kurva anyátok
Kurva anyátok
bump
hitler vagyok
hogyan tudnám megnövelni a 15 centiméteres péniszemet, sajnos rettenetesen kicsinek érzem
Tehát akkor ne viselkedjek úgy, mint ahogy szoktam?
BIGGEST LEAK IN 4CHIN HISTORY
archive.is
archive.fo
ROTHSCHILD LEAKS
These Rothschild satanic child sacrificing ADRENOCHROME PRODUCING fuckers EXPOSED
de, csak add önmagadat
>15 centiméteres péniszem
undarázs detektálva
Ezzel kapcsolatban sajnos nem tudok segítséget nyújtani. Nekem soha nem volt ilyen jellegű problémám.
21 vagyok és 14 éves korom óta nem nőtt
wat?
A Jobbik tervezi-e a kapcsolatok bővítését a keleti testvérnépeinkkel, főleg kulturális téren?
ez a névbuzulós vicc már az első 5 percben unalmas volt
worst general on Sup Forums
Nem hől
anyád
ömm bazsi
Nem.
megnyerte a szavazatomat vona úr
most erre a vonás szarra gondoltam, nem is vicces, csak unalmas baromság
MELEG VAN BASSZAMEG
HOGY LEHET ÍGY ALUDNI?
egész mélyen hől
nyomd be a klímát
Burzsuly féreg detektálva.
Hajtogass egy legyezőt.
Vagy valami hasonló.
Esetleg vékonyabb takaró.
Talán a ventilátort érdemes bekapcsolni (ha van)
ELKÚRTA AZ ORSZÁGOT A SZARBÁN!!!!
ROHAGGY MEG SZARBÁN, ELKÚRTAD EZT A SZARORSZÁGOT, TE MOCSKOS ÁLLAT! ELKÚRTAD TE TÖRPE! OSTOBA, GONOSZ TÖRPE! TÖRPE SZARBÁN!
SZARBÁN A NEMZET MÉSZÁROSA, LEMÉSZÁROLJA A MAGYAROKAT! DÖGÖLJEN MEG MINDEN FITYISZ SZAVAZÓ! TÖNKRETETTÉTEK AZ ORSZÁGOT, MINDENT ELPUSZTÍTOTTATOK, NYOMORBA DÖNTÖTTÉTEK AZ EMBEREKET, MINDENKI MENEKÜL!
VISSZAFOGLALJUK AZ ORSZÁGOT!!!!
AJÁNLOM, HOGY MINDENKI SZAVAZZON BOTKÁRA, AKI NEM SZAVAZ BOTKÁRA AZ EGY MOCSKOS H A Z A Á R U L Ó !!!
JÓL HALLOTTÁTOK BÜDÖS NÁCIK!!! TI VAGYTOK A HAZAÁRULÓK, AZ ORSZÁG ELÁRULÓI, A NÉP ELLENSÉGEI, DÖGÖLJEN MEG MINDEN NÁCI, MINDEN TAKONYGERINCŰ MOCSKOS FIDESZNYIK!!! KOMMUNISTÁK ÉS FASISZTÁK VAGYTOK EGYBEN AZ EMBERISÉG MOCSKA!
KI TAKARÍTJA KI A MOCSKOT???!!!!!
BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA BOTKA
HA NEM SZAVAZOL BOTKÁRA, KITAPOSOM A BELEDET, HA SZARBÁNRA SZAVAZOL ELVÁGOM ANYÁD TORKÁT IS!!!!!!
>HA NEM SZAVAZOL BOTKÁRA, KITAPOSOM A BELEDET, HA SZARBÁNRA SZAVAZOL ELVÁGOM ANYÁD TORKÁT IS!!!!!!
...
Na kitaláltam tesik. Kiraktam a konyhaablakba a ventillátort, ami így szipákolja befelé a kinti hideg levegőt és emellett fehérzajt is generál. A hálószobám ablakát is nyitva hagytam, és becsuktam minden ajtót, kivéve a konyhát a hálószobámmal összekötőt, így tökéletes alacsony hőmérsékletű légáramot teremtve.
Ánon mit hallgat így estefele?
youtube.com
cuck
ma kilencvenesek estét tartok, mi ebben a kakukkság
ez jobb hől
youtube.com
az összes rádió isten
tény
kár, hogy Jánosfi Károly kalandjaihoz nem sikerült tizedilyen jó számokat se találni, meg úgy en bloc azóta se nagyon a Sziklacsillagnál
krindzs
t. gyermekkor nélküli egyén
ez
san andreasét jobban szerettem hől
ez még az egyik legjobb csatorna onnan, a Personal Jesus avé is örök kedvenc, de kurvára hiányoltam legalább egy darab rendes elektronikus/popcsatornát
Rázom a fenekem.
épp most adtam fel hirdetést hamis elérhetőségi adatokkal az email címet leszámítva jofogasra:D
és mit árulsz?
Magamat
SSD-t
kéne gyors halál
Kéne halal gyros
már vacsoráztam, inkább a gyors halál kéne
>jaj meg akarok halni mélymély xDDD
ja az jó lenne
>aaa rájövök, hogy 108 fejezet helyett, csak 41-et kell lefordítanom
Ha lenne pezsgőm, akkor eskü felbontanám.
aki ezt olvassa az buzi