/ex-yu/

Servi edicija

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=WfickdFr2-k
youtube.com/watch?v=dRewjr_3fzk
blic.rs/zabava/vesti/zbog-majmuna-u-rijalitiju-zadruga-hitno-reagovalo-drustvo-za-zastitu-zivotinja/wn97bh1
blic.rs/vesti/politika/organizovano-kupovali-karte-otkazan-polazak-dva-autobusa-iz-pristine-za-beograd/hqbc6bq
youtu.be/SZAYEtxYjSg
b92.net/biz/vesti/svet.php?nav_id=1301462
youtube.com/watch?v=rtRpdWGohyQ
twitter.com/NSFWRedditGif

Prvi za Ko rano rani, dva tanjira grabi.

NOVO NOVO NOVO HIT HIT HIT

U K O L A
K
O
L
A

Najdraži mi je dio kad kaže žđšćžšđćžđšć

pustim 4k zapali mi se buksna haha

prelepa je, al ko ima para da to zeni :(

Like ko nista nerazume

prvo treba da naucis znacenja reci galimatijas i da se opismenis. pa probaj opet da pustis. bice ti razumnije

>t.ljakse

Ubij se shabane!

kada porastes i malo se vise edukujes razumices bre a do tad se ti bolje drzi vuk moba klinjo bre

userem ti se u usta nevaspitana

Ovo je vrsta repa koju ne mogu svi da razumeju zato ima i toliko hejta, a i na ovom kanalu su uglavnom preplaceni klinci koji zele da ima svaka pesma sadrzi samo refren, a spotovi gole zene na koje drkaju i automobile koje nece voziti nikad, koji su pritom rentakar. Samo rokaj Micka, najbolja voznja je za sada Njiham a i ovo je skroz okejjjj

Zaklat ću te na spavanju ustaška balijo.

youtube.com/watch?v=dRewjr_3fzk

Бићe бoљe 2015.

pa jeste bolje, sada svi furaju tacskrin telefone tada nisu

Koljach

dobro jutro ljudi

sta se radi danas

ebem ti majkata

je l moze neko opisat svoj "prvi poljubac" pricicu
moj je trebao bit sinoc al sam bio prevelika pizda tako da se to nije zbilo

Bilo negdje sa 14godina
Taj decko mi se svidjao duze vrijeme
Poljubac nije bio nesto, sjecam se da mi je uvalio jezik i navalio ko lud...

A njega vidjam jos dan danas cesto u gradu, ostali smo poslje toga dobri pa znamo ponekad popit pice kad se vidimo

Moj je bio u 2. srednje (inače u svemu malo kaskam), on je bio glavni frajer u mojoj generaciji i sjećam se da mi je samo uvalio jezičinu a ja sam si mislila; Kaj je to - to?

Moj je bio bezveze .Na jednom tulumu,sjedila ja s nekim tipom i pricala,pa onodjednom navalio... .A nije mi bio nitko i nista,da mi je bar bio decko ...to mi ´opce nije lijepa uspomena.

Ljeto poslije 1. srednje.
Bila sam pijana. xD

Ako postoji ijedna psina gora od hrvata to su s#bi

>t.proxypederko

Smrad novopedera se osjeca do Karoline

Tko je zagrepčanka?

planovi za veceras momki? petak je

e moj majmune
vredjas samog sebe

heheh mislis da znamo da je petak uopste

gledaću klipove o ravnoj zemlji

dobro jutro pederi
dno dna

Plan je da se roknem u glavu

da li su eksjueri culi za coveka po imenu Polo Čare i njegove IDJvideos uradke? izmislio je novi zanr koji se zove trapfolk

>trap folk
crnčuge+vlaji, ne hvala

Prvi pravi, ne brojim djevojku kad sam imao 10-11 godina,
Je bio prvi srednje, frendu rodjendan, pili, preko puta mene frendica iz osnovne, nije mi se svidjala al sam htio ispast baja, rekao frendu gledaj ovo, pricao sa njom, ona kujasta bila, bila u vezi sa starijim likom,zavrsio je srednju bio tad, ugl pricamo, zajebajem je, ona se lozi, azem joj idemo prohodat, ona pristane , dodjemo do srednje skole na klupe, ona me mazi, tek tad postajem svjestan sta sam uradio, panika, poljubimo se, anone jel ti ovo prvi poljubac, H-He he n-ne ...
Nastavimo se ljubit, neznam sta radim, auto staje ispred skole, panika, sigurno je njen momak, kazem joj idemo nazad, vratimo se, mlk prvi pravi poljubac sa jezikom mi je bio sranje, to isto vece drugi frend zavrsi sa njom iza skole, mislim da je karo al nisam siguran
Nedavno se udala i zvala me na svadbu

>apsolutno stanje danasnjih devojaka
zalosno

dnevni podsjetnik da je hrvatska najcuck ex-yu drzava

slovenci nas ismijavaju i tlace arbitrazama
bosanci nas sprdaju za neum i peljeski most (da nismo cuck drzava samo to dvoje bi rijesili vojnim akcijama)
srbi nam pale pozare po ljeti, imamo cetnicke spomenike u istocnoj slavoniji, stavljaju nam cirilicu u vukovar, jos uvijek nas ubijaju minama koje su ovdje stavljali...

KURVATI

>danasnjih
Dogodilo se prije 10+ godina pajdo

Danasnje su jos gore

e sve vam mogu priznati ali sa tim da vam palimo pozare zajebite

sam dajte, ovo za vas je najmanji trn u oku

ali ako te jebu toliko nebitne i nesposobne drzave poput BiH i slovenije, to znas da si maksimalno cucked

sa 16, nova godina, parti kod frenda, bilo bar 80 ljudi, thicc na kvadrat treba, realno 8/10
raspali se jer nije bila normalna
iako moram priznat da se odlicno ljubila, steta

DO DRINE

eu je sad odjebala slovence i rekla " ne mozemo natjerati hrvatsku ni na sto"
bosanci su poslali pismo EU koje je samo misljenje muslimanske strane, hrvati i srbi nisu nista, aa parlament je posalo pismo eu komisiji da pojasni da je to bilo samo misljenje 1/3 vlade
ovo sa srbima pol tog nema veze njihova vlada, oni se tamo bave sudaranjem bentlya u vucica i slicno

ja sam stanovnik planeta Zemlje

ubi se

blic.rs/zabava/vesti/zbog-majmuna-u-rijalitiju-zadruga-hitno-reagovalo-drustvo-za-zastitu-zivotinja/wn97bh1

>tfw previse inteligentan da bi se zamarao nebitnim stvarima (socijalnim konstruktima) kao sto su nacija, vjera, rasa itd.
ja sam covjek, i nista drugo

jel ti je popodnevna smena u skoli?

blic.rs/vesti/politika/organizovano-kupovali-karte-otkazan-polazak-dva-autobusa-iz-pristine-za-beograd/hqbc6bq

ahahaha genijalno

ako ima neko u banjaluci ko hoce moje sendvice sa :ajvarom,slaninom i domacim sirom.
pekmezom
salamom i edamerovim sirom i pizza kecapom
+neke cajne kolutice.
nek me saceka sipred boske u 1:10.
bacam hranu vec sedmicama i stvarno se osjecam ko djubre. :(

youtu.be/SZAYEtxYjSg

ovi bugari su stvarno cudna sorta

zasto bacas takve sendvice jadan ne bio

daj babo glavu

zato sto sam debeli retard

boli me kurac,ja cekam pred boskom.aj hav a prpl bag i ko oce ovo sve nek mi kaze da je ajvar zakon

odnesi ih u obliznju narodnu kuhinju, tamo bi sigurno nahranio nekog kome je potrebno

kako da poljubim curu ako nemam muda za tako nesto?

>bacam hranu vec sedmicama
objasni

ubi se

Cao seljaci, zasto niste u otvorenoj vezi?

ustima

jer nisam ni za obicnu

b92.net/biz/vesti/svet.php?nav_id=1301462

gde je tacksti ovo da prokomentarise

hvala anone, pokusacu kad je budem video, pa zelenotekstam o ovome

22 mi je i nikad nisam imao devojku

Zdravo prijatelju,

Evo kako youtube.com/watch?v=rtRpdWGohyQ

Pozdrav,
user

ja sam ove godine napunio 21, ista situacija :/

>tutorijal
neka, hvala, ipak cu se samo grliti, ionako i od toga svrsim u gace

Zato sto iako seljak ima losu reputaciju zbog seljakluka, ipak ne zeli uvoziti mnogo gore stvari i nacin zivota sto ce dalje da ga ozloglasi.
Seljak bi radije bio smatran za divljaka i pecinskog covjekolikog majmuna, nego se naguziti i primiti infekciju degenericizma iz mjesta gdje je visok standard zivota doliko dugo da se degenerici javljaju kao svaki put sto se desi pred pad civilizacije.

Gledaj tutorijal i vezbaj sa majkom
nemoj biti pleb

vezbam trenutno sa jastukom

Kad smo vec kod jastuka
Imam neku prehladu pa nocu balavim poprilicno
Probudim se u sred noci i pola jastuka je mokro
Okrenem ga i nastavim da spavam
Jastucnica mi bela bila
Sad je bela sa zutim flekama
Kao da se neko popiso po njoj
Pa ko ce ovo da pere :'(, ne radi mi ves masina
tuzan je moj zivot

>t.preuranjenko

Pa operi na ruke nesposobnjakovicu

ocigledno nikada nisi prao belu odecu na ruke

pij sirce

sto?

Okvasi
Uzni sapun
Utljaj ga ko majmun
Guzvaj pod vidom
Isperi
Isperi
Ocedi
Stavi da se isusi

zdravo je

haha kosovari podrzali haradinaja
e moji srbi, prodali ste se za veceru

oni nisu kosovari, oni su kosovci hahahahha

sta je tu smesno?

kosovci

Idem kod doktora na pregled dogovorit operaciju, testis mi je jedan ogroman, da mi lokalnu anesteziju i ubode me ogromnom iglom u jaje

Ljudi moji tresem se jos uvijek, nedaj boze ni najgorem neprijatelju ovo kroz sta ja prolazim...
Mozda sam fakat uklet

jesi li kad imao plava jaja?

sto ne zele da ih zovemo isto kao siptari, a isti su ko oni...

žalosno, nek ti je sa srećom

*siptare

srecno druze, drzimo ti fige

treba 4cen uvesti "izmeni" u svaki tvoj post

mozes mislit, a svi gledaju parove, farme, ovo novo, itd, i preuzimaju iz njih sve vrijednosti

to tvoje vrijedi samo za vrijeme prije masmedija, a pogotovo smartfonova

vidim gotova ludnica

Prošlog petka legla plata, rešim ja da napravim lean, da se malo gudram nabavim sastojke smutim, popijem i ništa nisam doživeo osim glavobolje i proliva , najgori vikend dbi

>lean
sta?

Rijaliti, rijaliti, budale smo i ja i ti
Žene, slava i kamere, život će mi popraviti
Kada uzmem pare, dušo, ti ćeš meni da se predaš
Ja budala što sam uš'o, ti još veća što me gledaš

nije bio pravi lean, došlo je do nesporazuma sa apotekarkom, ja joj kažem da mi da neki sirup sa kodeinom, ona mi da mikodin sirup za kašalj, pa sam morao da dodam kafetin, užas