kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
i.imgur.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
csak a kötél a korcs nyakadba érdekel
...
nem értem
Kéne pocakos béen
hogyhogy?
r9k meme
I do not understand them either
gyors lefutás?
>A rostélyosok gyengé-
Elég egyértelmű bazmeg. Nézd a szavak jelentését:
Kéne: kifejezi a postázó akaratát
Poci: módosítja az utána álló szót
Béen: közkeletű kifejezés a barátnőre
Érvényesül a kompozicionalitás elve
To be fair, you have to have a very high IQ to understand /kurva anyátok/. The humour is extremely subtle, and without the ability to understand multiple layers of irony most of the jokes will go over your head. There’s also the posters nihilistic outlook, which makes their personalities even more complex drawing heavily from Japanese cartoons, namely anime for instance. The posters understand this stuff; they have the intellectual capacity to truly appreciate the depths of these jokes, to realise that they’re not just funny- they say something deep about LIFE. As a consequence people who dislike /kurva anyátok/ truly ARE idiots- of course they wouldn’t appreciate, for instance, the humour in user’s existential catchphrase “DIE YOU FUCKING MUTT,” which itself is a cryptic reference to Matt Furie’s famous cartoon Pepe the frog. I’m smirking right now just imagining one of those addlepated simpletons scratching their heads in confusion as /kurva anyátok/’s genius wit unfolds itself on their computer screens. "What's with the fruits?", "What does kurva anyátok mean?", "Why do you always post an apple?" they ask themselves. What fools.. how I pity them.
mi a gecim ez az új reklámcsík
csupi hát van ilyen?
What the fuck did you just fucking say about me, you little bitch? I’ll have you know I graduated top of my class in the Navy Seals, and I’ve been involved in numerous secret raids on Al-Quaeda, and I have over 300 confirmed kills. I am trained in gorilla warfare and I’m the top sniper in the entire US armed forces. You are nothing to me but just another target. I will wipe you the fuck out with precision the likes of which has never been seen before on this Earth, mark my fucking words. You think you can get away with saying that shit to me over the Internet? Think again, fucker. As we speak I am contacting my secret network of spies across the USA and your IP is being traced right now so you better prepare for the storm, maggot. The storm that wipes out the pathetic little thing you call your life. You’re fucking dead, kid. I can be anywhere, anytime, and I can kill you in over seven hundred ways, and that’s just with my bare hands. Not only am I extensively trained in unarmed combat, but I have access to the entire arsenal of the United States Marine Corps and I will use it to its full extent to wipe your miserable ass off the face of the continent, you little shit. If only you could have known what unholy retribution your little “clever” comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your fucking tongue. But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the price, you goddamn idiot. I will shit fury all over you and you will drown in it. You’re fucking dead, kiddo.
>not posting the magyar gárda version
It's like you don't even want us to accept you.
a számot szeretem de ez igen nagy valószínűséggel a világ legrosszabb klipje
nem is néztem a klippet hől
I can be cool like you guys too
Prove it or I kill you.
I am greek?
ezzel fogom elvágni az összes cigány és nyugger torkát
hogy tervezed ánon?
Do you look like those seksi ancient greek statues?
ADJ RÉKA BNT ADJ RÉKA BNT ADJ RÉKA BNT AKAROK AKAROK AKAROK
ADJ RAMI BNT ADJ RAMI BNT ADJ RAMI BNT AKAROK AKAROK AKAROK
yeah the female ones
egy töketlen kis sunyi féreg vagy user
hagyjál már a gecibe
Are you grill (female) (no penis)?
Szeksz?
postázz cepszet
I am a female (penis) (´・ω・`)
Láttad már cica, pólóban voltam ma. Kb akkora mint a combod.
ratyik
hogy hogy hogy? megrajzoltam oszt cső
>female
>has penis
gtfo you fkn trap
egy rajzzal akarod őket likvidálni?
...
ja hogy a gyilkolós részt? hát fogom ezt a szart fejbe verem őket és ha nem döglöttek bele az ütésbe akkor elvágom a torkukat
- Idefigyelj, mondta komoran -, ha egyszer megígérted valakinek, hogy
ekkor és ekkor itt vagy amott leszel, és nem vagy ott időben, csak két
mentséged lehet: meghaltál, vagy olyan beteg vagy, hogy mozdulni se tudsz!
Hogy nem haltál meg, azt látom. Nos, mi a betegség, hadd hívjam a doktort?!
Elmondtam neki szorongva ott a sötétben, hogy mi történt. Nagyapám szó
nélkül végighallgatott. Mikor aztán kifogytam a szóból, megszólalt. Súlyos,
lassú beszéddel.
- Idefigyelj, mondta. Vannak emberek ezen a földön, akik úgy dobálják
ide-oda a szavakat, meg az ígéreteket, hogy azoknak semmi értékük nincsen
többé. Mi, Wassok nem ezek közé tartozunk. Ha mi mondunk valamit, az áll,
mint a sziklakő. Ha mi a szavunkat adjuk, azt tartjuk is, ha belepusztulunk
is! Érted?
- Értem, hebegtem megrendülve.
- Dehogyis érted, csapott le reám a szava -, de elmagyarázom úgy, hogy
megértsed. Látod itt a mellényem zsebében az aranyórát? Nagyapámtól kaptam,
amikor leérettségiztem. Amikor leérettségizel, a tied lesz. Ez az óra
számomra minden csecsebecsénél értékesebb. De ellophatod. Visszaadhatod,
vagy megtérítheted az árát. Ellophatod valakinek a lovát, a tehenét, ökrét,
vadászpuskáját. Mindenét ellophatod és visszaadhatod megint, vagy
megtérítheted az árát. Csak egy valamit, ha ellopsz valakitől, nem
térítheted meg soha. S ez az idő! Ha valakinek az idejét lopod, azt úgy
megloptad, hogy soha jóvá nem teheted. A várakozásban eltelt időt semmi
hatalom a földön nem hozhatja vissza. Nincs, eltelt, vége. Örökre elveszett,
és te voltál az, aki a jóvátehetetlen veszteséget okoztad. Érted?
Értettem. Úgy megértettem, hogy attól a naptól kezdve, ha valakinek szavamat
adom, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszek, akkor már ott vagyok öt
perccel azelőtt, még ha vénasszonyok esnek is az égből, ahogy drága jó
nagyapám szokta volt mondani. Erre neveltem gyermekeimet és unokáimat is.
Iligy
ez már volt
sziasztok! milyen volt a napotok skacok?
egyes zh D:
ne törődj vele
jobb mint a tegnapi szar életemen való gondolkodás és önmarcangolás
ez a nap elment
Bevállalnátok?
csak pozitívan ánon
Igen, verném a feminin farkát miközben tövig benne vagyok
és őt?
Jó. Szereztem egy új barátot.
korcs
ez a pumped gabó?
Ilyan cepsszel miért szűzpostázik valaki? Vagy csak nagyon vékony a lány?
Elég vékony meg túloztam is kissé hől
Hát az elég szomorú akkor.
hogyhogy?
Ánon akivel tegnap a japán nyelvről beszéltem és nyomatod a latint meg az ógörögöt, itt vagy?
murcit iszom tanulás közben, meg fog maradni amit tanulok?
az nem tudom mi
korcs
Hát mert szeretek új barátokat szerezni.
Igen. Amúgy túlzás, hogy azt a két nyelvet nyomatom, mert most épp mindkettő inaktív. (De nem lenne nehéz felfejleszteni őket ha komolyan venném talán)
kojc vagy te a murci undorító
nem itatnám senki mással csak krónikus szorulásban szenvedőkkel
Mit beszéltetek a japán nyelvről?
Én szakértő vagyok.
t.naruto fan szamuráj kard tulajdonos
megkérdezhetem melyik megyében vagy őshonos, Ánon?
csak azt, hogy mióta nyomjuk, nagyjából milyen szinten állunk, ilyesmit
És mióta és milyen szinten nyomatod?
KONIIICHIWAAAA ORE WÁÁÁ NAINDA YOOO DESU
DEMO YOKKUYO CHINJIRU KAKKO SUKEI
HIHIHIHIHIHI
Ánon hekkernek érzi magát nagyon.
Fejér. Te?
lábér xddddd
csongrád, alföld mesterverseny
jlpt4-re megyek decemberben
Sok sikert, nem lesz nehéz!
Miket szoktál olvasni? Én most épp キノの旅t
köszi, a jlpt5 az elég jól ment, legalábbis a listening meg a vocab/kanji része, a nyelvtannál vesztettem sokat :D
de majd most felkészültebben megyek!
szia réka :D
szerintem amúgy nincs értelme így egyesével megcsinálni őket, jltp N2-1 alatt sehol nem vesznek komolyan vele, én majd jövőre neki ugrok az N1nek
nem szoktam még out of textbook szövegeket olvasni, még egyszerűbb mangákat sem
egyszer Senseitől elkértem egy ilyen általános iskolásoknak való olvasókönyvet, elég primitív volt, de jó volt gyakorlásnak
ez valami fordított csapda?
mert rendes csapdának eléggé gynegusz lenne
Persze! Nyilván igazad van és megértem mire gondolsz. De figyelj, ez is inkább ilyen önfelmérő, mert magamért csinálom, nem másért. Jól is esik azért ha sikerül, meg ez ösztönöz is, hogy csináljam. Ha már egyszer jelentkeztem a vizsgára. Szerintem végig fogok ugrálni a szinteken, JLPT3 az már azért elkezd vészesebb lenni szerintem.
Az szomorú. Legalább egy よつばと!-t tolhatnál, mert az elég alap és szerintem jó is.
Ez amúgy.
nipponbn vokudásszáj
Én a 羊をめぐる冒険-t olvasom.
És milyen? Harukamit még nem olvastam. Én Akutagawa-ra meg Natsume Sosekire kaptam rá, igaz csak magyarul olvastam Akutagawat, Sosekit pedig angolul. De Soseki az zseniálisan ír. Majd japánul szeretném a Kokoro-ját elolvasni, mert angolul nagyon tetszett.
jó jáccás
Nahát, nem is olyan nehéz a nyelvezete (ezen az oldalon). Majd lehet én is olvasok Murakamit. Mondjuk nálam a VN a fő profil (eddig a Hanahirát [lol] és az Axanaelt olvastam ki fullra japánul).
Egyébként hol találsz ilyen szöveget a neten feldobva?
Ránézek! De hol keresel rá ezekre, ha megbocsátasz lusta geciségemnek?
én nem igazán értem
DJT által üzemelt oldalakon csomó fent van, meg nyaa, etc.
djt.netlify.com
djtguide.neocities.org
shinmoemanga.neocities.org
Érdemes magát a guideot is elolvasni, én mondhatni szinte csak ezzel a metódussal tanultam japánul amit felvázol.
Hát erre persze jó, akkor hajrá!
Az N3 még nem nehéz, feljebb kicsit keményebb lesz de igazából szerintem az egész JLPT nem nehéz.
Mármint ha az N1-et összehasonlítod egy angol TOEFL-el jóval kevesebb van elvárva.
Murakami nagyon komfi és könnyen érthető, Akutagawat nem olvastam még, Sousekitől neki futottam a Bocchannak és a Wagahai wa neko de arunak. Elég régies és tanulásnak sem éppen a legjobb, mert ugye akkor még nem volt egységes a japán nyelv és vannak benne elég fura kanji kompoziták amik már nem használatosak.
Lehet, hogy fura de én nem szeretem a vn-eket,animékat és mangákat, már évek óta csömört kaptam tőlük.
Még Higashino Keigot (東野圭吾) tudnám ajánlani, jó kis krimiket ír.
keresek linket neked, egy pillanat
Használj felbukkanós szótárat! Typhon pl Androidon ha szöveget olvasol, azon kívül meg Rikai gépen, yomichan, etc.
Ha azzal se megy akkor szerintem olvass mást
köszi
amúgy úgy hallottam a nyaa-t múltkor lezúzták, felállt újra ahogy nézem
Igen, ez az, ajánlom a kindle appot az olvasáshoz, szótár app is letölthető úgyhogy ha van ismeretlen szó egy koppintással rájössz mit jelent.
Nekem régen volt nagy animés korszakom, de most újra tudom élvezni, hogy tanulom a nyelvet.
Tudom, hogy a JLPT-t nem lehet a komplex nyelvvizsgákkal összehasonlítani, nem is teszem. De azért egy N1 tudás már tükröz valami valós tudást is. Hajrá majd hozzá!
köszi a segítséget srácok! ezer hála
amúgy én is elhaltam az animékből, mangák sosem érdekeltek, ezért se olvastam őket se japánul, se angolul, se sehogy, valahogy az animéket szerettem
De mostanában azt is nagyon takarékra vettem, sőt nem is nagyon nézek semmit. Csak könyvből tanulgatok. Ilyen kurva konzervatív meg maradi vagyok. Ezért ez a sok netes program is meg app meg faszomok mire rájövök általában hogy mi merre. Néha nagyon kütyü analfabétának érzem magam. :D
A spice and wolfot kezdtem el nem rég, megnéztem az első évadot és tetszett, mert nem idegesítő idióták a szereplők, de így sem tudom rávenni magam, hogy folytassam.
Pl. egy South Parkot sokkal jobban tudok élvezni, mint bármilyen animét.
Na én meg a South Parkot nem bírom...
Mondjuk hozzá kell tennem hogy sosem voltam nagyon durva animefogyasztó, tehát valószínű ezért is vagyok kevésbé kiégett mint sok ember.
Rick&Mortyt néztél? Tudom ajánlani, ha még nem. Szavakkal leírhatatlan mennyire jó az a show.
jelentem leszedtem a よつばと!-t
kíváncsi vagyok hogy fog menni :D