Finns are not white. Finns are Mongols from Central Asia

Finns are not white. Finns are Mongols from Central Asia.

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=SAfnoVEBAII
inktank.fi/china-swedes-forest-finns-and-the-great-migration-how-finnish-immigrants-helped-build-america/
twitter.com/NSFWRedditVideo

why did you mix in so much white genes lol...

youtube.com/watch?v=SAfnoVEBAII

Does anyone actually think china-swedes are White?

what are you talking about?

idk try google translate or standing on your head

what do you mean

>calling FINNS china-sw*Doids
t. 52%

Tilastoissa regressiota keskiarvoon (tai keskiarvoon) on se ilmiö, että jos muuttuja on äärimmäinen ensimmäisellä mittauksellaan, se pyrkii lähemmäksi toista mittaustaan keskimäärin - ja jos se on äärimmäinen toisella mittauksellaan, se ovat taipuvaisia olemaan lähemmäksi ensimmäistä kertaa keskimäärin. Välttämättömien johtopäätösten välttämiseksi on otettava huomioon regressiota kohti keskiarvoa tieteellisten kokeiden suunnittelussa ja tietojen nigger tulkinnassa.

t. sw*Doid

why do you keep whoring your eye you literal FAS patient?

Vähemmän rajoittava lähestymistapa on mahdollinen. Regressiota kohti keskiarvoa voidaan määrittää mille tahansa bivarianttijakaumalle, jolla on samanlaiset marginaalijakaumat. Kaksi tällaista määritelmää on olemassa. Yksi määritelmä liittyy läheisesti käsitteen "regressiota kohti keskiarvoon". Kaikki tällaiset kaksivaiheiset jakaumat eivät osoita regressiota kohti tämän määritelmän keskiarvoa. Kuitenkin kaikki tällaiset kaksivaiheiset jakaumat osoittavat regressiota keskiarvoon toisen määritelmän alla.

Historiallisesti sitä, jota nykyään kutsutaan regressioksi keskiarvoa kohtaan, on myös kutsuttu paluuksi keskiarvoon ja paluuta keskinkertaisuuteen.

Rahoituksella termi keskimääräinen muutos on eri merkitys. Jeremy Siegel käyttää sitä kuvaamaan taloudellista aikasarjaa, jossa "tuotot voivat olla hyvin epävakaita lyhyellä aikavälillä, mutta pitkällä aikavälillä hyvin vakaa". Määrällisesti se on yksi, jossa keskimääräisen vuotuisen tuoton keskihajonta hidastuu nopeammin kuin tilakauden käänteinen, mikä tarkoittaa sitä, että prosessi ei ole satunnaista kulkua, vaan että alemman tuoton kausia seuraa systemaattisesti korvattavat korkeampien tuottojen jaksot esimerkiksi kausityöntekijöissä.

I'm listening my Khan

Did you know that the man who was really the fundamental tactical mastermind behind the Mongol Empire was not himself an ethnic Mongol, but from a reindeerherder people from the north(possibly if not likely Uralic).

Baatur Subutai, slayer of degenerate Chinks and Ryssäs will not be forgotten.

Korjataan teitä tästä.

Harkitse yksinkertaista esimerkkiä: oppilasluokki ottaa aiheen 100-kohdetta tosi / epätosi-testi. Oletetaan, että kaikki opiskelijat valitsevat satunnaisesti kaikkiin kysymyksiin. Sitten jokaisen oppilaan pistemäärä olisi yksi riippumattomista ja identtisesti jakautuneista satunnaismuuttujista, joiden odotettu keskiarvo on 50. Jotkut opiskelijat saavat luonnollisesti huomattavasti yli 50 ja jotkut huomattavasti alle 50 sattumanvaraisesti. Jos vain 10% opiskelijoista saa ylimmän pisteytyksen ja antaa heille toisen testin, jossa he valitsevat uudelleen satunnaisesti kaikkiin kohteisiin, keskimääräisen pistemäärän odotetaan jälleen olevan lähes 50. Näin ollen näiden opiskelijoiden keskiarvo "regressiisi" "Aina takaisin kaikkien alkuperäisen testin ottavien opiskelijoiden keskiarvoon. Huolimatta siitä, mitä oppilas arvioi alkuperäisellä testillä, parhaan pistemäärän ennustaminen toisessa testissä on 50.

Jos ei olisi ollut onnea (hyviä tai huonoja) tai satunnaisia arvauksia, jotka osallistuivat vastausten toimittamiseen testikysymyksiin, niin kaikkien opiskelijoiden odotetaan saavan saman testin toisella testillä kuin he osasivat alkuperäisessä testissä. ei ole regressiota kohti keskiarvoa.

Useimmat realistiset tilanteet kuuluvat näiden kahden ääripään väliin: esimerkiksi tenttipisteitä voidaan pitää taidon ja onnen yhdistelmänä. Tällöin keskiarvon yläpuolella olevien oppilaiden osajoukko koostuisi ammattitaitoisista ja ei ole erityisen huonosta onnesta yhdessä niiden kanssa, jotka olivat ammattitaidottomia, mutta olivat erittäin onnekkaita. Tämän osajoukon uudelleentarkastelussa ammattitaidottomat eivät todennäköisesti toista heidän onnekasta taukoa, kun taas taitavalla on toinen mahdollisuus huonoa onnea. Niinpä he, jotka tekivät hyvin aiemmin, eivät todennäköisesti tekisi aivan yhtä hyvin toisessa testissä, vaikka alkuperäistä ei voitaisi toistaa.

juuh eip ollu

Jesus you're disgusting. Stop posting already

inktank.fi/china-swedes-forest-finns-and-the-great-migration-how-finnish-immigrants-helped-build-america/
>Like many other immigrant groups, Finns preferred to stick together, and many “Finntowns” cropped up around the country. One well-known example is the Finntown in Brooklyn, New York, which was home to roughly 20,000 Finnish immigrants in the 1920s. Located in the Sunset Park area, Brooklyn’s Finntown was a working class neighborhood that had many Finnish-language shops, as well as the oldest nonprofit co-op housing complexes in the United States.
What happened to all the Finns in Brooklyn? Did they get MARIO'd?

(jatkui)

Seuraavassa on esimerkki tästä toisenlaisesta regressiosta keskiarvoon nähden. Opiskeluluokalla on kaksi versiota samasta testistä kahden peräkkäisen päivän aikana. On usein havaittu, että huonoimmat esiintyjät ensimmäisellä päivällä pyrkivät parantamaan pisteitään toisena päivänä, ja ensimmäisenä päivänä parhaimmat esiintyjät pyrkivät huonontumaan toisena päivänä. Ilmiö johtuu siitä, että opiskelija-arvot määräytyvät osittain taustalla olevasta kyvystä ja osittain sattumasta. Ensimmäisen testin kohdalla jotkut ovat onnekkaita ja pisteet enemmän kuin heidän kykynsä, ja jotkut ovat epäonnisia ja heikompia kuin heidän kykynsä. Jotkut ensimmäisestä testistä tulevista onnekkaista opiskelijoista ovat toisella testillä onnekas, mutta useammalla niistä (heille) on keskimäärin tai alle keskimääräiset tulokset. Siksi ensimmäisen testiin onnea saanut opiskelija todennäköisesti kärsii toisesta testistä huonompi pisteet kuin parempi tulos. Vastaavasti oppilaat, jotka pärjäävät vähemmän kuin keskiarvot ensimmäisellä testillä, pyrkivät näkemään niiden tulokset kasvaessa toisella testillä.

What do you mean? I'm sure they are still there.

t. sw*Doid cuckold

se ei ole sana

I've never met once or even heard of Finns in NY until this article.

t. sw*Doid

t. Literal mongrel rapebaby and most likely FAS kid too.

t. fennosw*Doid

Se ei ole sanaa, että houkuttelette perääntymisestesi

calling finns mongol is almost as bad as calling us swedish you mongrel

Varför kan du finska? Är du finne i sverige?

But Subutai was related to us Finns so it's all good.

Mongol Empire was crafted with crafty reindeerherder genes

t. eri without mongol eyes

Olen kevyt paistettua kinkkua, joka kulkee maailmojen välillä vesialtaissa. Turskan keitto kantaa jönnejä.

Could finns tell me if this "swede" is a finn or just a troll?

Google translate

Thought so, no finn would "defend" swedes.

He's using google translate

Kirjaimellisesti tiedät vitun mitään.

Harkitse regeneraatiota memeeseen.

Jos suosikki urheilujoukkueesi voitti mestaruuden viime vuonna, mitä tämä merkitsee heidän mahdollisuutensa voittaa ensi kausi? Siinä määrin kuin se johtuu taidoista (joukkue on hyvässä kunnossa, ylimmän valmentajan jne. Kanssa), heidän voitonsa osoittaa, että he todennäköisemmin voittavat ensi vuonna. Mutta mitä enemmän tämä johtuu siitä, että onnea (muut joukkueet, jotka ovat huumekongista, suotuisa vedonlyönti, pudotuspelit jne.), Sitä todennäköisemmin he tulevat voittamaan ensi vuonna.

Jos uusi lääketutkimus viittaa siihen, että tietty hoito ylittää kaikki muut hoidot, kun toisessa testissä se todennäköisesti on lähempänä keskimääräistä kun testataan sitä.

Jos organisaatiolla on erittäin kannattava neljännes ja sen taustalla olevat syyt ovat ennallaan, se todennäköisesti heikentää seuraavan neljänneksen.

I am sorry you had to see one of our psychos.

I imagine myself in sw*Den, leading my Joukkue. Our mission is to stop sw*Doid dogs from advancing. We mow down sw*Doid dogs but they keep coming. I shoot sw*Doid dogs but I run out of ammo so I draw my puukko and begin slaughtering sw*Doids, since sw*Doids are way more psychically inferior to me, I slay them by dozens. Then I get shot, but I didn't fall, I kept fighting. Then shot again and again. sw*Doids were shooting me from a distance like a cowards they are. I lie down, facing up to sky and I see TŠINGIS-KAANI (Tengri) smiles at me, I smile back... Then I woke up, in finland, my homeland. My MONGOL brethren gave me a warm welcome to heaven. I finally made it, I finally made it into heaven..

Can I save this image :D?

go ahead and save it, it's all yours my friend

*blocks your path*

Didn't really pay attention to him. No idea what he's even saying

Kiitos