kurva anyátok
Kurva anyátok
első
baszni akarok
Jó volt dumcsizni srácok, örvendtem a szerencsének. Olvassatok Marcus Aurelius-t meg Evola-t, Nietzsche-t meg Csíkszentmihályit.
én is már rég jártam nőben, hiányolom
nem értem
Meg van az Elmélkedések Aureliustól. Viszlát család.
anime
és egy ilyen cadcam informatikusnak kitanulni az jó lehet szerintetek?
cnc is benne van
faszom annyira utálom ezeket a felnőttképzéses honlapokat, elvan húzva a mézesmadzag aztán lehet a képzés végén meg mehetek utcát söpörni
az jó?
sok helyen látom hogy el kéne olvasni
nem értek hozzá
haverom is ezt tolja, ezt a cnc cadcam szarságot. Most kezdte nemrég, eddig szereti. Amúgy figyelj, ha más opciód nincs, vagy nincs jobb, akkor most mit veszíthetsz rajta? Egyelőre eléggé megy, hogy aztán mi lesz 10-20 év múlva azt a magyar jeruzsálemi király se tudja.
a termelő szektorban mindig van meló, és ez a cnc főleg ha feljutsz programozónak dönti a pénz.
Egyelőre csak megvan és nem rég óta. Nincs annyi időm olvasni, mint amennyit szeretnék, ha meg van, mást olvasok mostanában.
hát nem igen van más opcióm
mert egyetemre már nem akarok semmi képpen menni, egy ilyen oktatást meg még kitudok fizetni
és ez még érdekel is
nem akarsz targoncásnak menni?
nem hiszem
hogyhogy?
heló egy bn-t szeretnék elvitelre
hát ha van lehetőségem kitanulni valami akkor nem targoncásnak fogok
Tudom hogy hivatalosan tabu, de van rosszlányokon olyan kurva amelyik gumi nélkül is hagyja?
nem olyan rossz az
Megérdemelte. Tudhatta volna.
Miért ült mellé? Miért állt szóba?
Túl későn sétált. Túl rövid szoknya.
Miért ment arra? Miért nem mondta?
Kiprovokálta. Ő is élvezte.
Sőt, ő akarta. Direkt ő kezdte.
Várható is volt. Úgy volt öltözve.
Az ő hibája. Még örülhetne.
Miért, mire gondolt? Mi fog történni?
Eléggé naív volt. Vagy szeret kefélni.
Megtörtént. Ez van. Minek rinyálni?
Ha akar, hogyhogy nem tud kiszállni?
Csak kitalálta. Méghogy ő tette?
Ki hitte volna? Oly rendes ember.
Nem hinném róla. Nem így ismertem.
Az én lányommal nem történhet meg.
kettő lett maradhat?
Aki egy jót akar olvasni az lesse meg Liudprand szűzőrjöngését és epikus banterét. Kéne egy szűz Liudprand vs Csanád Niképhorosz szerkesztés hől.
a saját érdekedben ne akarj gumi nélkül kurvát dugni, vagy utána egyből std vizsgálat
de miért legyek az?
mi az istenért akarnál gumi nélkül kúrni prostival?
aki neked hagyja az másnak is fogja aki meg mindenkinek hagyja az tuti nemibeteg
ti szeretitek a természetet?
nem tudom nekem tetszik
hát de érted, valami közös megegyezés hogy mindketten viszünk papírt vagy valami?
voltam egy lánynál de ez gumival valami iszonyú szánalmas volt
igen köszi :DD
hát nem hiszem hogy azért bárki elmenne vizsgálatra hogy te dughasd gumi nélkül
vagy max ha nagyon sokat fizetsz
jah biztos komfi lehet azzal furikázni meg pakolni, de most inkább maradok a cncnékl
jah ezért néztem ki ezt
meg legalább jól beszélek németül meg angolul szóval leléphetek germanisztánba is több pénzért ha ez sikerül
kakukk germanisztán az utolsó hely ahova mennék hől
Ilyen csecsebecsékkel szoktuk becsábítani a szűz kisfiúkat a cad-cam-re
A Csészefejű jó jáccás?
igen, ezek nagyon bejönnek
szóval te ilyet tanulsz vagy tanítasz?
majdnem jó a címer
ha szereted a platformereket akkor az
ezt nem is most fényképezted te galád
biztos hogy láttam ezt már postázva
technikus képzésen vagyok. Szakközép után egy év. Jövőre vizsgázok
tanci bácsi nem engedte
Belekéne élvezni a nótár mérybe
beismerem redditre kiraktam egy hasonló képet hogy nőjön a karmám
...
nagyon nehéz a képzés?
csak félig vagyok retardált
ó baszki most lebuktattam mindkettőnket
de legalább már tudom a reddit felhasználódat
Lol buta fehér fijjú nem tudná kezelni a mérit
>Ilyen csecsebecsékkel szoktuk becsábítani a szűz kisfiúkat a cad-cam-re
Hát ez elég ratyisan hangzott
nabasszameg
jók a méméid amúgy
menjetek vissza
lol ömm szűz
a mechanika meg az anyagismeret nekem kicsit nehéz mert 4 évig adatbázis kezelést meg hálózat építést tanultam hála a magyar oktatási csodának
pontosan hol végzed amúgy ezt a képzést?
vagy ezaz amit a google elsőre kidob a cadcam oktatásra?
a jó magyar oktatásnak hála én építőipari szakközépben (ahonnan építő/építészmérnök volt tovább a cél, ez mellékes), szakmai tárgyakból(legyen szó anyagismeretről vagy mechanikáról) alig tanítottak valamit és értelmeset, gecireszánalmas, és ez már évtizedes fenoména -tanári kar és az országvezetés hibája (de ez már nem csak a mostanié)
érettségi után volt lehetőségem 1 év alatt elvégezni az amúgy 2 éves képzést mert elméletileg bele volt építve a szakközepes tananyagunkba
amúgy ez a képzés kódja OKJ 54 481 01
nem tudom mit kezdjek magammal
egy fizetős cadcam képzést néztem ki, de nem akarok beszopni valami hülyeséget
sajna nincs előképzettségem, bár itt külön kivan emelve, hogy nem szükséges mert mindent 0-ról tanítnak
>nem tudom mit kezdjek magammal
>egy fizetős cadcam képzést néztem ki
szerintem megvan a megoldás tesi
csináljad tényleg, ne álljon meg ennyinél a művelet
persze azt akarom
csak nagyon meg akarom fontolni hogy hova menjek mert 1 ilyen képzésen kivűl nem igazán tudok többet finanszírozni, szóval ha ezt elcseszem akkor mehetek utcát seperni
hát akkor ne cseszd el és tanuld rendesen, lehet önerőből felülteljesíteni is, főleg ha muszáj is mert nem akarsz utcát sepregetni
úgy hallottam hogy van most valami neetprogramja magyarországnak
szerintem nézd meg lehet tudnál valamit könnyíteni vele
ifjusagigarancia.gov.hu
erről beszéltem itt
jövőre 25 leszek lol....
amúgy ez tök jó, de olyan kettős érzésem van ezzel kapcsolatban, már mindennel kapcsolatban amit ez a buzi banda csinál
paranoid robot lettem lehet
akkor gyors csináld most, úgy értelmezem 25 alatt lehet elkezdeni
nem kell azzal foglalkozni
én se szeretem őket de ha ingyen adják a pénzt akkor csak élek vele
mondjuk azért olvass utána mert én nem vágok pontosan semmit csak hallottam hogy van
de most jól értem, ha jelentkezek ide akkor kifizetik a képzésemet amit kinéztem magamnak?
youtube.com
jézus mária tesik
nem is tudom mit mondjak
>youtube.com
a magyar yt közösség mindig is egy rák volt, egy két kivétellel
mért hord spagettit haj helyett?
Ezt ismerem személyes
ritka irritáló egy kurva
>ausztálok
nem én dobtam fel, de úgy érzem igen, sőt én olyanokat is hallottam, hogy az első OKJ mostantól ingyenes
de ahogy ezt néztem, még a munkanélküli hivatalba is be kell jelentkezni, hogy ingyenes legyél, valószínűleg vannak okosabbak akik ezt jobban tudják, mint én
mondjuk ahová mennék az nem okj hanem valami fizetős felnőttképzés szóval nem tudom, hogy arra vonatkozik-e
az az érzés amikor egy ilyen csennölt támogatnak, és úristen ez a gyökér szegedi? ha látom az uccán leköpöm
Nincs ebben semmi buzis, én is szoktam ilyet csinálni a skacokkal
ezt minden alfa csinálja amúgy, nincs benne semmi, főleg ha mondod hogy no homo, mert akkor no homo
Jaja, egymás farkát is néha megmarkoljuk baráti alapon, de csak jókat röhögünk rajta
haverjaim bazdmeg már kavartak is full készen, azért azon kicsit kiakadtam... de hát testvérek között
Egy baráti csók meg egy kis tapi az teljesen természetes szerintem, de javítsatok ki ha tévedek
Nem buzik, ez tuti, de nem tudom. Azért egy férfi szájában már nem fickándoztatnám a nyelvemet gecc, azért ez kicsit más dimenzió.
az isten bassza már meg hát itt mindenki életképtelen
kek én is, és +1
lehet mi is ismerjük egymást, és sose fogjuk megtudni, hogy ki a másik
nagyon mély
Dani?
ZsDav?
szerintem ismerjük egymást hehe
nem, Zsolti?
Ironikusan adni egy gyors szájrapuszit egy sikeres esemény után pl vizsga, vagy sportesemény az azért belefér nem?
egy kis nyelvezés is simán
mindaddig míg nem viszitek túlzásba és nem vagytok buzik, addig simán
egyébként meg tőlem aztán mindenki azt csinál amit akar, de nekem a nyelvescsók egy spannal már sok lenne
ha csak a makkomat dugom a fenkéknyílásába az is belefér nem?
amíg a herék nem érintkeznek addig igen
csak akkor ha viccből, hogy kiröhöghesd a másik sokkolt arcát hogy mit merészeltél
ilyen ocsmányságokat miért kell ide behányni
a szőr összeérhet csak a zacsik ne csattogjanak egymáson
i-igen persze csak viccből hehe
de ha legalább nem lenne gecibuta
hú ezt tuknám