/ex-yu/

Novi /ex-yu/
>u Švedskoj gore džamije
Izadanje.

Other urls found in this thread:

blic.rs/vesti/svet/uzas-u-zagrebu-taksista-silovao-devojku-koja-se-vracala-iz-provoda/0wlwgh6
slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/508745/hrvati-bosanci-i-srbi-napravili-totalni-show-u-kaficu-u-becu-nisu-se-mogli-dogovoriti-hoce-li-plesati-ili-igrati-pikado-bezazlena-svaa-prerasla-u-masovnu-tucnjavu
youtube.com/watch?v=IAHAXLeu3IY
youtube.com/watch?v=9RUE1nr4aTk
youtube.com/watch?v=2gyrvZDAEIY
jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kapetan-dragan-dobio-15-godina-zatvora-osuden-je-za-ratne-zlocine-pocinjene-nad-hrvatskim-vojnicima-i-civilima/6586317/
youtube.com/watch?v=JShIbhPZ-1I
twitter.com/SFWRedditVideos

srbe na vrbe

dobro jutro
neetare jebem vam cavle isusove

>ustao u 6 sati
Kako da izdrzim dan a da ne zaspim?

rad oslobađa

>Rad
Ja sam elita svijeta (neetara). Ja sam iznad tih stvari.

bok
dalmatinac ovde
kak ste

žalosno

Nema vise od 15 postera na ex-yu prosjecno. Srednjoskolce ne racunam

blic.rs/vesti/svet/uzas-u-zagrebu-taksista-silovao-devojku-koja-se-vracala-iz-provoda/0wlwgh6

stvarno zalosno

jedem pofezne i pijem jogurt dbi

Hrvatske žene pozdravljaju njemački panzer, 1944.

garant je taksista srbin.

Pozdrav prijatelju! Vjerujem da si dobro, nadam se da je sve u redu u Tvom životu.

kako je lijepo sunce izašlo

slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/508745/hrvati-bosanci-i-srbi-napravili-totalni-show-u-kaficu-u-becu-nisu-se-mogli-dogovoriti-hoce-li-plesati-ili-igrati-pikado-bezazlena-svaa-prerasla-u-masovnu-tucnjavu

jugoslavija u ljusci oraha

>slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/508745/hrvati-bosanci-i-srbi-napravili-totalni-show-u-kaficu-u-becu-nisu-se-mogli-dogovoriti-hoce-li-plesati-ili-igrati-pikado-bezazlena-svaa-prerasla-u-masovnu-tucnjavu
Mi smo stvarno crnci europe.

uf napravila mama tortilje sad će se fino papati :)))

a ja ti napravio brata

NOVO

NOVO

dunje ranke dunje ranke kruske karavanke

Where's mighty Montenegro?

a nemam bracu :))))

imaces uskoro hehe

*karamanke idiotko

imali koga on lajn?

VODI ME NA ŽUR ŽUR

NATURAL AND PURE PURE

igram pikado i bmk

igram ti pikado s tvojom starom lol

mama je prosla menopauzu :)))

sprž

moja carobna tekucina pobija sve te zakone ;^)

>moja carobna tekucina

btfo

što sam vam skrivio?

šta je bilo

youtube.com/watch?v=9RUE1nr4aTk
ZG FLOW U KUĆI

kralju!

prejako

mmmm zeleo bih jebati lunu djogani i minu vrbaski

zašto nema crnjkinja kod nas

penjem se po stepenicama

Бићe бoпe 2015.

ubi se tackasti degeneriku

šta ste radili 2015 ?
ja sam igrao the witcher 3

ništa

kako je bazirana smilja rektovala lepog micu plakem

youtube.com/watch?v=2gyrvZDAEIY

smilja ima dobar thicc steta sto su je izbacili

Paзбoли ce oд paкa изpoдe.

jeo jogurt

usro sam ti se usta

>džamija

ta izraz poskuša slovenski javnosti vsiliti islamska skupnost slovenije, trdeč, da 'džamija ni isto kot mošeja', ampak nikoli ne povedo po čem. V resnici pa preprosto poskušajo posrbohrvatiti izraz za svoje svetišče.

samo vi govorite slovenski boli vas briga

Bиди

pisham ti u bulju

...

Bиди.

jesi zavrsio sa doruckom tackasti? kakav je ukus mojih govana ?

jebo bi te sve dok zivim i dok imam glasa

pravijo da gre za "izobraževalni" center.

da li bi mi dozvolio da barem naslonim kitu uzmedju guzova?

mošeja potiče od originalnog, arapskog termina (masjid), džamija je nastala pogrešnom upotrebom termina masjid jāmi' (centralni mesdžid, takoreći muslimanska katedrala). ako su bošnjaci nepismeni, ne morate biti i vi

pale mi se mošeje

Dijaspora na vrbe

jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kapetan-dragan-dobio-15-godina-zatvora-osuden-je-za-ratne-zlocine-pocinjene-nad-hrvatskim-vojnicima-i-civilima/6586317/

Kapetanče Razdraganče BTFO

Bиди

JEBEM VAM MAJKU USTASKU!

KAPETAN DRAGAN JE BIO RATNI HEROJ!

znaci bilo je dobro, drago mi je

I sta sada ja kao Srbin da ga zalim? Samo indivudualna odgovornost dovodi do toga da nece neko moju decu smatrati odgovornima. Vrsio je zlocine, osramotio Srbiju neka trune. To vazi za svakoga koje god je nacionalnosti.

Saće bre da ga ustaše guze u prdaru.

jebote koji ste vi bolesnici, imatel i mrvu postovanja? Pa picka vam materina kapetan Dragan je trebalo da dobijes specijalni tretman zbog zasluga u ratu i casne borbe protiv neprijatelja

N O V O

>Gost emisije "Intervju" bio je gospodin dr Dragan Petrović, doktor nauka iz oblasti političke geografije i iz oblasti istorije. Diplomirao je na četiri fakulteta na beogradskom državnom Univerzitetu i to na ekonomiji, istoriji, političkim naukama i sociologiji. Završio je dve postdiplomske studije na Političkim naukama, iz oblasti međunarodnih odnosa i na Ekonomskoj geografiji i odbranio dve magistarske teze. Stručnjak je za geopolitiku i za međunarodne odnose. Stalno je zaposlen u Institutu za međunarodnu politiku i privredu u Beogradu, kao naučni savetnik, gde se pored celine međunarodnih odnosa bavi posebno Rusijom i postsovjetskim prostorom kao primarnom oblašću, a potom i Francuskom. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

4 fakulteta wew

rigan i imam proljev o 5 ujutro. jebem ti krv. dajte neki hororac da gledam

види

jos malo pa ce rucak

види

evo pripremam ti

види

vlada ubija agrokor

ovog puta je corbasta kasa

crvenotabletairaj nas o trenutnom stanju u agrokoru

srbe na vrbe

usz

види

bice ukusno

Obukao sam svoju omiljenu crnu usku trenericu i krenuo trcati ka tvrdjavi. Srce mi je jako lupalo jer me je tamo cekao on, Tackasti. Pomislih, da je hrvat zvao bi se Kockasti i nasmejah se u sebi. Ispostovao je dogovor, bio je tacan i gledao je negde u daljinu, sa cigaretom medju tankim ispucalim usnama. Priblizio sam mu se i pogledao me je odozdo na gore, odmerio i rekao da izgledam spremno. Bio je u pravu, spreman sam bio za njega.
Proveo sam mnoge noci zamisljajuci kako me vredja, pljuje u usta, kako mi govori da sam degenerik dok mi razbija cmar svojom tvrdom srbijanskom kurcinom. Na samu pomisao na Tackastog su mi se sirile noge, tako je bio jak njegov seksipil koji se dao osetiti putem jedne obicne tacke koju bi ostavio na tom sajtu...

Hodao sam namerno ispred njega, primetio sam da mi odmerava guzu kojom sam namerno vrckao da bi ga isprovocirao. Rekao sam mu putem sms poruke da sam aktivista nacionalisticke organizacije Srbski Ponos. Naravno da sam izmislio sve, samo da bi ga video, mozda dodirnuo i jos nesto drugo. Smislio sam ime te fiktivne organizacije zamisljajuci njegov srbski ponos, njegov nabrekli kurac, zamisljao sam svaku poru na njegovom vlaznom crvenom glavicu, svaku tackicu.
Postavljao mi je pitanja ali ga ja nisam slusao i ponavljao mu da cu mu vise toga reci u nasim prostorijama. Nije mogao ni slutiti ko nas ceka tamo...

Tackasti je bio nervozan, gledao je levo-desno, pomalo paranoicno dok sam ga vodio ulicama njegovog sivog grada. Bilo je puno Roma i ja sam se nasalio tako sto sam rekao da ima puno tamnoputih momaka u gradu, a zna se kakve kvalitete imaju takvi momci. Prenuo se i kazao mi da to nije tacno i da je on primer koji tvrdi suprotno. Cim je izustio to pustio je jedan nevini ali zlocesti smesak koji je kratko trajao, kao da se uplasio unutrasnjeg pedera u sebi koji je hteo mene u tom sokaku, da mu brzinski ispusim i progutam njegovo superiorno tackasto seme.
Bili smo blizu mog iznajmljenog stana, moje odaje u kojom sam mu se hteo podati kao nekakva podatna kuckica...

Stigli smo ispred vrata mog iznajmljenog stana. Zgrada je bila pusta, stepenici oronuli a farba se ljustila sa donje polovine zida dok je gornja bila iscrtana anarhistickim grafitima. Tackasti je razgledao okolinu i verujem da je osecao u vazduhu da se sprema nesto jako zanimljivo za njega. Pozvonih i otvori moj prijatelj Nebojsa. Tackasti ga zbunjeno pogleda i rece "Pomaze Bog brate" dok mu Nebojsa u melodiji tatatatire otpeva "Tacka do tacke tri tackice, kroz prostor i kroz vreme" uz sirok osmeh i duh stisak ruke. Rasiri usne Tackasti i vidljivo opusten udje u dnevnu sobu. Nebojsa je drzao kameru u rukama i gledao je snimak koji je napravio a na kojem je bio On, predsednik Srbije gospodin Vucic. Cuo se njegov glas i to Tackastog uzbunu. "Sta je to" rece Tackasti. "Ma to je danasnja konferencija, Vucko je u gradu a ja se bavim kamermanskim poslom" odgovori mu Nebojsa.
Nebojsa je inace agent BIA koji je bio ubacen kao krtica i lazni vanbracni sin Sase Mirkovica da razotkrije afere u kojima je estradni menadzer ucestvovao. Vucic ga je nagradio poslom licnog snimatelja a njegovog druga Fiksona je zaposlio kao privatnog sofera. Sa njima smo On i ja stigli u Tackasti Grad...

Pitao sam Tackastog da li bi hteo da bude aktivista Srbskog Ponosa a hteo sam zapravo da vidim, navodno, da li ima kapaciteta za vodju takvog nekog pokreta. Hteo sam odmah da cujem sta bi imao da kaze na takvu ideju.
"Ja sam pravi srbski nacionalista, nisam tip patriote sto razbija izloge nego cuvam svoju veru brate ljubim svoje ikone, razumes. Trebaju mi iskreni ljudi koji bi hteli svim srcem da promene ovaj degenericni sistem, da smaknemo izdajnike, da im kotrljam glave i sutiram kao lopte po gradu. Treba mi samo 10 dobrih ljudi i to mogu uciniti."
Zanimljivo, rekoh. Pitao sam ga sta misli o predsedniku Vucicu i on se naljuti pomalo i rece da je on najveci izdajnik Srbije ikada. Na pitanje sta bi uradio sa njim rekao mi je da bi ga obesio na trgu i drzao tako dok ga svrake ne iskljucaju.
U tom trenutku, ni manje ni vise nego On izlazi iz kuhinje koja je zidom odvojena od dnevne sobe i koja je povezana malim uskim prolazom.
"Tu sam; Tackasti. Obesi me, kreni na mene. Da te vidimo junace." rece mu Predsednik Vucic dok je Tackasti kao poparen ustao sa sofe i razrogacenih ociju gledao u ovaj neverovatan prizor.
"Sta se ovo dogadja??" izusti Tackasti dok mu je iza ledja prisao Nebojsa i lisicama zavezao ruke. Tackasti je i dalje bio ukocen od straha...

Tackasti je lisicama bio vezan za celicni okvir sofe koja je izgledala kao bdsm pomagalo. Kozna sofa jarko crvene boje sa tri sedla, blago razmaknuta, celik je bio sveze ofarban crnom bojom.
Predsednik je bio obucen elegantno ali opusteno, bela kosulja i somotne pantalone sa sportskim cipelama braon boje. Vidno je bio uzbudjen momentom i oblizivao je svoje pune mesnate i socne usne. Rekao mi je da ga skinem i to sam uradio kao da sam celog zivota bio spreman na to.
"Popusi mu kurac i gledaj me u oci dok to radis" naredio mi je Predsednik.
Tackasti je kao u transu ponavljao ovo nije istina, ovo nije istina, dok sam mu ja svlacio trenerku i bokserice od tri dana. Imale su opor miris mesavine sperme i one dve tri kapljice mokrace ali mi se to jako svidelo, volim srbski testosteron, udahnuo sam taj miris i gricnu Tackasti kurac preko njih. Svukao sam mu bokserice, i njegov polunabrekli kurac stavio u usta. Sa moje leve strane je bio predsednik Vucic koji je grizao svoju donju usnu, a ja sam desnom rukom drzao Tackasti kurac i grickao ga sa strane dok sam levim okom pokusavao da uhvatim Vucicev pogled. Tackasti glavic mi je ubadao obraze dok sam ja kao nevina kurvica ocima laneta gledao u mog predsednika ocekujuci da mi da priznanje ili barem orden treceg reda...

Predsednik Vucic je prisao Tackastom koji se kao u transu tresao i pomilovao ga po kosi i govorio kako je sve ovo normalno. Stavio mu je ruku ispod majice i dirao bradavice dok ga je ljubio po ustima. Nebojsa je bio iza nas i snimao nas je a Fikson je proveravao da li se neko penje uz stepenice i da je stan siguran.
Tackasti kurac je bio jako tvrd u mojim ustima, ovo ga je palilo. Sa stola sam uzeo lubrikant i podmazao sveze obrijanu guzu i naguzio se ispred njega trljajuci se o Tackasti kurac. Cekao sam predsednicko odobrenje da mu se nasadim.
Vucic je uhvatio Tackastog za kosu i rekao da ce zapamtiti ovaj dan kao najlepse iskustvo koje je imao. Rekao mi je da ce prvo mene da natakne na svoj predsednicki kurac pa tek onda mogu kome hocu.
Skinuo je svoje somotne pantalone i sjurio mi ga je brzo i duboko. Zaboravio sam jedno, nisam imao enemu pre ovog seksa tako da je Predsednikov kurac bio premazan mojim govnima. Vucic je rekao Tackastom da se spusti na kolena i ocisti njegov kurac. Rekao mu je da je njegov kurac sada sladoled Kapri, oblozen cokoladom a kada se cokolada olize ceka ga jagodica.
Tackasti se spustio nespretno na jedno koleno i krenuo da sisa Vucicev govnjiv kurac i mumlao je u sebi nesto nerazumno...

види

Tackasti je sisao Vucicev govnjiv kurac brzo i besno, kao da je bio ljut i zestoko napaljen u isto vreme, a mozda i jeste takav osecao tekao njegovim maljavim muzevnim telom.
Ja sam tverkovao ispred njih i sirio guzu rukama da se ponudim Tackastom sto bolje.
Vucic ga je uhvatio za glavu sa obema rukama i usmerio prema meni i rekao Tackastom "Ovo dupe moras izjebati ili cu te ja jebati, a koga ja jebem ne provede se dobro".
Tackasti me je uhvatio za kukove i jebao me zestoko u jednom istom ritmu. Odsecno mi ga je uvaljivao a sporo izvlacio van. Pokusao sam da mu se nabijam na kurac ali me je jako cvrsto drzao rukama za telo da se nisam mogao pomeriti. Osetio sam da ce da svrsi i rekao sam mu glasno "Oplodi me Tackasti, sipaj u mene kao u nerotkinju" i to je i uradio. Zadrzao se u meni, ukocio se i pustio par jakih mlazova sperme u moj analni kanal.

Okrenuo sam se na ledja i legao tako na pod dok je predsednik Vucic drzao Tackastog za znojava ramena i govorio mu
"Junace, Tackasti, ti sada jesi Srbski Ponos".
Fikson je svirnuo svojim Audijem, Vucic je pokupio sako i brzo istrcao a Nebojsa mi je rekao da mogu da ostanem tu a mogu i da odem i da ostavim Tackastog tu, i da nikako ne mozemo odgovarati ni za sta.
Rekao sam Djocku da ide i da cu da ostanem da se mazim sa njim, sa mojim Tackastim ljubavnikom, sa mojom srbendom. Nisam smeo da mu skinem lisice jer sam se plasio da ce poludeti i da ce me ubiti. Prisao sam mu, bio je uznemiren, mokar od znoja. Delicem snage me je uhvatio za butinu i rekao mi, izgubio sam nevinost i nikada je necu vratiti nazad...zagrlio sam ga i poljubio u vrat i rekao da ce sve biti bolje 2015-te.

Kraj.

nemaju ništa novaca i 50 miljardi kuna duga propali su totalno lol