kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
events.manchester.ac.uk
youtube.com
youtube.com
twitter.com
Rigók
Hová lettetek?
Hát csak ide a izéba.
igen
Barbi vs Enzsi kompetitív olajbirkózás mikor?
kéne mennem bérletért de messze a pénztár
Ha jól hallottam a netes rendelésekre 99%-os kedvezmény van.
Ti játszottok valami hangszeren?
meg kéne tanulni fuvolán, csak röpke 300.000 körül kezdődik egy értelmes darab, ami majdnem annyi mint egy fél zongora, és határ a csillagos ég
miért van ez megengedve
milyen netes rendelés
dobolok
meg tudok/tudtam gitározni, de már évek óta nem volt a kezemben
ovis koromban zongoráztam de egy kiállhatatlan türelmetlen goromba banya volt az oktatóm úgyhogy abbahagytam :3
szintizem
...
Klarinétoztam.
burzsuj geci
elmentek ti a faszomba persze itt mindenki nő vagy legalább polgári származású, hova lett a sok földtúró, még mindig meleg van, nem lehet kapálni
nem, csak papám katonazenész volt :S
eljátszottam anno a házi zongoráján a boci boci tarkát hől
én is szeretek fuvolázni ha érted ;)
t. dorka
hát ez nagyon aranyos, téged nem végzünk ki
az jó
amúgy nagyon rühellte a mocskos vörösöket az öreg de másik meg baszott nagy kádárista volt ha ez javít a helyzetemen. ez elég érdekes egyébként mert az ő apja meg horthysta hivatalnok volt és lovag
Ánon megdugna egy Pepe lányt?
én bármilyen lányt megdugnék htőlvcs
ne törődj vele, itt mindenki 90 után let hatalmas népnemzeti, előtte kisnyilasból lett komenista
de pont hogy az apai papám 90 előtt se volt hajlandó belépni a pártba pedig a nagyfejes tábornokok folyton követelték tőle
másik papám meg mai napig dicsekszik a párttagságával
Köszönöm Magyarország, Magyar emberek!!!
Magyarként mélységesen csalódott, mérges és szomorú vagyok.
Egy szombat reggel indult a repülögépem a Liszt Ferenc reptérröl, elköszöntem a családomtól abban a tudatban, hogy délután 15:00 órakor a népligetböl mennek majd haza Bécsbe.
Egyedül hagytam a családomat egy pár órára, és azt kell megtudnom, hogy a távolsági busz (flixbusz) nem vitte vissza öket( haza Bécsbe) mert, a soför nem visz a buszon gyerekeket, holott érvényes jegyük volt, névvel és születési dàtummal és érvényes úti okmányuk( amivel Budapestre is mentünk).
Amikor a férjem kikelt magaból, hogy ez hogy lehet, egy ismeretlen nö nekiugrott és be akarta fogni a férjem szàjàt!!!! Fogalma sem volt az elözményekröl, és amúgy is, hogy jön Ö ahoz hogy valakinek befogja a száját??? (kérdem én!)!!!
Erre a kasszában ülö hölgy rendört hìvott. Megjelent kb.6 rendör és amíg a verekedö hölggyel cseverésztek, nevetgéltek és a családora mutogattak, adding a gyerekeim sirtak a pániktol és fel SEM fogták a helyzetet. A férjemnek felvettek az adatait, és annyit közöltek magyarul, hogy " Nem beszélünk angolul!!!" , majd az igazolvànyaikat letették egy kuka tetejére. Ezek utàn bevitték a férjemet a gyerekemmel együtt a 9. kerületi rendörkapitánysàgra jegyzökönyvet ìrni, elöàllìtani. Mivel a férjem nem beszél magyarul, ezért nyilván nem ìrt alà semmit amit nem ért, így a jegygyzökönyvet sem.
Ezek utàn a családom vonattal tudott hazamenni( persze újfent jegyeket kellett venniük), 6 óra helyett, éjjel 12 órára érkeztek haza.
Köszönettel tartozok az ismeretlen nönek, a rendöröknek, a Flixbusz soförjének és a tártsaság dolgozóinak, az utasokra akik körbeállva "migránsoztak" és mutogattak, semmit tiszteletet nem mutatva arra, hogy két kiskorú gyermek sír a pardon a káosztól és az éthetetlen körülményektöl sokkolva.
Köszönöm azt, hogy szégyellem magamat, mert én is Magyar vagyok.
Végezetül annyit remélek, hogy SOHA TÖBBET NEM KELL SEM NEKEM SEM A FÉRJEMNEK ÉS A GYEREKEIMNEK MAGYARORSZÁGRA TENNI A LÁBUNKAT!!!
>kép relációzva, én és a családom
>Bécsbe
Dann, auf(nicht)wiedersehen, Frau Schwarzmann!
>Magyar vagyok
A helyesírás alapján mondjuk nem mondtam volna meg.
BURN THE COAL PAY THE TOLL
átlagos proli szintű helyesírás, nincs rajta semmi különös hől
Közeleg a vihar!
hát én is remélem hől
Véres számolás órája jő!
Nem tudom miről beszélsz, itt ténlyeg vihar lesz.
ja itt is vihar volt
10 percig esett kicsit az eső meg 2 fokot hűlt a hőmérséklet, a lakásban ugyanúgy 30 fok van
milyen vihar
Ja ez megvolt itt is. Asszem marad is ennyi mára. Nem baj, én kibasztam a ventillátort az ablakba, aztán fújatom be a levegőt.
Hát ilyen meteorológiai jellegű.
hagyjuk mán, honvédség tagja volt? igen, több kérdésem nincs
az enyém se lépett be, oszt akkor mi van, a kenyeret a csúnya gonosz komenistáktól kapta, azon vitte nyaralni a családot satöbbi
*a puszta jelenlétével megfélemlíti a rasszista nyeszlett fehér fiúkat*
*a puszta jelenlétével megfélemlíti a rasszista nyeszlett fekete fiúkat*
meg a hamburgereket
*csirkeszárnyakat
hát ez egy ritka undorító nigger
mods tryna fine me, lmao good luck
can't keep a good swab down.
youtube.com
>szó szerint úgy néz ki mint a régi dizni mesékben
nem csinálhatod fel ezt a szart
holnap valami családi rendezvényre kell menni
visszafele csak olyan este 10 után tudok indulni
remélem elpusztulok valami autóbalesetben
DRUMPF KAF
Az emberek eldöntik, hogy megisszák e a kólát, arról, hogy hol üti el őket a béke kamionja, vagy robbantja fel őket egy spirituszbomba, nem dönthetnek.
>fine me
wat
dehisz a nagyvárosi életnek része a terrorizmus, ehhez hozzá kell szokni
Srácok valaki tudna segíteni
Ez valami magyar szám a 2000-es évek elejéről, nő énekli és így vinnyog
HHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJEJEJEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIII
HEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Valaki felismeri esetleg?
Én - Anyád ahogy megerőszakolja egy falka cigány (2001)
de akkor te is cigány vagy
mondom, hogy magyar
my phone got banned for posting tits on a blueboard
talán zavar, magyar fiú?
valaki nem akar meghalni velem?
That's what you get for yor ungodly behaviour.
LOL FAG
Én inkább szekszezni akarok az új helyeskével.
azt leszarom
Én meg azt szarom le, ha te megölöd magad. Pont, mint szüleid LOL.
?
a szüleim élnek
Ja, és leszarják ha megölöd magad, te ostoba szar.
jah ok, de fogják sajnos
anyát biztos összetöri majd, de ez van
events.manchester.ac.uk
>The Students’ Union supports liberation campaigns in order to empower students who define as disabled, BME, women and LGBTQ
BME meg a fogyatékos gyakorlatilag szóismétlés.
mondtuk már, hogy ez a megfagyós hülyeség nem fog működni (nem tudom melyik barom mondta neked)
másrészt meg legyen már annyi gerinced, hogyha anyádék ennyi energiát szántak a felnevelésedre akkor nem nyírod ki magad vagy legalább várj amíg már nem élnek
ide hallom a kurva szogetet
Ölelést akarok végre. Követelem hogy az állam biztosítson számunkra havi 1 ölelést egy kedves szerető helyeskétől. Amennyiben a fenti követelésem nem teljesül, meg fogom kísérelni megdönteni az alkotmányos rendet.
ez hől
mérnökkurak KAF
Ölést akarok végre. Követelem hogy az állam biztosítson számunkra havi 1 ölést egy kedves szerető helyeskén. Amennyiben a fenti követelésem nem teljesül, meg fogom kísérelni megdönteni az alkotmányos rendet.
ur a cunt höl
fuck you too
Majd add át üdvözletemet szkájvókernek a börtönben.
Addig is.
youtube.com
kapd be barom, a csövesek is szépen megfagynak télen
nekem is menni fog
>"Psst. Hey kid. Want to see my cap and balls? *snort-snort-snort* ;)
Valaki posztolja az Annát
az ki?
akkor baszódj meg
a kutya fog neked segíteni
Hát az enji
hát akkor azt mondjad
miért vagyok ennyire magam alatt?
halál?
Hogy lehet egyáltalán kezelni egy ekkora csípőt?
könnyen, minél szélesebb a csipője annál szűkebb a pinája
that was a good pozst, I am impresssed jolt.
melyik a 80as évek legalfább akciófilmje és miért a kobra?
youtube.com
a predátor sokkal jobb
A bolygó neve: halál
egyértelműen
baszd meg már két hete próbálok elintézni egy papírt, a baromarc meg nem képes válaszolni
tegnap előtt írt, még csak nem is a leveleimre válaszolva hogy vigyem be a papírt
bevittem, persze nem volt bent, mi a faszért is lenne, úgyhogy odaadtam a nőnek aki bent volt hogy adja oda
persze azóta se írt hogy most mi a fasz van, de utálom az ilyen geciskedést