/balt/ + /ausnz/

no spammers allowed
there's a faggot spamming up our general
do your job janny

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=APxndget9l4
twitter.com/SFWRedditImages

Good thread
What's the bet nothing happens

Bybys

Vienas is pirmuju lietuviu kalbos zodziu, kuris kaip sinonimas gali pakeisti bet kuria kalbos dali. Naudojamas pagrazinti kalbai, bei praturtinti skurdziam zodynui. Zodis bybys gali buti kaitaliojamas kalbos dalimis, kaip antai:
Pavyzdys:
Vardininkas: (kas) Nu bl tavo bybys koks mazas...
Kilmininkas: (ko) Nu tu bybio nemacius ar kaip?
Naudininkas: (kam) Kad ir bybiui susert.
Galininkas: (ka) Ciulpk tu byby!
Inagininkas: (kuo) Gausi bybiu per ausi.
Vietininkas: (kur) Kaip is bybio iskrites..
Sauksmininkas : Byby tu neraliuotas!!!!!!
Taipogi gali tikti ivairiose situoacijose:
Nelaime : Nu ir bybiene man snd nutiko :(
Apibudinant daikto kokybe: Nu bybys ne playeris.
Tai pat gali naudojamas duriniuose kaip antai: Bybiagalvis, Bybsmegenis,
bybakojis, birkarankis, bybnugaris

We have detected some Japanese Jews in this thread who seek to start putting pro-immigration propaganda in our animes. It is said these people have dubs. Please show your singles so you can go back to shitposting.

Bybys gali būti daiktas kurio pavadinimo tu nežinai, tada gali paklausti
Pavyzdys:
Kas čia per bybys? arba iš kur tokį byby ištraukei? ka per byby čia turi?


dar gali buti vartojamas kazkam paniekinti, pazeminti, sumenkinti
Pavyzdys:
"bybys cia, o ne masina"
"bybys tu ne krepsininkas"
"bybys ten ne stadionas"
"bybys ten toks kompas"

me in the pic

But Japan needs immigration and diversity to save their country.

Etnolingvistinė bybio samprata

Kad žodis "bybis" yra visiškai lietuviškai, o ne koks nors nešvankus skolinys, kaip daugelis kitų svarbių žmogaus kūno dalių pavadinimų, jau niekam nebekelia abejonės. įdomiau yra tai, iš kokio žodžio jis yra kilęs.

Lietuvių kalbininkai pusiau privačiuose pokalbiuose vieningai pripažįsta, kad "bybis" kilęs iš žodžio "bitė". Aišku, gali kilti klausimas, kuo sietini šie du individai. Remiantis etnolingvistika, galima ieškoti ne tik skambėjimo, bet ir reikšmės panašumų.

"Bitė" turi nemažai konotacijų: simbolizuoja greitį, gėlimą. Pastaroji funkcija nedviprasmiškai gali būti siejama ir su žodžiu "bybis". Bet svarbiausia, kad bitės simbolizuoja gyvastį, gyvybingumą bei darbštumą, o šios definicijos visiškai tinka ir "bybio" sampratai.

Be to, visiems suprantama, kad bitė yra vabzdys, vadinasi, gyvas padaras. Bybis -- taip pat. Reikia įrodymų? Kodėl moterys beigi merginos intymiuose pokalbiuose su mylimu vyriškiu šį gyvybiškai svarbų organą vadina įvairiais gyvūnėlių vardais -- "kačiukas", "žuvytė", "peliukas", "mūsų draugelis" ir t.t.?

Bybio sąsajas su gyvūnais patvirtina ir latvių liaudies dainos, kurios yra gerokai labiau atviresnės nei lietuvių. Pavyzdżiui, vienoje iš jų minimas toks tekstas -- "atlėkė raudonas vanagas, leidosi į juodą eżerą".

Which one?

>We have detected some Japanese Jews in this thread who are trying to start pro-immigration propaganda in our anime. It's said these people have dubs. Please show your singles so you can go back to shitposting.

Mėmės, o kaip liepia sakyti visokie kalbainiai, tai memai. Savo esme gi tos mėmės ir memai - tai visokios debilavotos mintys, kurios plinta internetuose ir dažnai už jo ribų. Kadangi mėmės dauginasi kaip virusai, tai plinta apkrėsdamos nekaltus žmones ir juos panaudodamos savo nesveikam plitimui. Kai kurie sako, kad dauguma mėmių gimė interneto šiknaskylėje - Sup Forums.
Vienok bet kuri mėmė yra dar ir kaip ir koks tai ten virusas, katras užkrečia smegenis, o jas ardydamas plinta. Tai čia vienareikšmiškai galima tarti, kad bet kurio mėmių platintojo smegenys yra nemenkai suirę, kitaip tariant diagnozė aiški. Jei kam neaiški, tai išsyk galime paaiškinti: tai oligofrenija, o patogenezė jos - internetai.
Tai jums bet kuri davatka patvirtins, kad mėmių platintojams tiesus kelias į Pragarą, nes nerasi tokios, kuri nebūtų kaip nors bedieviška, eretiška ar bent jau juokinga. Nes kaip žinia, bažnyčia draudžia juoktis, nes juokas yra iš Velnio, kaip ir visas kitas humoras.

me on the left

uhhh

Anonimas (interneto piratų dažniausiai vadinamas Jokūbu Žvirbliu, mat imituojant Jack'ą Sparrow) - plačiausiai žinomas Internetų veikėjas. Visur rašinėja. Labai atkaklus, kerštingas, kartais manoma, kad tai net ne vienas žmogus, o organizacija[reikalingas šaltinis]. Šiuo metu netgi kolegijose ir universitetuose filosofijos dėstytojai plačiai pasakoja apie anonimus Internete, dažnai juos laiko dorovingais piliečiais.
Anonimai siejami su Sup Forums išpuoliais, pr0n dienomis jutūbėje, įvairia visuomenine veikla beigi nuomonių įvairove, tautosaka ir demokratija.

me on the right

Patriotas ar Patrijotas - tai nereiškia, kad patriotas. Šitaip užsivadinęs vienas žinomiausių trolių lietuviškuose internetuose, kažkieno jau seniai ir tiksliai identifikuotas, kaip kelių žmonių grupelė iš Latvių gatvės. Ir ne šiaip įtartas, o pagal IP adresus kažkaip atsektas. Patriotas šika į komentarus kur papuola, nors dažniausiai Delfyje, kur savo elgesiu jau žodį "patriotas" baigia sukompromituot, nes jo paskaitę daugelis nusprendžia, esą patriotas - tai tas pat, kas ir dibilas. Tai ta proga dar ir anokia Nida Vasiliauskaitė kartą visokius patriotus išpūdo, gal su šituo veikėju susidūrusi, o gal ir ne, nes jai ir šiaip užplaukia.

Dūra senas senas Dirbtinis Intelektas, katras nežinomų asmenų buvo paleistas IRC prieš vos ne dešimtį metų. Mokėjo atpažinti vos kelis žodžius, bet to pilnai pakako, kad dibilai galvotų, jog tai tikras žmogus.

Stuxnet yra 2010 m. atrastas labai didelės (pusės megabaito) apimties, neįprastai sudėtingas Interneto kirminas, kurio tikslas, tikėtina, buvo sukelti nežinomos pramoninės mašinos avariją ar katastrofą.

Hentai - taigi tie patys Anime, kur japonai labai mėgsta, tiktai žinoma pr0n, nes viskas ten pas juos iškreiptai, tai tokių šlykštybių galima prisižiūrėti, kaip kad unguriukai realybėje, o tai tik todėl, kad jie pirma prisipaišo, o tada ir prisižiūri tų hentai paveiksliukų visokių, o tada jau realybėje bando visą tai įgyvendinti.
Gi dar vis į visą tai išlenda jų klaikios kažkokios pagoniškos legendos, o tai juk net pas mus gi kai veik 1000 metų kardais ir ugnimi naikino senus papročius, tai ir iki šiol prisimenam vis legendas visokias senobines lietuviškas, pavyzdžiui, kaip kuilys pimpalu žemę aria ar ten panašiai, o tai ką tada kalbėt apie japonus, kurių niekas per prievartą nemokino visokių ten tabu? Taigi tą jie ir daro, kad nesislapstydami ištvirkauja.
Gi dar japonai turi visokių legendų apie aštuonkojus, kurie visaip sugeba užhipnotizuoti moteris ir netgi vyrus, o jau paskui ką išdarinėja...
Trumpai tariant, šlykštu, šlykštu, gerbiamieji, kur jūsų moralė, kad čionais atėjote tokių šlykštybių skaityt ir žiūrėt, gėdos turėtumėt!

Dirbtinė pyzda - tai tokia pyzda, kuri yra dirbtinai pagaminta specialiai seksualiam panaudojimui vietoj tikros pyzdos. Tiesą sakant, labai jau negražus tas žodis - pyzda, todėl geriau sakyti piziukė ar putė - tai būtų maloniau skaitytojams, kad jie nepatirtų nemalonių įspūdžių. Todėl kas nors, kas mokate, pervadinkite šitą straipsnį į "Dirbtinė putė" ar panašiai.

Moderni japoniška dirbtinė putė, pagaminta, naudojant nanotechnologijas, suteikia malonumą, didesnį už tą, kurį galėtų suteikti natūrali pyzda
Taigi, tęsiant tą temą - apie dirbtines putes. Jos būna visokios, bet visos jos skirtos tam, kad į jas įkišti pimpalą ir smaukyti. Visokių formų jos būna - ir plaukuotos, panašios į tikras, ir visai nepanašios. Bet visvien tam pačiam dalykui skirtos. Itin populiarios dirbtinės putės Japonijoje, kur jos pardavinėjamos netgi supermarketuose. Populiariausia ten esančių dirbtinių pučių rūšis - tai pyzdų konservai.
Tobuliausios dirbtinės putės būna mechanizuotos ir automatizuotos - tokios vadinamos motopyzdomis.

youtube.com/watch?v=APxndget9l4

Seksas

Tai blyn, o jūs galvojot, kad pornografija mums svetima?
Seksas, kopuliacija ar liaudiškai vadinant - tiesiog pisimasis, krušimasis, dulkinimasis ir t.t., o poetiškai, kaip moterys mėgsta - mylėjimasis, mediciniškai gi - vadinamasis lytinis aktas. Fiziologiškai seksas yra tam tikras judesys, kurio metu pimpalas judinamas putėje ir nuleidžiama sperma.
Kažkodėl tą fiziologinį veiksmą daugelis apipina visokiomis keistomis legendomis ir pasakojimais, paskui uždraudžia ir taip toliau. Dar be to žinoma, kad sekso Lietuvoje nėra, nes lietuviai dauginasi pumpuravimu, todėl ir tokių dalykų žinoti neturi ir negali. Todėl tam tikslui yra išleistas ir įstatymas, kad būtų nepilnamečių apsauga nuo informacijos.

thanks

Kentauras - heksapodinis gyvūnas, turintis arklio ir žmogaus sąvybių. Kentaurai atsiranda susikryžminus tik priešingų lyčių arkliams ir žmonėms. Kentaurai yra evoliuciniu būdu išmirusi gyvūnų rūšis, nes neprisitaikė prie post-pramoninės revoliucijos civilizacijos. Kentaurus galima sutikti besirausiant tamsiuose istoriniuose analuose, rašytuose antikos laikais. Pasitaikydavo jų ir viduramžiais. Manoma, kad 1410 metais už Lietuvos Didžiąją Kunigaikštystę ėjo pulkas kentaurų kovoti prieš kryžiuočius į Žalgirio mūšį, tieji kentaurai buvo kilę iš Bresto apskrities, Lošadinos apylinkių (db. Belorusija). Po laimėto mūšio lietuviai išžudė savo kentaurus, kaip kad ir dydysai karalius Mindaugas išžudė visus savo brolius. Iki 1995 metų Belorusijos herbe buvo kentauras, tačiau batiuška Lukašenka herbą pasikeitė.

Futanari - tai ir vėl kažkokia manga, betgi ne apie visai mergas, o apie hermafroditus, katrie, pasirodo, japonų labai mėgstami irgi populiarūs. Tai gi dar skiriasi nuo tų, kur šiaip kokie transvestitai ar lytį pakeitę, nes išties tikrai hermafroditai, taip kad ir vyras, ir moteris viename.
Taip kad laikykitės gi nuo tų japoniškų Anime nesąmonių kuo atokiau, o tai išvysit tokių keistenybių, kad paskum košmarai naktimis sapnuosis! Tai dar gerai, jei ne šlapi košmarai, o tai nežinia čia kuo ta svetima kultūra mūsų smegenyse gali pasibaigti.
Taip kad paskum nesiskųskit, kad Pipedija čia ko nors neperspėjo.

Dalbajobai - tai čia rusiškas žodis, negražus labai, panašiai, kaip ir "naxuj", todėl nerekomenduojam. Čia jo prasmė tokia, kad žmogus su dalba (anoks gelažinis strypas betono daužymui) išsimuša sau smegenis. Ar tai kažkas panašaus. Tiesa, su dalba sau smegenis iškrušti labai sudėtinga, tai dažnas šitą procesą kaip nors pasitobulina, pvz., su kokiu nors elektriniu grąžtu ar kitais būdais.
Tai kai sakoma, kad kas nors dalbajobas yra, tai čia jau nieko gero matyt apie tą žmogų nepasakoma...
O dar kaščenitai šito žodžio kilmę paaiškina paprastai, esą nuo seno žmonės žinojo lobotomijos pasekmes, tad šitaip ir paaiškindavo, kodėl gilią smegenų traumą patyrę asmenys esantys tokie puspročiai...

Seimas - mitinė (net neabejotinai - jau ištisa tautinė mitologija apie juos sukurta!) organizacija, kažkuo panaši į legendinius karaliaus Artūro laikų Apvaliojo stalo riterius. Bbž, ką Seimas daro, nėra jokių mokslinių įrodymų, kad apskritai tokia vieta yra.
Liaudyje sklando gandai, kad visi Seime vagys ir nori tik prie lovio, tad galima prielaida, kad Seimas iš tikrųjų yra tik danų kiaulių ferma. Bet ir vėl, jokių mokslinių įrodymų neturime.
Kita gi teorija, moksliškai pagrįstai teigia, kad išties Seimas tėra ufonautų valdomas komunikacijos ir smegenų plovimo centras, per kurį yra platinami Žemės žlugdymo planai regioniniais mastais ir visokių partijų iniciatyvomis. Kubiliaus galvos forma neabejotinai rodo jo ufonautinę kilmę, o iš to kai kas ekstrapoliuoja esą ir visi kiti ne ką geresni (ar ne ką blogesni - čia nuo požiūrio taško priklauso).
O dar kiti gi teigia paprasčiau: tiesiog anokie ten visokie seimūnai paprasčiausiai gyvena alternatyvioje realybėje, tai štai jums ir prašom, kas gaunasi, kai jie savo tas alternatyvias žinias pritaiko, pasiremdami savo alternatyviu intelektu.
Gi dar kiti kalba, kad dėl visko kaltas psichotroninis spinduliavimas ir Ktulas.

Kiborgas (angl. cyborg) – organizmas, kurio natūralios biologinės galimybės papildytos nebiologiniais organais, panaudojančiais techninės kibernetikos galimybes.
Tai mokslinės fantastikos, mokslo populiarinimo literatūros terminas, naudojamas kalbant apie galimą ateitį ir galimas technines žmogaus modifikacijas.
Kiborgizuojančiais priedais laikomi:
smegenis ir/ar likusią nervų sistemą, jutimo organus papildantys ir/ar sustiprinantys kibernetiniai įtaisai. Pvz., akis, matanti UV spektre; jungtys, leidžiančios nuotoliniu būdu prisijungti prie kompiuterinių tinklų; atminties įrenginiai, leidžiantys įsiminti didžiulius kiekius informacijos ir t. t.
atramos-judėjimo sistemą papildantys ir/ar sustiprinantys adaptyvūs įtaisai (pvz., dirbtiniai raumenys, kurių susitraukimų jėga reguliuojama pagal poreikį).
širdies veiklą ir kraujotaką optimizuojantys įtaisai
ir t. t.
Kiborgizacija gali būti dvejopa:
Atstatomoji kiborgizacija. Dirbtinis organas implantuojamas vietoj pažeisto ar prarasto natūralaus. Pvz., dirbtinė akis vietoj sužalotos biologinės akies.
Praplečiamoji kiborgizacija. Dirbtinis organas suteikia naujas galimybes ar sustiprina iš anksčiau turimas galimybes. Pvz., prie ausies implantuojamas priedas radijo imtuvas, kuris leidžia tiesiogiai priimti radijo signalus ir kaip transformuotą garso signalą tiesiogiai perduoti į klausos nervą.

i like it, pls continue

Kiborgas
Kilmė
Blue Glass Arrow.svg Šią straipsnio dalį reikėtų išplėsti.
Žmogaus-mašinos koncepcija mokslinėje fantastikoje plačiai paplito prieš Antrąjį pasaulinį karą, kai 1843 m. Edgaras Alanas Po aprašė žmogų su dideliais protezais istorijoje „The Man That Was Used Up“.

Kiborgo sąvokos neaiškumas
Dabartinėje kultūroje kiborgo sąvoka yra pakankamai neaiški. Neretai kiborgais laikomi ir organizmai, kurie papildyti bet kokiais dirbtiniais organais. Tokiu atveju kiborgu tektų vadinti ir žmones su implantuotais dirbtiniais klubo sąnariais ar su implantuotais dantimis, nors šie implantai su kibernetika neturi nieko bendro. Tuo tarpu žmogus su kelių režimų širdies stimuliatoriumi (dirbtiniu ritmo vedliu), kuris keičia širdies ritmą pagal apkrovą, labiau pagrįstai gali būti laikomas „minimaliu“ kiborgu.
Tą painiavą papildo ir tai, kad bet kokie sustiprinantys priedai ir tobulesni implantai neretai vadinami bioniniais implantais, o organizmai su tokiais implantais automatiškai priskiriami prie kiborgų.

Janny can't do anything about bad posters.

Duqu ir Flame[
2011 metais buvo aptiktas kirminas Duqu, o 2012 metais - kirminas Flame. Skirtingai nuo Stuxnet, šios programos neskirtos tiesioginei atakai. Abi jos šnipinėja, bando pagrobti skaitmeninius parašus, klaviatūra renkamus slaptažodžius, klausytis Interneto pokalbių ir pan. Tačiau kai kurios kodo vietos abiem atvejais labai panašios į Stuxnet.

Ufonautai - tai neatpažinti asmenys, slapta išsilaipnę mūsų planetoje iš NSO. Oficiali propaganda teigia, kad ufonautai neegzistuoja, bet mes nesunkiai galime paneigti tai įrodymais. Nors ką ten neigti, kai ir taip akivaizdu: netgi žemietiškos technologijos jau leidžia transliuoti žmonių mintis ir valdyti kitus žmones per smegenyse įsiūtus implantus. Tad akivaizdu, jog tikslingas Lietuvos žlugdymas, karai pasaulyje, krizės ir pan. - tai nedidelio kiekio ufonautų, valdančių kelis tūkstančius pasaulio politikų, darbas.
Tai dar kartais ufonautai užsuka į Pipediją ir labai pasipiktina, kad čia kažkokios nesąmonės ir prastas stilius, tai paprastai pareiškia, kad Vikipedija geresnė ir rimtesnė.
Sakoma, kad ufonautai žemėje gyvena Kačių pavidalu: tik pažiūrėkit, kokie anųjų žvilgsniai, mąstysena ir nestandartiniai sprendimai, o ir esminė panieka kitų rūšių atstovams!
Dar būna, kad ufonautai būna marsiečiai...
Žmones, pademonstravusius nežemišką įžvalgą, išprusimą ar suvokimą, liaudyje pagarbiai lygina su ufonautais, klausdami "tu gal iš mėnulio iškritęs?".

Atari 2600 − 1977 m. spalio 14 d. įmonės „Atari, Inc.“ išleista kompiuterinių žaidimų konsolė. Jai priskiriami nuopelnai už mikroprocesorių ir žaidimų kasetes naudojančių žaidimų konsolių populiarinimą. Pirmoji tokio tipo žaidimų konsolė buvo Fairchild Channel F, tačiau Atari 2600 populiarino įjungimo kištuku idėją tarp žaidimus žaidžiančios visuomenės.
Iš pradžių originaliai ji buvo pardavinėjama Atari VCS ('vaizdo kompiuterinė sistema') pavadinimu. 1982 m. išleidus Atari 5200, VCS buvo pervadinta į „Atari 2600“, pagal vieneto dalies numerį − CX2600. 2600 buvo pardavinėjamas kartu su vairalazde bei valdymo pulteliu (angl. paddle) ir kasetiniu žaidimu „Combat“[4], o vėliau ir „Pac-Man“.[5]
Atari 2600 susilaukė didžiulio pasisekimo. Visa Atari žaidimų konsolių serija vyravo devintajame dešimtmetyje. Žaidimai pagrinde buvo kuriami šiai konsolių serijai.
2009 m. IGN pripažino Atari 2

Mėnulis - Žemės palydovas, kuriame gausu jūrų ir kraterių. Neperseniausiai mokslininkai manė, kad jame nėra vandens, tačiau išsprogdinę jo dalį sužinojo, kad mėnulis iš baimės apsišlapino ir iščiurškė į kosmoso nemažą kiekį vandens su visa fauna. Sekantis mėnulio tyrinėjimo etapas bus pirmą kartą sėkmingai ir labai atsargiai nuskridus prie didžiausio Žemės palydovo surinkti sprogimo likučius. Visos visuomenės dėmesys prikaustytas prie šio tikslo, juk ne fantastinį filmą sukurti reiks apie kelionę, kaip kad anksčiau, o iš tikro į kosmosą skristi, kur pilną radiacijos ir kitokios žmogaus sveikatai pavojingos spinduliuotės. Deja, mažai kas tiki jok pavyks nuskristi iki Mėnulio ...
Jei negalėsime dabar nuskrist, tai galėsime ateities sapne, svarbu, kad pasistegėme. Už tokias babkes kiekvienas ne Mėnulio gyventojas galėtų pailsėti bent dvi savaites Bahamuose. Taigi, teliko rinkti mokesčius ir ant jų pagalbos skristi į Mėnulį, nes kiekvienam dibilui - tik kelias į Mėnulį.

note to myself: I should create a spam bot

mokslo teorija arba konspiracijos teorija - čia kai atskleista visa teisybė, kurią visi slėpė ir niekas nežinojo, o kalta dažniausiai valdžia, vertelgos, bažnyčia, iliuminačiai ir dar kokie nors veikėjai, kurie viską padarė taip, kad būtų kuo blogiau žmonėms, todėl viską slepia ir neduoda sužinoti. Žodžiu, valdžia slepia, o išties tai visur sąmokslas.
Realybėje sąmokslo teorijos - dauguma atvejų ne kas kita, o tiesiog indukuoti kliedesiai, kurie plinta nuo vieno žmogaus prie kito. Pagal klinikinę klasifikaciją - dažniausiai priklauso paranojiniams kliedesiams, nes pati paranojinio kliedėjimo esmė tokia ir yra, kad kuo daugiau prisigalvoti nesąmonių.
Daugeliu atvejų, netgi jei žmogus aktyviai skleidžia sąmokslo teorijas, tai nebūtinai reiškia, kad pas jį kokia nors šizofrenija, bet kad indukuotoji psichozė yra - tai jau abejoti matyt nereikia. Na, tiesa, dar būna visokiarūšės demencijos, tos irgi su įvairiais kliedesiais, tik kad tie gana primityvūs.

Sėdmenys, užpakalis, sėdynė, šikna (nuo žodžio šikti), subinė, pakalis (ar pakalys), dupkė (negirdėtas, bet papildykite talpų žodyną, negi gaila), sėdimoji (labai retai vartojamas), bezdė (kartais naudojamas jaunimo arba šiaip kokių dibilų).
Tai vienas iš svarbesnių žmogaus organų. Ant jos sėdime, per ją lupame, pilame beržinę košę, kartais ir įspiriame, o dar ji turi ir anokį lytinį potraukį.

Sąsajos
Šikna turi daug sąsajų su įvairiais reiškiniais. Štai pvz.:
Meškos šikna - pasirodo, yra Lietuvoj tokia vietovė
Krizė - sako, Lietuvai šikna
Snoras - jau jam seniai šikna, ir pakeitė Snoro kioskus į kažkokį Paypost
Per šikną galime mylėtis. Tik aišku pageidautina su lubrikantais.

you're doing god's work user

thanks


Meškos šikna

Čia visiškai ne kokia zoologija ar zoofilija, nors, kas žino, ką mąstė senovės lietuviai, taikydami tokį vietovardį. Meškos šikna - ne kokia nors šiknaskylė, o pažintinis objektas palei Varėną - Marcinkonių apylinkėse, Zackagirio pažintiniame take.
Tiesa, nors visokie gandai sklando, kaip tas pavadinimas atsirado, aiškiai pasakyt negalim, nes tik tiek čia aišku, kad su meškomis kažkaip ta vietovė bus susieta.

nah he just doesn't care and won't do his job

Pravalas (arba jei tiksliau - pravalas.com) - internetas, gyvavęs niūriame XX a. Sukūrė dabar gerai žinomas blogeris Qemm. Tuo metu buvo lyg pipedija, nes daugiau normalių internetų praktiškai nebuvo, todėl padarė labai didelę įtaką Lietuvos internetų vystymuisi. Jame reikšdavosi mistinė būtybė Varga, įtariama, kad tai buvo paties Qemm parašytas pseudointelektualus botas. O dar ten šikantys į komentarus dibilai buvo vadinami ufikais.

I'm convinced the Janny wants lithweeb to kill off balt for good.

>implying I'm a lithweeb
newfag spotted, lurk more


Smegenys - tai yra biologinė pacientų galvos ertmėse esanti skaičiavimo mašina, savo konsistencija panaši į drebučius, o skaičiavimus atliekanti smegenų vingiuose. Smegenų sudėtį sudaro neuronai, kuriems sutrikus, kyla šizofrenija, neurozės ir psichozės, o taip pat ir kitos psichikos ligos, kurių gydymas vykdomas, naudojant neuroleptikus bei ECT.
Smegenų veikimo principai iki šiolei dar yra neištyrinėti, tačiau jais užsiima kelios mokslo sritys iškart, tirdamos įvairius psichikos aspektus beigi reiškinius:

Psichozė arba kaip senovėje sakydavo - deliriumas (lot. delirium) - kaip apibūdino kažkas iš psichiatrų - karštligė, tik ne kūno, o proto. Visgi šiais laikais psichozė nuo deliriumo skiriasi, nes psichozė dar turi kiek sąmoningumo, gi deliriumo atveju - jau ir fiziologija pradeda reikštis. Vienok deliriumai ir psichozės dažniausiai vaikšto koja kojon, taip kad ne visada išskirti ir galima. Nors visgi pageidautina.
Psichozė nėra liga - tai tik simptomų rinkinys, galintis atsirasti nuo įvairių skirtingų psichikos ligų ar kitų priežasčių. Liaudiškai tariant, psichozė - tai tiesiog "kvankšt". O moksliškai kalbant - tai kompleksas aštrių psichikos sutrikimų, identifikuojamų neadekvačiu mastymu, elgesiu ir aplinkos suvokimu.
Kai kurie visgi išskiria, kad psichozė - tai tik šiaip sunkus paaštrėjimas, kur mąstymo sutrikimai, o vat jau tikras deliriumas - tai jau kada ne šiaip psichozė, o ta kur išties yra kliedėjimas, haliucinacijos ir visiška dezorientacija aplinkoje - žmogus jau ne tai kad nelabai adekvatus, o suvisam nučiuožęs. Tai mes čia irgi taip išskirsim, kad nesipainiotų.
Klasikinis psichozės apibrėžimas - tai kad žmogus yra susijaudinęs, pakylėtas, vis kažką susigalvojantis ir užmirštantis, ką veikė, nuolat persimetantis į vis kitus dalykus ir negalvojantis apie pasekmes - kaip tik maniakalinėje būsenoje. Kaip tik pati depresijos priešingybė. Taip kad iš tos psichotinės ir depresinės kaitos susidaro dar ir tokia gerai žinoma liga - bipolinis sutrikimas, kur visaip aukštyn-žemyn nuotaikos varijuoja.

>implying I care enough to distinguish between mikoto, pyscho and lithweeb

2012 - neva paskutinieji visos žmonijos metai, sakoma, grius realybė visame gražume, manoma, netgi mūsų Pipedija prapuls (bet tai dar neįrodyta). Kiti mokslinčiai sako mat pasikeis pasaulis, bus neva labai šalta, o gal net ir beprotiškai karšta.
Kitokie mano, kad visai nieko nebus, bet gyvenimas taps neįmanomas gyventi, infliacija, devalvacija didelė vyks, atsiras nauji PSD, pavyzdžiui, mokestis už orą, neva netgi Bubilius Kybys taps nemirtingas. Dar kiti net teigia, kad kaip tik taps visiems gerai gyventi, bus visko, ko tik nori, bus pradėta vertinti dvasines vertybes, pavyzdžiui, tikrąją meilę, pinigų netgi nebus (tai tai vertė lygi 0), panašiai kaip komunizmas bus. Kuriems nesvarbu, taigi sako, niekas nesikeis, bus kaip bus, neva seimūnai veiks savo, marginalai savo ir t.t.

I'm neither of those

Žigulys - toksai superstas sovietmečio grabukas ant ratukų, nors yra ir prastesnių - pvz. zazkė. Beto, žigulys laikytas beveik didžiausiu sovietžmogio galimu gaut pasiekimu, mažesnis tiktai už išsvajotą grabą ant ratų - Volgą, taip kad geriausia rusiška mašina. Kažkodėl kai kuriems pavadinimas "Žiguli" kelia keistas asociacijas su žiguliniu alumi, bet mes čia negalvojam, kad įmanoma tiek alaus prigert, kad tokią netikusią mašiną padaryt.
Anais laikais SSRS baisiai trūko mašinų, o žmonės tegalėjo nusipirkti arba Moskvičių, arba Zapuką, bet tik atstovėję eilėje 20-30 metų, o gi Volga atrodė kaip suvisam nepasiekiamybė. Tai Moskvičiai buvo šūdas, zapukai buvo išvis fufelis, o nei vienų nei kitų gauti visvien nebuvo įmanoma. Tai ilgai kentę, sovietiniai vadai galų gale išsirinko pigiausių mašinų gamintoją FIAT ir susitarė, kad šie pastatys kažkur Rusijoje gamyklą, kuri gamins patvariausią FIAT modelį - FIAT 124. Tai dar prieš gaminant, teko tą modelį gerokai perkonstruot: supaprastinti variklį, nes jis sovietų inžinieriams atrodė pernelyg sudėtingas, nelyg koksai laikrodis ir sutvirtint kėbulą, kad mašina, važiuojant sovietiniais keliais, nuo duobių neperlūžtų perpus.

Kaipgi matome iš paveikslėlio šieji saldainiai būna trijų spalvų, kaip ir žmonės.
Yra net ir ,šiknaskylės formos saldainio formos, sidabriniai nesaldainiai, kolekcininkams, matomai.
Tai štai šitoks įmantrus būdas skleisti toleranciją...

Active Denial System arba ADS - tai Raytheon kompanijos gaminamas karinės paskirties psichotroninis ginklas, skirtas demonstracijų vaikymui ir minios kontrolei. Plačiai naudojamas Irake ir Afganistane, leidžia su minimaliais žmonių sužeidimais kontroliuoti minios elgseną, sukeliant susibūrimų dalyviams skausminį šoką dėl periferinės nervų sistemos stimuliacijos mikrobangomis.
ADS yra priskiriamas periferiniams psichotronams, nors veikimo mechanizmas nėra pagrįstas tiesioginiu poveikiu smegenims - tai taip vadinamas periferinis psichotronas, dirginantis periferinę nervų sistemą didelės galios itin aukšto dažnio (90-100GHz) radijo bangomis.
Esant pakankamai dideliam nuotoliui (~500m) ir trumpalaikei (ne daugiau 1-2s) ekspozicijai suaugusiam žmogui nepadaroma didelės žalos, su sąlyga, kad periferinė nervų sistema yra sveika, o ant žmogaus kūno nėra galinčių staigiai įkaisti metalinių daiktų.
ADS sistema nesukelia esminių sveikatos pažeidimų. Tarp neesminių pastebėtų sveikatos sutrikimų, išliekančių ne mažiau, kaip metus po bandymų, yra šie:
Akies lešiuko pažeidimas, dėl kurio kyla sudrumstimas ir nuolatinis regėjimo pablogėjimas arba regos praradimas
Regėjimo nervų pažeidimas, dėl kurio sukeliama perteklinė jautra šviesai, ašarojimas, stabiliai sutrikęs regėjimas
Dėl skausminio šoko kylantys anafilaktinio šoko pobūdžio (histamino išsiskyrimas) reiškiniai būna trumpalaikiai (iki kelių dienų trukmės), retai kada sukelia letalines pasekmes
Nuolatinis odos jautrumo sutrikimas, hiperjautrumas (skausmo pojūtis dėl bet kokio fizinio poveikio), dažniausiai susilpnėja ir išnyksta per kelias dienas
Nudegimai, pūslės, hematomos atsiranda tik išimtiniais atvejais, esant daugiau, nei dešimties sekundžių ekspozicijai iš nedidelio nuotolio (mažiau, kaip 100m)
Prakaito liaukų pažeidimai, su dėl pažeidimo atsirandančia furunkulioze

Agent white - toksai atseit mažiau pavojingas herbicidas, kuris ne toks pavojingas, kaip Agent orange, kurį amerikonai kadaise laistė ant Vietnamo ir nuo kurio iki šiol ištisi kaimai vietnamiečių mirdinėja. Bet išties tai dar neaišku, ar mažiau tas Agent white pavojingas, nes irgi užterštas būdavo visokiu brudu ir savaime kenksmingas.
Agent white yra mišinys iš 4 dalių herbicido 2,4-D ir 1 dalies pikloramo, kuris irgi herbicidas. Tai kartais galite atrasti visokių pasakų, esą Agent white nebuvo užterštas dioksinais, bet išties tai buvo. Tik kokius gal 5-10 kartų mažiau, ko pakanka, kad vėžiukais sirgtų visi, kas turi su tuo reikalų.
Užtat pikloramas, skirtingai nuo kitų chemijų, labai ilgai išlieka grunte ir vandenyje, beveik neskildamas natūraliais būdais, taip kad kur tik jo pribarstydavo ir prilaistydavo iš lėktuvų, ten jau niekas neaugdavo.
O pikloramas tame mišinyje tai būdavo užterštas tokiu heksafluorbenzolu, kuris irgi labai pavojingas ir vėžiukus sukelia. Ir dioksinu irgi, tik jau mažai gal. Ir dar visokiais nitrozaminais, kurie irgi vėžiukus sukelia.
Daugiausiai dėl Agent white poveikio Vietname iki šiol yra kilometrinės dykros, kur išvis niekas neauga, nes dirva visiškai sterilizuota, o herbicidų joje vis dar pakankamai, kad niekas ir toliau neaugtų.
Dar gal bus įdomu kažkam sužinoti, kad tą Agent white gamino tokia Dow Chemical kompanija, kuri yra labai gera ir garsi dėl savo geros ir doros veiklos.

Išpistgalvis - kūdikis motinos pilve apsivertęs žemyn galva, su motina atliekami lytiniai santykiai.

Apokalipsė - viso ko pabaiga, kai sugriūna visas pasaulis ir taip toliau. Gi tuo tarpu šizofrenijos atveju būna, kad sugriūna visi šizofreniški kliedesiai. Dar čia būna ir kokia nors pasaulio pabaiga, apie kurią būna apokaliptiniai kliedesiai, kurie kažkodėl vis neišsipildo.

Apokalipsė, kaip kliedesių griuvimas
Prasidėjus apokalipsei, gražus ir aiškus šizofreniko pasaulis, atsiradęs apofenijos metu, ima griūti. Gaunasi kažkas panašaus į tremą, tiktai atvirkščiai: viskas pacientui buvo aišku, bet staiga ima darytis neaišku, kažkodėl vėl atsiranda nauja prasmė, kuri seniai buvo užmiršta per kliedesius, o pasaulis paaiškėja besąs ne toks, kaip pacientas įsivaizdavo.
Būdinga, kad apokalipsės metu kuriam laikui ima ryškėti grubi, defektyvinė simptomatika - pacientas praranda emocingumą, jį gali apimti ir depresyvinės nuotaikos, kuriam laikui netgi gali rastis demencijos požymiai.
Savo esme apokalipsė atitinka slopstančių kliedesių stadiją, o pasibaigia rezidualiniais kliedesiais, dar vadinamais inkapsuliacija. Pastaruoju atveju kliedesiai taip ir pasilieka, tačiau apribotame, gana neaktyviame pavidale, tad pacientas vėl ima mąstyti. Kita vertus, jei jau inkapsuliacija liko, tai sekantis šizofrenijos priepuolis jau būna sunkesnis, o jam pasibaigus, paciento būklė lieka blogesne.
Atskiru apokalipsės atveju galima laikyti priešmirtinį prabudimą, kuris pasitaiko prie itin sunkių, progredientinę eigą turinčių paprastosios šizofrenijos atvejų: čia galima tarti, kad apokalipsė atėjo po didesnę dalį gyvenimo trukusios lėtinės apofenijos.

Based quality poster. This shitty general doesn't deserve you.

Fašistai beigi fašizmas - itališka ideologija, pavadinimas kilęs nuo Romos valdininkų turėtų rykščių pavadinimo (lot. rykštė - fasina). Pati ideologijos esmė remiasi legenda, kad nors pavienę rykštę gali perlaužti net vaikas, didelio storo ir vieningo rykščių ryšulio perlaužti neįmanoma.
Išradėjas šito fašistinio reikalo - patsai Musolinis. Rusų komunistiniai ideologai dėl savo atsilikimo nesugebėjo skirti fašizmo nuo nacizmo ir fašistais vadino vokiečius arba lietuvių partizanus, o ir šiaip visus kas jiems nepatikdavo, pvz., Pinočetą. Ogi-betgi sakytume ne tiek jau ir bendro tarp šių ideologijų rastume, išskyrus tai, kad abi sistemos tikėjo, kad gali išvengti klasių kovos kurdamos suvalstybintas visą socialinį gyvenimą apimančias korporacijas. Pvz., visi darbininkai priklausė darbo sąjungai, o visi menininkai visokioms meninikų gildijoms. Tuo kaip ir baigiasi visi nacizmo ir fašizmo panašumai. Nors vėlgi fašizmui daugiau niekas be išvardinto ir nebūdinga, o jau nacizmas tai dar atmiežtas kalbomis apie gyvybines erdves ir plėtimąsi į Rytus.
Su tuo valstybės vaidmens iškėlimu Musolinio fašistai buvo kažkuo panašūs į komunistus dėl to labai jų nekentė. O kai kurie naujausių laikų politologai ir sociologai, fašizmo reiškinį gerokai panagrinėję, sako, kad savo esme fašizmas išvis yra bendresnis reiškinys, kurio negalima tapatinti vien su italų grupuotėmis, nes tą pačią vienijimo ir bendros kovos ideologiją skleidė tiek naciai, tiek komunistai, tiek krūvos kitų senų ir naujų politinių krypčių, todėl fašizmas esąs universalesnis reiškinys, kuris nagrinėtinas kaip demokratijos priešingybė ir tam tikra totalitarizmo forma.

thanks


Vienas rusas, antras rusas - tai pradžia ar bent vidurys sovietmečiu populiaraus, tautinę ir rasinę neapykantą, antisemitizmą bei netoleranciją skatinančio eilėraštuko. Tas eilėraštukas ir visokios jo variacijos nėra tokie seni kaip eilėraštuko "Lipo žydas kopėčiom", nes kadangi troleibusai Lietuvoje atsirado tik 1956 metais. Štai pora variacijų, katras kokiais 1985 metais mokėdavo netgi darželinukai:
Atvažiuoja troleibusas -
Vienas rusas, antras rusas
Pilnas rusų troleibusas
Nei mėsytės nei dešrytės
Tik raudonos vėliavytės!

Botai - gi Dirbtinis Intelektas, kaip sakant - programos, katros internetuose dirba, neretai ir vaizduodamos žmones. Nesgi žinia - žmonių internete nėra. Pavadinimas "botas" kilo iš santrumpos nuo žodžio "robotas", o šitas gi žodis - dar čekų pranašo Karelo Čapeko sugalvotas.

Pagal paskirtį botai būna įvairūs: vieni rašo straipsnius (ir Pipedijoje!), kiti gi skirti šikti į komentarus. Tai irgi būna botų, kur galvoji, kad bendrauji su žmogum, o paaiškėja (o dar dažniau - net ir nepaaiškėja), kad išties gi - tik su botu! Tai tarp tokių pavyzdžiui Grožytė buvo...
O tai irgi neretai botai leidžiami iš Latvių gatvės, tai dar ir kažkokias propagandas skleidžia...
Tai čia dar žinokite, kad taip giliau pagalvojus, tai jau tikrai kažkokioj Matricoj gyvenam...

VEF (latv. Valsts Elektrotehniska Fabrika, t.y., Valstybinė elektrotechnikos gamykla) - taigi garsusis Rygos radiotechnikos fabrikas, gamykla kuri įkurta buvo dar kokiais 1918, greitai tapo viena iš didžiausių pasaulyje radiotechnikos įmonių ir tokia buvo labai ilgą laiką, iki pat Tarpukario pabaigos. Bet ir po to kažkaip ilgai išsilaikė, tad nors sovietmečiu nebuvo taip plečiamas, kaip kad plėtėsi kokie nors Vakarų gamintojai, visvien tapo didžiausia Latvijos gamykla, kur ištisi 20 tūkstančių žmonių darbavosi.
Tarpukariu VEF garsėjo tuo, kad buvo panašiai kaip paskui kokia nors Nokia pasidarė Suomijoje, nes gamino viską, ką tik galima sugalvoti - netgi kažkokius lėktuvus, o taip pat visame pasaulyje pagarsėjusius šnipų fotoaparatus Minox. Ir dar beleką, nes labai didelė buvo įmonė.
Visgi ne dėl savo didumo ar kokių kitų priežasčių tasai VEF yra žinomas, o dėl vieno tokio VEF radijo imtuvo, dažniausiai vadinamo tiesiog vefu. Tai tasai vefas buvo toksai simbolis, reiškiantis pasipriešinimą sovietinei valdžiai.

Žalia boba - kokia tai Alytuje gal tebegyvena, kažkokiame miškelyje, bene miesto pakrašty. Kaip sako, visa žalia, oda net pažaliavusi, numirėliškai blyškaus pažalsvėjusio atspalvio, baisiau kaip zombis koks, tik vat vietinė, natūrali ir lietuviška. Ir dar su plaukais žaliais.
Visi senesni alytiškiai mena, kad jąja gąsdindavo vaikus, o ir vyresnis jaunimėlis kartais bijodavęs ją sutikti. Vieną sykį kažkoksai tai bachūras, pravarde Turkas, prisigėręs ėjo pro miškelį ir kažkaip iššoko ant jo iš krūmų toji baisi moteriškė, tai anas skuodė nesustodamas gal kokius penkis kilometrus, pakolei dabėgęs iki Alytaus centre esančios autobusų stoties, neapsižiūrėjo, kad kelnės šlapios ir apsidergtos myžalais beigi šūdais. Dar sako, kad anas, išsigelbėjęs, atrado į savo koją, tiesiai kulnan įsmeigtą peilį, kurį toji boba į jį metė. Kiti gi sako, kad šitai visiškas melas, o jam tik šiaip per girtumą kažkas pasivaideno.
Dar visiems žinoma buvo, kad Žalia boba nešiodavo karolius iš vaikų akių obuolių. Kai akių obuoliai sudžiūdavo ir nustodavo blizgėti, Žalia boba medžiodavo vaikus, kad karolius sau galėtų atnaujinti.

Morija - specifinė lėkšta hipertimija, kuriai būdingas nemotyvuotas ir neadekvatus linksmumas kartu su stipriu polinkiu į lėkštus, tūpus ir nesveikai durnus pokštus, neadekvačius atsakymus į klausimus, beprasmį juoką, paciento atsipalaidavimą ir polinkį į nelabai suvaldomą instinktyvų elgesį.

Zyklon B, dar kartais žinomas kaip Uragan D2 - toksai iš III Reicho plačiai žinomas pusiau kaip ir cheminis ginklas, ale gamintas kaip atseit insekticidas, o išties tai naudotas tiesiog mirties fabrikėliuose, apdirbinėti suteikiant gydomąją eutanaziją galybei visokių vaikų, moterų, senukų ir panašiai, o ypač žydams, taip sukeliant jiems letalinę baigtį.
Išrastas tasai Zyklon B dar kokiais 1922 metais tokioje įdomioje įmonėje Degesch ir naudotas visokiai fumigacijai, kitaip tariant - žiurkių ir šiaip kenkėjų naikinimui grūdų saugyklose bei kituose žemės ūkio statiniuose. Zyklon B buvo pradėtas gaminti vietoje iki tol naudoto žymiai brangesnio ir nepatogesnio Zyklon A.

Godspeed, quality poster, you are the last hope of this general.

Night lads

>Humidity 83%
Farkin hell.

Lietuvai Indija yra įdomi tuo, kad "nėra prasmės" palaikyti su ja diplomatinius santykius. Bent jau taip veik 20 metų teigia visi URM vadai, todėl Indijoje Lietuva iki šiol neturi ambasados. Todėl neretas teigia, kad URM vadovybė, už užsienio politiką pagal Konstituciją atsakinga Prezidentūra bei visokie Seimo užsienio reikalų komitetai yra gauja nesusipratėlių.

Taisyklė nr. 34 sako, kad jei koks nors dalykas egzistuoja, tai būtinai yra ir pornografija su juo. Tai pati svarbiausia ir žinomiausia iš visų Interneto taisyklių. Ši taisyklė žymima skaičiumi 34, kuris rodo, esą tai kažkoks numeris.
Visi, kas tik ilgiau naudojasi internetais, puikiai žino, kad nesvarbu, ką besugalvotum, yra iš to dalyko ir pornografija. Su tuo susiduria visi ir daugelis jaunų nekaltų sielų labai žiauriai nusivilia, nes dar nebuvo tokio atvejo, kad iš kažkokio dalyko kas nors nesugalvotų pornografijos.
Todėl papildyta ir atnaujinta taisyklė nr. 34 yra formuluojama taip: jei kažkokį dalyką įmanoma sugalvoti, tai įmanoma sugalvoti ir pornografiją iš jo. Todėl yra ir Taisyklė nr. 35, kuri teigia, kad jei iš kažko pornografija dar nepadaryta, tai pornografija iš to visvien bus padaryta.
Taisyklė nr. 34A, kartais dar bandyta vadinti taisykle nr. 35, teigiančia, kad negali būti pornografijos iš taisyklės nr. 34, yra paneigta ir negalioja. Taip kad įrodyta, jog išimčių negali būti, nes jų nėra.

Psichotronas - tai metadažninis generatorius, katras moduliuoja radijo bangas specialiai parinktais smegenų dažnio impulsais, skleisdamas vadinamąjį hipnotinį spinduliavimą. Skiriamos kelios psichotronų rūšys: bendraefektiniai (pirmos kartos), selektyviniai (antros kartos) ir semantiniai (trečios kartos).
Dauguma psichotronų yra pagrįsti vadinamuoju Frėjaus efektu (Frey effect), atrastu Cornell University mokslininko Allan H. Frey. Jo tyrimai parodė, kad aukšto dažnio radijo bangomis (apie 1,9GHz - tai mobilaus ryšio naudojamas dažnumas), kai radijo signalas yra moduliuotas žmogui girdimais dažniais, galima perduoti garsinius pranešimus tiesiai į smegenis, o naudojant didelės galios kitų dažnių impulsus (10-50W cm2) - sukelti širdies darbo sutrikimus, o ilgalaikė didelės galios ekspozicija (1-2 val.) gali pažeisti smegenų kraujo barjerą arba sukelti odos ir raumenų nudegimus.

This pathetic lith spammer is still at it.

Nikola Tesla šventasis - taigi elektomagnetizmo genijus, kokstai fizikas ir inžinierius tokis, tiesiog magas, kad sukūrė viską. Daugybė jo idėjų šiandien yra vis dar sėkmingai naudojama. Tačiau visokių sąmokslų mėgėjai jį yra tiesiog sudievinę ir aiškina, kad jis sukūrė daug daugiau visokių idėjų, tačiau atomininkų, naftininkų ir dujininkų mafija daro viską, kad tik jo stebuklingieji raštai, kuriuose neva viską aprašęs, neišeitų viešumon, nes antraip pasaulinė elektros gamyba apsiverstų aukštyn kojomis ir vertelgos netektų savo pelnų. Dargi kalbama, netgi lemputę, kurią dalbajobas vagis jo bosas Tomas Edisonas yra aceit sukūręs. Jis išrado:
NSO - Tesla-Bifield-Brown efektu varomą skraidančią lėkštę, ant kurios visokie CŽV ir KGB montuoja antisatelitines raketas, spindulinius ginklus, lazerius, EMP patrankas ir t.t.
teleportaciją ir [Keliavimas laiku|keliones laiku]. Jis nuteleportino savo Tesla-Bifield-Brown lėkštes į Niurnbergą ir jo teleportacija veikia naudojantTorsioninį lauką.
Jis sukėlė žemės drebėjimą Niujorke, taip pat kitoj nei JAV žemės pusrutulio dalyje, uždegė dangų(Taip, jis yra magas) virš pusės Šiaurės Korėjos, ir, manoma, nusiuntė erdvėlaikio drebėjimą į Černobilį.
Elektros lemputę
Plazmą
Elektrogravitiką - kai elektra regulioja masę
Magnetogravitiką - kai magnetais reguliuojama masė
Garsą plazmoje - jonines bangas, kurioj juda grynai kaip jūra vėjuotą dieną, bet yra įelektrintos.
NEG - Nesibaigiančios energijos generatorių, ir dar CŽV neatskleidė kaip, bet jis tikrai jį sukūrė(manoma, kad naudoja HOH(vandens) plazminę būseną jai iš niekur išgauti, arba vakumą su Skaliarine Antena

just filter all lithuanian special characters like ž, ų and ė and enjoy your spam free thread.

...
Eterį - medžiaga, užpildanti visą erdvę kiekviename laiko tarpe ir time domain - kažkoks ėjimas prieš laiką ir begalinės energijos ir materijos išgavimas iš pirmosios laiko dimensijos(kurioje MES esame) Subdimensijos, kai tipo eini prieš laiko tėkmę laike
Tesla coil - žaibus svaidantis aparatas
Skaliarinė antena - antena, skirta skleisti keistoms bangoms kurios neturi greičio(arba turi begalinį greitį - jos teleportuojasi). Tai skaliarinės bangos
Mirties spindulys - dar vienas įrodymas, kad spinduliuotė kenkia sveikatai, beigi mūsų technikai. Jis gali nušluoti visą armiją iš vieno šūvio, ir gali nudaužti du šimtus lėktuvų

Černobylis - kažkoksai kaimas gal kokioje Ukrainoje ar Baltarusijoje, o išties tai beprasmiška vietovė, nes garsioji Černobylio atominė elektrinė tai tokiame mieste Pripetėje yra. Tai apie Pripetę čionai ir rašome, nes apie Černobylį nieko nėra ką parašyt.
Trumpai tariant, vieną naktį kažkokie sovietiniai veikėjai pabandė bandymus su ta atomine Černobylio elektrine. Kažkokią tenai galią padidinti nusprendė, kad elektros dvigubai daugiau pagaminti, nes nutarė, kad galima tai išbandyti. Na vat ir baigėsi bandymai tuo, kad reaktorius perkaito ir susprogo, tai ir atominė elektrinė naudos aniems neatnešė.
Tai ir taip dar susprogo, kad visas stogas elektrinei nusprogo, o visokios ten skeveldros, dūmai ir dulkės išsisklaidė per šimtus ir tūkstančius kilometrų. Ir būtų gal viską nuslėpusi valdžia, nes buvo SSRS, o kaip žinia, prie ruso buvo geriau, nes niekas nieko nekalbėdavo, tai ir nežinodavo, bet nutiko keistas dalykas: kažkur Švedijoje kokios tai elektrinės darbuotojai po poros dienų pastebėjo, kad radiacija pas juos daugybę kartų padidėjo. Tai puolė į paniką tie švedai ir ėmė kelt aliarmą, kad gal čia kažkokia pas juos avarija.
Ale atrado jie, kad avarijos pas juos nėra, o radioaktyvi tarša atsklidusi oru iš kažkur nuo Sovietų Sąjungos. Tada anie švedai pasiskaičiavo pagal meteorologines oro sroves ir įtarė, kad matyt arba Ignalina, arba Černobylis. O paskui jau visai aiškiai paskelbė pasauliui, pasiaiškinę, kad Černobylis sprogo.
SSRS valdžia neigė tai, ale kai Amerikos Balsas pranešė apie atominio sprogimo sukeltą radioaktyvumo debesį, tai po to jau apsvarstė ir pripažino, tai baigėsi nevaikišku siaubu žmonėms, ypač tiems, kas netoli gyveno.
Vienok daugybė į avarijos likvidavimą suvarytų žmonių apsirgo ligomis, nes radioaktyvumas - tai dalykas, kuris nėra malonus...

Rusai - tai tokia tauta, gyvena Sibire, Rusijoje, Arktyje ir panašiuose užkampiuose, geografiškai esančiuose tarp Azijos ir Europos, o jei konkrečiau - tai tarp Ukrainos ir Kinijos. Juos engia Blogio imperija, kurią jie nuolat ir stato, nes imperiniai vadai juos priverčia tai daryti. Šiaip, visai nebloga tauta, labai didelė, daug geria, nacionalinis gėrimas - degtinė, nacionalinis sportas - muštynės. Dar jie - rusai - kartas nuo karto sudarinėja visokias lenteles, tyrimus ir kitokius rezultatų sąvadus, kuriuose rašo apie kitas tautas, kurios yra priešiškos rusams. Pagal paskutinius duomenis lietuviai ten užima visai garbingą antrą vietą po gruzinų.
Dar rusai yra prikūrę gyvą velnią visokių nepadorių svetimžodžių, pvz., "naxuj", "poxuj", "blet" ir t.t., bet dėl įgimto drovumo jie peza kažkokiu kliedesius, esą šiuos žodžius sugalvojo ne jie, o kažkokie totoriai ar netgi mongolai.

LtChan, dabar gi oficialiai pervadintas į 370chan, atviras adresu 370chan.lt - naujas projektas, katras lietuviškais mastais, neabejojam - nukonkuruos net ir garsųjį Sup Forums bei 7chan, nes puikiausias konalas!
Jauni internetų žinovai, anime, manga ir kito reikalo meistrai, tiesa, nedrąsiai sako - esą draudžiamas trolinimas, bet akivaizdžiai tai tik laikina, nes būtent tokia vieta verta tapti tikru trolių lizdu, katro bijos visi tautiniai internautai bei visokie forumai, taipgi iš tenai plūstels ir vietinė lietuviškųjų Anonymous frakcija!
Taip kad sveikiname lietuvišką LTCHAN ir linkim vystytis bei plėstis! Ir netiesa, kad viskas kopipyzdinta išum Sup Forums, nes viskas lietuviška, ir kopipyzdinti - tai nereiškia, kad vogti, nes kuriamas naujas, įspūdingas ir gražus, su savom idėjom ir savom mintim, bei netgi savom mėmėm!

Rasizmas - tai čia kai viena rasė sako, kad jai nepatinka kita rasė. Pavyzdžiui, negrai nusprendžia, kad baltieji esantys pyderai, tai kai užsuka koks baltasis į kokį nors Harlemą, tai ima ir supyzdina mirtinai ar šiaip, kad skaudėtų. Arba atvirkščiai - kokie nors baltieji rasistai susigauna kur nors Vilniaus geležinkelio stoty kokį negrą iš Afrikos ir pradeda jį lupt. Tai bent jau vieną kartą Vilniuj taip tikrai buvo - tai tas negras visą būrelį jį užpuolusių durnelių atlupo, nes sportininkas buvo.
Tai čia irgi gi gyvenime kaip būna, vat kaip per kažkokį filmą teko išgirst, kur rodė negrą, saksofonu grojantį, tai pora pacukų aptardinėjo viską, tai vienas maždaug taip sakė apie tai, ką mato:
- Tai blet, kodėl jei tik žydas, tai išsyk su smuiku, ką, tipo kiti grot nemoka???

Hmm. Thanks

Smegenų plovimas - gi visai paprastas būdas, pasirodo. Tai aišku Vikipedija kažkokių niekų apie tai jums gali papasakoti, o Pipedija - tai jau realių dalykų.
Tai esminis smegenų plovimo tikslas visada vienas: padaryti, kad žmogus mastytų kažką, ko reikia arba nemastytų ko nors, ko nereikia. Tai metodų tam irgi daugybė įvairiausių, pradedant šiurkščiais ir stebėtinai efektingais, ir baigiant švelniais ir visai nepastebimais.

K.K.K. arba Kukluksklanas ar ten išvis kartais be jokių taškų parašoma, kaip KKK - taigis dvasinga organizacija, bažnyčios ramstis ir taip toliau JAV, o ir kitose šalyse, išties gi kovojanti už dorą, artimo meilę beigi krikščionišką moralę irgi vertybes.
Nedėkingi gi negrai nepelnytai šmeižia šią organizaciją už menamas nuodėmes, nesuprasdami, kad KKK neša gėrį ir auklėja nesusipratėlius, mokina juos moralės, doros ir gero elgesio, tad ir šmeižikai čia visi akivaizdžiai amoralūs. Todėl KKK degina kryžius naktimis, o tai jau rodo, kad anieji yra satanistai, o tai jau reiškia, kad nekrikštai ir nedorėliai, nusikaltėliai, ekstremistai, nesgi kiekvienas puikiai žino, kad krikščioniškumo ir Vakarų pasaulio simbolius degina išimtinai arabų teroristai, tai nenuostabu, kodėl KKK nariai visad slepia savo veidus po vaiduokliškais kapišonais.
Taip kad nei abejot neverta, kad vaiduokliai yra, ir propaganda, platinama priešiškų jėgų, šito niekaip nepaneigs, tačiau turime būti tolerantiški įvairiems tikėjimams irgi papročiams, todėl smerkti ar neigti šiukštu!

Parafrenija, kas dar kartais vadinama kaip parafreninis sindromas - trumpai tariant, beprotybė. O šiaip jau tiesiog sindromas, jau kai visai pilnais mastais įsivažiuoja haliucinacijos ir kliedesiai, dargi taip, kad žmogus nesiorientuoja aplinkoje. Paprastai tai jau būna pavirtęs į kokį nors personažą - Visatos Valdovą kažkokį, bet dar ne visai pabėgęs iš Realo, o tik ant ribos iki pabėgimo. O jau vat kai visai pabėga, tai prasideda katatonija.
Būdinga, kad prie parafrenijos jau pilnais mastais vyksta kliedėjimas, elgesį reguliuoja visokie balsai, taip kad prasideda automatizmas, o ir haliucinacijos su iliuzijomis lenda iš visų pakampių.
Parafreniją dar 1913 metais aprašė žymusis psichiatras Emil Kraeplin, kaip ryškiausią beprotybės formą - tą šitas žodis ir reiškia, nes lotyniškai para reiškia "be", o phren reiškia protą. Taip kad čia jau visai be proto. Aišku, kad jei jau pacientui nustatyta parafrenija kaip sindromas, tai ir schizofrenija greičiausiai bus nustatyta kaip liga. Kita vertus, kai parafrenija tęsiasi labai ilgai - tai jau sakoma, kad parafreninė šizofrenija.

Žalieji žmogeliukai - paprastai gi visokie žalios spalvos, kur išlenda išum visokių kampų, kai kam nors baltoji karštinė pareina, bet būna, kad kartais ir kitaip pasirodo. Pasižymi išskirtiniu naglumu irgi įkyrumu, atsikratyt sunku, o ir šiaip nemalonūs. Pavadinimas šiais laikais tapo gana dviprasmišku reikalu: matyt per kokią nors alkoholinę psichozę kokiam nors Vladimirui Putinui kažkas aptemo smegenyse, tai jis kokią dešimtį tūkstančių kareivių su nuplėšytais skiriamaisiais ženklais iš Kryme buvusių karinių bazių pasiuntė užgrobti viso Krymo, pakolei Ukrainoje buvo suirutė po Maidano. Tai naudodamasis Ukrainos bejėgiškumu, iš esmės užblokavo tais žaliais žmogeliukais visus Ukrainos karinius dalinius ir okupavo, o paskui ir aneksavo Krymą.
Gi kad vienas kitą pažintų žalieji žmogeliukai dėvėjo kaukas ant veido ir buvo įsisegę Georgijaus juosteles atlapuose.
Kas buvo labai įdomu, tai Rusija visą tą laiką naglu snukiu visam pasauliui melavo, kad jokių ten jos kariškių nėra ir nieko nevyksta, o tie žalieji žmogeliukai esą kažkokie tai jie patys nežino kas - gal kokie nors Krymo gyventojai, medžiotojų parduotuvėse prisipirkę kamufliažinių uniformų ir pakrūmėse radę kokių tai ginklų. Tai nors visas pasaulis matė, tai kažkaip ir praėjo Rusijai - surengė paskui su visais tais žmogeliukais falsifikuotą atseit referendumą, o paskui paskelbė, kad Krymas prisijungė prie Rusijos.

sektos
Toks ne tik Bažnyčiai, bet ir pasauliečiams nerimą keliantis reiškinys. Ne tik dėl to, kad anieji iškraipo religines dogmas, bet ir todėl, kad buria tam tikrų organizacinių struktūrų ir pavaldumo grupuotes, dažniausiai pasitelkdami kokius psiochologinio spaudimo bei viliojimo mechanizmus. Jųjų siekiai dažnai būna filosofinai, o veikla - destruktyvi. Sektas sunku kontroliuoti, nes sunku dibilams išaiškinti, kad juos mulkina, o būna atvejų, kad žmonės namus uižstato, kad sektai būtų geriau!

Moterys internete - praktiškai neegzistuoja. Tai žino kiekvienas, kas susipažinęs su reikalu. Bet aišku, lopiniai gali galvoti kitaip.
Tyrimai, stambiausios internetų kompanijos Lietuvoje (patys žinot, kokios) atlikti 2007 metais, parodė, kad iš 150 tūkstančių tyrime sudalyvavusių interneto pajungimų, tiktai 12 tūkstančių atvejų (8 proc.) yra prieinami moteriškos lyties piliečiams, likusiais atvejais paslaugų pirkėjai ar naudotojai įvardindavo, kad moterys interneto ryšiu nesinaudoja. Tais atvejais, kai būdavo įvardijama, kad moterys internetu naudojasi, paaiškėdavo, kad jos praleidžia internete ne daugiau, kaip 20 procentų aktyvios linijos panaudos laiko. Kitaip tariant, suminis moterų naudojimasis internetu neviršija 1,6 procento.
Analogiškus rezultatus JAV parodė 1997, 2002, 2005 ir 2008 metais vykdyti AOL tyrimai - nors moterų skaičius pagal šiuos tyrimus stabiliai augo, rezultatai buvo visvien nykstamai maži: 1997 metais - 0,13 proc., 2002 metais - 0,39 proc., 2005 metais - 0,96 proc., 2008 metais - 1,23 proc..
Pagal šiuos rodiklius Lietuva demonstruoja, kad moterų integracija į internetinę visuomenę Lietuvoje gerokai viršija analogiškus rodiklius JAV, tačiau vis dar yra nepakankamas.

Dibilai, pagal pseudointelektualų apibrėžimą - 80 (kitais duomenim 95) procentų Internetų vartotojų. Dar vadinami runkeliai, gėzai ar gezai, moksliškai - untermenšai (iš vok. Untermenschen). Liaudiškas terminas "dibilas" kilęs iš netaisyklingo debilumo diagnozės užrašymo, būdingo žemesnio intelekto vartotojams (untermenšams). Indikuojamas pagal intelekto potenciją, priklausančią kairiąjai Gauso kreivės pagal intelektinius rodiklius pasiskirstymo daliai, normalizavus praktinį individų intelekto pasiskirstymą iki artimo teoriniam atsitiktiniam. Viena iš dibilų atmainų - klasikiniai Homo sovieticus. Vienas iš klasikinių dibilų požymių - jie nekenčia pseudointelektualų.
Įdomus mokslinis faktas: betiriant dibilų protinius gebėjimus, buvo sukurta dibilų kalba - tokia programavimo kalba, kuri demonstruoja, kad visgi bent jau dalies dibilų intelektas visgi realizuoja Tiuringo mašinos kriterijus, kas įrodo, kad dibilai - tam tikra prasme yra mąstančios būtybės.
Taisyklingai užrašytas žodis "dibilas" (t. y., turįs reikšti debilas) kilęs iš lotyniško žodžio daebillus - plokščiasnukis siaurakaktis treningakelnis treningmarškinis storasprandis asmuo, kurio smegenų vingiai dėl tam tikrų priežasčių (genetikos, traumos, nekorektiško gyvenimo būdo) išsitiesinę.

Homo sovieticus - sena, jau nykstanti(šis teiginys yra ryškiai abejotinas) dibilų atmaina, lobotominiai degeneratai, sukurti Stalino-Brežnevo baudžiamosios psichiatrijos institutuose. Vienareikšmiškai diagnozuojami kaščenitų (pastarieji, kaip spėjama, savo laiku ir buvo baudžiamosios psichiatrijos bendradarbiais). Spėjama, kad sindromas gali būti genetiškai paveldimas.


Homo Sovieticus visame gražume - Stoties rajono gyventoja
Tipiški homo sovieticus požymiai - nostalgija sovietmečiui, komunistinės santvarkos idealizavimas, neapykanta patriotizmui, lietuvybei (kartais net iki demonstratyvaus lietuviškų raidžių atsisakymo ar žodžio "Lietuva" rašymo išimtinai iš mažosios raidės), dalyvavimas NK-95, Seimo šturme, etc.. Būdingas užsiėmimas - šikti į komentarus.
Daugelis senesnės kartos homo sovieticus atstovų jau pasiekė pilną degeneraciją, pasireiškiančią progresyvine silpnaprotyste, alkoholizmu, valkatavimu, asocialiu elgesiu, nevalingu tuštinimusi viešose vietose, vulgariais riksmais gatvėse. Ankstyvesnėse stadijose atpažįstami iš analinių fekalinių kompleksų, atvirai prokomunistinių pažiūrų, neadekvataus požiūrio į aplinką, visiško neatsakingumo.