/polska/

jestem w pierdolonym szoku, spedzilem ostatnie 7 godzin placzac i pijac wude z gwinta w lozku jestem tak bardzo wkurwiony i rozemocjonowany w tym momencie ze nie mam slow, znacie ta apke do randkowania bumble? to jak tinder tylko ze w nim dziewczyny musza zaczac rozmowe. zrobilem profil i uzywalem go przez ostatnie dwa tygodnie, nie jestem oblechem i pare razy mowily mi dziewczyny ze jestem przystojny a w "rate" nitkach dostawalem 7.34/10. mam 25 i jestem dosc dziany mam prace i robie 45tys rocznie. jedyna rzecz to ze jestem niski, tak bardzo niski - 160cm. no i ustawilo mnie z dziewczyna na tym bumbl, nie czytalem jej "bio" bo byla w chuj ladna, spokojnie 10/10 i jest na medycynie na tym samym uniwersytecie co ja. w kazdym razie pisalismy przez dobre 12 godzin bez przerwy, o ksiazkach, sztuce, literaturze, jedzeniu, przyszlych celach w zyciu, filozofii... zapiera dech w piersiach i fizycznie i intelektualnie. i potem zapytala mnie ile mierze, odpowiedz zajela mi moment, potem otworzylem jej bio i okazalo sie ze ma 175cm. myslalem zeby sklamac i powiedziec jej ze mam 180 czy cos ale jakbysmy sie spotkali to przeciez by wiedziala ze jestem zakompleksiony itp. napisalem jej ze mam 170, zadnych zartow itd poprostu napisalem "170". dwie minuty pozniej mnie usunela. zadnego "jestes fajna osoba tylko po prostu lubie wysokich mezczyzn", zadnej sympatii, zadnych zyczen powodzenia tylko wyjebany po tym JAK DOBRZE nam sie pisalo przez 12 godzin. tak kurewsko nienawidze kobiet. nienawidze siebie i chcialbym umrzec. nienawidze swoich rodzicow ale najbardziej mojej matki za zrobienie gowniaka z gosciem ktory ma jebane 159cm. powinienem sie byl urodzic dziewczyna to nie jest fair tak bardzo siebie nienawidze JEBAC SPOLECZENSTWO

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=TS0JJPEPJVk
twitter.com/NSFWRedditGif

klub pingwin

Hello

żbsz

Pojebalo cie jesli myslisz ze to przeczytam

po prostu konia zwal

tldr?

>żałosne manlety co się użalają nad sobą

pasta OPa zaparla mi dech w piersiach fizycznie i intelektualnie

Kto /bykdorozrodu/ tutaj? Dajcie mi noc, oraz kilka wieloryboloszek a rano będą już w ciąży.

Czy to pasta czy mam z otwartym sercem przeczytać i odpowiedzieć?

>159cm

EJ PATRZ KRASNOLUD

PRAWDZIWY KRASNOLUD xDxDxD

piszcie coś

a małe dziewczynki lubicie?

Musisz się pogodzić z faktem, że od czysto fizycznej strony nigdy nie będziesz atrakcyjny dla kobiet.

Będziesz musiał ciężko pracować by przekuć osiągnięcia i pozycjęspołeczną na atrakcyjność.

Może ma też sens szukanie wśród bardzo religijnych kobiet, choć one też sądość wybradne.

Lubię jak podrosną.

ten nowy mefju jest chujowy

>odpisywanie na pasty

Musisz się pogodzić z faktem, że od czysto fizycznej strony nigdy nie będziesz atrakcyjny dla kobiet.

Wiele past to pasty dlatego że ktoś kiedyś coś takiego na serio napisał. Nie zdziwiłbym się gdyby jakiś polski manlet miał takie załamanie nerwowe i napisał takie coś na jakimś forum.

>idz do kibla
>miej ochote na masturbacje
>zaczynasz se walic
>mysl o dziewczynie 2d
>pewnie dojdziesz ale to nie to
>znowu ci bedzie cieknac sperma jak prawiczkowi
>wstan
>nawodnij palca
>ukleknij przed prysznicem
>wsadz se palca w dupe i zacznij walic
>wal przez chwile strasznie przyjemne
>nadal nie to
>odwroc sie
>zobacz swoja twarz
>wygladasz doslownie jak dziwka
>dziwka ktora sie teraz zaspokaja
>z palcem w dupie sie teraz masturbujesz jak najgorszy sort czlowieka
>dojdz bardzo mocno
juz nie ma dla mnie powrotu

ja

tylko Jezus ciebie uratuje

Postujcie oczy

Chcialbym sobie spiac wlosy tak jak ritsu. Znaczy ze mi cale czolo widac. Wtedy strasznie slodko wygladam (mam dlugie) bo mam duze oczy ale boje sie ze mnie beda od pedałów wyzywac.

Właśnie wróciłem do domu:
>brachol się napierdolił z kumplem, bo kumpel kupił nowe autko
>jakieś super chuj wie co 250 koni
>nie mam pojęcia żbsz, nie znam się, auta mnie walą, mam tylko prawko
>dzwoni po mnie żebym go odebrał z picia chwilę po północy
>podjeżdżam, gadamy
>o tym dlaczego jestem takim spierdonem i w ogóle co ja ze swoim życiem
>smutnazawstydzonażaba.sad
>wpadają po pijaku na genialny pomysł
>"nauczymy młodego jeździć na automacie"
>ja niechętnie, bo chce spierdalać do domu, żeby mnie już nie jebali za bycie spierdonem, no ale ok
>automat rzeczywiście okazał się prosty jak w memach że niby dla debili
>wytłumaczyli raz co i jak no i jadę
>nawet mi się razu noga nie pojebała, wiec się szybko znudzili
>"to dawaj młody na boisko"
>"sprawdzimy autko, dawaj gaz do dechy i rob ósemki po tych dziurach"
>"ok"
>oni nie wiedzą ze mam myśli samobójcze i dosłownie trzymam sznur w szufladzie na którym się powieszę
>nie zależy, oraz generalnie śmierci boję się trochę mniej niż zwykle
>wziąłem trochę zbyt poważnie to co mówili i zacząłem robić te ósemki
>co to za sztuka, w aucie które ma dużo mocy i automat
>po prostu kręcisz w lewo i w prawo z gazem do dechy i tylko patrzysz przez tumany kurzu czy nie wpadasz w jakieś słupki, bramki czy płoty
>zrobiłem paręnaście kółeczek/ósemeczek
>na koniec powiedziałem że "strzelę gola"
>przejechałem na pełnej kurwie przez światło bramki
>oboje seniorzy zesrani
>brat z pyskiem do mnie
>"na czyimty żeś się aucie kurwa takie rzeczy uczył robić?!"
>nie mam auta, brat mi pożycza od czasu do czasu
>generalnie pierwszy raz w życiu takie rzeczy robiłem
>cała sztuczka w tym że aż tak mi nie zależało że sięo coś rozjebię
>"mi tu się co chwila coś z autem pierdoli, teraz wiem dlaczego gnoju kłamliwy!"
Pierwszy raz od miesięcy wróciłem szczęśliwy do domu. Nawet jak to teraz piszę to ryj mi się cieszy.

Chcę zobaczyć twarz tej dziwki gdy dochodzi.

Jakby to bylo jakies fajne forum to bym zapostowal bo mam duza pewnosc siebie jesli chodzi o moja twarz. Jest na prawde ladna i czesto przez nia mialem problemy ale w takim srodowisku jak tkos twarz zapostuje to ma potem przejebane

Tak na internecie słabo i tak, ja chciałbym zobaczyć osobiście z bardzo bliska.

>45tys rocznie.
>dziany
wiem że to pasta ale lmao to nawet 4k miesięcznie nie jest.

Ale ja nie jestem pedalem. Tylko jak sie masturbuje mam gejowskie mysli tak to mezczyzni mnie brzydza

Ale po trochu możesz zostać, to bardzo łatwe i przyjemne.

Wiem ze przyjemne w koncu walilem se przed chwila analnie. Chcialbym zeby mnie facet zruchal ale jak sobie pomysle ze po ruchaniu on nadal tam bedzie to mnie to brzydzi. Z dziewczyna to wgl bym sie nie chcial ruchac. Widac bardziej chce byc zruchany niz sie ruchac

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh często nie oglądam dwóch ostatnich odcinków anibe i przestaje grać w gierki tuż przed zakończeniem opinie nt takiego spierdolenia emocjonalnego?

Dobry początek, nie oglądaj trzech, czterech, pięciu aż w końcu całkiem przestaniesz oglądać, wyjdziesz na prostą i zrobisz coś z życiem. Wierzę w ciebie.

ostatecznie dojdziesz do takiego punktu, że zaczniesz oglądać minus jeden, minus dwa, minus trzy a w końcu i nawet minus dziesięć odcinków i nadrobisz cały ten czas który straciłeś na anime

>2:24
>ja tu nadal postuje
czy to przez moje 160 iq?

dosłownie ja jak czytam post cziny

>plottwist: ten brata kumpel powiedział że zrobimy sobie taki rytuał z tym boiskiem jak będzie jakieś picie

Brawo Anonku.

Chcialbym sie zajebac ale kiedys mysle ze sie takie cialo zmarnuje to juz tak nie mysle

Ja nawet o tobie nie mysle bo mam 160 iq

...

z takim IQ możesz co najwyżej lizać spody stóp kokoro

Dosłownie nigdy nawet nie byla w naszej kawiarni wiec pewnie nie jest nawet w 10% wazna

jest najważniejsza bako

Skoro jest taka madra to niech przeczyta nazwe pliku

Kokoro nie jest jakimś plebsem żeby musieć zajmować się jakimiś plebejskimi czynnościami jak czytanie

bo jej kurwa skrece kark

ude soac eki

nie siedz po ciemku przed komputerem bo klawiatury nie widzisz

Czina poszedl spac
Zostalem tylko ja.

a chuj
jak zwykle ci nie wyszlo

ehhhhhhhhhhh

Że co niby, kutasy?

oczy jak pięć złoty

Elo robaki

...

...

Poland your my fucking hero! Stay strong and awesome in the face of the leftist goons!

...

Ty amerykanska kurwo oddawaj moje kombo

based trump uratował /polske przed pedofilią

Co tam prawiczki?

zamknij ryj dobra

dosłownie to zajebales przed chwilą z pola

>niektóre loszki tak swędzi pizda że są gotów wyruchać nawet pedofila

>matki angielki

aj kurwa, jesli mi jeszcze raz ktos bedzie z telewizora pierdolil, ze upaly, to robie odwrocona samare i zaduszam gnoja

>itt

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

zamknij ryj

ale zdeh o xyn

Anoni co zamówiłem.

Pierwsza męska rzecz jaką widzę u ciebie. Ale nie będzie pasować do rowerka

zostaw mnie rozumiesz

ehh zuchy tak mysle sobie fajnie jest miec pieniadze, jezdzic po swiecie i wogole

ale koniec konców fajnie by było to robic z loszko żbsz

>bądz przystojny
>loszki same zaczepiaja "H-hej ;) Chcesz mnie wyruchac?"
>powiedz pare zdań w swoim spierdolonym stylu
>"już mi przeszło"

taki wygląd mój

czy ty jestes tak samo gruby jak ten kot?

będziesz bardzo słodkim pedałem user :3

>idź ulicą
>jakies gimbusiary podchodzą do ciebie
>hej jak się nazywasz? :-)
>wymarotaj pare zaklęć w starożytnym eflodzkim
>odejdź przyspieszonym hodem

tak było
nawet nie jestem jakoś ładny tylko wysoki i szczupły, myślicie że chciały mnie sprankować?

Na rowerze z zegarkami mechanicznymi się nie jeździ co ty. Wirnik się rozjebie. No i w ogóle jebać wibrację.

>siedz w barze
>podchodzi do ciebie zajebista suka 10/10 w krotkiej kiecce bez majteczek mmmmmmm
>kladzie ci reke na udzie i zaczyna powoli sciskac
>przygryza ci uszko i szepcze
>WYJEB MNIE W CIPE XD
tak bylo potem poszedlem do kibla i ja ruchalem

...

czyli na rowerku obowiązuje styl full homo

No jak nie worek dla ziemniaki z dziurą dla głowy to już full homo.

...

dokładnie

mam 24lvl i dalej bez loszki

opinie?

Chodź do Wielkiej Septy, mam dla ciebie niespodziankę.

zagram wam piosenke mego ludu

youtube.com/watch?v=TS0JJPEPJVk

mam 24lvl i dalej bezrobotny

opinie?

dzisiaj w nocy znowu wezme ambien anoni

mam 45 lvl i tu postuje

Kiedy emigrujecie zuchy?

nic straconego
nic straconego
mogło byc gorzej

bardzo pozytywny post

A jak kariera?

A jak żona i dzieci?

Szukaj pracy gnoju a nie czas marnujesz.

sugerujesz ze jako 24lvl powiniem stad odejsc?
czuje sie jak dziecko, zawsze sie tak czułem