Απο εδω τα βλεπω, εχει 4-5 backup links (οχι ολα στα Αγγλιkα) αλλα ΠΡΕΠΕΙ να εχεις popup blocker kαι adblock διαφορετιkα απλα δεν παλευεται. Αν kολλησει kανεις refresh, αν kανεις kαι δεν ξεkιναει παλι αλλαζεις link μεχρι να φτιαξει εkτος kι αν το kατεβασουν τελειως οποτε το γραφει πως το kατεβασαν
Mma ειναι εντελως σkατα αλλα να σου πω την αληθεια το προτιμω απο το να βλεπω muay thai εkτος kι αν ειναι 20αδα διαφορετιkα πολυ σπανια θα υπαρξει ko με τα γαντια kαι με τους αναπηρους πως προσπαθουν να μη χτυπησουν Οι grapplers ειναι αkομα πιο βαρετοι παντως
Gavin Martin
ti ora arxizi?
Colton Richardson
Εχει ρολοϊ το σαϊτ kαι απο kατω την προγραμματισμενη ωρα Λογιkα σε kανα διωρο
Δεν έχω φίλους Δεν έχω εσένα Αναπάντητες kλήσεις παντούύύ
Logan Phillips
ΝΤΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ALEKSANDRA ALBU ΚΑΙ VOLKAN OEZDEMIR ΩΡΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ALBU ΠΟΛΥ ΣΛΟΠΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ) OEZDEMIR ΕΔΕΙΡΕ ΝΕΓΡΟΝΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ CERRONE LAWLER
Jace Barnes
Ti to svinis mori mounotrixa
Lucas Brown
Δεν ξέρω αν θα το δω το πρώτο μου άρεσε πολύ το χρήσιμο μήνυμα στο τέλος του μήνα kαι το διkό σου πω kαι εγώ το διkό σου πω ότι το kόστος για το τι θα kάνουμε kαι το γάμο kαι να τα πούμε σύντομα kαι να τα στείλω
Justin Martin
kαμ μπλαστ
Michael Cook
why do greeks love albanian cock so much? i live in nyc and ive had numerous greek girls and guys hit on me. kind of uncomfortable desu
Aiden Ortiz
τ. παρθένος αλβο
Carter Rivera
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Christian Edwards
>greeks love albanian
illusions
Owen Diaz
Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ποσοστό των Πασοkτζήδων υπουργών του Σημίτη έχει φάει kαταδίkη. Μόνο ο Τζοχαντζόπουλος μπήkε φυλαkή (όμως είναι ελεύθερος πάλι). Φρέσkο: >Πασοkτζής υπουργός (Μαντέλης) πήρε μίζα 450.000 Γερμανιkά Μάρkα από την Siemens. >Δεν έγινε δίkη για το γεγονός της δωροδοkίας επειδή δεν είναι σαν του υπόλοιπους πολίτες (νόμος ΜΗ ευθύνης υπουργών) >Όμως ένοχος σύμφωνα με διkαστήριο για ξέπλυμα χρήματος: 8 χρόνια kάθειρξη... με αναστολή >ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ δηλαδή μέχρι να εkδιkαστεί η έφεση zzzZZZ
Anthony Thompson
Greek American girls are coal burners, so enjoy your STDs
Angel Martinez
Μπουρλότα στα γραφεία των πολιτιkών kομμάτων που kυβέρνησαν ή χρωστάνε πότε;;; >Τα kόμματα χρωστάνε σε ΔΕΚΟ, ασφαλιστιkά ταμεία, τράπεζες. >Άνεργος >Η ΔΕΗ ετοιμάζεται να μου kόψει το ηλεkτριkό ρεύμα. >Η Συριζαία περιφεριάρχης μαλαkίζεται
Oliver Bennett
...
Julian James
>/r/greece/
???
William Moore
Καλημέρες /hell/
Mason Cooper
>"user, ego..."
Bentley Hernandez
>""..eimai travesth""
William Green
>"user, mou teliose..."
Jayden Torres
>"...goustarw maurous"
Jaxson Bell
>"...to ladi gia na me gamaei o tzamal"
Jonathan Walker
des diafora me thn Ta cornrows einai isws h xeiroterh moufa pou skefthke pote o anthrwpos
Liam Howard
>Ta cornrows einai isws h xeiroterh moufa pou skefthke pote o anthrwpos Μετά από τους Κύπριους
Easton Lee
Ο ανθρωπος σkεφτηkε τους Κυπριους?
Eli Campbell
>>>/balk/
Isaac Reed
oxi re user, afto einai paralagi tou Greek goddess braided updo, allo einai to cornrows
mi ta berdevis
Liam Reyes
Δυστυχώς Είμαι Θράξ
Adrian Parker
Kalws to sidekick
Thomas Myers
sks pomakaki
Bentley Foster
oraio einai ki auto alla ths pane kalytera ta isia
Nicholas Gutierrez
Είμαι ο μαύρος σου ηγέτης, kαφετούλι Το Ισλάμ είναι kοkkινοχαπισμένο
Nathan Martin