/ex-yu/

isprogramiraj sebi devojku edicija

Other urls found in this thread:

index.hr/vijesti/clanak/najvise-na-svijetu-ljudi-bjeze-iz-sirije-kosova-hrvatske/997307.aspx
blic.rs/vesti/drustvo/sputnjik-rusi-i-kinezi-pomazu-srbima-u-tuzbi-protiv-nato/44196fe
youtube.com/watch?v=P01hRhD0NGQ
youtube.com/watch?time_continue=68&v=g_ly0qCSQq0
twitter.com/NSFWRedditVideo

Бићe бoљe 2015.

>exyu.jpg
>издaјникCaгaздapицoм2.јпг

prvi za tackastog degenerika

Koji ISP koristite? Koji valja u Srbiji?

rama je visi od vucica
mozda je rama srb

samo optika

samo ti se userem usta

Пoштa нeт.
CББ јe нaјбoљи.

Пepcпeктивa, бaјo.

ne nego je vucic shiptar

tačkastog treba razapet na križ

ovo dbi

jebeni satanista

I ja koristim posta net, i to ovaj bez ugovora jer su jedini koji daju bez ugovora.

A jel sbb i dalje mora da se ima kablovska?

Filtriraj ga.
Zapravo sam zahvalan sto ima trip.

index.hr/vijesti/clanak/najvise-na-svijetu-ljudi-bjeze-iz-sirije-kosova-hrvatske/997307.aspx

Hиcaм ти јa Иcyc бpe, пeдepy.

Paзбoли ce oд paкa изpoдe јeвpeјcки.

blic.rs/vesti/drustvo/sputnjik-rusi-i-kinezi-pomazu-srbima-u-tuzbi-protiv-nato/44196fe

fak ju klintone, pobedicemo!

...

This shouldn't give me a boner but it does

Bazirani Vucic, lider regiona i alfa muzjak od 199cm.

ja sam pravojna jedinica

don't reply to that tripliterallfaggot ever again pls Ivar.

Ivar isn't a very common name in norway

tako tako, samo dudlajte strancima

Domagoye?

O V O

It's that guy from Enslaved that first came to my mind

Ne serite o Jevrejima, oni su nasi milenijumski prijatelji

>ИЗPAEЛCКИ ПPEMИJEP:"Cpби и Jeвpeји cy пpијaтeљи хиљaдaмa гoдинa, јoш oд Cтapoг Pимa!"

Dudlach

>80030164
vidi ovog pederčića dudlača

odmah sam se pomerio jer sam shvatio da sam nesposoban
nakon toga je bilo avkvardno
te veceri smo se his dva puta poljubili, mnogo manje avkbard, cak bih rekao i da je bilo lepo

kako jeste, uvek reci kako jeste, tackaski

od nosača piva nikolići i šešelju, do najveće face na balkanu. respect. to kao da je chrisopher razjebao tonyja soprana i postao capo

Try Ole next time

bukvalno owo

jel i ona kv?

What about Olve?

>Ole
oleee oleee ole oleeeee we are the champs we are the champs

da, do sunoc

od blata do zlata
treba film snimiti u njegovu cast

Ole Ivars ??? youtube.com/watch?v=P01hRhD0NGQ

m8

znaci konacno si skupio muda da napravis prvi korak

kako da isprogramiram curu
pomozite momki

He кyцa ми ce caд...
Пљyвaчкa јe cacтaвљeнa oд cвeгa и cвaчeгa и птијaлинa измeђy ocтaлoг. Кaд имaш виcoк нивo тecтocтepoнa дeвoјкa кoјy љyбиш ce oшaмyти и пyцaјy јe инcтинкти yгpaђeни. Oбaвeзнo тpeбa дa ce oдpжaвa хигијeнa зyбa aли нe пpeтepивaњe никaкo ca пpaњeм и yвeк штo вишe тpeбa дa ce иcпиpa вoдoм пocлe пpaњa пoгoтoвy aкo кopиcтиш пcтy ca coдијyм флyopидoм a нe кaлцијyм флyopидoм.

dobra stvar kod tačkastog je jedino to što piše na ćirilici pa kad pogledam onako tekst u dijeliću sekunde pojma nemam šta je napisao i zaboli me kurac što je napisao

najgore je sto se ne secam lepo tog drugog, ne znam da li sam ja nju poljubio ili ona mene

svejedno sam picka i smece koje je protracilo neciji zivot

idem da jebem osamucene totare sad, hvl tackasti

pa jel ste u vezi sad ili sta

U jebote kako teče spermotečina mmmmmm

a koja je razlika ako je soda ili kalcij?

ne slusaj tackastog debila

sizofreni tackasti opet kaci kvazi medicinu naucenu na srbin.info

ne znam, valjda
implicirala je na to u nekoliko navrata

solidno ga dudlaju

pa jeste budalo

ljudi sta se to desilo sa djockom juce?

je l to znaci da joj konacno u chatu na fbu mogu dati nadimak "qt gf"?

ovo, ne verujem kakve jadosti sve moze da napise...

Ajde ljudi izjasnite se koji su vasi stavovi u vezi pobacaja?
Ja se slazem da pobacaj treba biti dostupan svakoj zeni pod bilo kojim uvjetima, no da se takodjer napravi registar pobacaja gdje se moze lako provjeriti da li je koja zena imala pobacaj, iz kojeg razloga te koliko

jesi autistican?

Coдијyм флyopид нaгpизa зyбнy глeђ a кaлцијyм флyopид јe пoпpaвљa.
Иcпиpaњe вoдoм пocлe пpaњa јe мнoгo битнo.
A кoлгeјт пoљyбaц јe кo дa ce љyбиш c кypтoнoм.

poprilicno
cekali smo sat vremena da ili ona samo ode kuci ili da ju konacno poljubim neretardirani, taj drugi
i oboje smo znali sta cekamo

>tackasti koji je kissless virgin prica o poljubcima
>koristi cinjenice sa srbin.info

Zalosno.

ovo

tu zutu botinu treba presavijati od batina sto pre

imas srece frende
jel treba pomoc?
nemoj slusat tackastog picke nije vidio u zivotu
peri zube i usta i imaj zvaku
niko ne voli smrdljiva usta i jezik (zbljuv)

evo jedan mali savjet od mene
sljedeci put kad se budete ljubili , po mogucnosti na kaucu kod tebe il nje
pomakni joj kosu sa usiju i pazi sad ovo, lijevom rukom, da da, i glavu nagnes u lijevo
ljudi kad se ljube imaju obicaj da naginju glave udesno i ovo dodje kao malo iznenadjenje koje se zenama svidja, ono nepredvidiv si heheh
ne otvaraj usta previse, i prvih par sekundi pokusaj bez jezika, imaj u glavi minimalizam, mali pokreti usnama , pazi da si ne kucnete zube,i onda mlataranje jezikom, isto minimalno... nemoj otvarat zvalje ko riba na suhom

ako treba jos sta pitaj
i sretno i ne slusaj tackastog

evo ga i ovaj kenjator sto kupi fore sa ispovesti.com

ali anone ja nemam muda za bilo sta od toga
mislim ja i dalje mogu pokusati, ali ce biti autisticno
i stvarno moram resiti problem sa zadahom to i sam znam da imam, a perem zube redovno

radije sebi kopi pejstaj ovo sto sam napisao
doce dan kad ti mozda bude trebalo

i ja sam nekad bio ko ti,mrzovoljan jadan, ne jebac,al sve se da naucit i promijenit anone
sretno
nemoj bit jazavac

sta je tebi
kakvo ljubljenje sa minimalnim jezikom i bez sline? i pomicanje glave u lijevo pa da se udarite
aj nemoj vise citati sestrin cosmo

ovaj konac je pun devaca koji tripuju neko znanje u ljubljenju ej pazi ljubljenju jbt

ja samo skupljam znanje odavde dbi

daleko ces dogurati onda sa tim "znanjem"...

videcemo anine

zalosno

>ali anone ja nemam muda za bilo sta od toga
brate imas muda veca nego vecina ovih jazavaca u koncu
nije bitno sto je autisticno, niko nije rodjen jebac ni sampion, svi smo bili u tim situacijama, neko prije, neko kasnije
bitno je da si napravio prvi korak, pokusaj se opustit, pokusaj uzivat u svemu tome
sve ti je u glavi
oprat zube, iscetkat jezik, kupi sebi listerin mouthwash i neces imat problema
i nemoj pusti cigare
odvratno je pogotovo sa alkoholom
umalo sam povratio jednom kad se ljubio sa curom koja je pusila i pila i onda me obalila donjom stranom jezika
ljigavo brate
problem kod svih koji se pocnu ljubit je previse jezika koriste
uvale jezicinu pa ti ispipaju usnu supljinu
kad god sam postao i pokusao pomoc nekom liku uvijek ista prica

pokusaj to sa glavom ulijevo al ne na ruci nego na pravoj zeni, ti si musko , ti vodis a ona prati

>listerin mouthwash
pao je na zubnog zidova

niko te ne tjera da poslusas savjet
ako si se ikad ljubio znas da postoje djevojke koje se ljube bolje od drugih, u mom slucaju jedna od ruzniji koje sam bario se najbolje ljubila i jebala
zenska nimfo valjda?! tako mi rekose

ugl decko je trazio pomoc ja sam se ponudio
cemu toliko bahatost i gledanje s visoka kad postas u đeneralu u kojem je lik trpo kurac u kroasan

U rijalitiju Zadruga sinoć je nastao pravi haos kada je Marko DNK nasred sudnice krenuo da vuče svoju suprugu Divnu.

Naime, neko je na suđenju rekao da je Bora Santana dirao Divnu, a onda je Marko skočio, zgrabio je za ruku i počeo da je vuče.

"Nema suđenja, polazi", vikao je Marko dok je vukao Divnu, a onda je skočio Slobo i rekao mu da se smiri.

Istog trenutka, bivši učesnik emisije ''DNK'', skočio je na Boru Santanu, pa se u sudnici podigla velika gužva.

Obezbeđenje je uletelo i izvuko Marka iz prostorije, dok je pevač stajao u šoku.

youtube.com/watch?time_continue=68&v=g_ly0qCSQq0

koristim listerin, ali svejedno posle 15 minuta su mi suha usta i kao da sam prasinu i pecena govna jeo

ubi se siptare

Reper Nemanja Đerić Đekson, koji je u rijalitiju „Zadruga” najpre imao seks pred kamerama sa Anđelom Vešticom, a potom i sa maloletnom Minom Vrbaški, uspeo je u jednoj večeri da spava sa obe.

Naime, popularni reper je pre tri večeri prvo imao seks sa bivšom Anđelom, a potom i sa aktuelnom Minom.

Đekson je prvo odveo u hotel Anđelu Vešticu, pa je sa njom imao seks u kupatilu. Kad je završio s njom, spavao je sa Minom u spavaćoj sobi.

Publika je imala priliku da gleda Minu i Đeksona u žestokoj akciji ispod pokrivača, nakon čega se maloletnica gola prošetala spavaćom sobom.

doktor je najbolji poster na celom eksju majmune glupi

tahi moze da mi dudla kurac

>doktor je najbolji poster na celom eksju

ako si maloletnik jedino

neznam brate, onda se doktoru obrati...
pravom doktoru
pusa i tebi jadnice
tahi je legenda i podrzavao je i cijenio moje postove

Snežana Jovičić zajedmo sa Darijom i Bojanom komentarisala je odnose sa partnerima i šokirala sve izjavom da je imala partnera sa kojim je bila godinu dana u vezi, ali da nisu bili intimni.

- A zašto ti ja ne verujem - pitala je Darija popularnu učesnicu rijalitija.

- Ne zanima me što mi ti ne veruješ. Jednostavno mi smo imali neke razmirice tokom veze i nikako nismo mo mogli da se složimo - rekla je Sneža, a Darija je dodala:

- Godinu dana bez seksa, pa rekla bih da nisi normalna - kazala je Darija, a Jovičićeva je nasmejala sve u vili odgovorom, "Mogla sam ja i duže".

ovo

najveci jadnik pored tackastog defintiivno, a obojica su zabava za maloletnike jer se prave kao da su uhvatili boga za muda

Samo kači brate, ne mogu da pohvatam sve zbog posla u IT sektoru, ne stajem pa ne stižem da ispratim sve.

anone ti si za mene jedini pravi doktor

Srbi = Nebeski Narod
Jevreji (nakon Hristosa) = satanski ljudi sto rade na uspostavljanju jednog (zadnjeg) svjetskog poretka sa satanom na vrhu piramide (procitaj Novi Zavjet sta Hristos kaze za njih)

Zadnji Jevrej ko jevrej je presao na Hriscanstvo. Ostalo sto se jevrejom naziva je djavolji isprdak

kakvi bolesnici, pa ovo bi stvarno trebalo potamaniti sve

neda mi se trosit energiju na ovakve postove
al di ja impliciram svoju nadmoc?! "uhvatio boga za muda" kad ocu samo pomoc decku i podijelit neko svoje skromno znanje koje sam stekao godinama normi zivota

odo, uvijek se svi naljute kad ocu pomoc nekom
neznam jel to samo zato jer su vecina KV i ne zele si pomoc pa im smeta bilo kakva prica u vezi zena
slicno je bilo kad je tahi postao onu picku pa je bilo da je ciganka pa da je placena kurva itd itd

odo uzivajte momki
lijep i suncan dan valja iskoristit
zivio stari i sretno

Stavis usta na usta pod uglom i lizes lagano donju usnu, al sporo i nemoj plaziti jezik previse, gurati joj ga.
Dalje pusti nju da komanduje i u 90% slucajeva nece skontati da se ne znas ljubiti. I htjece opet. Dalje vidi sta ces, tu ti niko ne pomaze

obo

trippederi vazda su bili najgori posteri

hvala bosanstino, pokisacu ovo sa tvojom mamom veceras

i bosanci

jebem vam majku srbsku pa niko ne cita niti izucava bibliju

Nece htjeti s tobom. Osim ako mi nisi otac i imas
staljinisticke brkove debele da joj lice zare.

samo sala anone, nemoj se rastuziti sto sam ja smece

bosanci su na nivou govnoposta koji ti nemozes da razumijes
Jos ti trebas pure pojesti i mlijeka popiti

Ma znam, al ozbiljno zena voli brkove
Gledala Toma Seleka ko americke djevojcice One Direction.
Gledam slike oca iz osamdesetih (prije no sto ce se upoznati uopste) nigdje brkova, nist, samo ona konjska frizura i naizvrat kratka jakna, na naradzastoj strani.
Onda vidim vec slike kad su bili u vezi, pusta brkove.
Devedesetih jedini u ceti ima brcine vece od kapetana.
Sad su vec sijedi ali ih odrzava i dalje, malo pozutili od duvana

moj otac je imao brke kad je isao i jna
u braku nikad nije imao nista, uvek se brio na dva dana

>brio
*brijao nepismenko