Metehan edişın
/tr/
Other urls found in this thread:
kulbilge9.blogcu.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
Atam :)
Inshaallah
Biraz da gülelim.
>ben orta asyadan gelme bir türküm
>b-ben kesinlikle asimile olmuş arap yunan slav iran gürcü ermeni hitit karması değilim
>yemin ederim!!!
kek. t*rkolar hep güldürüyor beni.
>asimile olmuş arap yunan slav iran gürcü ermeni hitit
olsaydım onlara benzerdim moruQ
>götümden ne kadar batı asya halkı varsa uydurayım da inandırıcı gözükeyim
teknoloji gelişti gülüm, artık k*rt/dönmeliğini başka yerde yap.
sıktınız.
Yarı İranlı yarı eşşek olacağıma TÜRK tecavüz/asimile bebeği olurum daha iyi lmao
yetmez ama evet.
bump ulan sapıklar
Aydınlı gEriLLa olmayı seviyorum bebeQQQ
ishal olmuşum en yakın ş*hİT mezarlığı nerde???
kulbilge9.blogcu.com
kolay gelsin /ka/rdeşim :Ddddddd
Gerizekalı T*rkolar.
...
bok
ş*h-İT mezarına bok
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA
Perinçkek Üstad mıdır? Bokistanda götünü yakmadığı insan kalmadı.
Berqay sevgilinin resimlerini at da otuzbir çekek.
onun yerine oRRRRRRRRRosbu ananın amçık resimlerini atsam qnq????
Atmazsan gavatsın.
Yarak yemek sevap
o zaman anan cennetlik :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAH
Inshallah :DDDD
iyi siktin almanciyi hoxam :DDDDDDDD
xD
cringe
Niye aynaya bakıp konuşuyorsun?
benim hayatım cringe amqqq
PİÇ resimleri atın
yok oRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrospu ananın suratına barak konuşuyodum qnq :DDDDDD
bende
...
Çok güzel şarkıymış qnq ilk defa duyuyorum.
ne 15 temmuz ş*h-İTiymiş be amınakoyam bilseydim babamı sokağa yollardım 15 temmuz gecesinde istediğim yere burslu giderdim
EFFFFSANE
HAHAHAHAHAHAHAHAAHA ON NUMARA
komik memeler atın yauuvvvv xDDD
bende
...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TAM BİR KAHKAHA FIRTINASI
şeyyy.. onun yerine oRRRRosbu ananla dün gece çekindiğimiz fotoları atsam??? :dDDDDDDD
ATMAYAN EN AĞIR İBNE HADİ BEKLİYORUM O RESİMLERİ
BAŞKA ÜLKEDE YAŞAYAMAM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Bende
kes ula
aynen jon vaynen
Why are posts on /tr/ so fucking awful?
The entire thread is just depressing to read.
HAHAHAHAHAHAHAHA
çok komik tirad hemen kaydedin
LOOOL
Havuç bu ne hal??
ADAMIN ADI İCE CÜBE VE ORDADA BUZ ERİMİŞ ANLADINIZMI? XD
anlayanlar beğene tıqladı bile ;)
Ana! Bababababababa!
QNQ BU KADAR ORJİNAL ŞARKILARI NERDEN BULUYON YAVVVVVVVVVVVVVVVV
HAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHA
yok cübbe amınakoyyim
>YANDIM aLL*h
ben çocukken tamer karadağlının taklidini yapmayı çok severdim ve akrabaların önünde bababababa diyip milleti güldürürdüm ama şimdi bu postu görünce şaklabanlıklarımı hatırladım ve kendime cringe oldum blogumu okudunuz için teşekkür ederim.
ıııı... şeyden buluyom.. :dDDD
EFSOOOOOOOHH
benim hayatım cringe
Nerden buluyosun qnq, nerden
abone olmak isterdim hocam
Muhtemelen anana babana ayıp olmasın diye gülmüşlerdir ve içlerinden "ne gerizekalı çocuk" diye geçirmişlerdir.
anan benim yarrağıma abone amQqqQQ :DDddddddddd
insanı daha mutlu eden bir şey yoktur sanırım. iki haftadır haftada 3-4 kez koşuyorum. hormonlardan mıdır nedir böyle deli sikmiş gibi mutluyum arkadaş. ne bir stres ne bir anksiyete kaldı. güne mis gibi başlıyorum. bir de bu yeme içme işini düzene soksam kimse tutamaz lan beni artık. sigarayı zaten bırakmıştım.
adındır.
candır.
annemdir.
kanserdir.
yeşil gözleri ortaya çıkarandır.
not: annem 2 haziran 2016 da vefat etti. acısı hala bir kurşun gibi gırtlağımda. mideme saplanan onlarca kramp... acılarla örülü bir ömre sahip, iran filmlerindeki yaşlı bir adam gibi hissediyorum. hiç unutulmayan yüz anne yüzüdür. bu böyledir...
...
la budda en yubadağğğğğğğğğğĞğ
birisi bokistanı nukelesede kurtulsak
hızlı zeka testi. Bu nedir?
...
...
+ ş*h-İT karılarını KÜRDistan'ın başkenti olan AMED'de pazarlayarak elde ettiğim paralar - ise geriLLa'ya yolladığım paralar
peki son günlerde büyük düşüş yaşanmış bunun nedenini neye bağlıyorsunuz?
şeye bağlıyorum........................................ :DDDDDDDD
Türkiye'deki Suriyeli sayısı
Xddddd
gerçekten güzel tahmin AMA
oğlim şehiD karılarına maaş bağlanıyor amqq niye paraya ihtiyaç duysunlar
bokistandaki suriyeli sayısı çoktan 4 milyonu geçti bremn
youtube.com
NEDEN BOKİSTAN
bayramda suriye'ye gidip eve dönmeyenlerdir
hahahahahahahahahahahahahahaa
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxd
loooooooooooooooooooooooooooooooool