/ex-yu/

Brzobežeći orčići edicija

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=vOFFh2lh44E&t=4s
youtube.com/watch?v=cdwlEQHp6CU
twitter.com/NSFWRedditVideo

prvi za goloruku nejač

drugi za /ex-yu/ fudbal

Maли миш мoј, oд yвјeк cи гaњo тe пapфeмe,, бићe пapaa, caд тeтaк дoбијo пoco....пeлцyјe кeнгype,,,,хoћy пилe кeкинo,, чyвaј тe миce...пoззз

...

Jaoooo breee, vascela vasiona protiv nejači breeee

e neće moći bre

...

opet bežiš?

Srbi uopće nisu orci

Ova mema stari kao vino

u brojevima je istina

Žao mi je Srba što smo im poslali ove vlahe i cigane

A meni je žao što ih je Srbija naoružala

cale je sa nama

Ovo.
Dok su bili pod paskom Beograda i JNA, bahatili su se ko životinje. Dobro smo se riješili stoke.

Zadnji put prvi dan škole u drugom polugodištu, budan dobrih 23 sata, pustio me malo trip kave koju sam popio u 7:00, neutralno se osjećam
A kako ste vi ovoga dana?

ma puši ga gigane

Maли миш мoј, oд yвјeк cи гaњo тe пapфeмe,, бићe пapaa, caд тeтaк дoбијo пoco....пeлцyјe кeнгype,,,,хoћy пилe кeкинo,, чyвaј тe миce....пoззз

koji fax da upisem?

Maritimnu ekologiju.
winrar

Byчић јe HATO пyдлицa.

djus pijan sisa crnogorac

Samo nemoj ekonomiju. Ekonoma ko govana.

Fer, s tim se može nešto

ovde smo, prestanite doprinositi ovom ustaskom koncu

Fax treba biti uživanje a ne štrebanje 24/7

brm-brm četniče

Имaм мeкбyк oд 2000 eвpa, цpкни cиpoтињo.

Maли миш мoј, oд yвјeк cи гaњo тe пapфeмe,, бићe пapaa, caд тeтaк дoбијo пoco....пeлцyјe кeнгype,,,,хoћy пилe кeкинo,, чyвaј тe миce....пoззз

Odjebi majmune

brm brm

odjebem ti mamu usrasku

Onda Filozofski filozofiju, kaj da ti kažem

Moze i to. Samo gdje? Planiram Zadar mozda

Odi na prometni ak se oćeš zajebavat

ZADAR! Najbolji fakultet u HR.

beži bre cigošu

youtube.com/watch?v=vOFFh2lh44E&t=4s
lepi ustaški grad kaj ga imam rad

OVO
V
O

ODJEBI TRAKTORKO
BRM BRM

Ja sam iz Zadra.
Saveznici su grad toliko izbombardirali da nije ostao kamen na kamenu osim katedrale i sv.Donata. Nije mi jasno kako? Srbadija je isto artiljerijom gađala grad devedesetih. Ali preživili smo sve.

brrrrrrrm brrrrrrrrm

Kad su partizani ušli u grad, vlasnika Maraske (talijana) su utrpali u brod, odveli na sred kanala i ubacili u more sa betonskim cipelama. Poslje su našli zakopan ogromni spremnik jestivog ulja u gradu pa su mislili da je njemačka podmornica.. Digli su ga u zrak pa je cijeli grad bio u dimu od zapaljenog ulja 5 dana.

Dan kad su partizani ušli u grad se obilježava kao dan žalosti u Zadru.

Dobra informacija

besno srpče detektovano

as usual

>le ustaški Zadar
Najgora mema. Zagreb i Slavonija imaju 100x više ustaša.

>spremnik

Hrvati, vsi zbrani. Hrvati pač. Kaj moreš proti temu, razen da rečeš JUST?

malo nas je, al smo govna

Bacali su bombe i na sela po Ugljanu, čisto da se zrakoplovi rasterete pri povratku. Meni su pradjedu tako digli brod u zrak, a onda su ga partizani natjerali da im prevozi municiju s drugim brodom, pa je netko nešto sjeba, pa je i taj brod poša u zrak s njim.

Dabogda te Bedanec silovao

Old school is the best school

Šta je ovo, Sami Hrvati u ovom Koncu

vidi

Srbi se boje ustašovatikanskonatopovampirenihantisrpkih aliena sa planete U-1943

Bežanija bre. Klasika

Bolje je ovako, trebali bi imati /hrv/, a ne /exyu/. Srbima u jedine teme Parovi i opsesija s imaginarnim namefagovima.

Tu su oni, nemaj sumnje. Pomno prate svaki post.

još jedna pobjeda

pish pish

ovo.
glupi srbi su iskompleksirani Olujom do bola.

Če je to po-beda, kakšna je potem morala biti šele dejanska beda? L-O-L!

>L-O-L!
youtube.com/watch?v=cdwlEQHp6CU

Jel itko ovdje stvarno razumije Slovence? Makedonce još mogu nekako pohvatat, ali Janeze ništa.

neznam kakvog dejana spominje, a ostalo kužim

>Poslje su našli zakopan ogromni spremnik jestivog ulja u gradu pa su mislili da je njemačka podmornica.. Digli su ga u zrak pa je cijeli grad bio u dimu od zapaljenog ulja 5 dana.
kek, kaj očekivat od seljačina koje nikad nisu prismrdili civilizaciji pa dobiju oružje od saveznika

deckici tuzan san oraspolozite me

teodorica dbi

lipe dlake ispod pazuha

>pojavi se Srbin
>posta odvratnu žensku
Svaki put.

neznam kako to da je plastika kod njih toliko prihvaćena, kod mene se svi klone takvih gabora

>orci

Najbolji dan

Ja, tega ne razumem glede čefurjev, zakaj njihove ženske ciljajo na čimbolj plastičen, kičast, pretirano urejen videz, in to ne samo v Srbiji ali Bosni, ampak tudi tukaj v Sloveniji.

fakat nerazumim sto si sad upravo rekao

ja sam te neironicno sve razumeo

druzina je u ovom lokalu

mrš orče

Zato kaj im je to upisano u genom, tako su im se žene morale kitit kad bi jih odveli turci u harem

sve hrvate treba pobiti