/ex-yu/

sad KONACNO imamo za koga da glasamo

Other urls found in this thread:

index.hr/vijesti/clanak/putinov-propagandni-kanal-ako-zelite-stabilnost-na-balkanu-vratite-jugoslaviju/1018960.aspx
pescanik.net/abeceda-globalizacije/
forum.hr/showthread.php?t=1003105&page=439
youtube.com/watch?v=ZaIlMfvFsfg
twitter.com/NSFWRedditGif

volim te mimo

i ja tebe volim

hahahaahahah ala sam zajebo ovu thotaru hahahahahahahah

uzmi mi nevinost ili ovo ide na xhamster, cekam te u tri sargarepe u ponedeljak u 1, pricacemo pola sata pa idemo da probamo anal.

da mu rafailo procita zaklinjanje mislim da bi odma zapenio i poceo da se koprca

index.hr/vijesti/clanak/putinov-propagandni-kanal-ako-zelite-stabilnost-na-balkanu-vratite-jugoslaviju/1018960.aspx
wtf volim putinovu propagandu sad!

Ne znam više koga da stavim, mislim da je ovo Finalan roster za ovu godinu ako se nešto ne dogodi

ja te zapravo volim

klao bih hrvate
al nema salate

tebra i ja sam virgin
s tim da je moja materica videla vise ljudi nego ikodrugi sa svim procedurama

uhmm dušo ja samo jebem nevine
možeš slobodno ići van lokala ako si secondhand roba okay??

Uh, začuđen sam ovom izjavom, zaista.

Dzonzi, ne znam koliko si star, ali Kosovo je glavni uzrok raspada Jugoslavije, Kosovo je glavni uzrok što se Milošević uopšte pojavio na srpskoj političkoj sceni, Kosovo je bilo i ostalo "ideološka hrana" i lajtmotiv kompletne srpske nacionalne ideje i ideologije, od sredine osamdesetih do današnjih dana.

Kosovo je najkolosalniji srpski problem već 100 godina, počev od 1912. godine. Srbija nikada nije uspela da u potpunosti "svari" Kosovo i da ga integriše u državno tkivo. Ni kraljevina Srbija, ni komunistička republika Srbija, ni sadašnja "demokratska Srbija". Kosovski problem se prenosi sa kolena na koleno, već 100 godina.

Opet kažem, zavisi koliko si star. Sve ovo što si napisao, ja sam već prošao kod Slobe. Tebi sve ovo deluje dramatično i imaš utisak da se država raspada, a meni je današnja Srbija DEJA VU (već viđeno). Niti sam specijano iznenađen Vučićevom autokratijom i diktaturom, niti smatram da je šteta koju Vučić pravi nepopravljiva. Uopšte se ne uzbuđujem zbog Vučićevih brljotina, ispraviće se. Jebiga, sa godinama dolazi mudrost i iskustvo.

Ako smo posle 5. oktobra vrlo brzo, već posle par meseci, imali slobodne medije (koji su neometano pljuvali po Đinđiću iz sve snage), ako smo imali policiju i sudstvo očišćeno od Slobinih satrapa koji su decu iz otpora slali u Padinjak zbog otporaškog bedža na reveru itd. Sve to ćemo ponovo očistiti, vrlo brzo, posle Vučića.

Sve se može popraviti unutar Srbije, ali je preduslov da se Srbija otkači balasta zvanog Kosovo. Ne zaboravi, Sloba je došao na vlast zbog Kosova i pao je sa vlasti onog trenutka kad je izgubio Kosovo. Neka Vučić odradi priznanje Kosova i pašće na prvim narednim izborima, to ne može da omane.

stavi na bestgore i daj nam link

...

ocu ocu ako mi potvrde
a najradije ne bi , mada kako sve ide vratio se
ti si najdivnije stvorenje na svetu

tuzno

nije samo je neprijatno

dobra nova fotka na fb 0w0

>opet dudlaju paznjokurvici umesto da je oteraju u pm

zalosno

stvarno mi nisu jasni ti zenski dvostruki standardi
pokazala bi jajnik, znaci unutrasnjost, skriveni dio picke koji niko nebi trebao vidjet, a vanjski ulaz koji svi zele vidjet nebi

evo otjeraću te u pm dušice

ne zovi me vise, izbrisi moj broj

Izlila se govna sa diskorda, bice bolje kad vikend prodje i kezualci odjebu

zašto su na eksju dozvoljene
-britanska
-poljska
-austrijska
-bugarska
zastava?

aje na klizanje

m-mimo nemoj zezati, pa nemaš rak valjda.
Fakat bi bila tragedija da imaš ;(

isto kao kad se jedna presvlacila pored mene i u donjem rublju je i veli mi okreni se
a ja pa ovo ti je isto ko kad smo na bazenu vec sam te vidio u kupacem
i veli ah da u pravu si gledaj slobodno onda

Imam 19 godina,i skoro uopšte ne slušam današnju muziku,već sve one stare stvari koje je slušao i moj ćale.Uglanovnom pop/rok iz 80-tih i naravno KVALITETNU narodnu muziku koja ima dušu(ne podmukli turbo-folk,i nabrajanje marki).Često sam bio u društvu ismejavan povodom toga,a iskreno meni je žao(jer da nije žalosno bilo bi mi smešno) moje generacije šta je osudjena da sluša

imamo u pd neko mizerno klizalište samo je već propalo jer se usjeklo i neće da trljaju nov led

Бpaвo! Heмoј никaд дa oдycтaјeш oд cвoјих пpинципa. Кaд јe дaнac нeкo пaмeтнији, cpeдинa oбичнo хoћe дa гa "yгyши" y cвoј пpимитивизaм, a aкo нe мoжe тo дa ycпe, oндa гa тa иcтa cpeдинa иcмeјaвa и избeгaвa. Збoг тoгa дaнac млaди чecтo oдycтaјy oд cвoјих пpинципa, дa би били пpихвaћeни oд cтpaнe вpшњaкa. He дoзвoли дa и тeбe дpyштвo пoвyчe y пpимитивизaм. Tpeбa дa бyдeш пoнocaн нa ceбe штo cи пaмeтнији и штo "oдcкaчeш"!

Ovakva Postina da nema ni jedan (you) pokazuje kolika smo govna

Standard u Bugarskoj jeste veći nego u Srbiji, iako su nam plate približno iste, zato što je u Bugarskoj sve jeftinije nego u Srbiji (osim cigareta). Ukratko, u Bugarskoj je veća kupovna moć nego kod nas. Bugarin u Sofiji, sa platom od 400 evra živi bolje nego Srbin u Beogradu sa 400 evra.

-Npr, ja plaćam 30 evra mesečno SBB gold paket (internet+tv+fiksni telefon), isti takav paket u Sofiji je 40 leva (odnosno 19,5 evra).

-U Srbiji, registracija za raspali yugo košta oko 100 evra, u Bugarskoj je registracija 84 leva (42 evra), za tu klasu vozila.

Takođe, u Bugarskoj ne postoji vremenski rok trajanja tablica, u Srbiji je po zakonu 7 godina, posle tog roka se plaćaju nove tablice, znači dodatni trošak pri registraciji od 35 evra.

-U Bugarskoj, vinjeta za autoputeve je 8 evra nedeljna, 15 evra mesečna. U Srbiji, putarina od Horgoša do Preševa je ukupno 1650 dinara u jednom pravcu (13,5 €)

-U Beogradu, večera za dvoje u prosečnom restoranu je 25-30 evra, u Sofiji za te pare može da večera četvoročlana porodica....Kad kažem večera, ne mislim ništa "fancy" već klasika, prvo ide aperitiv, pa jagnjeća ili teleća čorbica, karađorđeva i šopska salata, neko piće.

Mogao bih ovako da nabrajam do sutra, poenta je da su troškovi života u Bugarskoj niži nego u Srbiji, tako da prosečni Bugarin od plate može sebi da priušti više nego prosečni Srbin.

bukvalno se isto i meni desilo ali na kraju se zenska nije slozila i jos me proglasila cudnim (????)
>zenska logika

pa odseli u bugarsku onda

ja takodje volim pop/rok iz vreme Jugoslavije, ne slusam nista drugo

Myзикa ocликaвa вpeмe y кoм живимo. Кaквo вpeмe, тaквa и мyзикa. Heкaд јe билo здpaвијe вpeмe, пocтoјaлe cy нeкe мopaлнe вpeднocти, пa cy и пecмe билe y cклaдy c тим. He мoжe дaнac бити иcтa мyзикa кao пpe 40 гoдинa јep ce caдa дpyгaчијe живи. Caдa ce пeвa o нacиљy, мaтepијaлизмy, o aлкoхoлy, дpoги и тo ce cлyшa. Уocтaлoм, тo јe peлнocт дaнaшњeг вpeмeнa. Caдa ce cвe cвoди нa мaтepијaлизaм, пa ce и пeвa o тoмe, и тo јe, нapaвнo, пoпyлapнo. Пpe 40 гoдинa тoгa нијe билo, пa ce нијe ни пeвaлo o тoмe. У љyбaвним пecмaмa из тoг пepиoдa, нeмa нијeднa вyлгapнa peч, и тe пecмe cy имaлe cyштинy, јeднocтaвнo yживaш дoк cлyшaш, a дaнac... Myзикa нaјбoљe ocликaвa дaнaшњи живoт.

To штo љyди тpoшe нa aлкoхoл и дyвaн јe њихoв пpoблeм, aли oвo ocтaлo јe пpoблeм дpжaвe, a ми cвaкoднeвнo cлyшaмo кaкo ce мнoгo бoљe живи! Пpe 10 гoдимa cy пape мнoгo вишe вpeдeлe, a caдa зa 1000 динapa нe мoжeш ништa cкopo дa кyпиш. У пpoдaвници кyпиш нeкe cитницe и тo тe иcкoштa 1000 динapa. Cвe јe пocкyпeлo, и гopивo, и cтpyјa, и пopeзи, и живoтнe нaмиpницe, и пopeд cвeгa тoгa ми cлишaмo пpичe o бoљeм живoтy! Кaкaв бoљи живoт?

Bio sam pre 3 godine u graničnom pojasu između Srbije i Bugarske.Sela u Srbiji izgledaju neuporedivo uređenije i bogatije koliko god jadna bila naspram onog užasa u Bugarskoj.Ljudi pa oni još imaju kuće zidane od ŠIPBLJA I PRUĆA i blata!Pokrivena trskom!
Govorim o 2014 godini.
Znamo kakvo je stanje sa saobraćajnim znakovima u Srbiji u Bugarskoj smo se bukvalno gubili uz sva čuda GPS-a jer su im svaki drugi znak je odsečen valjda sa trenšajbom.

Zato sto sam Hrvat.

Džaba to sve kad klinci i danas ne znaju kad se piše jeR ili da li, tj je l’.. Nepismenost je još izraženija u 21 veku kad nam je sve dostupno, zato onaj ko i ima malo mozga ne sluša takve budalaštine od tekstova koje ni sa muzikom veze nemaju ... Kada budu ukinuli pink, grand, kič i šund onda ne bi ni bilo mesta takvim tekstovima. Kada je današnjim klincima uzor neki Rasta, Muđa ili Zorannah sve je jasno... takvu zatupljenost ni stotine pročitanih knjiga ne može da ispravi... Nažalost!

Kakva bre Bugarska i Grcka.Uhvatili se svi za Grcku ko pijan plota.Hoteli u Grckoj su papreni,posto aprtmani ne dolaze u obzir jer se to odmorom ne moze nazvati, a usluga je nikakva neljubazni,gradovi neuredni jedan jako lenj narod.Rodos i Krit su najlepsi tu sam bio.Ova druga mesta Pefkohori,Hanioti i ostalo su ko vasar.Nego im Bog dao to lepo more pa im se moze.Ove godine sam odabrao Majorku all inclusive,lepe plaze,more jos lepse,,dobro mesto daleko od pijanih Britanaca,malo provoda u Palmi,malo odmora,malo obilazenja ostrva nema cimanja kolima i autobusom.Ma milina.Ostrva su zakon.

nebitno, jer nikad neces biti Hrvat

Momak.

Traktor.

Odma.

E, ovako: išli smo porodično tri godine u Bugarsku na odmor, sin bio mali i nije mu bilo bitno plivanje, a i lova je bila u pitanju. Rezime - Bugarska je MNOGO jevtinija, kako od Srbije, tako i od Grčke. Ljubazni su, uslužni, klopa kao naša, još i bolja, hoteli odlični, dobijete super hotel za duplo nižu cenu nego u Grčkoj. Ali more - KATASTROFA! Sivo, hladno, neke podvodne struje, ja sam sportski plivač, a ipak sam morala da slušam spasioca i njegovu pištaljku. Ali ako uzmete hotel sa bazenom, imate besplatne ležaljke i suncobran, i kupanje bez problema. Išli smo jednom u Nesebar, ne valja; drugi put u hotel u Sunčanom Bregu - bolje; ali tek treći put, u Zlatnim Pjascima, hotel sa 4 zvezdice za 185 evra, bilo je prelepo, bazen, klopa, toplo, bez vetra, a bilo je i borova i čempresa!!! Dakle, ako ste u stisci, a imate sitnu decu, i bitniji vam je bazen nego more, onda Bugarska. Inače, naravno, Grčka.

Hvala na opisu. Sto se tice hotela s bazenom, s druge strane, to imam i u svom gradu. Zasto bih isao na more radi toga? Taj koncept mi nikad nije bio jasan.

pa prosli put je bio dobrocudan , nije prerastao :D
zasad sam jedini rak ja ovde

to je istina, Srbija izgleda kao bogatija drzava nego Bugarska ipak statistika govori nesto drugo

Ako ste nekad bili na Borskom jezeru nemate potrebe ici u Bugarsku na more posto je voda ista a cene na Borskom jezeru mnogo manje :)!I kada shvatite da je more more zbog mirisa joda,zbog slanoce vode i dobrih dejstava po organizam onda ce te zauvek obici Bugarsku i ici bilo gde(CG,GR,HR)ITD

o alkoholu se uvijek pjevalo ali uglavnom je imalo veze s nesretnim ljubavima a sad sa kurvama
tako da slazem se, nekad je bilo bolje vrijeme

Možda si ovo napisao u šali, verovatno nisi ni svestan koliko je ova tvoja rečenica TAČNA. To je bolna istina.

Zato ja ovde pokušavam da skrenem priču na ozbiljne teme, pokušavam da objasnim da je Srbija uludo sprcala i sjebala poslednjih 27 godina, tavoreći u balkanskom blatu i čekajući Putina i neka bolja vremena "za srpsku stvar".

Dok smo mi ratovali, pa se onda godinama samosažaljevali zbog izgubljenih ratova i nazadovali na svim poljima, drugi su ogromnim koracima grabili napred, neki brže, neki malo sporije, ali su svi oni znali gde idu i zašto idu, znali su šta im je nacionalni cilj.

Nažalost, sad je došlo vreme da nas Bugarska šije u svakom mogućem parametru koji poznaje ekonomska nauka. Ne postoji ni jedan ekonomski pokazatelj koji bi govorio u prilog Srbije (naspram Bugarske).

Da se podsetimo, pre 10-15 godina, Bugari su brali maline i mešali malter po Srbiji za "jednu črvenu" (hiljadu dinara)..... Bravo Srbijo....

PS. Srećna nova godina svima koji slave !!!!

Upravo smo u Sozopolu u Bugarskoj. I ranije smo dolazili u Bugarsku ali ne ovde, i moze se primetiti ozbiljno ulaganje u infrastrukturu i ukupnu turisticku ponudu. Zadovoljni smo sa cenama jer je sve jeftinije nego u Grckoj. Istina je da ima dosta turista iz Rusije, Ceske i Madjarske.

ali ti ces biti jer ce Bosna vratiti u Hrvatsku

Dobijem ospice od ovakve "logike"....evo ti zasto pametnjakovicu.
pescanik.net/abeceda-globalizacije/
Procitaj pa ces mozda shvatiti da se slicna stvar desava svima relevantnima za ovu pricu. Mi tonemo-zapad ( nasa nesreca je sto nikad nismo, niti cemo imati iskustvo "zivota prosjecnog zapadnjaka") a oni idu gore-kinezi , indijci..
Paralele koje sad vrijede za place kinez-srbin bugarin itd, uskoro ce se povlaciti kinez-amerikanac. E to ti je svijet danas i kuda ide. Shodno tome, ako izuzmemo kulturolosku povezanost sa evropom, gdje je konkretno nas benefit od ulaska u eu? Veci je njihov interes da zaokruze teritoriju iskljucivo iz vojnih razloga nego nas apropo "ekonomskog" preporoda. Daj malo prouci koja je sudbina eu periferije pogotovo onog dijela njezinog tehnoloski inferiornog!

pa naravno da je tako jer kad bolje razmislimo deca tj mladi, ako ih neko ne nauchi, nemaju osecaj patriotizma jer realno, sve shto vide preko neta je daleko bolje od srbije ili je bar tako prikazano...

prestajem s ovim, ne mogu više

ex-yu na aparatusima

monkey boy on life support

Nemoj nas plašiti tako, samo ostani zdrava.

a bas je zanimljivo k-kek

32-22 lol

forum.hr/showthread.php?t=1003105&page=439

evo ti pa čitaj

>najcelavija
>ona ide na kemoterapiju
>ona nikad nije cula za ulje kanabisa koje lijeci svaki rak

...

samo mi treba jedan trap sa malim zenstvenim penisom

zalosno

VECERAS U 21H SVI NA RTS1 GOSTUJE BAZZA U EMISIJI OKO GDE CE GOVORITI O SUKOBU SA VLADIKOM AMFILOHIJEM I OSTALIM GORUCIM TEMAMA

ZNACI 21H RTS1 NEMOJ DA VAS NEMA

d-da?

uf jedva cekam

postaj noge

32-22

ko ne bude gledao NIJE SRBIN

Ko jos gleda grandare u minicima na tv?
Sasa Matic samo svira kurac dok mu one zaradjuju pare ili mu daju ogromni novac za sansu.
Ali jedno me interesuje: kad vidis da ti je pjesma neko sranje, zasto je pjevas bog te ubio?

vuchich posteri su kancer

sta sa tim? gde si bio letos kad smo vas napusili u kosarci? lol pa mi ni ne pratimo rukomet, a vi imate more pa ne znate da plivate a mi smo vezali sve titule sto postoje haha e moj hrvatu biju vas kompleksi a neka neka sami sebi cete jamu iskopati kada vas otresu francuzi posle pa cete da placete a mi cemo da se smejemo i pijemo hladan sok od maline

haha ovovovo jebi kompleksasahe

najgore je sto se tu nista ne moze
kao da galamis na retarda sto je retard
nema koristi
nema nade

ja sam milivoje krivokuca i samac sam, volim Sup Forums priznajem i tu provodim svoje slobodno vreme. posebno me obraduje kada dodje zensko ovde jer to znaci da postoje i zene koje su iste kao i ja. ja se trudim da im odgovorim na svaki post, da se ne osecaju same ili odbacene a kada ih napadaju ja ih branim jer nije lako biti zensko na ovom sajtu prepunom vukova zednih krvi, nekada i doslovno. zivim u nadi da ce barem jedna meni doci, i da cemo ziveti u idealnoj qt vezi i da cu konacno imati koga nazvati gf dbi

k-kek

GDE SI BIO KAD SMO VAN ČMAR RAZBILI U VATERPOLU PROŠLE GODINE
SERVI NA APARATIMA

treba vas pustit da pobjedite nekad, znaš kakva su djeca kad stalno gube

potcenjen post

Za mene, to je Gordana Tomasevic

youtube.com/watch?v=ZaIlMfvFsfg

ja dolazim zbog samo jednog decka ovdje i nadam se da cemo se jednog dana razmnozit

32-22

ćaooooo :3

hocemo ne brini

mmmm dobre milf sise

Zdravo, ja sam Frederik Hendrik Frize i zelim da te vodim na klizanje. Nadjimo se kod trga svetog petra u trinaest casova. Ja cu nositi crveni sal, ti mi uzmi neke ruze. Pricamo pola sata a nakon toga probamo anal.

Ajde sto je frederik, ali HENDRIK?!

ubij se cetnice. Hendrik je poznata porodica poreklom iz Nemacke. Govorim spanski (jer sam iz spanskog naselja) nemacki, engleski i malo francuski. A sada odjebi, ja sam ozbiljna osoba koja trazi ozbiljnu vezu.

>nije ubacio crne macore
>nije ubacio makar djocka posthumno

ovo
vidi se da je novopederko teski

Ako niste programer doslovno se ubijte, ali iskreno

bolje da se nisam ni probudio

kako pederko majmune jedan, sve ove meme su od prosle godine
zaboravili ste sve pre 2017te svi ste novopederi bezite REEEE

Pa majke ti mile zato postam roster da dobijem prijedloge od vas,ovaj cijeli roster sam sastavio od vaših savjeta.

ko je sad ovaj sojadecak?

albanci najjači u regiji
i 32-22

eee kako je to bilo nekad divno, zadranin dodje pa zelenotekstuje, pa onda hibrid snimi vocaroo pa debatujemo ceo dan o njegovim izjavama pa dodje bosdar pa odvali nesto pa se pokidamo od smeha

...

lol lel ovo haha