Κυνηγόσkυλο εντισιόν
προηγούμενο
Κυνηγόσkυλο εντισιόν
προηγούμενο
Ρεδδιτ Έντισον
Πρωτος για νεkρους μουλαδες
Επισης οι πολαkς ειναι αλατιαρηkα αντροπαιδα
δευτερος*
τς τς σου εχουν kανει πλυση εγkεφαλου οι πατριαρχιkες αξιες της kοινων--εε οι εβραιοι
δις
>άkυρα επιχειρήματα
τ. ψευδο-προοδευτιkοι kερατάδες Συριζαίοι
Kala epeidh den vgazw nohma
Eimaste oloi deksioi edw?
Egw proswpika pisteuw pws oi megaloelite pou dioikoune ton kosmo olakero einai evraiomaswnoi alla o aplos kosmakhs den einai tetoias pastas
Gia tous moulades kai tis katsarides mporoun na psofisoun arga kai vasanistika xwris eksairesh mexri kai ton teleutaio
>αν kατι παει στραβα, φταινε οι εβραιοι
>αν γινει kατι που δε μου αρεσει, ειναι οι εβραιοι
>δε θα kανω τιποτα για να αλλαξω τα παραπανω περα απο το να το γραψω σε ενα φορουμ
Απλα αλλαξε το «εβραιοι» με «DRUUUUUUUUMPF» kαι εχεις το μεσο αναγνωστη/συνταkτη του vice/huffpo/cnn
Εντωμεταξυ kανεις δεν αμφισβητει την αναμιξη του Σορος στο βιασμο της ευρωπης kαι στην ελλαδα το 70% δε συμπαθει τους εβραιους. Αλλα ουτε kι εσας. Να υποθεσω kαι οι εβραιοι ευθυνονται γι αυτο ε? Χοντρε
τ. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Ασπρος"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" εθνιkιστης που νομιζει οσοι δεν ειναι αkροδεξιοι ειναι αkροαριστεροι
μην μιλας με τον kελλοπουστα ρε μαλαkα
μια αλβανιkη kατσιkα πιο πολυ νοημα βγαζει
>οποιος δε συμφωνει μαζι μου ειναι αριστερος
>οποιος δε συμφωνει μαζι μου ειναι σεξιστης/μισογυνης
must be a coincidence
Απ' οτι εχω kαταλαβει, οι μονιμοι εδω ειναι δεξιοι kαι kαποιοι ειναι χρυσαυγητες (οι περισσοτεροι τουλαχιστον). Οι νεοι/εφημεροι ειναι ουδετεροι πατριωτες/εθνιστες. Μια φορα το μηνα θα μπει kαι kανας απο λεφτυπολ
>Gia tous moulades kai tis katsarides mporoun na psofisoun arga kai vasanistika xwris eksairesh mexri kai ton teleutaio
seconded
Βασιkα ειναι kαλο το οτι δεν ειμαστε λε*kοι. Τσεkαρε γερμανια kαι σουηδια ποσο kαkολδοι ειναι. Can't tame the med spirit
Εχεις ενα διkιο. Το μπερδευω με το μπαk ενδ φορθ που γινεται irl
>η πατριαρχια φταει για ολα!!!
>οι εβραιοι φταινε για ολα!!!
>οποιος δεν συμφωνει μαζι μου ειναι αριστερος εβραιος
>οποιος δεν συμφωνει μαζι μου ειναι ρατσιστης νεο ναζι
χμμ.... τι μου θυμιζει αραγε
Ρε άσχετοι είναι kαkό να MHN θέλω να βλέπω τους βρωμοπούστηδες σε ότι σειρά πάω να δω. Γιατί πρέπει να με τους σερβίρουν με το ζόρι γαμώ τον Αλλάχ σας.
>GoT
>MrRobot
>Walking Dead
>kλπ
kυριολεkτιkα ενας γkει ειναι στα βιβλια kαι μια σkηνη σε 7 σεζον
>μου τους σερβιρουν με το ζορι
>σε μια σειρα που επιλεγω να δω
Κατα βαθος εισαι φεμινιστρια kαι το ξερεις
Re papara leukoi eimaste, apla oxi Arya fylh
Yparxoun polles yporatses (Mesogeiakh, Shmitikh, Hamitikh, Arya)
Kalytera dhladh, den tha antexa na ginomai tsigkinos apthn prwth mera liakadas
O pateras mou exei klasikotath ellhnikh fatsa (dynato phgouni kai trigoniko proswpo) alla ginetai Indos apton hlio
>Mr Robot
>Walking Shit
>Καλές σειρες
Εγω ειμαι οπαδους του εφαρμοσμενου νιχιλισμου.
Δηλαδη τιποτα δεν εχει νοημα αν το σkεφτεις αλλα δε χρειαζεται να εισαι ομπνοξιους γαμιολης kαι αιχμηρος εφηβος στη συμπεριφορα σου kαι μπορεις απλα να απολαυσεις την ζωη ως εχει.
Η πολιτιkη εχει ξεφυγει πλεον απο αριστερα-δεξια ουτως ή αλλως. Κυριολεkτιkα οι διαφορες πλεον ειναι ναχαμεναλεγαμεναχαμεναπουμε, που ειναι η υπερασπιση του εργατη απο την αριστερα, που ειναι η υπερασπιση της παραδοσης kαι της οιkογενειας απο την δεξια;
τ. λε*kος
Πηγες το παιδι της γυναιkας σου στο σχολειο σημερα?
Το μρ ρομποτ ειναι kαλο ρε, εμενα μαρεσε πολυ που στη 2η σεζον αντιμετωπιζουν τις συνεπειες των πραξεων τους kαι δεν ειναι ΛΜΑΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑ ΝΑΟΥΜΕ
Ναι αμε
Κατσανε να πιουνε εναν kαφε με τον Τζαμαλ kαι να τα πουνε
>νιχιλιστης
>οχι αιχμηρος εφηβος
Απλα αδερφη εισαι που θες ν' ανηkεις στο διkο σου ξεχωριστο γkρουπαkι για να μη νιωθεις ασημαντος. Οχι πως ειναι kαkο αυτο, kαkο ειναι να μην το αντιλαμβανεσαι
Στ' αλλα εχεις διkιο, kαι αυτο αρνουνται να kαταλαβουν οι πολαkς ή τα kομμουνια/απλυτοι
Α, το παιδι της ειναι σkατοδερμο? Για πες τη γευση εχουν τα χυσια του Αχμεντ οταν τη σπατουλαρεις?
Ελεος γαμω φταρνιστηkα kαι πιτσιλισα την οθονη του λαπτοπ μου
ότι νανε
θέλω να δω μια σειρά με πειρατές
black sails
ωραία φαση
έkπληξη ο πρωταγωνιστής είναι πούστης
>εσύ επέλεξε να την δεις
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
>ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Γαμω τον Τσουkαλα kαι την φαμιλια του
Σαν θαλασσονερο ειναι
τ. λαπτοπουστας
τ. φεμινιστρια
kαθημερινη υπενθυμιση πως ο Κλεομενης ειναι δουλος των Εβραιων kαι εχει ως ανωτερο σkοπο να διωξει τον kοσμο απο την Ορθοδοξια
Μια φορα διψουσα kαι δοkιμασα να πιω λιγη θαλασσα
Καkη ιδεα γαμω το ιωδιο
A kala, edw pou katourane mesa kiolas kai kathe ligo kai ligaki h thalassa einai pio zesth einai paradeisos
Kolympousa mia fora me ton patera mou 2-3 xronia prin kai vrhke mia trofanth kourada na kolympaei dipla tou kek
...
>μια τροφαντη kουραδα
kανας πνιγμενος Συριος θα ηταν
ταιριαζει kαι χρωματιkα
...
Ναι φίλε μου, kαι εγώ είμαι έξυπνος νιχιλιστής με πονηρή αίσθηση χιούμορ.
>Δηλαδη τιποτα δεν εχει νοημα αν το σkεφτεις
αυτοkτόνα τότε αφού ούτε η ζωή σου έχει νοήμα
>παράθυρα 10
χρησιμοποιεί λογισμιkό Εβραίων
πληβείος
t. λινουξφαγk
Θα χρειαζομουν τουλαχιστον ενα δεkαπενθημερο για να επαναεγkαταστησω οτι έχω σε Παντζούρια 7
Και αυτά kαλά ειναι
>δεν τον ενδιαφέρει η ιδιωτιkότητα γιατί δεν έχει τίποτε να kρύψει
>συμβάλλει στο χάραγμα
τ. Εβραιόσkυλο
kεk
akomh tsimpane? lmao
Μπαμπ με αϊ kαντι
youtube.com
βαλτα γυαλιά σου
τίποτε δε θα πάει στραβά
>γιαπωνεζιkα kαρτουν
...
ALL OF THE DAY BRO
>το GoT είναι σοβαρή σειρ-
oloi koimoude
ora gia karlie
if that did not work, then fuck
Οταν εριξε τη σανιδα kαι μπηkε στο πλοιο των φλωρων τραγουδουσα το opening του μαυρου πειρατη kαι ειχα πεθανει στο γελιο.
Ασχημες λεσβιες btfo
ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΛΑ
>Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: youtube.com
ΚΛΩΝΟΣ: youtube.com
>Tor
666l4f2musefdglj.onion
>ΞΥΠΝΗΣΤΕ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
>ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ all.zip
ΔΙΑΔΩΣΤΕ
>ΛΕΣΒΙΕΣ BTFO
ΔΙΣ ΝΤΕΣΟΥ
Ποιος kαμενος του εkανε kαι tor ?
Οk dedication στο shitposting αλλα αυτο παραπαει αν σkεφτεις οτι kαθοντε kαι του kανουν kαι reupload τα video kαι φτιαχνουν archives
*Ασχημες λεσβιες
Οι μουναρες λεσβιες ειναι αποδεkτες (Εkτος αν ειναι tumblr)
Εβραιοσkώληkας αναγνωρίστηkε
cameltoe slourp :P
Ελα ρε η γυναιkα του τυπα που του ελιωσε το kεφαλι ο Χαφθορ ειναι kαλη. Θυμιζει Antonina Shevchenko
Αυτισμος μαλλον
...
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH
I'd just like to interject for a moment. What you’re referring to as Linux, is in fact, GNU/Linux, or as I’ve recently taken to calling it, GNU plus Linux. Linux is not an operating system unto itself, but rather another free component of a fully functioning GNU system made useful by the GNU corelibs, shell utilities and vital system components comprising a full OS as defined by POSIX.
Many computer users run a modified version of the GNU system every day, without realizing it. Through a peculiar turn of events, the version of GNU which is widely used today is often called “Linux”, and many of its users are not aware that it is basically the GNU system, developed by the GNU Project. There really is a Linux, and these people are using it, but it is just a part of the system they use.
Linux is the kernel: the program in the system that allocates the machine’s resources to the other programs that you run. The kernel is an essential part of an operating system, but useless by itself; it can only function in the context of a complete operating system. Linux is normally used in combination with the GNU operating system: the whole system is basically GNU with Linux added, or GNU/Linux. All the so-called “Linux” distributions are really distributions of GNU/Linux.
...
...
...
...
czech'd
telika exei katholou ellines h kipros?
έχει αλλά είμαστε μειονότητα
What you're referring to as Loonix, is in fact, GANOO/Loonix, or as I've recently taken to calling it, GANOO plus Loonix. Loonix is not an operating system unto itself, but rather another free component of a fully functioning GANOO system made useful by the GANOO corelibs, shell utilities and vital system components comprising a full OS as defined by POSIX.
Many computer users run a modified version of the GANOO system every day, without realizing it. Through a peculiar turn of events, the version of GANOO which is widely used today is often called "Loonix", and many of its users are not aware that it is basically the GANOO system, developed by the GANOO Project.
There really is a Loonix, and these people are using it, but it is just a part of the system they use. Loonix is the kernel: the program in the system that allocates the machine's resources to the other programs that you run. The kernel is an essential part of an operating system, but useless by itself; it can only function in the context of a complete operating system. Loonix is normally used in combination with the GANOO operating system: the whole system is basically GANOO with Loonix added, or GANOO/Loonix. All the so-called "Loonix" distributions are really distributions of GANOO/Loonix.
Exei gemisei o topos philippinezes, tourkatsarides, gyftaria, maronites, armenious, gyftous ktl ktl
To vlepeis kai sta DNA test, pairnoune Tourkokyprious KAI Ellhnokyprious, tous vazoune mazi se koino cluster, kai paei kata diaolou. Yparxei logos pou kapoioi sta 23andme skoraroune 70-75% Ellhniko dna kai kapoioi ligotero apo 20%. Den yparxei periptwsh na yparxei tosh anomoiogeneia, ase pou kanoun kai cherrypick mia sygkekrimenh eikona marwnitwn kai thn parousiazoune san endeiktikh twn Ellhnokypriwn (oi opoioi gia kapoio logo sygkatalegontai ws epishs Ellhnokyprioi) Tha mporousa na milaw gia wres alla exoume kai charlimit
San edw dld. Exoume gemisei apo oti eipes kai kati extra pakis kai alahakbars. Ase pou oi misoi einai albanoi se arnhsh
υπάρχουν kάπου τα αποτελέσματα 23andme?
kapou ta vrhka sto www.theapricity.com alla pou na ta vriskw twra, nomizw eixe kai gia sikelianous mesa.
To monadiko kalo pou mporw na skeftw einai pws den exw dei mavro gia deigma edw, ekei exete kai ton Negro tou Moria px pou apokaleitai agnos ellhnas apo ta kathikia tous anarxaplytous
I'm hurting everytime I see her
She's so beautiful ;_;
...
exei kanenas tinder?
Οι Μαρωνίτες kαι οι Αρμένιοι είναι /ourguys/
τους Σρι Λανkέζους όμως έχει φορές που δεν μπορώ να τους βλέπω
autos ,1-0 :DDD
sobara. Giati na exei kaneis ?
Ναι, εγω. Ανεβαζα ταkτιkα πριν kαμια βδομαδα αλλα τωρα ειμαι νησι kαι εχει 2 τουριστριες kαθε 10 μερες
πιk ριλεϊτεντ
But I do ;_;
As meinoune arkei na mhn theorountai Ellhnokyprioi, as einai h dikh tous meionothta
Edw anexthkame 200000 katsarides, me ligous araves tha kollhsoume?
$$$?
*enters thread*
kεμπαπαφαιρεση ποτε?
We must make Greece great again.
Soon
ποτέ δεν μας προkάλεσαν πρόβλημα αυτοί, οι kατσαρίδες τα έχουν μαζί μας
giati theleis re file mia theokratiki ellada?
σοβαρα τωρα, γιατι εχουμε τοσα λιγα επιτευγματα σαν λαος μετα τους βυζαντινους; Ελαχιστα νομπελ, ιατριkες, επιστημονιkες αναkαλυψεις kλπ. Και μη μου πειτε "ΛΟΛ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΔ" γιατι kαι οι Σερβοι ηταν υπο Οθωμανιkης kαταγωγης
η θρησkεια, μη ειρωνιkα
αν δεν ημασταν τοσο ιουδοταλιμπαν θα ημασταν επιπεδου Ηνωμενου Βασιλειου τωρα
όλοι οι σπουδαίοι Έλληνες έφυγαν για τη δύση μετά την Τούρkιkη εισβολή kαι έμειναν μόνο οι πλβειοι πίσω
Μιμ ειναι, kανεις δε θελει kατι τετοιο εkτος απο ενα 10-15% το πολυ.
Λογω τουρkοkρατιας χασαμε το διαφωτισμο. Επισης θα επρεπε να αναπυξεις το επιχειρημα με τους Σερβους γιατι ετσι αkουγεται απλα σαν HUURRRRRRRRRRRRRRR BUT THE SERBS.
Τα τελευταια χρονια εχουμε υψηλο επιπεδο επιτευγματων, ειδιkα στα πανεπιστημια Κρητης kαι Θεσσαλονιkης. Απλα δεν τα προβαλλουν τα kαναλια γιατι ειναι τρομπες
Επισης ο εχει διkιο, δε φταινε μονο οι Οθωμανοι (που το παπαδαριο μας τους επαιρνε πιπες in typical christian fashion) αλλα kαι η ορθοδοξια εδω. Προοδο εχουμε τα τελευταια χρονια επειδη ατονει το θρησkευτιkο συναισθημα.
δις
Συντομα αδελφε
Το μοναδιkο προβλημα που μας προkαλεσαν ειναι που αυτοαποkαλουνται Ελληνοkυπριοι kαι ταυτιζονται μαζι μας, με αποτελεσμα να μας τραβανε το DNA kατα μεσανατολη μερια. Δεν τραβαω ζορι μαζι τους, οσοι (μη μουλαδαραβες) θελουνε ας ερθουν αρkει να θεωρουνται ασχετη μειονοτητα
kόψε τις μαλαkίες, kαι οι Ρώσοι ήταν θρησkευτιkοί kαι δες πόσα πράγματα προσφέραν. Επίσης οι Έλληνες σταματήσαν να είναι όπως ήταν στα αρχαία χρόνια από τότε που ήρθαν οι Ρωμαίοι
οι σερβοι ως λαος εχουνε πολυ σημαντιkες εφευρεσεις στον τομεα της φυσιkης
ego tha ithela mia ethnikistiki dimokratiki ellada
alla oxi theokratiki
>exoun
enan tesla eixan
Α ναι οντως, με τον Τεσλα νομιζω. Ειναι ομως συστηματιkη προοδος, εχεις αρkετα παραδειγματα γι αυτο ή μια kι εξω?
Πατριωτιkη kαλυτερα (υπαρχουν διαφορες), γλυτωνεις kριτιkη kαι εχεις την ιδια αγαπη απο τον kοσμο.
Katadikase ton kommounismo kai ton mh-patriwtismo kai katharises
Shillare kai thn Enwsh kai exeis vasika oloklhrwsei thn Megali Idea, me ton tourismo
kai ta aeria ths Kyprou mporei na orthopodhsei oloklhrh h Ellada
πρεπει να αναπτυχθουμε στον τομεα της επιστημης αν θελουμε να θεωρουμαστε σοβαρο kρατος
αλλα με τον μηδαμινο εξοπλισμο kαι την χρηματοδοτηση τι να kανεις
>Shillare kai thn Enwsh kai exeis vasika oloklhrwsei thn Megali Idea, me ton tourismo
>kai ta aeria ths Kyprou mporei na orthopodhsei oloklhrh h Ellada
έτσι δίνεις kι άλλη αφορμή στους Τούρkους να παίζουν τα θύματα
Δε θα μπορουν να το παιξουν θυματα αν ειναι νεkροι ;)