mam ochote pierdolic polska kurwe w cipe rozumiecie to chce mi sie seksu mam potrzeby jak kazdy zdrowy mezczyzna i mi zadna nie daje KURWA MAC
/polska/
Mam dosyc tego jak wygladam
Ararararagi san HAHAHAH
KURWAA SZCZYT KOMEDII h
hahah ze niby on lubi male dziewczynki ale tak naprawde on nie lubi malych dziewczynek
szczyt komedii hahaha 10/10 :^)
dobre anime 10/10 monogatari
slimak bo ma tornister
dobre
>Papapapaj-san
HAHAHAHA
Czemu nikt nie ogląda PRAWDZIWYCH komedii dla PRAWDZIWYCH otaku jak jujusiki i じょしらく
hahaha ararararagi hahaha
kurwaaa jak on to wymyslil? XD
ja oglądam じょしらく bo to anime dla prawdziwych znawców np. ktoś kto nie jest JAPOŃCZYKIEM nie będzie wiedział o co chodzi z niebieskim tyłkiem albo żartem o predatorze
...
POLSKIE STEINS GATE XD
idę grać w tekken 7 bo wam odpierdala
już dzisiaj złota ranga tak będzie
Ukochałem sobie Jonatana z Wrocławia.
to ja
>kiedy steins otworzy twoje gate
wtedy dopiero zacznie sie twoje monogatari
to ja
teraz chomik wychodzi to nikt nie ma czasu
pierdole to przegrałem
siema napisalem fanfiction z monogatari
idzie slimak i araragi i slimak mowi tak
>arararararararararagi hehe XD
a kurwa ten araragi tak mowi
>heheh lubie male dziewczynki XDD kurdedde
i ja lapie i podrzuca a ona tak
>zostaw XD
i wtedy wychodzi ta shinobu i mowi tak
>mistrzu nie rob tak :-(
i on juz tak nie robi
END
chomik to normicki rak i smrut, ale gratuluje numerków
ara ara
a tak naprawdę to robi
napisalem fanfiction z steins gate
szalony naukowiec sie zesral i sie cofnal w czasie i zjadl swoje wlasne gowno
10/10 glebokie i sie poplakalem na koncu
idzie araragi do swojej dziewczyny a ona mu tak
>to nie tak ze cie lubie araragi hehe widzisz jestem tsundere czy to nie swietnie napisana ksiazka ze ja mowie ze jestem tsundere choc jestem w anime? ale to nie jeste glebokie cnie araragi?
a araragi mowi
>ooo ale jestem szczesliwy ze mam taka super mondro dziewczyne hehe
i przychodzi malpa wtedy i mowi
>oo chce sie jebać i macać XDdD
i wtedy przychodzi kot i mowi
>wiem ze nic nie wiem :^)
Ile anonki możecie pompek naraz zrobić? bez rozgrzewki niczego, po prostu nagle na podłogę i robicie.
30 tutaj.
31
10
i wtedy shinobu wyskakuje z dupy araragiego i mowi tak
>hehe DAJ MI KURWA PONCZKOW ALE NIE TAKICH POLSKICH XD BO POLSKIE TO GÓWNO ZE SIE CALY CZLOWIEK UJEBIE A JA LUBIE TAKIE AMERYKANSKIE! DAJ MI JESC HAHA
i wtedy araragi mowi
>hahha ale komedia ona chce jesc te ponczki xxddd kto by sie spodziewal dobre i smieszne dobre dobre dobre
i daje jej paczki a ona wtedy mu tak mowi
>hehe moj niewolniku za paczka to ja ci sekret zdradze i ci powiem jak pokonac wielkiego wroga
dobre i logiczne
110-120
bardzo ładna dziewczyna szkoda że pojebana
nie no dobre anime to monogatari
10/10 zasłużone
>also, jestem tym anonkiem od bicia rzonek, jezeli to cos zmienia
zero
>implikacja że nacjo dziewczynki które przebiją prezerwatywy aby mieć białe dzieci nie są najlepsze
0
Ja to w sumie podobny do niej byłem jak jeszcze nie byłem obleśnym grubasem
Serio taki wysoki tier?
nie wiem i nie moge teraz sprawdzić bo jem
masz (You) i weź te swoje leki
>dawanie ju karakanowi
Powtarzam pytanie autystyczne śmiecie zakładające po 100 nitek
a co jeśli wszyscy jesteśmy dorosłymi dziećmi
to na chuj w ogóle postowałeś w nielegalnej martwej gejowskiej nitce?
moge w kazdej chwili wsasc do auta i jechac do znajomej a ona zrobi mi loda ale mi sie nie chce
Ja jestem tym pierwszym, a tak po troszę tym drugim bo jestem zacofany społecznie przez swoje lęki
Bo jakiś pedał podał linka w poprzedniej. `
aha no fajnie
ja w każdej chwili moge zadzwonić po tzw prostytutke ale się boje wstydze nie chce i nie mam piniendzy
>ale dorosłymi którzy mentalnie są dziećmi?
Dobry film, obejrzyj
ale ona tak z miłości.
słuchaj, nie piszę tego po to żeby się chwalić, tylko po to żebyś cierpiał
Byłem w Niemczech i widziałem ,jak Parlament Europejski chce zakazać wieprzowiny
Coś podobnego (do pewnego punktu) dzieje się w tym imdb.com
Też dobry
>po to żebyś cierpiał
no to było od razu pisać że z miłości bo
>tug brak qt3,14 loszki
a seksy to mnie już chuj obchodzą żbsz
dajcie jakies fajne stronki z artykułami
Robiłem kiedyś to co ty. Byłem w tym dobry.
onet.pl
gazeta.pl
onet.pl
Nie jestem faszystą ,ale słyszałem w radiu ,że czarni chcą podpalić Polskę
Quis vexabit ipsos vexatores?
żeli papą fasamik tonem a selawi?
ale są lolitki w tamtym?
To poważny film
Opinie nt gierek la-mulana i momodora?
bo rozważam kupno którejś
he he bawię się siusiakiem
czyim?
>horrible pedaly do epa osomatsu daly suby z onyakopona
świetna polszczyzna user
mowie o tym
żbsz zrozumiałem o co ci chodzi, ale to zdanie brzmi absurdalnie
>laby na V roku
nie wiem jak to jest, ale na studiach im się jest wyżej, tym ma się łatwiej
A co jeśli ja pragnę ich tylko dla ich delikatnie zaokrąglonego ciałka i nieskazitelnej skóry i nie obchodzi mnie ich wiek mentalny, a tak naprawdę to najlepiej by było gdyby mentalnie były dorosłe?
opinie o takim hobby dla anona????
youtube.com
KIEDY TO LATO BĘDZIE W KOŃCU?
Ogłoszę ci wyrok nożem
lepiej przed latem zrzuć to sadło tłusta krowo
austystyczne/10, całkiem spoko
a 6 pak już jest?
Diagnoza: gównogust
Anony, przyszła jesień i typowo przyszła depresja, ale z racji tego, że mam już dość czucia się ze sobą samym jak gówno to od kilku lat próbuję sobie z nią w jesień radzić, tylko w tym roku coś poszło mocno nie tak i nie mogę przestać Kpop pomocy, nie chce wracać na psychotropy [spoiler]i na xanax z lewej ręki[/spoiler] ale nie wiem co jest gorsze.
Spierdalaj robić seriale dla Nickelodeon
Nie ma nic złego w pociągu do lolitek. Kurestwo jest najmniej kobiecą rzeczą jaka istnieje, podczas gdy niewinność i czystość są najbardziej. W dzisiejszych czasach, gdy nawet 20-latki kwalifikują się co najwyżej do burdeli, aniżeli do ołtarza, a tym bardziej macierzyństwa, przerzucenie swej adoracji na młodsze kobiety/nastolatki/lolitki to oznaka cechująca zdrowe samce.
skąd brałeś xanax i ile płaciłeś?
Potrzeba ci miłości małej dziewczynki starszej od ciebie żeby ukoić ten gniew w twoim sercu.
daj mu spokój grecki, niech w zaciszu własnego domu robi co mu się tam podoba do tych rysowanych loli. przynajmniej nie lata po ulicy czy pod podstawówką z cukierkami.
>Kurestwo jest najmniej kobiecą rzeczą jaka istnieje, podczas gdy niewinność i czystość są najbardziej
o to to tot ot ot ot
Od dilera, sprzedawał mi trawe to zapytałem czy nie zna nikogo kto by miał Xanax, i będąc dobrym ziomkiem mi ogarniał z Ameryki albo chuj wie skąd, 60 złotych za buteleczke 2mg
I ty grubasie chesz to jedyne czyste i niewinne zabrudzić i zepsuć swoimi paluchami?
Patrick Bateman "robił co mu się tam podoba w zaciszu własnego domu". To kończy się strzałem w głowę.
najmniej realistyczna cześć tego doujina to implikacja że w tym kraju są jakiekolwiek naturalne blondynki
chcesz kupić nową bluzę supreme?
grecki normiku czemu ty w ogóle jesteś na szambie?
>zabrudzić i zepsuć swoimi paluchami?
A jak nie jestem gruby to mogę? Nie żebym chciał taką lolikę kalać, chciałbym tylko móc ją pielęgnować jak kwiatek, żeby gdy już dojrzeje zachowała swe najlepsze cechy, które miała gdy była jeszcze małą lolitką.
To nie jest doujin debilu.
Nie dzięki nie jestem aż takim Sebom Gromichujem i niedorozwojem.
youtube.com
Nie bo w sumie chesz ją wychować tak, że będzie od ciebie użalezniona. I zatrzymać ją mentalnie zacofaną do wieku dzieciństwa. Giniesz.
tą dziewczynkę widziałem tylko w doujnie. To na podstawie jakiejś mangi było?
To jest oryginalna manga z komercyjnie publikowanej antologii.
>bóldupienie o fikcję na szambie
no proszę, a jak się nazywała bo chętnie poczytam
>I ty grubasie chesz to jedyne czyste i niewinne zabrudzić i zepsuć swoimi paluchami?
Nie on ale ja chcę odwzajemnionej miłości, z osóbką promieniującą dziecięcą wesołością, prostodusznością, ciekawością, niewinnością i niekierowaną dojrzałymi zepsutymi pobudkami
A jak chodzi ci o to, skąd brałem hajs, to mieszkam w jednopokojowym 100 złotych czynszu na miesiąc z rachunkami i jedzeniem wychodzi mi 600 złotych, więc 800 złotych mogę teoretycznie przepuścić na byle gówno. Tylko latem grzyb wychodzi na ściany.
za loli żbsz
>za loli żbsz
w sensie ty jesteś za lolitkami?