Имaш нити гдe cмo пocтaвљaли oбoјицa... Aкo мoжeш дa пpeпoзнaш мoјe шaблoнe пocтoвa, тaд ниcaм кopиcтиo имe ни тpип. Пoтpaжи мoјy пpичy o пaлaчинкaмa и пyшeњy ca јeбaчицoм и cкaјпy. Ty cy дeвци били јaкo oткинyти и тaд јe тaкcиcтa oтпpиликe пpви пyт пoчeo дa пocтyјe пacтe.
Cameron Powell
ogladneo sam malo pa sam uzeo TUK!
Luke Bailey
vi ste matriksovci
Daniel King
uh kakva sam nitara, tek sad sam ustao
Ethan Myers
Odlicna epizoda Miroljuba Petrovica.
Nathan Russell
resite rebus:
D _ O _ _ O _ _ R _ _ M A _ _ V _ _
Luis Baker
to nije rebus panju prvi red djocko
Sebastian Rodriguez
djocko harizmatovic
Jace Butler
Cestitam osvojili ste vikend u Gamzigradskoj Banji i posetu Zajecaru.
Sebastian Wilson
fixxon delevingne dbi
Easton Price
odlicno, taman cu moci da navratim i na zajecarsku gitarijadu
Kevin Sanchez
sta mislite, koliko su danas casova imali djocko i fixxxon?
Cooper Lewis
pa ne znam, ja bih rekao osam, poslednja dva su bila tehnicko i informaticko vaspitanje
Moram da ti odam priznanje jer puno pametnih stvari pricas i korisnih za zivot to znaci nama mladjima ovde ne daj na sebe i ima dosta nas koji te postujemo i pazljivo citamo
Aaron Gomez
kako mrzim vesele ljude
Nolan Cruz
sve to treba pobit
Daniel Adams
ovo
Jaxon Mitchell
okrenite se bogu
Matthew Walker
ovo dbi
Liam Nguyen
Ja sam psihopata! Mentalno obolela ličnost, poremećen umno, natprosečno inteligentan. Otelotvorenje Alaha dž.s. i došao sam ovde jer je ovo jedino mesto na kome sam siguran da me neće cenzurisati, banovati ili utišati. Ja sam tu blizu vas, nikada ne biste posumnjali da sam to ja. Ja sam vaš drug, prijatelj, ortak, gari, kolega, ja mogu biti bilo ko. Ja sam tempirana bomba i nikada ne mogu ni ja pretpostaviti kada ću eksplodirati i u kom intenzitetu. Ne pokušavajte da se čuvate od mene, niko vas od mene ne može spasiti ako mi se ikada nađete na putu. Ovo nije pretnja, ovo nije upozorenje već vas samo činim svesnima da ljudi poput mene postoje.
Henry Robinson
opasan si momak
Connor Garcia
kako da se preselim u srbiju
Juan Scott
predji preko drine
Zachary Gutierrez
Kakve veze ima Drina sa hrv i srb budalo o bozxe
Luke Garcia
jeli blizu Drine ima dobrih mjesta za život? ili je u srbiji jedino beograd pravo mjesto ?
koliko ga postujem covek se ne mesa u sranja i politiku, dobar covek i umetnik
Kayden Cox
neznam čemu sva ta drama
Nicholas Scott
loznica, ima dobrih lokacija za pecanje
Xavier Morales
>nastupao na predizbornom koncertu dps-a za 100 000 evra >Balkanska muzička ikona Zdravko Čolić time što je na svom koncertu poželeo sreću DPS-u Mila Đukanovića na predstojećim izborima, a i izgovorio Milov slogan koji glasi: „Sigurnim korakom” >shillovao svojevremeno za zutace
Luis King
He cлyшaј штa ти плeбoви из кoмyњapcких блoкoвa зa capдинe лaжy, нeкa oд нaјбoљих мecтa зa живoт y Cpбији cy близy Дpинe.
pfff za 100 soma evra pevao bih a i twerkovao rimskom papi i tudjmanu licno
Nathaniel Myers
za tebe ni jedno
Logan Cox
covek placen da peva u cemu je problem? nije nikakav aktivista niti lopov ni dzukela
Jace Nguyen
wtf sad mrzim colica i brisem mp3 folder cola stari hitovi
Caleb Johnson
Ne razumem, koliko godina ima drug Tackasti?
Zachary King
pa nek ga placa i ante pavelic al nemoj da kenjas kako je apolitican kad je upravo politicka droljica
Juan Hernandez
pa valjda svako ko ima para ima pravo da unajmi jebenog pevaca da mu peva ili u dvoristu ili na skupu politickom da zabavi svoje birace?! ili je njegov greh sto je prihvatio posao jer je poslodavac politicka stranka aj ne seri
Jace Torres
17 i po
Aaron Thompson
chola je bog
Benjamin Collins
vju ne izgleda tako loše meme
Zachary Flores
>covek se ne mesa u sranja i politiku
razbio sam ti mit
Takodje, Cola je jedan prosecan pevac skocimis, koji je nasilno forsiran u svoje vreme, ne znam samo iz kog razloga
Joshua Martinez
zašto hejt
Brandon Long
u kom smislu forsiran? ko je imao da mu parira?
covek doneo pravi disko pop na ove prostore pesme su mu pristojne i prave za igranku
Umro Tahista od predoziranosti i skupila se cela ex-yu ekipa, na celu sa Djockom i Fiksonom. Zavrsila se sahrana i krenuse obojica sa groblja kad eto ti ga Govnarko, kasni i zvera unaokolo. "Pa gde ste bre braco servi" uzviknu Govnarko baziranom Djocku i Fiksonu "Pa evo brate sad bili na parastos" kad Govnarko njima "Aaa jeste pravoslavni orkovi, Parastos, Grcka ovo ono" AHAHHAHAHAHHA
Cameron Cooper
šljive su rodile ko i prošle godine
Bentley Powell
vriss
Anthony Morgan
ovo je dobra prica
Owen Robinson
Vrhovni komandant gospodin predsednik Slobodan Milosevic.
ne mogu da verujem da su zutacka govna cak i ime drzave promenili i dozvolili crnoj gori da se odvoji
hocu jugoslaviju i onaj raspored boja na zastavi a jok ovo asimetricno govno sa nekim kraljevskim grbom jebo li ih on usta ne zna ni srpski da prica
Liam Ward
Na dan referenduma u CG oko 21 sat kad su izasli preliminarni da se CG odvaja, smradovi iz zutog RTS-a su pustili dzingl sa Srpskom zastavom i mapom Srbije sa natpisom SAMOSTALNA SRBIJA ili tako nesto. Popizdeo sam hteo sam da ih pobijem sve tu noc.
He cвиђa ми ce њeгoвa мyзикa, ни peчи пecaмa, ни кaкo мy ce paзвијaлa кapијepa, aли јe лик yвeceљaвao нapoд.
Aaron Lopez
i to uveseljavao na pristojan nacin a jok ko ovo danas sta se desava
da mu je IQ ispod 50 do sad bi naucio srpski mrtvu li mu jebem majku i celu dinastiju antisrpsku
Owen Flores
fakat je orkchina
Julian Parker
uh, ovo je lijepo. ovdje bi mogao da zivim, samo treba naci zenu. cujem da su tamo kurve isto ko i ovdje i da bi samo u grad sve a na selu ne zele ostati