/ex-yu/

novi sad je najcomfy grad edicija

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=zxWSJnYd18c
youtube.com/watch?v=17PP9xTD6e0
youtube.com/watch?v=NJyY-ocZXcY
youtube.com/watch?v=cRQOvrluYxQ
jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-cudo-kraj-splita-nakon-11-godina-i-gotovo-500-milijuna-kuna-vjecno-gradiliste-se-pretvorilo-u-brzu-cestu-s-cetiri-trake/6173626/
gigatronshop.com/monitori/dell_led_30_up3017_ultrasharp_ips_wqxga-94417
m.youtube.com/watch?v=Ph5ny9QLedo
en.wikipedia.org/wiki/Karlskirche
gatestoneinstitute.org/8005/europe-mosques-churches-synagogues
en.wikipedia.org/wiki/Jizya
index.hr/vijesti/clanak/cetvrti-jaci-potres-u-dva-dana-opet-se-treslo-tlo-kod-rijeke-uzas-sto-nas-ceka-tijekom-noci/987523.aspx
twitter.com/AnonBabble

youtube.com/watch?v=zxWSJnYd18c

It's good, but mostly empty during the summer. All you can get is ethno tourism, you get a small wooden house, partake in traditional acctivites, ride horses etc.

Go swim in the river. It's comfy as fuck. In dalmacia everybody lives on milking the tourists for every buck. You will get more honest people inland. But no sea. That's the main tradeoff.

youtube.com/watch?v=17PP9xTD6e0

Hrvatska ljetna radio glazba/ Croatian summer radio music

ovaj zadnji festival na kojem sam bio osjecam da je blaga prekretnica u momzivotu

ne zelim se vise drogirat
citava ta ekipa od +30 narkomana propalih muzicara , sa pola zubi mi se zgadila
treba se i ganje maknut

toliko od mene
droge su zabavne ali nije to vise za mene

koje su sanse da kosovo, bosna i albanija naprave organizirani napad na srbiju, cini mi se da muslici nes spremaju

nek krenu

krekre jesi smrsavio?

Na kojemu si bio? Nađi bolje društvo user. Neke ljude koji su ozbiljni i zaposleni ali svakih 4,5 mjeseci odu se uništit u Švicarsku na festival sa finim drogama, jel si to mogu priuštiti.

Zvjezda majoneza>sve ostale?

I need a Dominich !