edycja spokojnego snu
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtu.be
youtube.com
twitter.com
no suwres ja tez jestem z przyszlosci
kocham was
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg.
Lepsze od Wojewudzkiego czy Cejrowskiego, prawdę powiedziawszy
nigdy mi takiej nie dali jak miałem 12 lat ech
jebią mi stopy
kurwa dajcie mi żonę
mi tez cos smierdzi ale nie wiem co
ja ciebie też danonku
lain jest w sumie najlepsza
ja słucham radioheadu ale tylko ironicznie
piszcie cos bo nie mam innych znajomych
jak tam ziomuś co nowego
>kup sobie sexbota
>nawet nie możesz go w pełni wykorzystać bo malutki penisek
>loli modele zakazane prawem
Because we still have to pay for helping the Jews during the war.
Nie jestem polskiem ale potrzebuję pomocy proszę
spierdaczaj litwiaku
>chcesz coś na śniadanie czy idziemy do mcdonalda?
no super, chyba się zapiszę na kurs html, widziałem dzis tego całego blade runnera i bardzo dobry był
okej
youtube.com
M A T K I
P
O
L
K
I
czarnuch=ruchanie
now gib american blonde qt
>stateczki dla kurwa dzieciaczków
>kup sexbota w podstawowej wersji
>za rok dokup funkcję zaawansowanych ruchów języka przy robieniu loda
tak będzie
ale sie spuscilem w majty :)
>Kuba kocham cię pamiętaj o tym!
>następna scena z czarnuchem
I do tego blondynka no kurwa mać.
Pamiętajcie anonki, blond=jebie murzynów
poka
Pamiętajcie anonki, polka=jebie murzynów*
wyslalem ci na priv
ja jebe
haha pa mati murzyn
jebac polki tylko czyste azjatyckie pieknosci
Kurwa mać ale bez memów teraz. Serio jedyne czego bym oczekiwał od gf to odrobiny szacunku i kurwa wierności tak żebym nie musiał się martwić że jak gdzieś wyjdzie to następnego dnia znajdę ślady czyjejś spermy w jej cipie, czy naprawdę każda kurwa mać jedna musi być taka?
>he he chłopaka nie ma ze mną to się wyszaleje
>wybacz skarbie, ale było pózno więc u koleżanki się zatrzymałam dlatego nie odbierałam :)
po czym sprawdzasz jej telefon a tam kurwa tylko 50 wiadomości z nieznanego numeru z
>ostatnia noc była wspaniała, może powtórka dzisiaj?
może dobrze że nigdy gf nie znajdę, był bym tak nie ufny i traktował każde jej wyjście gdzieś jak gdyby mnie zdradzała
zostań pedałem jak ja
youtu.be
Kuba po lewej
kurwa
Karoń ponoć był w Lublinie i rozjebał Chojeckiego i Idzpodprad, ale Chojecki się wkurwił i usuwa wszystkie filmy z nim z internetu
czy ktoś ma gdzieś oryginał bo chcę obejrzeć?
youtube.com
odpowiedzia jest sie nie przejmowac i tez ruchac na boku, a kazda loszke traktowac jak cos tymczasowego
ciekawe jakby zareagowała na białasa z podobnie zapryszczałą facjatą
gdzie romek?
kurwa to moze nie bierz za wzorca swojej ewentualnej gf jakichs kurw z tindera czy takich co co weekend chodza do klubu "zaszalec" z "kolezankami"
protip: nie wszystkie sa takie tylko jak sie bierze wiedze o kobietach z historyjek o kurwach z r9k to potem sie ma taki skrzywiony obraz
Powiedziałaby mu żeby spierdalał bo wezwie ochronę, ale Mokebe to taki egzotyk łał bi bi si :)
>nie wszystkie sa takie
oh anonie...
>jestem prawiczkiem nie dlatego że jestem kompletną spierdoliną z obsesją na punkcie anime i gier wideo a dlatego że polki ruchają murzynów
x)
słucham sióstr łaski i maluję sobie paznokcie
>haha durni muzułmanie nie szanujo swoich kobiet, nie to co my polacy-europejczycy cnie xDD *poleruje rogi*
skad ty mozesz niby wiedziec?
to gdzie szukać tych normalnych? gdzie szukać tych które nie zdradzą przy pierwszej okazji
wynocha na vi, femszyco przebrzydła
w dupie kurwa
czy to naprawde nie jest magda, skad masz to zdjecie?
Tak bardzo to.
Zauważyliście że znaczna większość rasistów to osoby niespełnione seksualnie?
Widzisz zapuszczonego kuca w okularkach, koszulce metaliki/ssajbatonu, glanach, śmierdzących potem itp.
Masz kurwa 99% pewności co do jego poglądów na temat ludzi o innym wyznaniu/kolorze skóry.
W DUPIE
na pewno nie w klubach ani innych kongregacjach kurew szukajacych bolca
najlepiej znalezc przez znajomych albo majac wspolne zainteresowania na jakichs eventach czy spotkaniach o tematyce twoich hobby, przynajmniej masz wtedy jakis punkt zaczepienia
prawda piecze x)
ponawiam pytanie
ktokolwiek widział ktokolwiek wie
muszę obejrzeć ten film błagam!!!
huj mnie to katozjebie
huj mie tooo hujmieeetoooo
Albo zauważyliście że grubasy są rasistowscy w chuj?
Boli ich że każda kobieta wolałaby czarnucha niż jego bo jest spasioną kurwą.
Ale nigdy nie ujawni swojego powerlevelu publicznie bo wie że ludzie się będą śmiali z jego otyłości.
Smutne życie spierdoliny.
spoczywaj w pokoju
dosłownie kto?
co tam pierdolisz szmaciuro? idz popros chłopaka aby cię odwioz do koleżanek na "babski" wieczór, tylko pamiętaj o gumkach bo jak gówniak wyjdzie w półczarny to będziesz się tłumaczyć
>implikacja że to nie efekt HIV
A potem kurwa ich leczą z twoich podatków.
Wszystkie już są zajęte.
Jedyna możliwość takąmieć to jak weźmiesz background z "przyjaciółką od dziecka".
kurwa ale smutłem
mame jest kuratorką i opowiada mi o ludziach z którymi sie musi użerać i wspomniała że w jednej rodzinie którą odwiedza jest taki gościu w wieku chyba 26 lat który nic nie pomaga w domu, siedzi tylko w pokoju i gra w gry, nie ma pracy, nie ma edukacji, w ogóle do nikogo sie prawie nie odzywa i tak dalej wymienia jego spierdolenia
już se myśle że oho fajnie, jakiś user, bynajmniej nie jestem jedyny spierdolony na tym świecie, ale matka po chwili dodaje
>no i ogólnie gdyby nie jego dziewczyna to w ogóle nie miałby kontaktu ze światem
powiedziałem aha i poszedłem smutny do pokoju
czy na tym świecie każdy sra oprócz mnie kurwa? no ja jebie
>kwiiiiiiiiii kwiiiiiiiiiii chrum chrum
X)))))))))
doslownie ja mam gf nie mam zadnych znajomych tylko ze ja jeszcze studiuje i zyje za hajs rodzicow
grubasy to podludzie, kazdy to wie oprocz ich samych
...
wytknij brudasowi biedote a będzie smutny przez 15 minut
wytknij spierdolinie nieruchanie a będzie chodził sfrustrowany cały dzień
kek
p*Lkom w tym kraju jest za dobrze żbsz
wynocha powiedziałem
cwel pierdolony oby ci zdechła a ty bylbys oskarzony o to
ale miec loszke to zaden wyczyn, tez mam i to od kilku lat te sama
Chuj ci w dupę.
>tug dzisiaj uzyskałeś około 30zł premii i 10 zł napiwku
To był dobry dzień.
oby ci ta kurwa zaszla w ciaze i ten bachor zdechl w inkubatorze przez co popadla by w depresje i by sie sama zajebala pewnego dnia jakbys ja chcial odiwedzic chcac wlozyc chuja w jej pizde
No i takie cos to babki jara.
ej ale bądź miły co
t. grubas z tradzikiem
przeciez to jakies grosze
Romantyzm był błędem
t. Werter
>to od kilku lat te sama
ehhhh zazdro
kto lubi mnie
kocham ten gif
>30zł*20dni=600zł
>grosze
Prośba.
czemu ten glut ma uszy
>Wszystkie już są zajęte.
nie proszę anonku nie mów tak, na pewno znajdzie się jakaś co ma 20 parę lat. Na sympatii pewnie jest prawda?
a moze tak zostane seryjnym zabójca co zabija samców ktorym sie loszka nie nalezy
jak duble to postuje swoje zdjęcia w majteczkach siostry
no i wlasnie o to mi chodzi? przeciez to nie jest wcale duzo, chyba ze mieszkasz na podlasiu
>tug masz konto na vikopie jako dziewczynka i wyciągasz nagie zdjęcia i prywatne dane wykopków żeby ich później szantażować wyciągając korzyść majątkowąi nagle banują ci konto
rolluje
a nie czekaj kurwa zle przeczytalem NIEEEE!
wiesz ze to jest karalne?
Robię za minimalną w robocie, która głównie wymaga ode mnie stania, chodzenia i rozmawiania z klientami, te sześćset (500 jest pewniejsze) to jedna trzecia mojej pensji.
trafiłąm na ciebie?
wygląda jak ziemnior
w ogóle z mało czego tak kisnę jak z mema tych tak zwanych polskich pięknych kobiet, większość wygląda jak gówno
żbsz myślący polak powinien wziąć z nich przykład i znaleźć sobie fajną latynoskę albo i mulatkę, a nie się męczyć z karyństwem
nie
>""""puszysta""""
Puszczała się z powodu niskiej samooceny.
x)))))))))))
kwii kwiiii
Anonki macie do wyboru
>wasza wymarzona loszka z wyglądu tj. jak chcecie thicc dupsko, dojce itd to tak wygląda albo jak płaska to też ALE za to sa podejrzenia że jest niewierna bo często wychodzi do "klubów", zachowuje się jak kurwa
lub
>wierna ale za to w chuj brzydka z brzydkim ciałem
a no dobra, w takim razie gratulacje
dajcie zdjecie karola
a pokażesz tutaj? :3