kurva anyátok
Kurva anyátok
Első :D
a nap kérdése
Heló :D
jó reggelt, elkéstem egy kicsit
Miért?
takarodj már
Jó posta
Kuss legyen korcs
menj Romániába te cigány
Takarodjál vissza mosogatni nyomorék
Megyek boltba, mit hozzak?
bnt
kötelet az őrjöngő kis szarosnak
Ezt figy, sok jó régi könyv:
archive.org
peros pöttyöst
Te mondtad tegnap vagy tegnapelőtt Marcus Aureliustól az Elmélkedéseket?
Posztoljatok halál metalt.
Nem tudom, de én mondom ma, ha szeretnéd
Fogadjunk a szűzkorcsok anyu pipifalatait feláldozva is kinyalnák ezt a hugyos kurvát. Szánlak titeket.
Ja, érdemes kezdetnek olyasmiket olvasni, filozófiát s valamennyire afféle pszichos dolgokat. Pl. Ajánlom Jung-ot, Evola-t (kicsit fasiszta de nagyon értelmes), vagy Nietzsche-t. Nietzsche-vel az a baj, hogy nem Zarathustra-val kell kezdeni, előbb a többi könyvét érdemes olvasni.
Tegnap vettem egy Chio Chipset és nyertem vele egy másikat :D :D
Nyitott vagyok más ötletekre is, de igazából megvan nagyjából az elképzelés, hogy ilyen jellegű könyvek közül miket szeretnék elolvasni.
Az Elmélkedések az első a listán, azért kérdeztem most azt. Nekiálltam egyszer angolul, de elég bonyolult volt a nyelvezete, meg bele is szartam végül, úgyhogy nem jutottam sokáig.
Nektek mi volt róla a véleményetek? Milyen hatással volt a gondolkodásmódotokra vagy az életetekre? Inkább magyarul vagy angolul lenne érdemes olvasni?
Nem nyalnám ki, de engedném hogy a számba pisáljon
olvasd inkább a Felhőatlaszt. sokkal kurrensebb
Azt mondták elfogyott és soha nem is lesz már
Valami más?
egy sárga monstert és egy sós chio chipset
kérdezd meg hogy gyors haláluk van-e esetleg
Oksa, hova vigyem?
Csak Halal Gyros van, az jó lesz?
>kurrens
Magyarulj beszélj / írj már könyörgöm. Kortárs, vagy újabb pl.
Ha az angolt nem ismered annyira, hogy ilyesmi könyveket olvass, olvasd őket magyar nyelven. Ahogy észre vettem, sok jó könyvet lefordítottak már (meg szart is sajna).
Számomra pozitívan hatnak az ilyen könyvek, főleg mivel ma mindenhonnan a nihilizmus és "az életnek semmi értelme" irányvonal sugárzik. Sok olyan magyar, és nem magyar srácot ismerek 20-as éveiben akik szart se csinálnak, mert nem látják az út végét, nincs pontos céljuk. Ez jó kezdet, egy ilyen könyv.
Huszti József fordítása a magyar, őrá nem lehet panasz.
Miért olvastok Marcus Aureliust? Ilyen self-help célból? Mert ha filozófiát akarnék tanulni, biztos nem vele kezdenék.
>az életnek semmi értelme
ez igaz dehiszen
hitler vagyok
a BM-be
csak szólj a rendőrnek, majd felcsörög :D
nekem is kéne csipsz meg energiaital
Ha túl messzire nézel a jövőbe tényleg semmi értelme. De ott vannak a nagyon pozitív, boldogító dolgok amikért megéri szenvedni. Család, gyerekek, barátok, társaság vagy egy magasabb cél, a nép javítása és segítése, amelyikhez tartozol, pl.
lol ratyi
baromság
Nem csak self-help, de egy alapvető moralitás kialakításában elég nagy segítség tud lenni. Mióta a vallás nem irányítja az ember etikai/morális fejlődését, s a család valamennyire lebénult ilyen téren, magunknak kell kézbe vennünk a dolgokat. Kezdheted Plato-val meg Arisztotelésszel stb. de Marcus könnyebben megérthető.
Érveket kérek.
oravecz nóra bölcsességek ellen nem kellenek érvek
> aéa nincs bn
Az se tudom az ki, de ezzel nem érveltél semmi mellett vagy ellen.
Ránéztem, valami hülye picsa. Nem látszik hogy hasonló értékeket sugározna.
dehát nem kell érvelnem mert zöldségesbölcsességeket irkálsz
Érvelned kéne, mert érvek nélkül a vak világba sipákolsz, nincs alapja se magja annak amit írsz.
Ha nincs álláspontod, akkor meg miért támadod meg a másik álláspontját? Ha nem értesz egyet, adj érveket, vagy legalább oszd meg mit gondolsz, ne sipákolj mint cigány a kapa mellett.
nem ő de Marcus Aurelius kétségkívül a filozófusok Oravecz Nórája, már amennyiben filozófusnak tekinted
mint önsegítő irodalmat nem írnám le teljesen, mégis sokat tapasztalt és nagyhatalmú ember volt, de filozófusnak lófasz
>Család, gyerekek
pffftt. persze, csak kimegyek a boltba és leakasztom a polcról.
ember. hol vagy? 90%-unk itt autista, vagy dagadt, görcsös szorongás kínozza, ronda mint a bűn, vagy képtelen normális emberi kapcsolatokat formálni. Rám helyből igaz vagy...mind.
>barátok, társaság
Eh. Van kerek két darab.
>egy magasabb cél, a nép javítása és segítése, amelyikhez tartozol
előbb magamon kéne segíteni inkább, de egy halott projekt. még vagy 2 év és felkötöm magam.
tüsszentettem
mert az élet teljesen értéktelen
nem hiába vagyunk ilyen sokan, nem hiába döglik meg ennyi ember naponta
ha megdöglesz 1 hét múlva a kutya nem fog rád emlékezni
az oravecz nóra bölcsességek meg a törpeagyak lehúzására születtek
kek ez jó volt
Pontosan, jól leírtad.
Figy öreg, előbb magadon kéne segítened, most komolyan miért nem próbálsz meg a legjobb lenni amilyen lehetsz? Mi tart vissza attól, hogy leadd a túlsúlyt, egészségesen egyél, eddz, akár otthon ha annyira autista vagy?
Szerinted hogy lesz valaki nem-autista, hétköznapi? Azzal, hogy megpróbál emberekkel beszélni, eljár a haverjaival, még azzal a 2-vel is. Hidd el én is mega-autista voltam, és még most is az vagyok valamilyen szinten, de ez nem tarthat vissza.
Család, gyerek, küzdeni kell érte, ez a lényeg, és tudom hogy sok nő ribanc meg pénzleső, de meg lehet találni az aranyat a szarkupacban.
Hány éves vagy ánon?
>magyarul vagy angolul lenne érdemes olvasni?
Én úgy vagyok vele, hogy ha nem beszélem az eredetit, akkor inkább magyarul
Amúgy ha ilyen "lájfsztájl" mém könyveket akarsz olvasni akkor ajánlom a book of five rings-et
Kalligráfia kurzusra járok
Egész komfortos
Lel barátom, fingom nincs erről a Nóra picsáról, nem az instagramozó, HEEEEY facebook idiótákra kell hallgatni. Az ember szart se változott évezredek óta, és hidd el, sok bölcsesség halmozódott fel amiből mi jobbá tehetjük magunkat. Az, hogy feladod "mert az élet értéktelen" legtöbbször félelem. Ezt magamról is tudom.
Nem mondom neked, hogy az élet nem értéktelen, mert az. De gondolj bele, ha te nem adsz neki értéket ki adna? Ha egyszer élsz, akkor miért a rákért ne élnél úgy ahogy legjobban tudsz, legtöbbet beleadva?
Család, barátok, ismerősök stb. emlékeznek rád. Ha nincs most, akkor szerezz újakat, járj el edzeni, dolgozni, úszni valami sportra. Tudom milyen kva nehéz de meg lehet csinálni ánon, csak kicsiben kell kezdeni.
Nem ő, de 25
ha nyominak születsz akkor az is maradsz akár mennyit erőlködsz
ennek nincs így értelme
oh az zsír, magyar kalligráfia vagy milyen nyelven?
Ja, ezzel egyetértek, a Musashi könyv is jó, vagy Hagakure ami még érdekes szerintem.
lol "mém" mindenki utálja önmagát vagy az életet, mert nehéz?
Pff még bőven a közepén se vagy, ha jól csinálod 100 évig elélsz (ha nem csap el a kocsi) vígan és boldogan. El kell kezdeni, kis lépésekkel, fokozatosan felépíteni a pozitív szokásokat.
Jordan B. Peterson erről nagyon jól beszél, érdemes végig nézni a "Maps of Meaning 2017" kurzusát, ingyér fennvan youtubeon.
Kínaiul tanulok és ez annak a keretében van
Nem mondom, ha ocsmány vagy csúnya vagy akkor annyi esélyed van mint egy 10/10-es arcú adonisznak.
DE ettől függetlenül még képes vagy a következőkre:
Összeszedni magad és nem letargiában élni, szét-edzeni magad vadállattá, hogy ha Nacsád csesztet leüsd, megtaunlni egy csomó érdekes és használható dolgot.
E mellett az ember magát nagyon kritikusan látja, nem biztos, hogy tényleg olyan menthetetlen mindenki Sup Forums-on.
Az király, hajrá ánon, bár én idegrohamot kapok a kínaiaktól, a nyelvük érdekes, s a kalligráfia csodás.
>ha ocsmány vagy csúnya vagy akkor annyi esélyed van
semennyi nincsen
hülye vagy ne válaszolj többet
Te nem tudsz olvasni?
>Nem mondom,
Ez negatívvá alakítja az általad idézett részt te félhülye. Olvasd el mégegyszer.
elolvastam hogy mit írtál csak szarul kvótoltam
attól még faszságot beszélsz
ne válaszolj nekem többet
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NE VÁLASZOLJ
NEM AKAROK A SAJÁTOMTÓL ELTÉRŐ VÉLEMÉNYT HALLANI
NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM
MENJ EL A BIZTONSÁGOS HELYEMBŐL
Aki csúnya vagy ocsmány is lehet értékes, képes sikereket elérni, ennyit írtam.
Ha utálod magad emiatt, az a te dolgod, de nem kell másokat lehúzni a téves önértékeléseddel.
Szerintem sincs.
Illetve van, de csak a rondákkal akik senkinek nem kellettek.
>Aki csúnya vagy ocsmány is lehet értékes
baromság
kb ez
kurva anyád korcs
>siker
>értékesnek lenni
Nem pótolja azt az alapvető, biológiai szükségletet hogy szeressenek, és társat találj magadnak. Maga Peterson is mondta hogy aki 40 évesen egyedül van, annál nyomorultabb lényt elképzelni se tud. És igaza van
baromság
lol biztonságos hely
Feladjátok mielőtt tennétek bármit is. Nekem se sok barátnőm volt, kefélni még kevesebb nővel keféltem össze-vissza. Nem is ez a cél, akármennyire ezt próbálják belétek súlykolni.
Ami bizonyítottan növeli a pártalálás esélyét:
- vagyon, pénzbéli hatalom
- erő, fittség, izomzat, helyes táplálkozás
- cél, elhivatottság
- pozitív életszemlélet
- rendes tisztálkodás, odafigyelés a megjelenésre
Ha van 1 negatívumod, akkor miért dobnád el a többi lehetséges pozitívumot? Haverom 172 cm magas mégis össze-vissza kúr minden csajt, magasabbakat mint ő.
40 évesen már baszhatod, Petersonnal egyetértek ebben, és már 30 körül is a határt feszegeted, de akkor még van ideje megfordulni.
De amikor az ember a 20-as éveiben jár ne adja fel az életet, mert később kurvára bánni fogja, hogy nem adott bele mindent.
Hülyeség
Ne válaszolj többet
Már megint a JP baromságok beszarok
Srácok ne adjátok fel.
Ki nem szarja le a csanád spanod bazmeg? Ha szexelnék száz nővel attól még nem lenne jobb semmi.
Neked nem mindegy amúgy?
Szerintem ne törődj velem
>nincs pénzem
najó van de azért mert aszkétaként élek, abból semmilyen helyeske nem lát még sokáig semmit
>erő, fitt
nem vagyok fitt csak erős
>cél
punciba évezés, stresszmentes élet a célom
>pozitiz
a leszarom az pozitív?
>rendes tisztálkodás, megjelenés
egy 10éves farmermban járok munkába, a dzsekim menő mondjuk és büdös se vagyok
találd ki voltam e már nővel
OK, köszi ránézek majd ezekre is, csak tényleg van egy elég hosszú lista és nemigen haladok velük.
Kb. fiftififtibe szelf help meg az hogy érdekel a sztoikus gondokodásmód. Az, hogy filozófiát akarnék tanulni, egyelőre biztosan túlzás.
Akkor szerintem magyarul nézem majd meg, van benne valami, hogy ha már latinul nem tudok, akkor az angol fordítással se érnék többet, mint a magyarral.
>Jordan B. Peterson
Láttam itt többször shillelve a dolgait, úgyhogy tegnap gondoltam megnézem az első Joe Roganes podcastjét. Nem egészen az volt mondjuk, amire számítottam, de egy elég intelligens embernek tűnik, fel is iratkoztam a youtubejára, hogy majd nézelődök, meg ez a self-authoringja se tűnik rossz dolognak.
Na ez igaz, csak egy példát hoztam fel arra, hogy valaki aki erős negatívummal él képes felülkerekedni rajta.
Ennyi, neked van egy kialakult léted amit követsz. Szerintem igen, voltál már nővel. A farmer sokáig bírja, nekem van 1db 5 éves, nem kell hetente új ruhákat venni, csak tartsa tisztán magát az ember.
Kis extra amit most találtam:
ia601404.us.archive.org
ia902306.us.archive.org
Szép napot, léptem.
az ember aki megette a saját fiát
>Nem is ez a cél, akármennyire ezt próbálják belétek súlykolni.
nincs belénksúlykolva, ez egy alapvető emberi szükséglet, biztos nem külső nyomásra van ez.
>vagyon, pénzbéli hatalom
Minimálbéren, meg akörül? aha
>erő, fittség, izomzat, helyes táplálkozás
Ez kóser, de ha teljesen hidegenhagyja a sport akkor nem lesz belőle úgyse semmi.
>cél, elhivatottság
Magyarországon? hah. 5 évre nem tudnak előre tervezni az emberek nemhogy hosszútávra.
>pozitív életszemlélet
Persze, ha meg van neked adva minden akkor könnyű. Amúgy meg senki nem jókedvéből depressziós vagy pánikbeteg.
>rendes tisztálkodás, odafigyelés a megjelenésre
Ez alapvető, minek kell egyáltalán felhozni.
>Szép napot, léptem.
Geci, de jó, hogy most jöttem vissza beszélgetni veled. :(
Mindig akkor lépsz le amikor elfogynak az oravecz nóra bölcsességek, szopd ki
Ha gondolod átvehetem a helyét, régebben írkáltam nektek ilyeneket én is, csak ráuntam, mert nem vagytok rá fogékonyak.
Milyen érzés ha nincs bn?
Te is irkáltál ide baromságokat?
nem tudom csanád vagyok
Nyugi csak kíváncsi voltam ki ócsárkodik utánam.
ÉS meg is van.
Nyugis, jelenleg jó, nem idegel senki.
Hajrá!
nem jó, 3 hónapnál tovább kifejezetten káros
milyen érzés amikor nem a pináról beszélnek egész nap a korcsok?
Te amúgy viszonylag új vagy itt nem?
Nem az van, hogy régen is postáztál ide és csak mostanában mentél ki Angliába, igaz?
beszéljünk a gonosz normikról?
Joe Rogan kicsit mém, de akikkel dumálgat érdekes témákat hoznak fel. Peterson nagyon jó dolgokat mond, főleg a lélekről és az ember létéről, csak ajánlani tudom.
>Magyarországon? hah. 5 évre nem tudnak előre tervezni az emberek nemhogy hosszútávra.
Ezt megértem. Azt nézd, hogy nyugat nem lesz 10-20 év múlva mert mindenhol néger meg arabok lesznek. Akkor hova mennek? Kelet-Euba, lehet hogy most nem így van, de a helyzet erre fog változni. A hosszú távú tervezés alapja, hogy a szar helyzetre tervezel, de igyekszel a legjobbra, szerintem.
>Ez alapvető, minek kell egyáltalán felhozni.
Van akinek nem, sajna.
>Persze, ha meg van neked adva minden akkor könnyű. Amúgy meg senki nem jókedvéből depressziós vagy pánikbeteg.
Tudom, voltam depressziós (nem a mém depresszió, a klinikai). Ezekre a meglátásokra jutottam, másképp megölöd magad. A pánikbetegséggel jobb orvoshoz fordulni, abban nincs tapasztalatom.
Új vagyok, nézegettem egy ideje de most írtam inkább, majd eltűnök úgyis egy idő után.
5 éve külföldön élek, jelenleg itt Angliában.
>Joe Rogan kicsit mém, de akikkel dumálgat érdekes témákat hoznak fel. Peterson nagyon jó dolgokat mond, főleg a lélekről és az ember létéről, csak ajánlani tudom.
Ez volt az első videója, amit láttam, igazából csak Peterson miatt érdekelt.
>majd eltűnök úgyis egy idő után
Előtte majd azért adj egy ímélcímet, te jó gyereknek tűnsz, úgyhogy jöhetsz a groupchatbe a többi /ka/-s menősráchoz.
>Latin
Dögölj meg retardált csicska
Ezzel 18 évesen kellett volna tömni a fejem, mostmár nem érdekel
Remélem örökre léptél, korcs
Latinul minden fehér európainak tudnia kéne. De na, te cigány vagy így neked a lovári dukál.
Itt, e-mail címet? Tőlem dumálhatunk máshogy máshol is, de itt nem osztanék meg ilyen adatokat.
Ez a te döntésed, de a legvégsőkig van lehetőség jobbá válni, a változásra.
még itt vagyok te félhülye, le kellett volna görgetni