene
smokva je inace vrlo zajebano drvo, pored toga sto pece pusta ogromno korenje i sjebava okolno rastinje, a privlaci i ose
haha moj ortak je raskinuo sa ribom tako sto joj je rekao da je jebena mushmula
poslušala je, hoće da se vidimo večeras, rekla mi je da ima prazan stan, i da dođem pripremljen
hvala /ex-yu/
OBO
imao sam jedne u dvoristu, jako fino voce
Moj ortak nikad nije imao ribu
jebeni Nemci
lmao
dzenarika ili dzenerika?
musmule su mi onako, mada ih nisam jeo 100 godina pa nisam vise siguran