/polska/

Edycja dylematów
Pociągnęlibyście za wajchę?

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=hA8c5_-YYTs
nofluffjobs.com/fb/LGA2OAQ5
nofluffjobs.com/fb/4CPMLPO3
nofluffjobs.com/fb/ISKTCVIO
nofluffjobs.com/fb/0ZSKGSY1
nofluffjobs.com/fb/JOWSLQXS
nofluffjobs.com/fb/1SRBE2HQ
nofluffjobs.com/fb/5MMSJL54
nofluffjobs.com/fb/IYEOH0XQ
nofluffjobs.com/promoted/backend…
twitter.com/NSFWRedditVideo

Czemu zdechł?
Nie rozumiem, jakoś wczoraj sobie radził wątek

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

/muzyczka/
youtube.com/watch?v=hA8c5_-YYTs

>Pociągnęlibyście
MORDERCY

ależ jebłem na cyce

Jutro do pracy

gdzie pracujesz?

w burdelu

W pewnym sensie celne

ile za godzine?

Za 3 godziny do pracy.

Kilo ryzu
>czterobrygadowka
Rip w kawalkach

zuchy jak mieć duży net worth? chce miec chociaz połowe tego co ma Timberlejk. MUSZE mieć*

bądź sobą

po chuj ci to

jaka gówno robotka user?

czy to ten słynny user robiący w fabryce na czarno?

pa Halinka złodziej pyta jak ludziom pinondze zajebać, śmieć jebany

pamietacie tego neeta ktory larpowal na niewolnika 12 godzin dziennie w pracy?

no bo ja cale zycie uważałem że gwiazdy hollywoodu to moi rówiesnicy i poprostu to jest normalne miec taki networth i tyle kasy

ale mnie taka myśl naszła - wszyscy mężczyźni to pedały bo jak wsadzisz sobie palca w dupe, to ci siurak staje.

co z nim?

gówno

no to debilem jestes

a jak nie wsadzisz to nie jestes pedalem, szach mat

znudzilo mu sie i teraz larpuje pedala

ehh

myślisz że niby czemu rzucił robotę?

Zostań królem ZUSu

Fajnego mam kota?

Mcdonald korporejszyn.
Noci sa spoko bo placa 20% wiecej niz na dniu. Masz spokoj i czasami przez cala noc nawet nikt sie nie odezwie do ciebie. Jest troche ciezko bo trzeba wszystko posprzatac, rozladowac towar ktory przyjedzie. Ale da sie samemu z tego utrzymac co najwazniejsze.

nie wyciągasz kału palcem i nie myjesz odbytu od srodka? to fajną patologie masz na chacie XD

Az tak niedojebany nie jestem

zapostujcie tego gifa wiecie którego

...

...

nie trzeba robic na kasie?

nie dadzo takiej maryśki sprośnej oj niee

czemu 99% ludzi żyje zwyczajnie? są nikim i wogóle nie mają marzeń i nie chce mi się nic robić wyjątkowego tylko szkoła -> praca -> smierć

...

ale szczury

Ja z tylu

bo są jebanymi nieudacznikami, jak ty :))))))

czy postowanie na gównianym forum obrazkowym uważasz za nadzwyczajne?

tak

ludzie zazwyczają żyja bo się urodzili i nie mieli na to wpływu
pozdrawiam

Jakbym miał pracować w macu to bym seppuku popelnil ale z was kurwy ludzkie ze nie mozecie normalnej pracy znalezc, nawet jak jestescie bieda studentami.

...

haha ale mały

w takim razie jesteś egocentrycznym śmieciem

Czekam na te ostatnie

ja tam pracuje tylko po to zeby sikac do frytek żbsz

Szczerze to wolałbym w maku pracować niż w Firma Handlowa Januszex za chujowe pieniądze i ciągłe sapanie o wszystko

a jak bym sie zabił to co by było?

Ten w ktorym robie jest zamkniety w nocy. Lapie sie tylko na godzinre przed zamknieciem i pol po otwarciu.

nie jestes sam anonie

stanol mi

to byś nie żył

co byscie robili bez internetu i komputerka?

nom, lepiej na dupie przed komputerkiem siedziec za hajs matki gownopostowac

siedziałbym w samych gaciach i walil do wyobraźni

Moze mialbym jakies hobby

>implikando że nie
praca jest gównem śmierdzącym, jakbym był bananem to bym ja serdecznie pierdolił i hikkiNEETował do zdechu

bym grał na plejstejszon a jak tego by nie było to bym pewnie spał

>nie chciej pracować za chujowe pieniądze
>pracuj w macu
cos ci sie te puzzle rozsypały.
ja pracowalem w wielu firmach i duzo sie nauczyłem, a teraz jestem po 3 latach szefem zmiany i pluje na osoby ktore wolą marnować zycie w macu, juz lepiej byc bezdomnym i spac na dworcu.

zostałbym naukowcem i wynalazł lekarstwo na raka

to szanuje

nie oceniaj ludzi swoja miarą

chuju

TY KURWO JEBANA ODWOOOOOOOOŁAJ TO BO CI NASZCZAM DO FRYTEK

jestem pełen podziwu jak te skośnookie żydy potrafią robić takie komfi kromki życia, w rzeczywistości będąc jedynie bezdusznymi trybikami wielkich korporacji tworzących tylko dla piniądza

Senior Python Developer @ XCaliber Poland KATOWICE POL 10.0k-14.0k PLN / Month nofluffjobs.com/fb/LGA2OAQ5
PHP Developer @ DreamLab Wroclaw POL 5.0k-9.0k PLN / Month nofluffjobs.com/fb/4CPMLPO3
C#, C++ Developer @ Future Processing Gliwice POL 5.5k-10.0k PLN / Month nofluffjobs.com/fb/ISKTCVIO
.Net Developer @ HRK Warsaw POL 10.0k-12.0k PLN / Month nofluffjobs.com/fb/0ZSKGSY1
C++ Developer @ RST Wrocław POL 7.0k-12.0k PLN / Month nofluffjobs.com/fb/JOWSLQXS
Python Cloud Developer @ Nordcloud Poznań POL 10.0k-12.0k PLN / Month nofluffjobs.com/fb/1SRBE2HQ
Scala Developer @ YouGov Poland Warszawa POL 9.0k-13.0k PLN / Month nofluffjobs.com/fb/5MMSJL54
.NET Developer @ Harvey Nash Technology Warsaw POL 22.0k-25.0k PLN / Month nofluffjobs.com/fb/IYEOH0XQ
Więcej ogłoszeń w kategorii Backend znajdziesz tu:
nofluffjobs.com/promoted/backend…

Jak poznać dziewczynę? dodam że jestem przystojny

jadam kfc ale sorry juz nie bede. kurwo

nie dla debila kiełbasa

Jak zostać tym mem kierownikiem z maka którego pokazują w reklamach? Mam podpisać kontrakt na 5 lat?

przy drodze stoją fajne dziołchy, zagadaj

>nie dla debila kiełbasa
>PHP Developer
>Python Developer
>.NET Developer

oj chuj to już wołałbym zrobić prawo jazdy c + e i jeździć sobie ciężarówkąniż siedzieć jak ten pajeet i klepać jakiś gówno kod całymi dniami

>chad zamyka klienta z usa albo innych niemiec za 250 tys zł
>rzuca ochłapy po 10k na łeb dla beta kodziarzy którzy dosłownie łamią sobie kręgosłup robiąc programik
>chad opłaca budynek i żeby bety miały co jesc a sam sobie bierze reszte i idzie ruchać stejsi w swojej willi

taki wygląd wasz

...

Postujcie charakter pisma

>22.0k-25.0k PLN / Month
na pocieszenie mógłbym sobie ocierać łzy dwustuzłotówkami

jak to wychodzilo to nie obeirzalem bo na animeodcinki mialo zjebana okladke

>nigdy losia ci tak nie pokaze

ehh

tymczasem ty siedzisz i walisz konia przed kompem, brzmi legitnie,

nom patrz na to
>kierowca c + e 60k PLN / Month

ale jak jestem facetem to co wtedy? znaczy jak miałbym jakiegos thicc milfa wyjebać aby dostać pozycję to bardzo chętnie ale jak dziadek jest to co wtedy?

>implikando że własciciele tych firm tak nie robią
beta ''''developer'''' wykryty

to samo co wcześniej czyli leżał w łóżku cały dzień

Nie byc debilem
Nie miec wlasnego zdania

Tak po z tym to nie warto.

większy niż mój prawie dwukrotnie

To, co wam biedaki z 10k jak Chad dosłownie nic nie robi tylko wygląda ładnie i tylk oz tego powodu został wybrany jako przedstawiciel firmy.
Dosłownie bycie ładnym>umiejętności

No nie do konca. W tej branzy bardzo łatwo jest obejść pośrednika. Najwiekszy problem to skompletowac zespol, bo doslownie kazdy mysli sobie to samo co ty (że sam sie dogada z klientem z usa) wiec musisz im niezle placic zeby miec ludzi ktorzy chca z toba robic i stad sie biora takie wynagrodzenia

no ale chad musi znac angielski żeby ładnie reprezentować firmę przed zagranicznym klientem

>wolne państwo
>nie możesz publicznie dissować ukraińców
>nie możesz nawet zadawać pytań o to czy holocaust rzeczywiście się wydarzył
wytłumaczcie

>C+E
nie przy naszym zcuckowanym rządzie

mówisz mieć studia podyplomowe z filozofi, oraz zawód technika i być co najmniej inżynierem. Nie kazda nowociota moze byc kierownikiem w tej zaszczytnej firmie a tak serio musisz byc jakies 10 lat podnozkiem + studia

lmao, angielski to dosłownie najłatwiejszy język do opanowania
t. 100% z podstawy, 100% z ustengo, 98% z roszerzonego

hehe no nie pyklo bo bym zjadl cie dupa z moja pensja. widze ze prowadzenie duzego biznesu to tylko na wilku z wall street widziales.

>ASAP
powazna korporacja 22k miesiac :)))))))))))