Estonian qt edition
This is Eesti general. All Eesti and Estonian talk should be concentrated here.
Estonian qt edition
This is Eesti general. All Eesti and Estonian talk should be concentrated here.
Other urls found in this thread:
youtube.com
twitter.com
Tere, ma väga loodan, et mõni eestlane on ka siin. Vestaks juttu natuke.
Eesti ASMR vs Japanese ASMR
I would do in Vocaroo, but I don't have Flash player. My voice is not cute though.
...
>whole thread about estonians
Do you have any specific subjects in mind?
Eesti Eesti Eesti
Kaipaan sinne perkeleesti ;__;
Kaipasimme*
We can analyze how cute & adorable you are and whether Eesti is more cute than adorable or the other way around
Häh, "kaipaan sinne" on oikein
bump
Tere.
Stop being so damn cute
Estonians are not cute. Stop believing that.
Ma olen päris nunnu.
...
>Ma olen päris nunnu.
h-heh
Kus kõik eestlased on? Siin oli justkui rohkem.
...
Kuna /balt/ on täis ainult animed ja homosid, ei taha keegi vist siia enam tulla.
Pilusilmad on päikeseprillide taga peidus :)
...
See on arusaadav. /balt/ on kahjuks täielik pask, ma lihtsalt hüppan suvalistesse teemadesse sisse nüüd. Ega see ringis pihku löömine seal /balt/-is väga kuhugi ei viinud ka.
Pakud õlitatud teivast kah?
Ning meie oma teema ei püsi väga kaua üleval.
>pilt
...
Should I learn Estonian or Finnish
Nõustun sinuga 100%, semu.
Finnish is more practical
Estonian is more obscure
Võro for max autism levels
Teemad laual:
1) poliitika
2) ilm
3) kes kuhu rändas
4) mis üldiselt Eestis toimub
5) Tallinn vs Tartu
>minu nägu kui ükski nendest teemadest ei aja mind debateerima kaaspostitajatega
Is there good estonian lit/poetry/shows/etc.?
1) Kaljulaid on ok, EKREt ei toeta, Kataloonia iseseisvust ei toeta. Ossinovski peab lahkuma.
2) talv tuleb
3) ei ole plaani Eestist kuhugi minema rännata
4) ei oska öelda kuna mul pole sõpru, tundub, et üldiselt midagi katastroofilist pole
5) Tallinn desu
Yes, there is a lot, too much to remember. A. H. Tammsaare is the staple of literature. Rehepapp is a more modern story that is interesting. Juhan Liiv for poetry. Võsareporter/Politseikroonika shows for amusing stories and dregs of society (in Estonian language). Kreisiraadio for absurd humor.
...
Ma mäletan, kui kunagi oli mingi Zone foorum vms. Vot seal oli eestlasi loogu. Ja Runescapes ka. Praegu tundub, et on mingid Facebooki grupid, kus vestlus käib. Iseenesest see halb pole, tegelevad inimesed mingi konkreetsema asjaga, mitte lihtsalt foorumis tühja panemisega.
Kas keegi on lugenud seda raamatut "Kuidas minust sai narkoman?"
Zone oli popp koht tõepoolest, kuid seda raamatut ei ole kahjuks lugenud.
>kahjuks
Ei oska öelda, kas kahjuks või õnneks. Selle info põhjal, mis on teada paistab selline narkari inin. See seondub selle teemaga, et mis Eestis toimub. Noortel on kindlasti rohkem vabadust, raha ja infot, loodan, et eestlased narkariteks ei hakka nagu soomlased.
I've visited Estonia twice, it's my favorite country of all I've been to. Wonderful cities, wonderful people, and your women are beautiful.
Eesti on parim!
I want live in Estonia.
Aitäh! Tallinn can be a hit or miss. The Old Town and Kalamaja are excellent, but you can meet some shady characters on the way. Overall the heart of the city has been cleaned up nicely, but most people don't know that. For example, Balti jaam looked like literally Russia, but now it's a pretty decent trendy area, with much less of its former clientele around.
Aasia turistide hulk Tallinnas on jõhker. Veoauto meme on meile kasuks tulnud.
Uus Tallinna sadam
Ei saa midagi aru
Well, it was a definite "hit" for me, I absolutely loved it. I stayed in the old town, and it was just so charming. I'm not made of money and prefer to travel to places I've never been before, so the fact that I came back speaks for itself. I biked out to that waterfall, Jägala, through a town/suburb called Maardu or something like that, it was literally Russia. In a way I found it fascinating. Met a few Russians in Tallinn as well, they were actually good guys.
Millest sa täpselt aru ei saa? Tallinna sadamaala arhitektuurikonkurss võitis mingi firma ja tuleb midagi sellist.
tfw ur country has so much internet access that you can have a dedicated Sup Forums thread despite only having a population of 1m
Mine putsi ton
Mängisin hiljuti Runescapet igavusest, nägin isegi paari Eesti nime ka seal.
Vahepeal teistes mängudes kohtan neid ka.
This general is rare. Recently I've been getting worried if I'm the only Estonian left in this country, but that doesn't seem to be the case.
t. Bjorn Ivanovich
Mis tänav pildi all vasakus nurgas olema peaks?
Aa, see on Reidi tee. Seda pole veel alustatud, kuna seal on probleemid ehitusloaga.
Keegi noormehele tööd ei taha pakkuda? Harjumaa regioonis. Kirjutan jaavat kui vaja.
Kas mitte eelmisel nädalal ei räägitud, et load jms on olemas?
Jaavaga peaks saama nagu igale poole, saada CV-d aga laiali.
seotud pilt: Eesti arhitektuuri suurimad putsiminekud
Estonian or Russian, which is harder to learn?
No siis varsti lüüakse kopp maasse. Minu ainuke etteheide sellele on, et hakatakse tegema ülekäiguradasid üle 4-realise tee. Mv? Palun tehke sillad või käigud nagu normaalses riigis.
Russian
Pole kunagi aru saanud, mida on need """""arhitektid""""" tarvitanud, kui vaadata paljude konkurssidele pakutavaid lahendusi.
Nii kaugele ei suudeta mõelda.
Asjad, mis on koledad.
Ma oleks pooldanud seda, rahulik madalalennuline kujundus.
Rikutud.
Kas see ehitati juba ära? Ise pole seal käinud ammu.
Kui see valmis saab, on küll ime.
Ahsoo, võitis sitem variant.
Palun vastake.
See näeb sitt mis sitt välja:
Muidugi nendega pole mõtet enam heitada, nüüd viidi uude asukohta.
Balti jaama läheduses?
See läks küll natuke perse mu arvates. Ma olen näinud algkoole, mis on parema kujundusega.
Uus tuleb see Mulle meeldis kõige rohkem see, Viru kõrvale
See oleks olnud ka huvitav, Balti jaama kõrvale.
Pole ammu seal käinud, viimati käis korralik ehitus. Nüüd peaks hakkama juba vaikselt valmis saama vist.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""kunsti""""""""""""""""""""""""""inimeste värk
Ma ei ole.
seotud pilt: kõik läks õigesti
...
Fantaasiat 10 aasta tagusest ajast.
"Tallinna uus raehoone"
Läks putsi.
Head ööd.
Ööd.
Mingi selline objekt peaks valmima 2018. lõpuks.
Nonii, nüüd on vist lool kriips peal :(