/polska/

edycja duzych gosci dla pana

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=YfPVSjJbOTc
youtube.com/watch?v=P5ShotO8GUs
twitter.com/NSFWRedditGif

Wiecie co? Jak jestem strasznie podniecony ale to musze dlugo nie walic wtedy zaczynam myslec o mezczyznie. Normalnie jestem 100% hetero, ale jak przez dluzszy czas nie zwale wtedy u mnie sie cos zmienia. Zaczynam miec rozne fantazje o tym ze mnie jakis facet zmusza do seksu, ze mi sie kaze przebierac w dziewczece ciuszki a potem szantażuje mnie do stosunku z nim. Z poczatku mi sie to nie podoba ale po chwili nie moge sie mu juz oprzeć. Wpycham jego wielkiego pulsującego kutasa do mojego ciasnego gardla i prawie sie nim nie krztuszę. Po chwili on dochodzi, a kiedy mysle ze to juz koniec sila kladzie mnie na brzuszku i masuje moj odbyt. Troche sie opieram ale jest juz za pozno i czuje jak we mnie wchodzi. Czuje ból ale z jakiegos powodu staje mi jak nigdy mi nie stanal. Na poczatku robi to powoli ale potem przyspiesza a wtedy dochodzi we mnie. Potem sie tulimy i mu mowie ze go kocham.

strimuje

a ja bym chciał żeby kobiety 3D, były takie jak Animowane dziewczynki z chińskich bajek. Ale nie chodzi mi o wygląd, chuj z tym, chodzi mi o to jakie są Animki, chodzi mi o ich charakter i podejście do życia, o to że są wstydliwe, szczere i ufne. Chodzi mi o to że szukają one wyłącznie miłości, I dlatego jakbym miał taką żonkę animkową, to harowałbym jak wół żeby ją tylko uszczęśliwić i za każdym razem kiedy by mi mówiła, żebym trochę odpoczął, że nie musimy mieć pieniędzy, że wystarczy że mamy siebie, to ja bym wtedy jeszcze ciężej pracował, jeszcze więcej bym robił z myślą tylko o niej, bo dlatego że ona nic by nie chciała oprócz miłości, ja bym postarał się jej dać jak najwięcej i żył bym tylko dla niej, a i tak byłoby to za mało, bowiem ona zasługiwała by na to ażeby jej cały świat rzucić do stóp, a nawet i więcej. A 3D, dla czyde nie warto się starać, bo jeszcze takiej nie spotkałem co by chciała jedynie miłości.

link

Co będziemy robili anony?

tv/cxvkkxclvkcx

cześć antoni

coś mi dzisiaj internet nie działał ale teraz już działa więc jestem

w co grasz
masz mikrofon?

ehh no i poszedł offline