/ex-yu/

dobra prica edicija

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=b9jo4mk0VQU
youtube.com/watch?v=H4qqGmBZaGA
youtube.com/watch?v=CokvIPoNDpU
youtube.com/watch?v=Zs7_49RSnFs
novosti.rs/…/aktuelno.69.html:323559-Zavet-junak…
youtube.com/watch?v=51x6nkdHnRY
youtube.com/watch?v=lJqbaGloVxg
youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY
youtube.com/watch?v=-DSVDcw6iW8
twitter.com/SFWRedditImages

Prvi za izdominirao sam ribu na alfa nacin tako da sada u ovom trenutku u uglu svoje sobe place.

koje je boje flip flop jaje?

nema ništa bolje od odjebavanja riba koje te žele zbarit govorit im da imaju pre male sise ili loše dupe

ovo

kurvama samo treba kako je rekao miki rubiroza udarati ceznju

zelenotekstuj

>izadjem na pice sa cupikom
>ide tose proeski u pozadini
>kazem kako tose smara
>ona kaze ne smara bas dobro peva
>ja kazem ma koga briga za tog ciganina
>ona kaze nije ciganin on je makedonac
>ja kazem koga boli kurac i nije to nego BJRMac
>ona kaze sta tebi to smeta
>ja kazem ma jebe mi se bre i za bjrm cigane i pedere iz slovenije i balije bre
>ona krene da sere kako nije lepo sto vredjam sve ostale i da pogledam u svoje dvoriste
>ja joj kazem alo bre mala jesi li ti makedonka ili slovenka sta si?
>nisam, ja sam srpkinja
>pa sta se koji kurac vredjas
>pa ja sam ti rekla da to ne radis i ti to opet radis a ja to ne volim
>ti mene ne cenis i moje misljenje
>alo bre mala jesi ti pukla bre jebo te tose proeski i slovenacki pederi koji ti je kurac
>ajmo odavde
>idemo
>odvezem je kuci
>zove me malopre i cmizdri preko telefona

kakav maloumni zenski krembil

šta da zelenotekstujem priđe mi ženska i govorim joj gluposti i malo je vrijeđam tipa imaš male sise nemaš baš neku guzu tvoje ime je kao od psa itd. i onda se ženska navuče na mene želi se još upoznat ili barit
ili dođe ženska do mene i kažem joj šta je ili ja sam gej ja sam mafijaš sad sam imao seks u wcu sa još 2 dečkiju itd.

toše nije makedonac već cincar jebeni

cecnuh

t. govnarko

GDE SI BRATE MOJ NAJ JACI, KAD CES DOCI?

Nemoj biti tako
Volimo hrvatsku

Dijaspora > vi

How did Yugoslavians fuck up possibly the best national project that ever happened in Europe? Peacefully and voluntarily created a union of culturally similar nations out of pieces from previous imperial powers only to fuck it up for some nationalistic squabbles and end up as irrelevant small Balkan states.

pogledajte ovog lista

dudl dudl

kvalitetan djockocore

omg fin fajt u zadruzi

ovaj kanadjanin se mnogo kurci

Lik je smarao u Survivoru, u parovima i sad ovde, bukvalno drkac kurca, holivudski kaskader koji se vuce po rijalitijima ma da.

iskompleksiran je za medalju, ladno ga gadjao teglom smeker lol..

pravi djocko sati

steta sto ga nije nabo kako treba
youtube.com/watch?v=H4qqGmBZaGA

kekara

oce da navuku mikija da ispadne pre vremena kao i obicno

budala se uvek prima
bice shou program ako ih ostave oboje u zadruzi

moram praviti ajvar

Nije me dugo bilo

Бићe бoљe 2015.

meni je dobro uvek kad si ti tu :3

OKTOBAR JE

WTF

Vrijeme leti

nije ljeto vec je jesen

what was the name of that bosnian comedy show about the 3 generations of men living in sarajevo?

tri palme za dve bitagne i princezu

youtube.com/watch?v=CokvIPoNDpU

Dudl dudl

igram lastiš sa ćoćkom i tulpom

Koljach

igram picigin s kurcem

lud zbunjen normalan

>ex-yu

1/4

...

...

...

a jel mu nadimak goran, genga, ili blagovcanin, to mi samo nije jasno

ili su to dva prezimena kao davor domazet loso

Miomir Momir Mimor

>znas li zasto nevolim Beograd. cujes li ti mene.

pijem ex-yu sok

Ma nista. Ja konto ti je vezao za krevet i izjebo da vristi i place dok urlas ko pacijenti u Ilinju kad vade demona iz njih pa je poslije svega zagrlio onako uplakanu i drhtavu pa joj govorio kako je volis, kako je jedina, kako je posebna, kako je lijepa, meka i fina...

>odem malo đir Zagrebom
>u samo sat vremena sam vidio jedno 6 crnaca i 10-15 žutih
>neke dvije crnkinje su pričale na hrvatskom i govorile su "kaj"
Zagreb je stvarno postao iskonska europska metropola.

Na jucerasnji dan u selu Bedenik, nadomak Bjelovara, herojskom smrcu su poginuli major Milan Tepic i vojnik Stojadin Mirkovic. Tepic je ostao u vojnom magacinu sa tonama oruzja i eksploziva, a Mirkovic, koji do smrti nije hteo da ga napusti, je branio skladiste pucajuci iz oklopnog transportera. Kada je Mirkovic poginuo, Tepic je skladiste digao u vazduh leteci u vecnost, dokazujuci da nebeska Srbija ipak postoji. Tada je poginulo na desetine pohlepnih ustasoidnih zengi. Mislili su da ce se lako docepati oruzja kojim bi dalje ubijali Srbe. I dok hrabri major ima ulice nazvane po njegovom imenu, kao i spomenik, Stojadinu je samo jedna lokalna samouprava do sada dodelila ulicu ali ne ona u njegovom rodnom Valjevu. Apelujem na sve koji imaju uticaja na svoje lokalne vlasti, koji su odbornici i sl., a koji ovo procitaju, da pokrenu pitanje dodeljivanja ulice heroju Mirkovicu kako bismo ga sacuvali od zaborava ! Naravno, isto vazi i za legendarnog Tepica. Slava vam i hvala !
novosti.rs/…/aktuelno.69.html:323559-Zavet-junak…

N O V O

jebote upravo sam shvatio da sam bacio proteklih 10 godina zivota ni na sta i nikad necu moci da ih vratim

ubi se tackasta degencino

ajde ne lazi

rec nisam slagao

>đir
Skužia san te

sta koji kurac bi ta rec trebala da znaci?

>đir

kako mislis bacio, kako si ih proveo?

bacio sam drkicu i osjecam se prazno

vutra, alkohol, ljudi koji mi nista nisu znacili, poslovi koji nikuda nisu vodili a koje sam radio samo da platim kiriju i tako dalje

za zene da i ne govorim, one su mi mozda najvise zivota i oduzele

meni je to najveci strah, da potratim vrijeme na nebitne stvari, samo ne znam kako bih procjenio sto su to trenutno, naravno u retrospektu to sve bude jasnije ali kako kazu najlakse je biti general poslije bitke

sta radis danas tj kakvi su ti planovi

jesi za zene bacio previse vremena na jednu ili se niti jednoj posvetio kako treba ili samo na kurvice bacao vrijeme?

ja nisam vec dva dana

nedostaje mi seksa

>ali kako kazu najlakse je biti general poslije bitke
bas ovo, nije da se kajem onako kao u filmovima, vise kazem sebi "kako si jebeno glup" nego sto se kajem, ako me razumes. jebes ga, da znamo sta ce biti to na sta bacamo vreme trenutno, ne bismo to radili

sada radim neki ok posao za kiriju i dalje, ali se ucim web dizajnu jer zelim da se oprobam u freelancingu, a i da to ne prodje jedan od ortaka ima firmu koja se bavi web dizajnom, pa ce da me ubaci ako se freelancing izjalovi

sto se zena tice, prvo jedna od 4 godine, pa jos 4 i po na drugu, posle toga vise ni kurvice ne zelim. sada imam neku koja bi htela sa mnom, ali posle svega onoga znam da to nije ono sto valja. zene sve otezavaju, SVAKI aspekt zivota, a daju samo sex zauzvrat, a i tu mogu da te sjebu u zavisnosti od okolnosti/osobe

>zene sve otezavaju, SVAKI aspekt zivota, a daju samo sex zauzvrat, a i tu mogu da te sjebu u zavisnosti od okolnosti/osobe

ovo dbi

>sve otezavaju, SVAKI aspekt zivota, a daju samo sex zauzvrat, a i tu mogu da te sjebu u zavisnosti od okolnosti/osobe
baza

razumijem te potpuno, sretno s web dizajnom

>zene sve otezavaju, SVAKI aspekt zivota, a daju samo sex zauzvrat, a i tu mogu da te sjebu u zavisnosti od okolnosti/osobe

red pill ovdje

ovo za zene se slazem, iako vjerujem da tamo negdje ima neka "sudena" za koju bi se mozda isplatilo trpit, trazenje iste je mukotrpan i naporan proces

>trazenje iste je mukotrpan i naporan proces
ovo jebiga, a i retko ko pronadje tu pravu dbi

meni najvise fali intima u tom svemu

Paзбoли ce oд paкa бoтинo.

napisham te puno dupe

vidi

moj si care moj si

youtube.com/watch?v=lJqbaGloVxg

види.

>uskoro ce zima
>klizanje vruca cokolada kuhano vino
>nemam gf

jebemu sad si me podsjetio na Drive

youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY

youtube.com/watch?v=-DSVDcw6iW8

Dzhirach

hvala na razumevanju momci, da se razumemo, nisam jedan od onih ogorcenih "sve zene su kurve/iste/nicemu ne sluze" likova, ali da je tako, tako je

zanimljiva prica, jedan stari stari deda, otprilike 80+ godina, zenio se 4 puta, mi je rekao "prava? ceo zivot sam je trazio, 4 puta sam mislio da sam je nasao i evo, 4 zene i 6oro dece kasnije shvatio sam dve stvari: prava zena niti postoji niti ti vredi da trazis dijamant u gomili govana, a druga je da posle celog zivota ja shvatam da ovako sam na terasi se osecam srecniji nego sa bilo kojom za koju sam mogao da ti se zakunem da je prava" parafrazirao sam jer ne mogu da se setim tacno njegovih reci 100%, ali je sustina ista

sve najbolje momci

djocko bi se slozio

slusajte drugovi moram da vam kazem nesto sto osjecam iz dubine duse. Znamo se dugo vremena i zelim da kazem ono sto mi je na dusi a to je da bih rado jebo svakog od vas ponaosob...

jedva cekam snijeg da padne

a ono, snijeg je lijep sve dok ne dode ona bljuzga i dok ne mroas po takvom vremenu ic negdje

al zato za bozic i novu godinu je precomfy, bilo bi lijepo da napada malo ove godine

meni je vec zima, jutros je bila 1 stepen bogte mazo. Moro sam upalit grijalicu

moro sam upalit grijalicu jutros ljudi

Cekao sam godinu dana za ovo

sretan rođendan

nema nista gore od zime bez snega, doslovno depresija vreme

nadam se da neće biti snijega uopšte.

ovo, hladnoca, samoca, monotonost, fuj

ti si jedan podmukli kuckin sin

ja sam bio danas na tenisu, a neki klinci uhvatili da se skupljaju iza ograde i da mi se smeju. al dobro su mi dosli da mi vracaju loptice koje prebacim preko ograde od 5 metara. tako da sam na kraju imao sve loptice osim jedne koje sam roknuo u reku. lep dan bio

ma pišam ti po faci smrde
samo retardirani bilmaze voli da gazi po plundri

ovo ti nije trebalo

ovo bi trebalo da udje u ex-yu kucu slavnih koji su popili crvenu pilulu

neznam šta ima tako romantičnoga u zimi, ko još voli da oda po mokrim kaljužama, maglama, zima, tamna jutra, mrak u 5, itd.? najodvratinje vreme ikad dbi, da imam para, otišao bi negde gde je sunce non-stop 365 dana u godini.

volim radit ljudima sačekuše na tamna maglovita jutra pored autobusnih stanica