/isr/

Nice

למדת לא להיות עצמך

הסוד הוא לאו דווקא להיות עצמך, אלא למצוא את הגרעין הפורה שבתוכך ולהשיל את השכבות החלשות שרק מכבידות עליך

כמובן שבכל זה כרוכה גם למידה על טבעם של אנשים וכיצד לתמרן אותם

>מעניין, אותי לא שואלים כלום
אני רואה איך שזה קצת אשמתי כי אני תמיד יושב בסוף של האולם ובקצה איפה שבאמת קשה לראות כדי להתרחק מכולם, ואם האולם מלא ויש מאחרים אז הם נדפקים עם מקומות גרועים כאלה.

מצד שני, אני שונא לשבת במקומות הטובים כי זה תמיד צפוף עם מלא אנשים, ובמיוחד עתודאיים מעצבנים.

>אבל זה ממש גורם לי להזיע
זה גם בעיה, מזיע בטירוף ונלחץ ואם אנשים לוחצים ודוחפים אותי לתוך מצב חברתי אני מתחיל להזיע בטירוף להתנדנד בין גמגמום ודיבור מהיר בקול גבוהה. הייתה פעם אחת שהחבר הזה מהתיכון ניסה לעשות לי טובה ולארגן לי "מתנת יום הולדת" - דיייט עיוור ומרוב עצבים ומחשבה מה אני יכול להגיד סיפרתי בדיחת פדופילים גרועה. במצבים כאלה אני הולך 100% כיסי ספגטי

>visit Israel
>it's more multicultural than America

Uhhh guys you're doing apartheid wrong

>סיפרתי בדיחת פדופילים גרועה

זאת דווקא לא אסטרטגיה רעה אם אתה מעוניין להרחיק אנשים, אתה פשוט צריך לגרום להם לחוש את אותה אי נוחות שאתה מרגיש, אחת הדרכים לעשות זאת למשל היא כל הזמן לבקש מהם לחזור על מה שהם אמרו כי לא הקשבת להם, ולגרום להם להרגיש טיפשים

Jews come in different flavors.

גם אני תמיד יושב בסוף.
אני בדרך כלל מגיע לא יותר מ-5 דקות לפני תחילת ההרצאה, וכבר אז כל המקומות תפוסים.
אם אני מגיע מוקדם, כל מקום שאני מתיישב בו "שמור" למישהו\י אחרים, ואני בכל זאת נאלץ לשבת בסוף.
במקרים המאד נדירים שאני כן מצליח למצוא מקום טוב, אנשים תופסים מקומות כמה שיותר רחוק ממני.

בוזע מוי פיזדיעץ בלאט קאק טאקיי פידאראסי זיבוט טוט א יא קאק דורק סדיעס רעבוטוווווו

שידים בלאט סדוחניטי סוקי !!!!!!!!! חולי נפש בלאט

>tfw no jewish gf