/polska/

edycja anime

Other urls found in this thread:

webmshare
twitter.com/NSFWRedditGif

wole sam siedzieć w nitce ze sobą niż z pedałami w pedalskiej

>idolki
>nie pedalskie

Wlasnie sie dowiedzialem że nie ma już gimnazjów, teraz populacja manchildów wzrosnie do rekordowych poziomów, bo zamiast dostawać awans do 'wyzszej szkoly' dzieci dalej bedą w podstawówce thus bedą mysleć do wieku 16-17 lat jak dzieci

Hahahahhahahahha

idolki są tylko dla prawdziwych samców alfa
dla pedałow są smiecie z discorda

Ehh pamiętam pierwszy dzień w gimbazjum, każdy był maksymalnie obsrany, nowi nauczyciele nowe przedmioty, poważne życie się zaczeło koniec pierdolenia

Ehhh ten apel na początku roku, kazda locha ladnie ubrana, ale tylko godzinke to trwalo to user czuł dobrze ze jeszcze jeden dzien pogra na komputerku.

Potem kurwa znowu pobudka o 7, zakladalo sie jebany plecak, sie witalo z kolegami sie mowilo co bylo na wakacjach i wkoncu zadawali pierwsza prace domową no chuj by ich

Ehhhhh kurwa ile czasu czlowiek w tym wiezieniu obozie przymusowym przesiedział.

Deszcz nie deszcz, mroz, snieg, szlo sie do szkoly w zimnej lawce rano siedziec z 5-10 minutowymi przerwami, tylko dluga przerwa dawala kazdemu troche wolnosci

Dobrze ze to sie skonczylo w chuj

i tak potem gralem tylko szkoda bylo tych dni od osmej do pietnastej na komputerze gierki internet a zamiast tego od osmej do czternastej do budy

...

Starość nie radość

gonciarz wypad

jan paweł drugi

>debile nadal pompują bitcoina

AHAHAHAHAHAHA

najlepsze popołudnie od dawna kurwa

>ten autysta który miał zeszyt do polskiego w kratkę

>on nosił zeszyty do szkoły

>on uważał na lekcji

ja nie chodzilem do szkoly bo gralem w wowa

>tug ja przeszedlem z matematyki a kolega nie
technikum to byly czasy

>on nie miał jednego zeszytu od kilku przedmiotów

To dopiero w liceum

ale przegryw
heh...
dobrze że ja tak nie robiłem

...

Its true u mad?

w 3 klasie przestałem nosić plecak do szkoły bo po co

>on nie nagrywał lekcji na telefon

szanuje ja mialem jeden zeszyt do wszystkiego i nigdy nie nosilem podrecznikow tylko bralem od tych z kim siedzialem w jednej lawce

Jak se znalazłem kiedyś w markecie takie zeszyty bez żadnych wzorków na okładce to se zrobiłem podwójne, że jeden normalnie, a drugi od tyłu, do góry nogami i czułem się jak jebany geniusz strategii.

to jest nielegalne anonku

jak to jeden zeszyt do wszystkiego? same notatki z lekcji języka polskiego składały się z minimum kilku stron do tego dodaj inne przedmioty w tym samym dniu

so how are you doing subhumans?

>[Yadokugaeru (Locon)] Kaname 08 [English]

user ja...

jop pe

Co jak co, ale wykłady powinny być nagrywane i udostępniane studentom, żebyś ty se mógł w domu obejrzeć a wykładowca nie musiał pierdolić co rok tego samego. Sporą lekcji też można by tak zrobić i tylko byś przychodził rozwiązywać zadanka.

user, ja wiem że byłeś/jesteś dobrym dzieckiem tak jak ja, ale patusom jakoś to wychodzi

to przerasta możliwości polskich uczelni

/polaki/ maja jakies zwierzaki?

podobają mi się tekstury

mam siostrę

rodzine
siebie

mi chodzilo o takie pieski, kotki, jaszczurki

*rysuje ci kutasa w zeszycie*
pszz nic personalnego

no elo dominik

no to ja jestem

To stalker? Ściąg se moda na AA lepiej, bo na chuj ci takie ładne tekstury jak drzewa wyglądają jak wyglądają.

kotka i króliczka

>notatki z polskiego

>on nie miał starej baby dyktującej notatkę do zeszytu słowo po słowie za polonistkę

user ja ledwo potrafięzadbać o siebie, co dopiero zwierzaczka. z takim pieskiem trzeba wychodzić, karmić go i bawić się z nim. co automatycznie sprawia,że nie jest to zwierzak przyjazny anonowi. kotów nie trawię, jaszczurkę chciałbym jakąś egzotyczną, ale zdechłaby szybko bo user zapomniał nakarmić

ja mam pieska
moze sobie rybki zalatw

to jebaniutka od samego początku otwierała swój podręcznik i dyktowała. a na koniec lekcji jeszcze pracę domową.

trzeba wodę wymieniać, karmić, czyścić akwarium. za dużo jebania

jaka rasa (poza tym szanuję tripsy)

owczarek niemiecki
jakies ptaki moze?

podaj zdjęcie kolego

>ptaki
a ptaki czasem nie srają w tej klatce? do tego pewnie wodę i inne trzeba im podawać

a sum up of this general:ogga bogga where da toilet at

wypierdalaj ty litewski gównojadzie pierdolony, mam nadzieje że cały twój naród zdechnie

rip club penguin

2 koty i zółw

dyktowała ale miałem to w dupie bo user buntownik here

ale nuta wy kurwy
webmshare CHUJ com/vg1g0

jak znajde kable to zapostuje bo mam zdjecia na telefonie

my ancestors moved to vilnius from the rural part of lithuania as a plan by communists of lithuania to make Vilnius more Lithuanian
Poles will never make a majority in this city EVER AGAIN, because we killed them lol

xDDDDDD

mode

dobra wróciłem ze sklepu kupiłem czarne czinosy slim fit takie dobre dla mnie modne

...

>to make Vilnius more Lithuanian
so they should move sb from Belarus you fucking prusack in disguise

ile w dupe juz?

>przychodź codziennie do nitki
>wyzywaj wszystkich
czy to jest to tzw. tsundere?

>slim

Też tak macie że jak czasem wyjdziecie na zewnątrz i zrobicie cos produktywnego albo ogólnie ponormiczycie i potem przychodzicie tu do nitki i czytacie posty i sie tak czujecie dużo lepsi od wszystkich?
bo ja tak

one podkreślają moje atuty

0 zł bo nie kupiłem

teraz tylko patrzę jak giełdanony na /biz/ są na samobójczym zegarku

nie mam tak, bo zawsze sie czuje lepszy

elo tu sergiusz co tam

poka

moge tylko zapewnic, ze nie podkreslaja

>nadal nie ma porządnego repacka War of the Chosen

ile zarobiłeś?

ale chłopaki nie dawajcie (ty) temu baltyckiemu podludziu

ale pytalem w kontekscie ile spadlo z kursu koina. Na pewno w nitkach na /bizie/ w chuj szili jest

nie bo dupa mi grubo wygląda

>thiccchłopcy

I tak jest chujowe.

SERGIUSZ

DOMINIK

KIREI POSTER

anoni bardzo cicho mi jutub chodzi co mam zrobic?
dalem tam w virtual cos tam

już ci to będę klikał spierdolino jebana

>/polska/ is shit again
>again
>being shit is actually normal to people in this thread

dobra mam, chujowa jakosc ale powiedzialem ze zapostuje to zapostowalem

ale bym jebał mm

kuba kamil karol dominik sergiusz kacper bartek łukasz mateusz

a knotuje cie on czasem?

psy nie sa do jebania

DZIESIĄTEGO KWIETNIA
ROKU DZIESIĄTEGO
TRAGEDIA SIĘ STAŁA
NARODU POLSKIEGO

>ten user co wczoraj pisał, że jak dubsy to od poniedziałku sznuroposty i dostał te cyferki
dobry zwierzak