/polska/

Edycja patriotyczna cz.2

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=oUC6tU9z-BU
mamprawowiedziec.pl/strona/polityk/30926_robert_biedron/poglady
youtube.com/watch?v=_jI6iAa-cC0&list=RDGMEMYH9CUrFO7CfLJpaD7UR85wVM_jI6iAa-cC0
twitter.com/AnonBabble

pamientajcie polacy o prawdziwym zagrorzeniu

WARSZAWSKIE ŚMIECI PÓJDZIECIE W CHUJ

Polska jest zajebista

user z nowego sącza jesteś?

ogólnie słowiański akcent też jest bardzo fajny

W sumie to odnosząc się do posta z poprzedniego tematu dotyczącego kandydatów na prezydenta - Biedroń byłby dobrą opcją gdyby trzeba zamknąć UE jape jaka to polska nietolerancyjna. No bo kurwa, który autorytarny, konserwatywny i nieliberalny kraj wybrałby na swoje reprezentanta autentycznego wujaszka?

Postujcie krótkie włoski.

Kurwa ale mi sie nie chce

Petru > Biedroń

youtube.com/watch?v=oUC6tU9z-BU

Znajomy ma żyzną Litwinkę, którą podnieca gdy mówi po polsku (choć nie rozumie ani słowa).

...

...

na jakich stronach sie komputer składa

haha pedał jestem :)

najlepsza kejonka
szanuje

No ale 2D, co to ma być?

spoko

Jak dla kogo żbsz, jest coś skojarzeniowego z tym, Brytyjczykowi polski akcent raczej mocno plebejsko się kojarzy z oczywistych przyczyn.

...

no krotkei wlosy to dla krypto pedałów, wiec jak sie pedalic to na całego

No Amerykanom się na pewno podoba, na dziewczynach brzmi bardzo seksi a na mężczyznach jak do tego mają niski głos to wgl. mynsko fes

Za długie, do ścięcia.

japierdole co ta matka kurwa odemnie chce mi w kolko pierdoli o tej jebanej pracy jak ja kurwa zamulacz jebany neet jestem i ona mysli ze ja bede mial kurwa odwage isc tam pracy szukac jak sie boje do biedry isc

Jedyne co do ścięcia to twój pusty łeb.

praca w marketach nie taka zła, tylko najgorzej jak cie na kase wyslą

XD

To by się nadał ktoś w stylu Davida Starkeya albo innego Miło, a nie lewak Biedroń.

jaki spierdon pewnie gf też nie masz

piecze hiviarza

Nietsety to. Poza tym Biedron jest troche debilem. Jedzie na swoim gejostwie, ale chuj wie jakie on ma poglady na wiele aspektów

piecze pedała

no mnie dupa trochę piecze

ale piecze, o jezu

masz jeszcze na pocieszenie

nie gf akurat mam nie ma nic łatwieszjego niz znalezienie sobie dziewczyny

to
zupełnie nieironicznie

jak mi sie kompe nie chce uruchomic gdy podlaczam karte graficzna do zasilacza to znaczy ze karta zdechla? jak nie podlacze do zasilacza tylko wloze w slot wiatraczki dzialaja kompe sie uruchamia tylko obrazu nie ma bo pewnie wykrywa ze karta jest ocb??????

to czemu boisz się iść do sklepu xD bądź sobą i tyle

REEEEEEEEEEEE

i jak ci sie podoba smak swojej wlasnej medycyny

jak masz czarny ekran a wiatrek karty i slyszysz ze komp chodzi to znaczy ze zmarła

Poglądy Biedronia są dość określone, szczególnie od kiedy został prezydentem Słupska.

mamprawowiedziec.pl/strona/polityk/30926_robert_biedron/poglady

>
za ile komp?

boze jaki typ... wyjdz do ludzi nie wiem bandz soba....

a masz w kraju kogoś jak Milo? No właśnie.

czy to te słynne cztero-wymiarowe szachy?

ale mamę to szanuj, dobrze chce dla ciebie, pójście do roboty to dobry pierwszy krok do wyjścia ze spierdolenia

kurde nawet jak wiatraczek na karcie dziala to znaczy ze zmarla? czyli juz nigdy nie pogram sobie na niej w gierki?

>szanowanie matki

otóż nie (przynajmniej w moim wypadku ;_;)

...

mój ulubiony mem

wiatraczek to jest dosłownie silniczek elektryczny, najmniej skomplikowana część karty

a inny monitor sprawdzałeś? bo może to on zmarł

>szanowanie matki
xDDDDDD

Sorry, ale to jest wycinek spraw spolecznych. Pewnie 1/100 ze spraw ktorych nalezy sie wypowiedziec. Problem jest taki, ze za innymi kandydatami stoi parrtia, ktora ma uksztaltowane poglady i wiesz na co glosujesz

mi matka od 8 miesięcy powtarza odkąd skończyłem technikum żebym znalazł pracę, ja mówie że szukam i aplikuje a tak naprawdę to siedze przed kompem gram w lola wale konia i pije cole
przemysł rodzicielski taki strollowany, kolejne zwycięstwo partii spierdolenia

bdp

komputer bzika bo normalnie na integrowanej jade. problem powstaje gdy podlacze karte graficzna do zasilacza. slysze tylko pstrykniecie zasilacza i kompe sie nie chce uruchomic. gdy odlacze karte od zasilacza, a pozostawie w slotcie na plycie glownej kompe sie uruchomi i jest czarny ekran jakby karta jeszcze zyla

ehh mnie zawsze w lolu banujom

>gram w lola
niech zgadnę, mechanik/mechatronik?

Rozumiem twój punkt widzenia ale moim zdaniem takie głosowanie doprowadziło do sytuacji w której jesteśmy teraz.

>"odcinam ci pieniądze ty leniwy skurwysynu"

jezeli masz karte podlaczonom i wlaczasz kompa a ekran pozostaje nadal czarny i pewnie ikonka przycisku twojego monitora samsung mruga w ten sposób jakbys mial komputer wylaczony to znaczy ze karta zdechla

czyli jakiej?

mi stary po paru miesiącach neetowania po prostu podstawił umowę pod pysk i kazał zapierdalać

DrakenSang najlepszy

kurwa

ja mam już trzy konta zbanowane za flame, nie wiem po chuj sie obrażają przecież to tylko gra
technik informatyk, ale nie mam zaliczonego ostatniego egzaminu zawodowego bo na niego zaspałem i teraz nie chce mi sie na niego uczyć więc można powiedzieć że jestem nic nie umiejącym kretynem z wykształceniem średnim

biedron to zwykla pizda a nie zaden wujaszek

Aralka jest dla mnie najlepsza

>nie mam zaliczonego ostatniego egzaminu zawodowego bo na niego zaspałem
ty kurwo głupia

to się ciesz, że nie musiałeś wysyłać cv do tych zjebów z ogłoszeń na olx. dosłownie skrzynka zasrana spamem, a na numer telefonu wydzwaniająz jakimiś gówno ofertami. a pracy jak nie było tak i nie dalej nie ma

implikado, ze ktokowliek to sprawdza

>oni dostali bana w lolu
z jakimi podludźmi tutaj siedzę

...

>oni grają w lola po 3 sezonie
z kim ja tu kurwa siedze

a może po prostu zasilacz za słaby i za mało watów na kompa i kartę?

nie dostaje żadnych pieniędzy i tak zachowałem jeszcze w sobie tylko godności żeby o nie nie prosić
ja bym w sumie chyba dał radę pracować ale z same szukanie pracy i płaszczenie sie przed januszami to za dużo wysiłek fizyczny i intelektualny dla mnie
nie znasz nie oceniaj
no ale nie mam tego certyfikatu, tylko świadectwo ukończenia szkoły

...

szanuje jak pojebany za nick i palestyne

>37680 riot points
nie szkoda ci było kasy matki na takie gówno wydawać?

>FREE PALESTINE
>permanently banned

>wolna palestyna
>daje pieniądze chińskiemu żydowi

...

Wybieranie między PO a PiSem.

youtube.com/watch?v=_jI6iAa-cC0&list=RDGMEMYH9CUrFO7CfLJpaD7UR85wVM_jI6iAa-cC0

>bądź hitlerowcem na czacie
>nie dostań bana
dobry system panie rajot

to marsz do fabryki smrodu kucować, a nie lol

no teraz tak słabo to wychodzi, bo masz Kukiza i .N. A wybieranie miedzy dwiema pogladami jest wszedzie

Chwila chwila kurwa ta nutka
od 0:50
czy to nie jest to co Qbik miał w tej gównianej nutce i imigrantach?

xD

anoni jak byłem w żabce jakieś 20 minut temu to widziałem najładniejszą dziewczynę kiedykolwiek w ogóle w tzw. realu (irl [in real life]) że się na nią popatrzyłem i nie seks dupa cipa ruchanie tylko że chciałbym z nią spędzić resztę życia i jak piłem wode przed sklepem to wyszła a potem zrobiła taką minę śmieszną bo czegoś zapomniała i nie wiedziała czy wrócić czy nie i się uśmiechnęliśmy do siebie i wymieniliśmy spojrzeniami i sobie poszła gdzieś w dal i jak wracałem do domu to sobie wyobrażałem że biore z nią ślub i mamy dzieci i dom eh anoni jestem bardzo samotny

>byń wykopkiem jebaną kurwą co gra w gierki dla kurwa dzieciaczków
>zostań zbanowany za zachowywanie się jak dziecko
XD

>mtg ktoś chce się bić z udyrem

Nie mówię przecież że jesteśmy jacyś unikatowi.

wybierajcie

to
pierdolony cringe z tym flamem na czacie

kto /meepo/ tutaj?

XD