šuletova edicija
/ex-yu/
pravi NEET sati
Trovach
prvi za predsednika Vucica
nisi srbin ako nisi za vucka simple as that
haha, na šta liči ta haljina. kao da se ogrnula zavesom! zaista, novcem možeš kupiti mnogo toga, poput bednika koji će agitovati za tebe na internetu, ali ne možeš kupiti dobar ukus i stil. žalosno!
Kulturna, otmena zena, domacica, ne mesa se u politiku i ne rastura stranku i prijateljstva kao vas idol Salo Zgrceni iz stranke Parisenzermen ahahahhaha
Cмpт бoтoвимa.
bas je medena
Prelepotica je ali iskreno, treba da budes olos zlonamerni da kazes suprotno.
Ko rano rani zajebao petel
nije loša ali žena vuka jeremića je lepša
ust
ust
jest dobra
Wow Serbia great moves keep it up proud of you
bukvalno nista sto si rekao nije tacno
vojska i vojna industrija je unistena za vreme vladavine tvojih zutaca, tackasta debilcino
ovo ali iskreno
bukvalno sve što je rekao je tačno da tačnije ne može biti, zakolji se degenčino
ubi se zuta botardo
g u z o b o l
haha, tackasta degencina odmah priskocila da dudla zutacima (bukvalno)
zalosno!
Sramota me u njegovo ime. Zaista zalosno.
klasicna apologeta kao i njegov sef sundjerbob jeremic
>biti opsednut tačkastim
žalosno!!
zaista zalosno, botina se svakim svojim postom samo dublje ukopava u mulj
ust
ust
ubi se gownarko
Zaboravio je da opere ruke posle drkanja (i sperma mu je po majici zavrsila) jer se tako siri zutica. Nema mu spasa.
>ako iskucam nekoliko nasumičnih imena možda neko i potrefim
apsolutno stanje botovske degenčine.
žalosno!
e ovo je zaista zalosno!
usg
ocajan je maksimalno
82919531
ocajna ti mama za mojim kurcem gownarko
>napravi zuti thread
>bude apsolutno rektovan
stanje srpskih mladih opozicionih botina
zaista zaista zalosno
ocekivano dbi
kakav šizoid haha, mogu da zamislim kako se trese i znoji dok sam sebi odgovara na postove progresivna botina urođena.
>sam sebi odgovara
e moj vojvodjanerski cigane
nema sumnje da se radi o jednoj duboko poremecenoj i nesrecnoj individui
>skicofreni vojvodjanerski ciganko
kakav gownarko haha, moze samo da zamislja kako mu se mama trese i znoji dok progresivna kurcina duboko penetrira u njen marijanski rov
odakle si gownarko?
>ti si tačkasti
>ti si govnarko
>ti si vojvođanin
bukvalno "throwing shit against a wall and seeing what sticks". kakav napaćeni, izmučeni debil haha. mukica
gownarko je iz neke vojvodjanerske selendre, zalostan lik pre svega
vidi
t. gownarko vojvodjanko
nije mu lako, niko ga ne jebe 5 posto a kad obrate paznju na njega to bude samo da ga izjebu u cmar
Zalosno!
koristi isti termin kao onaj skicofreni banacanin, moguce je da je ista osoba
mogu da zakljucim da si 100% iz vojvodine cim koristis ovakve pederske izraze i istopederises
jel te puca neki ocaj pa to radis, gownarko?
>on svaki post propušta kroz arhivu u pokušaju da provali ko ga je napisao
eto šta se desi kad se odrodiš i stvarnog sveta i uroniš u virtuelni. boleština baje moje
au bato lik je teska dijagnoza
jos engleski izrazi ma lol tipicna vojvodjanski zutacki pederko
ubi se gownarko, postovi ti smrde po govnima!
tako to biva kad si u stvarnom zivotu nula i olupina, onda ti preostaje samo da izgradis kul personu na netu i da se tesis njome l0l
cini mi se da je gownarko vise puta rekao da je iz beograda
milos bazodosic se vratio na parket kao starter i za sada je postigao 2 poena
pa da, on uvek zapocinje ona gradjani vs provincijalci napusavanja
>57 пocтoвa
>10 ип aдpeca
Бoтинa oдгoвapa caмa ceби дa иcпpaти yпyтcтвo ca бoтoвaњe...
mislim da gresis, nije gownarko takav. voli da se svadja ali ne secam se da je radio tako nesto
uklapa se sa zutackim karakterom
ja ne znam da li je tackasti uopste svestan da ga nece nijedno gradjansko udruzenje i stranka prihvatiti jer je seljak ahahaha
>oni zive u gradu
tackasti na aparatima!
t. gownarko
to mu je sudbina kad je od svega odabrao da bude zutac
ima do kraja zivota da botuje za dzabe u nedogled i da bude neprihvacen u njihovom drustvu...
o kakva zalosna mladost...
zasto ne spavate?
ovo je klasicna podmetacina, ja nisam zutac nikad bio. ne postoji trenutno u srbiji stranka koja zastupa moja stanovista
gledam eksju tred rijaliti
kako god i zutaci imaju tu katakteristiku, sve je to gradjanstina odvratna dbi, ne znam sto bi ih iko voleo pa ni ti
sta? zutaci nisu neki gradjanisti, oni su populisti koji se povijaju kako vetar duva. pa svi "tvrdji" gradjanisticki tipovi su ih odavno napustili. a inace takozvane gradjanske vrednosti su jako bitna i normalna stvar, bez njih mozes da imas samo usranu despotiju. "gradjanska elita" su mahom ogavne i potrosene njuske i tu su (kao i svugde drugde) potrebni novi ljudi.
...
>a inace takozvane gradjanske vrednosti su jako bitna i normalna stvar, bez njih mozes da imas samo usranu despotiju
?
sta ti nije jasno? sta mozes da imas osim despotije ako vlast nije podeljena na zakonodavnu, izvrsnu i sudsku, ako moc nije u rukama institucija drzave nego u rukama pojedinaca na vlasti, ako svaki stanovnik nema zagarantovana i nepovrediva neka osnovna prava? to je "gradjanstina", tekovina francuske revolucije. a sve ovo sto sam naveo je sadrzano u sretenjskom ustavu, tako da je "gradjanstina" deo srpske istorije i tradicije. srbi nisu bili poznati kao cizmoljupci i clankolisci sve do 20 veka. a ovi sto se na pomen "gradjanstine" gnusaju su pre svega neuke budaletine i pajseri