/polska/

edycja dobrych edycji

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=oojOOUhELOE
twitter.com/SFWRedditImages

nastepna bedzie lookismu

>user nie da ci w mordę

Co chcecie w posagu zuchy?

>tug twoim celem życia jest żyć i żreć i coaching na ciebie nie działa

Chuj mnie to, ta lepsza.

MODE NADEJDZ I UDERZ W TEN NIELEGALNY CHLEB

chciałbym żeby polska była bardziej rasistowska

bylych chlopakow wybranki

i tak mode to rozjebie zobaczycie

to nieironicznie

jestem brzydki chudy i potrzebuje atencji

Zabilibyście go dla niej(w obrazku)?

>Hinckley became obsessed with the 1976 film Taxi Driver, in which disturbed protagonist Travis Bickle (Robert De Niro) plots to assassinate a presidential candidate. The Bickle character was partly based on the diaries of Arthur Bremer, who attempted to assassinate George Wallace. Hinckley developed an infatuation with actress Jodie Foster, who played a child prostitute in the film. When Foster entered Yale University, Hinckley moved to New Haven, Connecticut, for a short time to stalk her. He enrolled in a Yale writing class, began slipping poems and messages under Foster's door, and repeatedly called her.

>Failing to develop any meaningful contact with the actress, Hinckley fantasized about conducting an aircraft hijacking or committing suicide in front of her to get her attention. Eventually, he settled on a scheme to impress her by assassinating the president, thinking that by achieving a place in history, he would appeal to her as an equal. Hinckley trailed President Jimmy Carter from state to state, and was arrested in Nashville, Tennessee, on a firearms charge. Penniless, he returned home. Despite psychiatric treatment for depression, his mental health did not improve. He began to target the newly elected president Ronald Reagan in 1981. To this purpose, he collected material on the assassination of John F. Kennedy.

>Hinckley wrote to Foster just before his attempt on Reagan's life:

>>Over the past seven months I've left you dozens of poems, letters and love messages in the faint hope that you could develop an interest in me. Although we talked on the phone a couple of times I never had the nerve to simply approach you and introduce myself.... The reason I'm going ahead with this attempt now is because I cannot wait any longer to impress you.

postuj benis

jak sobie czasami myślę, że niektóre anony tutaj to irl są tacy ładni to wstydzę się postować

>hej chcesz sie ruchać?
co robisz?

ja też

ty ja tez co za przypadek

anime ssie

pewnie śliczniejszy jesteś ode mnie

robię obrót o 360 stopni i odchodzę

pierwszy raz jem krewetki ama

juz mialem postowac ale niebieska tablica ech

z jakim sosem

nie wiem co robić z życiem

jeszcze raz zapostujesz moje włosy to cie zgłaszam debilu

>zostań rozjebion

To imgur i dawaj linka.

moge zapostowac brzydka noge jak chcesz user

Kurwa żem zapostował w starym.
Anoni, wypowiedzielibyście się?

dawaj dłonie

czy można jakoś dostać antydepresanty czy coś takiego bez psychologa?

...

maki to szmata

...

zabiłbym animemiarza żbsz najgorszy rak tej ziemi
>oderwani od rzeczywistosci
>w wiekszosci grubi
>szyjobroda
>zero checi do zycia
>zero zainteresowan (oprócz anime)
>rogaczeni całe życie zero woli walki

Nie.

przybiłbym piątkę /10

weź kanapkę drwala + zakręcone frytki

Nie.

Z psychologiem też nie, od tego sąpsychiatrzy.

trzymałbym za rączke

fuuuj lol

duza jest dlon to?

chyba ty

na tym świecie nie ma o co walczyć

masz palce jak parówki berlinki

nuta
youtube.com/watch?v=oojOOUhELOE

za drogo wyjdzie, chciałem iść wziąć coś do 15 zł maks. ale chuj, chyba makaron z sosem se ugotuję. Dzięki user, że pomogłeś mi zdecydować.

Daj coś lepszego do skali.

Na przykład benisa.

sory

kurwa klasyczne dłonie słowiańskiego untermenscha ćwierć pokolenia od orania połowy morgi na kresowym bagnie jak z podręcznika

ty kurwo glupia wcisnij sobie ten guzik na szyji z tylu i zamien sie w rozgotowany kisiel

no user to ci sie beda male wydawaly bo benis to ja mam jednak ponadprzecietny mr. big

chuj wie jak duża jest ta część, co ją trzymasz. Weź zapostuj z jakąś monetą, albo pudełkiem zapałek, czy coś.

No to teraz musisz zapostować.

p-przepraszam

length or gtfo

>user nigdy nie złapie cię za gardło swoimi silnymi, dużymi dłońmi

ilu z was tutaj chcialoby nudesy kolgejta anonki

yyy no to jeat raspberry pi i to jest trohe wieksze od karty kredytowej

Chyba kurwa tylko kolgejt.

ja

17.3cm

Olęder wygląda jak jakaś poczwara

z ta jego szpetna morda?

jak on wyglada

zakochałem się w anonie

no i na chuj ci to rpi

jakim

>on nie wie

Zakochaliście się kiedyś wbrew swojej orientacji seksualnej?

>Co chcecie w posagu zuchy?

Kolega ożenił się z jedynaczką, której kochający rodzice wybudowali w ramach prezentu ślubnego podmiejski domek na wzgórzu, metraż z 400m2 plus duży ogród.

Teżbym chciał.

do zabawy dla mnie ono jest

miałem przyjaciela takiego fajnego, który chyba był bi i jakby chciał to bym się oddał, ale nigdy nie chciał a teraz mieszka w niemczech

ta w dziewczynie raz

nie znasz

ale co na nim robisz, tak serio
bo moje to leży w szufladzie, do heheelektroniki w sumie wolę arduino, czuję bardziej niskopoziomowo żaba

ja

>badz pedofilem ale kiedys zakochaj sie w swojej suce w sensie psie
>wbrew bycia dumnym pedofilem okazujesz sie byc rowniez zoofilem i konsumujesz zwiazek
tak zgrzeszyć az mi wstyd

Ale to jak srała czy nie?

jakby ktoś mnie chciał i nie był obrzydliwy to bym mu się oddał cały

w sumie kupilem niedawno ale plan jest ze jutro bede z kali live uzywal do penetracji wifi w osiedlu bo kurwa to co nam tutaj daja jest powolne i wylaczaja na noc szmaty

Już nawet nie wiem czy jaja sobie robisz czy nie

user, pedofila to nie orientacja seksualna

>instalowanie kali zamiast ręcznej instalacji reavera
jak rozpoznać dzieciaka

uwaga groźny hakier nie podchodzić

mieliście kiedyś zdartą skórę na kutasie od walenia?

go back to your kali and let the big sharks play
co nie user

czasami ciągnę tak mocno, że rozrywam skórę
ale na serio to tak, i bolało

ja to wkładam zawsze patyczki do uszy do cewki moczowej, żeby penis zawsze czysty był jakbym miał zaruchać

h-hot

ja jak idę spać to się głaskam po głowie i udaję, że to ktoś inny, bo taki jestem samotny

>user, pedofila to nie orientacja seksualna
Niby czemu nie?

debilu ten odcinek sie sam czysci bo twoj organizm produkuje preejakulat przed ruchaniem

dokładnie to.
kali to bloat i 99% narzędzi i tak nigdy nie użyjesz. lepiej raspbiana, a potem z aptitude pobierasz reaver-wps. wpa/wpa2 bez wps i tak nigdy nie złamiesz, więc od razu lepiej ograniczyć się do WPS, które można złamać w ciągu 12 godzin, zależnie od szczęścia mniej lub więcej. od razu odpuść sobie łamanie TP-Linków, ponieważ po kilkunastu nieudanych próbach blokują wps.
Zabawa fajna, szczególnie jak potem przepuścisz cały ruch sieciowy przez swój PC, stripując SSL i otrzymując dostęp do FB twoich sąsiadów.

To ja

>dostęp do FB sąsiadów
no obłowisz się user jak jasna cholera

hehe ktura godzina

no bo jak jesteś pedofilem to pociągają cie seksualnie dziewczynki lub chłopcy lub oba, to że jesteś pedofilem nie oznacza, że automatycznie jesteś podniecony przez wszystko co ma poniżej 11 lat, więc możesz być hetero pedofilem

Przecież to mocz jest do czyszczenia