Thick Turkish Girls edision
/tr/:
Other urls found in this thread:
instagram.com
youtube.com
twitter.com
fuuuuuuck
sauce?
pic, as if im ever going to share this sister's instagram with some retarded kafir
nasilsiniz ulan t*rk picleri :DDDD
gecenini koru olmustur... eve donerken yolda biricik dostunuz jack in the box a ugranir, sirada beklerken ulu orta yerde carcar bagirarak konusup kafa sikmeyi seven amerikan milletine mensup bir kadin yanasir.. o sirada imagine turk arkadasiyla havadan ve de sudan konusmaktadir.
- boyle iste..
- hakkaten iyi olmus abi.
- pardon...
- ...?
- hangi dilde konusuyorsunuz?
- turkce..
- aa cok ilginc..
- ya evet .. neyse abi iste sonra ben de dedim ki se..
- peki siz turkiye de istediginiz gibi disari cikip icki icebiliyor musunuz..?
- ................ what?
- siz turkiye de istediginiz gibi disari cikip icki icebiliyor musunuz..??
- ................ what?
- ya diyorum ki siz turkiye de istediginiz gibi disari cikip icki icebiliyor musunuz..?
- .................what? (arkadas ucuncuden sonra yarilir)
- aa.. so you re fuckin' with me* ha?
- (yuzume kendimi kasmaktan bruce willis tarzi bir gulumseme peydah olur)
- sen turkiye'den kalkip benim ulkeme gelip ondan sonra burda benimle dalga gecemezsin tamam mi..
- .................what?
- sen turkiye'den kalkip benim ulkeme gelip ondan sonra burda benimle dalga gecemezsin tamam mi..
- .................what??
- sen turkiye'den kalkip benim ulkeme gelip ondan son... eeeeh her neyse.. seninle ugrasamiycam gerizekali turk.. dedigim hic bir seyi anlamiyosun zaten..
- dedilerinizi gayet iyi anliyorum bayan.. sadece cevap vermek icin deger teskil etmiyor..
- e madem dediklerimi anliyorsun da neden bana cevap vermiyosun...
- .................what?
- ciyaaak... ay yeter daha fazla dayanamiycam bu salakliga..
- (cinli kasiyer): siparisinizi alabilir miyim?
- (sarisin abla seri bir sekilde siralar): banaikijackburgericindemarulolmayacaksoganolmayacak patateskizartmasiistemiyorum bitanedekucukboykola.. paketyapinpaketinicinetuzveketcapkoyun..
- (cinli kasiyer): what?
imagine, arkadasi, butun sirada bekleyen musteriler, kasa gorevlileri, shift muduru yerlere duser.. yemek yiyenler tikanir, kola icenlerin burnundan kola fiskirir.
>want a real pugnant tyrkisk peber, user?
>brrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaapppppp p pp p p p
Do Turkish qts like Arab guys?
Turkeye gitcem ailemi gurmek icin ama Sup Forums orda kulanablirim mi?
...