Libertarismus Ausgabe
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
blic.rs
tportal.hr
blic.rs
blic.rs
blic.rs
youtu.be
youtube.com
twitter.com
erste
Ja sam za jedan bratski rat sa Slovenijom, neka bude ranjenih samo ne mrtvih.
a jeste tako radili sa nama mamu vam jebem
tvoja mater HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
ummm dušo, hrvatska i srbija nikad nisu ratovali
ako se nesto ne desi izgleda da ce biti takok opet
s obizorm da vec onu decu ne zele da daju da idu u skolu iako po ustavu mogu vec je poceo period uzdizanja desnjackih grupa dbi izgleeda
prvi put vidim hrvata da ovo kaze... pa zar vas ne uce po skolama drugacije jebo vas otac
Redpillajte me o badoo, tinderu i okcupidu
Ne mogu zbarit nikaj na poslu sve prestaro i poudato
puši kurac cigane
jebo sam joj kćer, dobra cura
>smrdin mi kaže da sam cigan
postaj joj kcer
>implicirajući da sam Srbin
cic
nitko ovdje nije nikad jebo niti koristio to
šta, jesi đetić?
t. govnarko u 21353434. larp epizodi
kako upravljam vama, pa ovo nisu istine
tportal.hr
uff stvarno je dobra thotarica
šta je ovo, doslovno srednjoškolka?
ne '91 je godiste koliko vidim a i bila je u survivoru(?)
ne vjerujem ako kurir nije objavio
koji kurac onda izgleda kao doslovno srednjoškolka?
blic.rs
asade, pobij sva ova govna pre nego sto se vrate ovde
>srbijanci
kako sam ovakve picke imaju obraza da se zajebavaju sa srbima iz RS na ovaj nacin
nikad mi nebi palo na pamet da zajebavam Srbina iz Srbije samo zato sto je iz Srbije
haha ma samo jebi bosancuge
nzm lol
ubi se cigane srbijanski
malo 2020. malo 2025.
nikad nećemo ni ući
iđete zajedno s crnom gorom, makedonijom i možda bosnom 2023 kažem ja
BADOO TACKASTI
>bosnom
mi ne ulazimo u tu vjestacku tvorevinu
Otomansko Carstvo > EU
blago nama a pogotovo kako brzo odlaze mladi neće ostati niko u državi
tipična bosančuga
>volim da sisam veliki EU kurac
tipicna srbijancuga
nisam smrdin i moja nacija je već u EU zato i živimo bolje od vas šiptara i smrdijanaca
ovo
ubi se zelimire
>živimo bolje
zivis ko moj kurac. Debili kao sto si ti jedino gledaju materijalnu dobit, ti si ko recimo kurva ili starleta. Dok ti daju para pustices da te razvaljuje ko hoce
nisam isti poster
>Dok ti daju para pustices da te razvaljuje ko hoce
ol malo da elaboriraš na to šta si mislio kad si ovo napisao?
evo recimo nase napredne komsije Hrvatska
pustice da ih EU jebe kako hoce, da im odredjuje koliko izbjeglica da prime, koji zakoni mogu koji ne mogu, prava za peder, spoljnu politiku im odredjuju. A Iseljavanje stanovnistva na najvisem nivou ikad. Prirodni prirastaj opada. A za uzvrat im daju neku sicu i prividan napredak ekonomije
kako da batalim gazirana sranja eksju
pa živimo bolje samo što to glupi bosanac ne može da razume
jes čuo za samokontrolu?
jednostavno je.
samo nemoj.
Ja imam na dohvat ruke 24/7 razne vrste štetnog hedonizma pa nisam se uništio, ne moraš ni ti.
sirutka...
ali zasto impliciras da je hedonizam los
odricanje necega cisto da bi mentalno masturbirao kako si odlucan nema bas mnogo smisla
znaci plakem hahahah
kako to zivis bolje usta te jebem? Pa gledaj, nek ti se zivotni standard povecao za 20% (a ovo je ogroman broja, sumnjam da jest). I sta sad? Pa ja da mogu da biram da mi se zivotni standard poveca za 100% ILI da imam nezavisnu drzavu koja odlucuje u svoje ime, uvijek bi birao drzavu
al gmizavci kao sto si ti to ne razumiju, ti si ko kurva kao sto sam gore reko. Ako ti daju da "zivis bolje" pusices kurac kome god treba
Poserem ti se na alaha.
životni standard je daleko bolji primetio sam prosto da je sve bolje
i Muhameda
slovenac odjebi zar si toliko retardiran da ne mozes da shvatis da je to bila metafora
>životni standard je daleko bolji primetio sam prosto da je sve bolje
sto je konkretno bolje, navedi primjere
d a li zapravo postoji ikakav problem sa pijenjem gaziranih pica i jedenjem brze hrane ako dovoljnoi kalorija proteina vitamina itd unosis
ja jedem sto hocu kada hocu 0 posledica osecam dbi
Nije da ne volim hedonizam, daleko od toga, nego se trudim koliko toliko da budem umjeren u vrstama hedonizma koji donose štetu sa sobom kako bih mogao uživati u drugim vrstama hedonizma.
npr. hranim se zdravo i umjereno kako bi povećao šanse s suprotnim polom. Nije mi još pomoglo al se osjećam mnogo bolje dbi.
>balkanske banana države u svađi koja je bolja
>mi imamo plaće veče za 0,7 % hahaha
>mi smo samo malo manje popušili kurčine večim državama hhahah
>mi imamo 1000 manje nezaposlenih od vas hahah
Ma odjebi ti sa uvelićavanjem Turaka. Svugde na Balkanu gde su oni dodirnuli tamo je sranje ostalo 500 godina kasnije.
Više nego sve u Bosni.
ne možeš imat idealnu figuru dok piješ gazirana pića i ideš u kfc na redovnoj bazi
ne možeš
Unos te hrane ti automacki izbacuje zdravu hranu iz prehrane, manje zdrava i stetna hrana zamjenjuje zdravu. Idealno bi bilo da sve sto unosimo u nas organizam ima pozitivan uticaj na organizam i sadrzi vitamine. Medjutim kad unosis dosta praznih kalorija (ne moraju biti stetne al su prazne) onda tijelu sve vise nedostaje vitamina i hranjivih sastojaka
genetika
mozes, ako se trosis kao konj.
ako dnevno izbacis 5000 kalorija tipa da trcis i vozis bajs 5 sati dnevno, mozes da jedes sta god hoces. U smislu da ostanes mrsav.
Ali na duze staze sjebavas srce i holesterol jer to su ipak nezdrave materije, koliko ih ti brzo istopis.
>genetika
mema
daj mi lijepu osobu koja pije koka kolu svakodnevno, ide u mcdonalds 3 put nedeljno i kupuje gomilu slatkiša u marketima na redovnoj bazi
ne postoji
nema
sta je "prazna" kalorija?
ja
hm evo ja npr
>190 visina
>100 kila tezina
>koka kola svaki dan, litar ipo flasa
>brza hrana triput nedeljno na poslu, nekad i cesce
>ok ne bas gomila slatkisa ali maznem tipa cokoladicu dnevno
>imam gf
bijeli hljeb, svi preradjeni seceri u koje spadaju gazirani sokovi itd. Preradjeni secer su prazne kalorije, cini te sitim a organizam ne moze da iskoristi visak tih kalorija pa ih slaze u vidu masti
koka kola npr
nisam nutricionist ali mislim da je to zbog toga što ima pun kurac kalorija a nema drugih stvari koju trebaš nać u stvarima koje konzumiraš
i onda valjda imaš suficit kalorija a deficit ostalih govana
>ta slika
uf sacuvano
kidalica ovo je pravi rap
>taj ukus
>i onda valjda imaš suficit kalorija a deficit ostalih govana
mozes li onda da jedes tako a na kraju samo uzmes pilule za vitamine? i sta ako imas deficit ostalog kakve su posledice ili je samo memanje?
kida mi woofere u kolima
>mozes li onda da jedes tako a na kraju samo uzmes pilule za vitamine?
mozes li da se jebes a da ti ne udje?
ne zivi organizam samo od vitamina
ime ove ribe u spotu je?
generalno je san imati vitku devojku sa ogromnim sisama
al tesko mamu mu jebem. jedina sa kojom sam bio da je bas bila ono titcow sisata je bila niska, debela i ruznjikava.
lmao pa koliko onda ima znam samo jos za proteine a to verovatno dovoljno od bundevskih semenki sto jedem 24/7 dbi sta jos treba?
vezano za ovo u Njemackoj je prije godinu dala bilo u vijestima kako su naucnici potvrdili da su suplementi karotina kancerogeni. Oni izvuku vitamine iz mrkve i prerade ih u pilulu sto nije normalno. Da bi vitamin imao efekta on mora da ide zajedno sa vlaknima koji se nalaze u povrcu, sve ukupno da se pojede tek onda ima najbolji efekat
ovo j dobro ja legitimno uvekk imam sargarepe u frizidere i jedem ih regularno ali pricam na primer vitamin d koji se od sunca samo moze dobiti
pa teoretski kako da ali moraš riješit suficit
i nisu u deficitu samo vitamini, već i proteini
moš uzimat whey proteine npr, ali samo oko 20g dnevno, ostalo moraš prirodnim putem
imaju ostali nedostatci koje ne pominjem
vitamin d imas i u dosta povrca, samo proguglaj
imaš vitamin d u sir
što misliš da bijelci vole sir kad crnčuge imaju ono gdje ne podnose mliječne proizvode?
dbi prekomplikovano je ovo, nemam posleddica tako da sam ja super jedino sto mi pucaju kolena kada ustanem i onda cucnem pa ustanem ali ne kada ih samo normalno savijam ne znam dal je normalno
ali mojoj sestri isto pucaju samo kada se seta tako da je normalno dbi
ova moja je niska, malo punija al je zgodna i ima velike sise
a volio bih nac neku visoku dbi, visoke cure me pale
feta?
ma samo se ti opusti dok si mlad
youtube.com
pogledaj ovaj video kad budes imo vremna, znaci covjek razvalio sa dokazima o mlijecnim proizvodima
ja imam sad gf 96to godiste koja je 185 visoka. Kad obuje stikle visa od mene, a ja imam 190.
ima ogromno dupe al sise nula za to. niske devojke su bolje, ne padaj na memu
ja sam zapravo stariji ali kako se ispostavi iz ovoga sto sam procitao ovde ja sam nesvesno sve perfektno odradio
rekao bi da sam genij ali poenta je da je verovatno tako ljudsko telo programirano da radi
realno kolko su gazirani sokovi i brza hrana sranje tu u americi ja to ne bih ni pio ni jeo
kolko moze da bude tesko da se odoli tome kad je generalno neukusno
Vrhunska stvar
>185 visoka
ti boga
ne znam ni jednu curu koja je toliko visoka
>stariji
ma ubij se harakiri
fakat se ubij
danas
alo sta trazis u srbiji?
živim ovdje
jebo pas, nos zacepljen, grlo boli, glava boli, 0 energije, leda, noge i prsa bole od teretane, osjecam se kao da me netko isprebijao
iako bolje da sam sad bolestan nego po zimi
ma ne seri dosao si samo u vizitu i to da seres po nama mamu ti jebem mars iz moje zemlje
ne doslovno živim ovdje evo me 14 dana.
pa koji kurac si se preselio lmao