kurva anyátok
Kurva anyátok
fucking HUNS
TEGNAP ESTE FELFEDEZTEM HOGY MÁR NEM IS A FEJTÁMLA SZAGLIK ENNYIRE HANEM ÖSSZEKENTE A NAGY PÁRNÁT AMI A FEJEM ALATT VAN ÉS AZT ÉREZTEM TEGNAP ESTE, MIVEL AMIKOR LEFEKÜDTEM A SZOKÁSOSNÁL IS ERŐSEBB LETT A SZARSZAG, NAGYON CSÍPTE AZ ORROM MA REGGEL ÁTHÚZTAM DE BELEITTA MAGÁT A BELSŐ RÉSZÉBE MIT TEGYEM NEM BÍROM TOVÁBB
én amikor beleszartam a gatyámba másnap már nem bűzlött úgyhogy van egy olyan érzésem hogy eltúlzod ezt a dolgot
olyan baromságot álmodtam
a tanulmányi osztályon voltam, ott pedig wc-k voltak székek helyett
ott elkezdtem kitölteni valami nyomtatványt és közben szartam
az egyik ügyintéző valamiért egy kínai nő volt aki megvetően nézett rám
amikor végeztem elkezdtem leengedni és a víz valamiért kipacsált belőle és egy kis szar is a padlóra került
aztán átmentem egy szomszéd szobába ahol oda akartam adni a nyomtatványt egy nőnek aki mondta, hogy retkes vagyok és így nem veszi át tőlem
elmentem egy hátsó szobába átöltözni és felébredtem
miért szartál a gatyádba és miért nem dobtad ki te barom?
fesztivál volt
és a szaros gatyában töltötted a maradék napokat vagy mi?
hát azt az egy maradék napot ja
fúj de undorító állat vagy
nem volt más lehetőségem
alsónadrág nélkül lenni pl?
Amúgy itt van az az ánon aki kínaiul tanul? Szerintem a könyvfejű az, de nem vagyok benne biztos. Lenne pár kérdésem.
aha, mond csak
Aki jól tud, vagy aki csak tanulgat?
jaj de éhes vagyok
Mit szólnál egy sonkás gombás pizzához?
Kondoros
Arra lennék kíváncsi, hogy miből tanultok pontosan, miket használtok (könyv, netes dolgok, vagy akár mobilos appok)? Soroljátok fel mind nyugodtan. Meg milyen gyorsan haladtok? Hogy megy a kiejtés? Úgy összességében élvezetes tanulni?
illv: úgy gondoljátok e hogy megéri-e fáradozni vele?
felteszem Mandarin Kínait tanultok amúgy?
jelenleg csak angolul meg magyarul beszélek, de kéne valamit választanom még melléjük, mert ez így nagyon kevés.
vocaroo.com
:DDDDDDDDDDD
Explain this fruit thing please
Azt a kurva, elég jól utánozza a hangját
youtube.com
:DDDDDDD
For some reason we just either use a red appple or a pear for Hungarian threads. It's simple as that..
újbuzi
Én úgy csináltam, hogy NPCR-ből megnéztem az elején néhány leckét, hogy legyen egy minimális alap, utána pedig elkezdtem a spoonfed akármit ankidroidon, és azóta is azt használom, ami azért jó mert van minden mondathoz hang, és minden új mondatban csak egy új szót vezet be, amit így ki se kell szótárazni.
Emellett folyamatosan olvasom az npcr-t meg a hanyu-t, amiben nincs semmi magyarázat, gyakorlatilag ilyen olvasókönyv gyerekeknek. Ezen kívül, ami szerintem a legfontosabb az az, hogy majdnem minden mondatot leírok amivel találkozom a leckékben és az appban. Enélkül nem hiszem, hogy menne. Aztán a leírt mondatokra később visszatérek, megpróbálom elolvasni, lefordítani.
Az, hogy mennyire érdemes foglalkozni vele az rajtad múlik. Segít ha érdekel a dolog, nekiugrani csak azért, hogy legyen valami nem biztos, hogy megéri.
Nem mintha olyan nagy szakértő lennék, valamikor a nyáron kezdtem, most 2-300 szót tudok kb. Annyiból jó, hogy a nyelvtan nagyon egyszerű, csak pakolod egymás után a szavakat, tehát gyakorlatilag már az első naptól kezdve lehet sikerélménye a tanulónak, mert össze tud rakni pár mondatot
Jó regelt girnyó fiúk
megbangeeznám ha érted
KÉSZÍTSÉTEK A SZIGONYOKAT
jaj a moby dick
eddig fájt a hasam most elmúlt és iszonyú kemény merevedésem van
mi történik velem
gheecc
Mi van a csingilingekkel?
youtube.com
bal alsó sarokban:
>most belenyúljak? ne nyúljak bele?
>zoli olyan jól csinálja
>valamit nem és csinálnom kéne gecc
youtu.be
Itt mit mondanak?
omae wa mou shindeiru
nanii??
jó pozst
segg és fasz
Az jól van, de japánúl?
igen, japánul van
az egy nagy segg
kiszáradtak a kacsóim, hozol nekem neutrogena krémet?
hitler vagyok
kekkentettem
mer itthon nincs ilyen?
ezt én is láttam az indexen :D
kihúztam a gyógyszeres fiókot, nincs
Köszi a segítséget! Lecsekkolom őket.
Nekem tetszik a Kínai, érdekes nyelv, de a történelem meg kultúra még érdekesebb amit általa meg lehetne ismerni. Meg van benne kihívás! Az nekem fontos. Most egy indo-európai nyelvet megtanulni angol után nem egy nagy kunszt, annyira hasonlítanak egymásra.
De aggódok, hogy nem tudom hol lehetne gyakorolni szóban. Magyarországon nincs sok kínai. Mármint pár piacoson kívül.
>mondjuk kíváncsi vagyok hogy hogy reagálna a kínai boltos amikor bemegyek ruháért a boltba és jó hangosan Ni Haoval köszönnék
:D :D :DDDD
*feltartja a kanálvillát*
hát ehhez nem kell kínaiul tanulni hogy ni haot ismerd
/t/-n fent van a nyelvtanulós pakk, abban benne vannak ezek a könyvek meg egy rakás más dolog
az mi?
vocaroo.com
Sup Forums nélkül nem lenne ugyan az ez az oldal
ölni akarok
Valaki mondja már el nekem, hogy mik ezek a posták.
ez a legújabb baromság mátétól
a sok kis buzeráns sorozatköcsög nélkül jobb lenne
Szerintem egyébként nem rossz. Máténak mindig jó kakapostái vannak.
tudod, kaka meg pisi capslockal az nagyon vicced XD
kobra vagyok
cobretti vagyok
Ha fajháború lenne, le tudnánk győzni a cigányokat?
természetesen
>t. animebuzeráns
most körülnéztem és ezt találtam
>
>
behúgyozok mindjárt
én se tudok linkelni
a kurva anyját már, soha nem fogom megjegyezni, hogy hogyan kell kereszttáblás linkelni
az anime is rák buzifiú
nem értem
nézz meg egy részt az An idiot abroad-ból, ha unatkozol
Biztos? Többen vagyunk még de a cigányok meg egyfajta spártai elitalakulat.
lol
biztos, etnikum eltávolításban jók vagyunk
OKÉ NEM BÍRTAM TOVÁBB KIDOBTAM AZ EGÉSZ PÁRNÁT CSINÁLTAM SZAGPRÓBÁT KIMENTEM EGY ÓRÁRA A HELYISÉGBŐL VISSZAMENTEM ÉS MÉG MINDIG ÉRZEM
VALAMI MÉG MINDIG ÖSSZE VAN SZARVA DE NEM TUDOM KITALÁLNI HOGY MI ELEGEM VAN EBBŐL AZE GÉSZBŐL
jöttök terráriázni?
nagyon komfi
De a cigány erősebb mint a zsidó
mi ez a játék? olyan mint a minecraft? lehet víz alá építkezni, Atlantisz stílusban?
jöttök minecraftozni? :D
jah, csak 2dben van és 10x több tartalom van benne
Gec ez kurva jó
hogyhogy?
11?
mi hogyhogy?
How do i get a qt hungarian bf
are u a qt girl?
a húgodat még mindig nem küldted el Radu
hát hogy mit jelent az hogy több?
van kismillió biome
ércből is sokkal több van, fegyver, armor
eventek is vannak, van kb 15 nagyobb boss stb
a dögök ellen is lehet építkezni, a bossok ellen meg külön arénát kell csinálni mert amúgy megbasznak
hát akkor ez elég szar
én csak építkezni akarok nem harcolni
A barátom! Jól van?
What is your pillow stuffed with? If it is not feathers you could try washing it?
stop encouraging this autist
Nem irtem hogy miert a jo isten nem tud segitni nekem es ad nekem egy jo tiszta fp amit bele tudom dugni a dagat faszom. Ojan nehezen dolgozom eges nap...csak kel egy kis buta csapda aki nem van anya vagy apa
építeni lehet bármit meg rombolni is mindent amit akarsz
>én csak építkezni akarok nem harcolni
az elég hamar unalmas lesz
>etnikum eltávolításban jók vagyunk
>elveszíti az ország 2/3-át az etnikumok miatt
lol
hát épp ezért nem szoktam ilyen szarokkal játszani mert unalmasak
ratyi
nem