kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
vocaroo.com
vocaroo.com
youtu.be
youtube.com
myredditvideos.com
twitter.com
first
bls explain this pear thing to me
why?
Anna gyere vissza
>interneten nőkre nyáladzani
LOL SZŰZ
it looks like a fine bootang l
no idea what you're talking about user
hitler vagyok
megtaláltam az ánonreppet is
nagyon krindzs
...
Fizikai fájdalmat okozott.
why is there a pear always in your general
sometimes it's a sexy pear like in this general
why?
nem bírtam sokáig
Vajna zsidó?
Ez gecijó. Honnan van eredetileg, nem tudod?
...
this is a blue board, you can't post that Anón
na vajon?
nem
hogyhogy?
What do you think of this Finnish short movie?
youtu.be
It's Finnish high culture
Szerintem igen de ha tényleg az akkor antiszemita a libsibolsi oldal is
Dögöljön meg aki a világra okádta ezt az audiovizuális holokauszot
hol van a vizuális rész?
ráhánytam az asztalra a hallgatás közben
akkor dögölj meg
duplák és elreppelek egy baszta számot
>audiovizuális
Haha, én is szeretek olyan szavakat használni, amiket nem ismerek, hogy okosabbnak tűnjek.
AJVÉKOLJANAK CSAK TOVÁBBRA IS EZEK A SZÁNALMASAN PRIMITÍV ÉS MENTHETETLENÜL AGYATLAN BALLIBBANT SIMLICSKA-SZOLGA ELNYŰTT PM-MASZOP-DK-BLOWJOBBIK-MAFFIA-NYALÓ K(URCSÁNY) FERI-HÍVŐ FŐAGYMOSÓ HAZUG GYŰLÖLETKELTŐ PÁRTSZAVA 168ÓRA index 444 HÍR24, HVG, MN(00) és a szintén főagymosó RTL szektATV HÍRTV KANÁLISOKAT BAMBULÓ INTERNÁCI Szeppa-Ricsi-FÉLE AGYATLAN SZOCI süsü shushu Appaloosa Jonesy BERNIVAN Lizabet Józsibá-féle AGYATLAN G.C. BALLIBBANT SZOCLIBSI LAZARO nils1-LIBERATOR HAVI HOZSANNA H.CSABANÉNI-FÉLE DEGENERÁLT KOALÍCIÓS (ALIAS DK-S) G.C. ZSOLTI SZOCI piás pipas35 senkiházi IXARK3 dupla nulla Botka-hívő AGYATLAN BALLIBBANT g.c. SIMLICSKA-CSICSKA SZOCI JOBBIK-MAFFIA-NYALÓ K. OLGA TARR qtyafütyi FÉREG Szeppa-Ricsi-FÉLE AGYATLAN VÉGLÉNY BIRKÁK!!!!4)
ki /állacska/ itt?
hogy lehet elfogadni ezt a deformációt?
nekem szép állam van :D
az állam én vagyok
Én nekem viszonylag jó állam van, de /fit/-en szoktam látni ilyen mewolás generálokat. Csekkold ki mi az, lehet segítene.
nem hiszem hogy attól jobban megnőne a csont ott :((((
toka
Hát azon szerintem se változtat, de az arcizomzatnak is van köze hozzá, hogy hogy néz ki az állad.
ezért van szakállam
ratyi
Pont ma figyeltem meg hogy a csökött áll a puncisokon is ugyanolyan szarul áll mint a férfiakon. Ez egy univerzális szépséghiba.
szerencse, hogy ők tudnak szakállat növeszteni....
szeméremszakállat
VAN BENNED VALAMI
EZT NEHÉZ ELMAGYARÁZNI
>nem tudok arcszőrzetet növeszteni
>megnézem miért
>ezzel próbál vigasztalni a cikk
>So if you're currently surrounded by thick-bearded hipsters and feeling a little left out, be comforted in knowing you'll at least keep the hair on your head.
>aaa elég csúnyán kopaszodom
dragon dildo?
ugyanez
>nem tudok arcszőrzetet növeszteni
magyarázatot követelek
selejtes gének
nem ő, de nekem így nő csak
alul kibaszott sűrű máshol meg darabos és nem ér körbe...
>heartbreak makes u wisher
vicser?
nekem csak valami kis csíra bajusz meg kecskeszakáll nő
plusz random szőrszálak elszórtan az arcomon ;_;
nem olyan rossz ez
ment a sub
élőben rosszabb
az hogy lehet?
...
máshol sem szőrösödsz?
de
a lábam, a golyóm, a hónaljam szőrös és van egy hosszú szőrszál a bal mellbimbómban :S
LOL, te mekkora numálé lehetsz. Én kb, 14 évesen néztem így ki.
t. geronazzo mária
Hungarian pears are one of my favourite things about this board. Well done lads
Nem értem.
hogyhogy?
nem lehet hogy alacsony teszt vagy?
Az ember aki megette a saját fiát
Hát mi köze ehhez az egészhez Geronazzo Máriának?
Az élet és halál körforgása folytatódik, mi élni fogunk ők meghalni.
ömm
mi értelme az életnek ha nem hagysz hátra magad után valamit a genetikai kódodból?
semmi
spermadonorként azért van remény, ugye?
Elég valószínű hől
Úgy nézek ki mint egy gyerek
tőlem mostanában már nem kérik el az igazolványt ha piát veszek
25 vagyok
akkor miért nem mész orvoshoz?M
annak mi értelme van?
>jó napot doktor úr, sajnos eléggé béta vagyok, nem tudna valami gyógyszert ajánlani?
hogyhogy mi értelme?
te barom, ilyen kor szoktak kapni tesztoszterontz annak akinek túlságosan alacsony
Nem ő, de csak azért, mert nem olyan szőrös, mint szeretné nem adnának amúgy neki. Szerintem csak akkor kapsz, hogyha valami komolyabb rendellenesség lép fel az alacsony tesztoszteron miatt.
mi értelme van üvegcsébe verni a faszodat hogy abból valakinek gyereke legyen
a sajátodat van értelme nevelgetni de ennek nem
Tegnap láttam Flammát egy CBA-ban. Mondtam neki, hogy mennyire király élőben találkozni vele, de nem akarok bunkó módon a terhére lenni, mondjuk közös fotókat csinálni, meg ilyesmi. Mire ő: "Ó, ahogy éppen most teszed?"
Megilletődtem, és csak annyit bírtam kinyögni, hogy "He?", de még így is a szavamba vágott, és folyamatosan azt mondogatta, hogy "He? He? He?", miközben az arcom előtt lóbált kezével kacsaszájat formált. Elsétáltam, hogy folytassam a bevásárlást, és hallottam, hogy magában kuncog. Mikor odaléptem a pulthoz, éppen nagyjából 15 kifizetetlen Sport szelettel a kezében próbált kisomfordálni a kijáraton.
A pultos lány nagyon kedvesen és udvariasan kezelte a helyzetet: "Hölgyem, előbb ki kell fizetnie azokat." Először úgy tett, mintha fáradt lenne, és nem hallaná, de végül is visszafordult, és a pulthoz vitte őket.
Mikor a lány többször akarta leolvasni az egyik csoki árát, közbelépett, és azt mondta, hogy olvassa le mindről egyenként, "nehogy valami elektronikus infetterencia történjen", aztán felém fordult, és kacsintott egyet. Szerintem nincs is ilyen szavunk. Miután a lány leolvasta az árakat, és egy zacskóba rakta a csokikat, megpróbálta elmondani, hogy mennyi lesz a végösszeg, de Flamma hangosan ásítozott, hogy egy szavát se lehessen érteni.
kit?
több értelme van. a sajátomat nem tudnám felnevelni normálisan, egy elbaszott ember lenne.
így van esély arra hogy rendes nevelést kap.
mindenesetre nagyobb az esélye rá, hogy pontosabban fogalmazzak
Azt előbb megmérik ilyenkor valahogy, nem? Igazából meg kurvára szégyellném magam miatta. Kéne valami apropó hogy
>x orvos y miatt azt akarja hogy nézessem meg mert z-hez kell
Valaki mondjon már egy kamu sztorit amivel odaállhatnék.
Hát Flammát
és az ki?
ez egy baromság
nem
képtelen lennék felnevelni egy gyereket.
az anyja esetleg, de akkor sem lennék jó apja.
az oké, de akkor meg mi a fasznak adsz spermát
ha nem saját magad neveled fel a kölködet annak semmi értelme nincsen
Hogyhogy
de van, mert így teljesítem evolúciós kötelességem. még ha csak segítséggel és virtuálisan is.
t. kakukk
ebben mi a faszom a kakukkság?
te mémer fasszopó
ez is baromság
jó, te gy látod
rájöttem valamire
anna = az a rosti aki szétoltotta a kancsót a youtube-on
az noémi te pöcs
és mi a gecinek jegyeztem volna meg a nevét
még arra is külön rá kellett keresnem hogy a dancsót hogy hívják
ha nem tudsz pontos tényeket postázni akkor ne okádj ide semmit te oktalan barom
Noémit unironikusan megnyomnám hől
GECC tényleg olyan a hangja, meg a beszédstílusa is.
Én is nagyon belefröcsiznék a hamvas kis puncijába, miközben azt a flegma fejet vágja és kritizálja a szekszuális teljesítményemet.
Kicsit fel is állt, ahogy ezt leírtam.