Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=3fX7EIs41l8
twitter.com/NSFWRedditVideo

A nap kérdése: Hogy néz ki és milyen tulajdonságokkal bír ánon tökéletes bn-e?

széles csípő, hosszú vörös haj, gyönyörű vonások, és max 5 centi rózsaszín feminin pénisz

Annyi jó kombináció van, le se tudnám írni.

Jó fonál
Egy feltétel van, az új helyeske legyen a munkahelyről.

hitler vagyok

Furcsa dolog történt tegnap este tesik.

Halálra rémítettem egy nőt tegnap a parkban.

Éppen a járdán sétáltam, a saját dolgommal törődtem, csodáltam a gyönyörű fákat és növényvilágot. Néhány kocogó elhaladt mellettem de legtöbbször egyedül voltam.
Ahogy elhaladtam egy sarok mellett egy fiatal nőre lettem figyelmes ahogy éppen az egyik kedvenc fámat nézegeti. Odamentem és mellé álltam oda ahová mindig is szoktam mikor a parkban vagyok. Egy enyhe fejbólintás után néhány centivel eltávolodott tőlem. Őszintén, miért? Csak ott állok nem is beszélek vagy zavarlak téged. A park nem az övé szóval úgy döntöttem, hogy nem adom meg magam és nem fogok tovább állni. Rémültem rám nézett néhányszor, mindig mondtam neki, hogy „Hello!”. A picsa bólintott egyet és továbbra sem szólt vissza semmit. Megkérdeztem, hogy gyakran jár-e a parkba amire csak a szemeit forgatta és annyit, mondott, hogy „mhhhmmm”
2 másodpercre sem képes kapcsolatot teremteni egy csúnya férfival. Elmondtam neki, hogy milyen fát néz éppen, akkor sóhajtott egyet és elsétált.

Meggyújtottam egy cigarettát és nagyon jól éreztem magam, hogy helyt álltam. Nem adtam fel amit akartam, hogy egy ismeretlen kedvére tegyek mint valami kis kurva.

A cigi után tovább indultam és meglepetésemre megint megláttam a lányt egy kicsivel előrébb
Olyan kibaszott lassan vánszorgott, hogy egy idő után utol is értem.

A kis lotyó feszülős nadrág volt ami nagyon jól kiemelte a formás seggét, szóval elkezdtem követni és gyönyörködtem a látványban ahogy a segge ingott előttem. Rémülten hátranézett és láttam rajta, hogy nagyon megrémítem.

folyt.

Elkezdett gyorsítani a tempóján, általában csak hagytam volna elmenni, de most szabályosan elélveztem a tudattól, hogy ilyen hatalmam van felette. Csak a szimpla jelenlétem elég volt ahhoz, hogy megrémüljön. Minden alkalommal amikor gyorsított a tempóján én is így tettem. Megvártam amíg hátranézett és elkezdtem mutogatni neki a folyamatosan duzzadó farkamat. Ekkor hangos zihálást hallottam és az utolsó kanyar után szó szerint elkezdett futni.

A hülye picsa tényleg futni kezdett, hogy elmeneküljön előlem.

Nem is akartam semmit tenni vele de ő undorodott a ténytől, hogy egy ronda férfi áll mellette és úgy kezelte mint egy rakás szart. Ha Csanád lennék akkor ott helyben leszopott volna.

Otthon kivertem és nagyobbat élveztem mint eddig bármikor. Nektek is ajánlom, hogy tegyetek így.
Lehet, hogy nem kaphatjuk meg az elhasznált pinájukat, de attól még felhasználhatjuk őket, hogy elélvezzünk.

...

ahan az tök jó

Mindig csak a felszínesség. Egy férfi képtelen másképp gondolkodni. Egyszerűen annyira egyszerű az agya ezen a téren, az evolúció legyalult róla mindent, ami a felszín mögé látna, hogy ma a nő csak test. Nap, mint nap tapasztalom, transznőként meg különsen.

Milyen fa volt? Mostanában a közterület fenntartók folyton akácokat ültetnek. Mikor az effektíve egy invazív gyomfa. A hárs még hagyján de abból is annyi van mint a tetű. Jó mondjuk egy tölgyet nehezebb is fenntartani, a platán túl baszott nagyra nő, a ginkgo meg összegeciz mindent. Még ha fiú ginkgo fát is ültetsz akkor is hajlamos rá hogy néhány ága elolvasson pár gender szakos szórólapot és kitalálja hogy ő mostantól lány. És akkor az az ág is összeszar mindent.

>tizenegy posta és KÉT jó tészta
jól kezdtek tesik

nem tészta, tényleg megtörtént tegnap este

Aki kitalálta, hogy a fordítói megjegyzések a könyv végén legyenek, az egy barom volt.

Azért ültetik azt mert olcsó és gyorsan nő, gondolon.
>Még ha fiú ginkgo fát is ültetsz akkor is hajlamos rá hogy néhány ága elolvasson pár gender szakos szórólapot és kitalálja hogy ő mostantól lány

ki /állacska/ itt? van ennél kegyetlenebb sorscsapás amivel Tükhé sújthat egy embert? mi az őszinte véleményetek az állacskákról?

>magyarul könyvet olvasni
>amikor nagyon jól tudja mindenki milyen turbó igénytelen trehány munkát végeznek a fordítók

hadd adjak egy kis ízelítőt.

"Sunset found her squatting in the grass, groaning. Every stool was looser than the one before, and smelled fouler. By the time the moon came up she was shitting brown water. The more she drank, the more she shat, but the more she shat, the thirstier she grew, and her thirst sent her crawling to the stream to suck up more water. When she closed her eyes at last, Dany did not know whether she would be strong enough to open them again"

"A napnyugta a fűben összekuporodva, keservesen nyöszörögve érte. Minden adag felöklendezett nyálka hígabb volt, mint az előző, és orrfacsaróbb szagú. Mire felkelt a hold, barna vizet ürített. Minél többet ivott, annál több jött ki belőle, és annál szomjasabbá vált, ami arra késztette, hogy újra odamásszon a patakhoz inni Amikor végre sikerült lehunynia a szemét, nem tudta, másnap lesz-e elég ereje újra kinyitni."

Ha egy ilyen igénytelen szar okádék könyvet nem képesek lefordítani, szerinted, hogy a fenébe tudnának egy igényesebb művet?

ez a trónok harcából van akkor amikor danyt elrabolja a saját sárkánya?

Szerinted egy bestsellernél szükség van arra hogy igényesen lefordítsák? Ott az a lényeg, hogy minél hamarabb ki lehessen pumpálni.
Pont az ellenkezője az igaz, az okádék szart szokták szarul lefordítani, mert semmi következménye sincs.

pizzát eszek :D

az állam egész férfias, de alacsony vagyok, kicsi a péniszem és a fejem tetején elkezdtem kopaszodni

Erős állkapcsom van

>felöklendezett nyálka
MI
A
FASZ

A sima akác szerintem nem olyan vészes, de a japán akác az maga fában megtestesült rák. Olyan van a házunk elött és szétbassza a kertet, a járdát, mi mindent.
Tavasszal, nyár elején a virága ér bokáig, késöbb a ragadós, büdös termése, ősszel meg a geci sok, kicsi levelével lehet szenvedni.
Dögöljön meg aki idehozta azt a szart

Pár hónapja volt egy eléggé részletes listám a kívánt tulajdonságokról. Mind külsőkről, mind belsőkről. Aztán ezt olvasva rájöttem, hogy azon túl, hogy nő legyen és legalább minimálisan vállalhatóan nézzen ki, már nem érdekel. Ennyi idő után már nem.

Lassan ott tartok, hogy akár egy vemhes medve is lehet, ha engedi, hogy ölelgethessem.

iligy vagyok hől
posztoljatok állat

gay vagyok?

Mocskos nácik kirobbantva a gecibe

nemtudom. nem olvasok ilyen ganét. Ezzel kertet lehetne trágyázni. csak ha szóba jön a trónok harca mindig ezzel mémelnek 4chanen.

az igényes műveket is pont ilyen gonddal szokták fordítani.

pedig jó könyv

Miből gondolod?
Amiket több nyelven is olvastam, azok nem voltak magyarul se rosszak, néha helyenként másképp írtam volna dolgokat, de akkor se volt egyik se egy katasztrófa.

E-olvasós ánon?

papírformátumban olvastam még évekkel ezelőtt

>aaé amikor túl intelligens vagy emberekkel társalogni

>pedig jó könyv
Ízlések és pofonok. Szerintem borzasztó az író stílusa és történetvezetése. De ha neked tetszik, az a lényeg.

Tapasztalat. Volt könyvsorozat amit angol formátumban voltam kénytelen megvenni mert a magyar annyira csapnivaló volt.

Az ennyi, egy személyes tapasztalat, nekem meglehetőse ritkán volt bajom magyar fordítással, de akkor már láttam a könyv első oldalán, hogy miért.
(Amúgy milyen könyvsorozat volt?)

Ánon milyen rabszolga lenne inkább? Gladiátor vagy bányamunkás?

Fekete XD

Lehet, nem hiszem hogy más park fák sokkal drágábbak lennének.
Asszem az is pontmutáció miatt történik.
Jah a japán akác elég rák, de azt szerintem nem is ültetik manapság.

miért nem nézitek ezt a sorozatot?

youtube.com/watch?v=3fX7EIs41l8

Gladiátor, egész nap gyúrsz ésharcolni fanulaz, viszonylag normális kaját kapsz, hogy jó állapotban legyél. Vagy harcosként halsz meg, vagy felszabadítanak felszabadítanak, esetleg ki vesz a harcosok közül a gazdád, és tanítod az újakat.
Ha nem esett volna le fogalmam sincs, hogy hogyan bántak a gladiátorokkal, de inkább haljak meg gyorsan, mint fekete tüdőbe egy fél éven keresztűl

Akkor gondolom azért mert úgy nő mint a gyom.

Pont ez a baj vele. Mondjuk még mindig jobb mint a bálványfa de akkor is nem tudom mennyire jó ötlet Magyarország őshonos faállományát lecserélni akácra meg feketefenyőre.

Pont azért ültetik ami a baj vele.
Azt akarják gyorsan legyen új fa, ez meg gyorsan megnő.

Valószínűleg, de minek rohanni végül is fákról beszélünk. Na mindegy, igazából nem vagyok annyira zöld hogy az ilyesmi megterhelje a lelkemet. Ha ki akarjuk irtani az őshonos fajainkat akkor legyen.

Mert az enberek szomorúak ha nincsenek fák, ezért gyorsan pótolni kell őket :(

Szexrabszolga természetesen. Az garantálja, hogy jól tartanak, nem bántanak (kárt nem teszünk a portékában alapon), végülis csak mentálisan fogsz tönkremenni/megőrülni, de legalább életben maradsz. Meg ha szerencséd van csak egy tulajdonost kell kiszolgálni.

Furcsa dolgok ezek. Van egy ilyen tétel is államvizsgára hogy a kertészek felelőssége a behurcolt invazív fajok kapcsán vagy ilyesmi. De mi lenne, mindenki más magasról leszarja, fa az fa, bokor az bokor, azt kész. Aztán lehet papolni a genetikai diverzitásról de igazából néhány botanikuson kívül az se nagyon érdekel senkit.

Nem szeretem az erőszakos műsorokat.

punci vagy sajnos
egy igazi férfi szereti az erőszakot

átok

De az fáj.

fájdalmat okozni szekszuálisan felizgatja az igazi férfit

>KIKACSÁZOTT A MEDENCÉBŐL EGY FÉRFI A KAMIKAZE CSÚSZDÁNÁL AZ AQUARÉNÁBAN
Na ez az igazi kamikaze csúszda
LOLOLOLL

Azt nem szabad.

Én a fiúpunci rabszolga lennék :3
>aéa felpróbálnának azok az izmos nagyfaszú gladiátor legények

valószínűleg valami öreg hájas publicanus faszát kellene szopnod inkább hől

Elég forrón indult, de semmi nemi erőszak
5/10 hől

>implikáció hogy nem voltak kigyúrtak és mindig harcra készek a Római férfiak

Nem 21 századi életük és étrendük volt ánon.

Na most, hogy kihevertem a tegnap estét, megyek a kinyomodába be
Ki milyen módon lóbálja ma a vasat?

miért lenne kigyúrva egy öreg pénzember? még az se biztos hogy az előírt kötelező katonai szolgálatot egyáltalán teljesítette mert lehet hogy kivágta magát valami egyéb szolgáltatással plusz ha még öreg is akkor pláne rossz állapotban van

TÖRÖKÖK GÖRÖGÖK RÖGÖK ÖKRÖK :D:D:D:DDddd

Öxölklöfför

köröm pörköltök

töpörödött törpördögök

semmi nem látszik belőle a szakállamtól
amúgy vannak szerintetek olyan emberek, akiknek természetesen előbbre áll az állkapcsa, mint a felső fogsora?

KÖNYÖRÖG :D:D:--_DDDDd

segg

A FÖLD BÖMBÖL DÖBÖRÖG
AZ ÖRDÖGHÖZ KÖNYÖRÖG

You know what they call fat girls ironically?
TÖMÖR GYÖNYÖR

ÖSSZES KÖCSÖGÖT RÖGTÖN FÖLDHÖZ DÖNGÖLÖM

...

hyvää päivää väräää jäädyttää hämätä

perkele :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Zöld öblös köcsögöt örökölt Ödön. Zöld öblös köcsög fölött bögöly röpködött, s köpött. Ödön hörgött: dögölj, bögöly! Követ lökött, köcsög törött, Ödön röhögött: höhöhö!

YOU ARE GREAT :DDD HUNGRY IS GREAT :DDD DOG BLESS HUNGRYRIANS

én azt nem értem hogy a cságeci miért dongalábú ezeken a képeken

hUNGARY SHOW BOOBS .DDDDD --DDD

mert nem hagyta ki a lábnapot

te esztelen elmebeteg. nesze, ez ne

ettem grillkolbászt tojással és zöldséggel és megittam hozzá egy üveg bort és most nem is lehetnék boldogabb

Come on boy :x

én is kábé így nézek ki
szégyellem is magam rendesen

>ez a kép más méretben nem található meg

Szex?
Miért lenne fent más méretben?

borotválkozz már meg, sápadt fehér kisgyerek

Minek?

utálom a szőrt

Szép vagy szép vagy, királyom, de a szőrös user még szebb nálad.

t. tükröd, tükröd

A popsim le van borotválva.

már miért lenne?
most mondom hogy nem tetszem magamnak és te is ugyanúgy nézel ki
valami ribit partiba vághatnánk, egyikünket se ismerné föl másnap

>melegpostázás

Igaz, nem tehetek róla, valamiért nem nő rajtam a szőr :(
Én tetszek magamnak, úgyhogy megdugnálak ha úgy nézel ki mint én ;)

álmi wok :$$$

hát ezt a testet nem mutogatnám

Hehe végre sikerült bekaszálnom a (Te)-ket. Azért csináltam mert a máté csesztetett hogy biztos dagadt vagyok és küldjek képet hogy nem vagyok dagadt. Úgyhogy küldtem de alig kaptam 1-2 (Te)-t.

Come up with a new fucking... picture/symbol for this abhorrent gypsy thread. We're all sick of seeing a fucking apple.

...

*ctrl+f (you) 36*

hát pedig zsíros vékony vagy
ezt kár mutogatni