/polska/

Edycja przyjaznej pszczółki

Poprzedni:

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=Lr-g_iIfluw
youtu.be/fu33sxY916o
youtu.be/pFTeJX6KrXc
twitter.com/NSFWRedditImage

/cm/

Edycja ukochałem sobie chłopca z Kołobrzegu

myślę o tobie user..

>chleb z twarogiem i srirachą

5 anime z rzędu i najlepsza waifu

ugezrbołoK z acpołhc eibos mełahcoku ajcydE

Niech następna będzie pedalska, ok?

nie

nie

Każdy ma tam swój gust, ale jak dla mnie za dużo pedalstwa tu jest. Może byście zaczęli interesować się karabinami, ustawkami, chuliganką, hodowaniem pitbullu, wędkarstwem. Nie wiem...

tutejsze pedalstwo to mem sztucznie podtrzymywany przez krawędziowych licealistów z diskorda

TAK MNIE SKRUSZ TAK MNIE ZŁAM TAK MNIE WYPAL

Hej Polski jak się masz? Ja to jestem w szpadel już.

...

anony słuchają mokotowski gangsta rap?

>tug uswiadomisz sobie ze karol bardziej lubi swoich kolegow z diskorda od cb

W takim podtrzymywanym sztucznym środowisku znajdują schronienie prawdziwe pedały.

No cześć, dobrze. Co, szpachler? Wiem że masz dzieci, ale to przesada chyba.

Że co?

no trudno, w takim razie po prostu zaspamujemy nastepna niepedalska pedalstwami

oj żebyś się nie zdziwił słońce

Nie wszyscy muszą lubić hardych chłopów jak ty.

>W takim podtrzymywanym sztucznym środowisku znajdują schronienie prawdziwe pedały.
całkiem mi tu komfi

uwaga grozny pedal nie podchodzic bo hivem zarazi

Ja na przykład lubię w dupę o tak sobie raz za czas

nienawidzę pszczół

>anonek zlinkował poprzednią nitkę w opie
wtf kocham polskę i polaków teraz??????

>"Czy są ludzie, którzy nie kłamią?"
>"Są. Zwykle to dzieci z zespołem Aspergera"

O co chodzi z WOREM?

jebany diskord
zniszczyliscie karola tym swoim doskem cwele
kiedys to byl mily uczynny chlopak
pamietam jeszcze jak mi pomagal plecak niesc pod lidlem w kolobrzegu
wtedy sie chyba w nim zakochalem
to byl moment
wakacje 2008 roku
byl to cieply dzien lipca
akurat bylem tam na wakacjach no wiecie mama chciala pojechac bo podobno fajne miejsce
pojechalismy do lidla po cos do jedzenia i picia bo bylem troche spragniony
tam przed lidlem w mieszkanku byl on
piekny chlopak
jak teraz o tym mysle to mi z oczu lzy plyna
ile bym dal zeby moc cofnac czas i znow go zobaczyc

Wszyscy ludzie kłamią już jakoś od 3 roku życia. Morgan Freeman tak mówił

>nie podchodzic
ależ wręcz przeciwnie :^)
>zlinkował poprzednią nitkę w opie
c'nie? myślałem że te zwierzeta nigdy sie nie naucza

Czina go wystalkował, my tylko gadaliśmy z nim o samochodach i elektronice

no budujesz jak chcesz heavy trooperów albo sardaukarów, proste

>spędzić z greckim noc w worze

Zgadnij debilu komu odpowiadasz.

>Tug czytałeś wszystkie czesci diuny oprocz pierwszej bo nie bylo w twojej chujowej bibliotece

kurwa zaraz znowu dostane ataku
ja pierdole XD

A

...

Nie piszcie duzo to rano nową nitke tez zrobie

znam ten ból, na szczęście teraz czasy lepsze a i języki człowiek poznał i w oryginale przeczytać może

szeroki jestes??

70kg

to tak jakbys obrał jabłko, zjadł skórki i wyrzucił jabłko

wąski jestes??

to. Moooooże jeszcze 'Bóg Imperator' był ok.

Karol to slawa zadaje sie z celebrytami z diskorda
nie to co my na tej suchej ziemi zyjemy zbieramy marne plony
ja jestem jak rolnik w grecji on jest jak zeus
jestem przy nim nikim

ale nudy eh nudni jesteście

Raz w kolobrzegu pod lidlem karola zobaczylem to chcialem zagdac ale dwóch pedalow do niego podeszlo i sie zaczeli przy nim ruchac w dupe
zorientowalem sie ze to celebryci z diskorda wiec tylko sie wycofalem bo jestem nikim

>albo sardaukarów
A w Dune II nie było jakiegoś zjebanego buga, że frakcja sardaukarów (którą oczywiscie nie mogłes grac) w jedynej misji w której mieli dostępną jednostkę specjalną sardaukarów, nie mogli jej produkować bo mieli zjebane drzewko technologiczne czy cos? Przez co w calej grze nie widziales ani razu najbardziej oczekiwanej jednostki?

kurwa znowu ten sam cwel z wczoraj co tylko o diskordzie i karolu pierdoli, nie ma tu już innych posterów?

No ja jestem, byłem się kąpać.

o to fajnie, co robisz jeszcze dzisiaj?

ja jestem

ciebie to akurat mogloby nie byc

Chuj wie, jeszcze chwilę poszitpostuję, może obejrzę coś na youtubie i idę spać.

Nie pamiętam już żbsz, ładnych kilka lat minęło.

A to nie było tak że to była specjalna jednostka przeciwko której walczyłeś w ostatniej misji? że jednym rodem grasz ty, a dwa pozostałe otrzymały wsparcie od imperatora właśnie w postaci spawnujących się w WOR sardaukarów?

bartek

baaaaaaaaaaaaar
teeeeeeeeeek

kaaaaaaaaa
roooooooooool

NIE DRZYJ RYJA

mam problem anonki
czuje cos do takiego jednego kolegi
nazwijmy go karol
chce go obrażać i jednoczesnie chce mu mowic ze jest swietny i ze go uwielbiam
co to jest?

...

anony poradzcie mi!!!
zakochalem sie chyba w chlopaku
jak moge sprawic zeby mnie zauważył? próbowałem juz wszystkiego
nawet go cwelem nazywałem

ech, Dune II była komfi, ale miala sporo niedociagniec, tylko kilka tak prosto z mojej glowy, pewnie było wiecej:
>harvestery wroga blokowaly sie po przejechaniu twojej jednostki poniewaz kiedy je zaatakowales ustawialy sie w attack move ktory nie przechodzil potem w harvest tylko w stop
>poza nielicznymi zrzutami, wrog atakowal zawsze z tego samego kąta, co w wypadku otwartych map Diuny i over powered działek psulo rozgrywke
>wrog rzucal do walki od razu wszystko co wyprodukowal zamiast grupowac jednostki
>brak multiselectu, kazdej jednostce trzeba bylo wydawac rozkazy indywidualnie
>zasoby przyprawy byly ograniczone przez co mozna sie bylo zablokowac
>dwie najbardziej cool jednostki w grze (sardaukar i ornithopery) zostały zjebane z głupiego powodu. O sardaukarze juz mowilem, ornithopery mialy byc na poczatku sterowane przez gracza i miec inna bron ale pomysl zarzucono bo gra byla robiona w pospiechu, przez co byly bezuzyteczne. Podobnie carryalle, ktore tez mialy byc pod kontrola gracza co byloby super na otwartych mapach ale nie było czasu.
>durny bug z transporterem CHOAM (tego ze starportu) który czasami nie dolatywal
>ponoc gra nie byla prawie testowana przez pospiech
>monotonne misje, w kazdej chodzilo o to samo, brak alternatywnych i pobocznych celów
Najbardziej bolala ta slaba AI. No i ten wkurwiajacy brak multiselectu. Oczywiscie Dune II była pierwszym RTSem, wiec wiadomo, mozna wybaczyc. Ale z checia bym zobaczyl jakis jej porzadny remake (wiem że jest sporo, ale wszystkie wala chujem).
No i oczywiscie grałem na PCta, nie wiem jak było na amidze ale pewnie byly jakieś różnice. Moze tam ci sardaukarzy działali

ty kurwo z kolobrzegu nie moge przestac o tobie myslec

...

>zrób w grze najsilniejszą jednostkę która wygląda TAK
>zrób o niej cały briefing do ostatniej misji
>jednostka nie pojawia sie nigdzie ani razu bo nie mozesz jej produkowac a wróg ma jakiegoś buga przez ktorego tez jej nie produkuje
do dzisiaj mam blueballs.jpg

>nigdy nie będzie FTL na telefon
każdy normalny deweloper indie już dawno zrobiłby port na każde urządzenie
tylko nie ci od FTL
ale bym napierdalał na kiblu w ftla

Też grałem na pc, ale nie pamiętam jak to było z tymi sardaukarami.

Bug z transporterem CHAOM - carryallem - był też taki, że jak już go miałeś to mogłeś zabudować rafinerię i wtedy zawsze po żniwiarki latały przewozić.

Ale brak multiselectu był straszny.

FTL zajmuje 3-4h, hemoroidów byś się nabawił.

ale z jakimś zapisywaniem prostym byle nie można było reloadować. przez kilka posiedzeń I chwila wieczorem przed snem i przejdziesz.
tyle pieniędzy by na tym mogli zrobić, to nie.

>zabudować rafinerię i wtedy zawsze po żniwiarki latały przewozić
Cyś mi świta.
A może jednak znasz jakiegoś fajnego remakea? Ja ostatni raz ogladalem sie za nimi kilka lat temu, kto wie, moze wyszedl jakis nowy przadny albo poprawili jakiegos istniejacego? Pamietam ze bylo ich strasznie duzo bo swego czasu każdy licealista ktory sie ledwo nauczył podstaw c++ wpadał na pomysł "zrobie remake Dune II".

A w pierwszą Dune grales? Te przygodówke. Tez była komfi chociaz to zupelnie inna gra niz Dune II

Kurwa ile wy macie lat, że graliście w dune II?

ja mam 18

Licz sie z tym, ze w latach 90 gry przychodzily do polski z kilkuletnim poślizgiem. No moze poza Doomem, ale to wyjatek. Ja zagralem w Dune II po raz pierwszy chyba w '96.

Sprawdzilem sobie na youtubie te wersje z amigi. To jest zupelnie inna gra niz ten zjebany port na PCta. Wyglada prawie tak jakby to byl kompletnie inny silnik. Tam nie dosc ze ta jednostka jest i dziala, to jeszcze masz cala kampanie sardaukarow. Oraz ok, nie ma tam multiselectu, ale jest cos co pozwala go obejsc - mozesz dac follow kilku jednostkom na jedna z nich i one beda za nia jezdzily. Widze tez ze nie zaczynasz z rozbudowanym construction yardem tylko mozesz sobie jak czlowiek gdzies nim pojechac i wybrac dogodna lokacje.

youtube.com/watch?v=Lr-g_iIfluw

ja gram tylko w powazne gry dla powaznych ludzi

zima w takich krajach jak polska istnieje po to zeby przypominac ludziom ze piekło istnieje

boje sie to ogladac bo boje sie ze sam sie zamienie w takiego wariata a daleko nie mam

wtf czemu nie mam qt anime loszki??????????

kto /deskorolka/ tu?
youtu.be/fu33sxY916o

zabiłem pedałoposterów

jak sie pozbyc pedalopostera?
nie odpowiadaj mu to sie sam zabije

youtu.be/pFTeJX6KrXc

cz-czym on sie wyciera i dlaczego nie sa to nie są przemoczone moczem i krwią majtki Riko?

szybkooglądacz wykryty

cz-czekaj, czy to m-mitty?
ale jak, cos mi tu geometrycznie nie pasuje i boje sie pytac dlaczego

czy to jedna z tych słynnych muzyczek z windy?

AWOOO~

Bo to gówniany rysunek

RUINER spox w chuj elo

co to

Heart Heat Girls

bo piszo że jakas nowa gra, na podstawie starego anime, ale twoj obrazek wyglada jak z jakiejs starej VN
weś wytumacz

wspanialy pixel art z gier na PC98 z lat 90
podalem ci tytul post wyzej

a ta gra?

anony dotykam się, mówcie do mnie brudno

Pogubilem sie.
Gif jest z Heat Heat Girls.
Aheago lachon jest z RUINER.