Kurva Edition
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
index.hr
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
>nema vise captche
>sad ti treba najmanje minut da bi napravio post
nema vise postanja, jedino korisno od Sup Forums-a je ostalo da bacim pogled na Sup Forums ili /biz/ sa 4stats.io
o shitpostanju ovdje da negovorim
koje dobre alternative? lainchan je ok, 420 i endchan isto
osmica je degenericna kc/ylil isto
jos sta?
bump)
yuchan
Ko to kaže ko to laže tačkasti ne spava
pijem lin i pušim žalfiju dbki
Želiš li pušiti moje žalfiju?
...
mema godine ali stvarno!
they look happy
kako dobiti Bosniak ženu?
>stigao novi kreatin
>stigao plebbitorko
ispravljam jedan te isti bug cijelo jutro, pa ja cu se ranit
jel neko ikad video tachkachevu facu?
pravi zagorac... samo mi reci da je jos i menlet
unsubovao sam kad je promenio ime dbi
>ook xiaomi updatea messenger umjesto google playa
kinezi mi kradu podatce momki
>ook si upravo istrpao jebulju
mislim da vas napushtam momki
>ook nikad nećeš nežno uhvatiti gf oko struka i poljubiti je u vrat dok ti ona u uskoj domaćinskoj haljinici i kecelji mesi kiflice za slavu.
izdajnice
seksista dbi, mozes ti i sam napraviti kiflice
sto postas ovakve stvari taman sam se izborio sa depresijom...
postaj pazuhe
kakav zagorac jbt, dalmatinska zagora se zove kraj
retardiran sam dbi. mislim da je vreme da legnem...
obrijani su
jebuljo postaj te friške miške
Nisu poenta kiflice, poenta je da ću ostati devac.
Izvini.
,
ovim tempom ce turci biti beli za 50 godina dbi
ebem ti picku materinu
Hoce da naprave "Sarajevo" u trademark, svaki fening gledaju kako da iscjede ali poboljsanje opcih uvjeta drzave od kojih bi svi profitirali ne dolazi u obzir, nema nam spasa.
Masterch
>vrhovni komandant kozmicke flote dr. Ante Pavelic
ma koga ti lažeš anone.
sebe...
index.hr
Samo jebi glupu stoku vlašku
Vlasi nisu ljudi
menstrulnu krv mi u kafu djocko sipi
vepru!
nonjaro!
ova mema je stvarno dobra!
Ja sam pošten seljak, a ti si gradsko govno!
бpм бpм
...
e OVO se cekalo hvala bato!
fredi dudla čečenu, ma top smijeh
fakat je jadan
Я pyccкий ты гoвнo
Zasto uvijek moraju biti hr zastave te koje prave probleme? Ali svaki jebeni put, bilo bi bolje da imaju rangeban barem za zg
LA DI DA DI DA
SLOB ON ME KNOB
fićko delavinj
84735613
t.ramzan kadyrov
De si čovek
eo me brt nitujem
plašim se za svoju bezbednost
dbi ali iskreno
dbi dbi
Rok do sutra!!! Sve što ste ikad objavili postaje javno od sutra. Čak i poruke koje su izbrisane, ili fotografije koje nisu bile dopuštene. Kanal 13 Novosti govorio je o promeni Facebooka i pravila o privatnosti. Ne dajem podatke i slike sa svog profila nijednom entitetu povezanim s Facebookom bez dopuštenja za korišćenje mojih slika, informacija, poruka ili postova, iz prošlosti, sadašnjosti, ili u budućnosti. S ovom izjavom obaveštavam Facebook da zabranjujem objavljivati, kopirati, distribuirati, ili poduzeti bilo koju drugu radnju protiv mene koja se temelji na ovom profilu i / ili njegovom sadržaju. Sadržaj ovog profila je privatni i podaci su poverljivi. Povreda privatnosti može biti kažnjena po zakonu.
NAPOMENA: Facebook je sada javna osoba. Svi članovi moraju objaviti ovaj tekst ovako. Ako želite, možete kopirati i zalepiti. Ako ne objavite izjavu barem jednom, to će omogućiti korišćenje vaših fotografija, kao i informacija sadržanih u statusu i ažuriranju profila. NE deliti. Kopirati i zalepiti na zid.
sanjao sam kako fixxon i ja snimamo diss track prozivajući tačkastog dok dbiujemo
...
znaš šta treba da uradiš...
ljupka je sex bomba
sreca nisi s njim nista popila
fikson ce uvek biti u senci djocka arnautovica
Crni čovek je epitem muške dominacije i muškosti.
Hajde da počnemo gledajući njegovo telo. Njegovo telo je veliko. Njegova dominantna veličina čini njegovo prisustvo poznato bez njega čak i da se ističe. On je mišićav, kao rezultat visokog nivoa testosterona. To mu daje izgled zdravlja i snage. Tada ga pokriva njegova tamna koža. Ova tamna koža nas podseća na njegovu robustnost, osobinu koja se razvila zbog izlaganja sunčanom suncu u Africi, učinjena da izdrži tako ekstremno stanje. Takođe ima psihološki uticaj na posmatrača. Tamna koža nas podsjeća na naše mračne, duboke želje koje proizlaze iz naše primarne podsvjesne prošlosti.
Ponašanje crnog čoveka je jedno od alfanesa. On je dominantan, asertivan i može biti eksplozivno agresivan. Njegovo ponašanje upucuje strah u strastvene, kukavičke trke čoveka.
Samit izraza svoje muževnosti na njegovom telu je njegov penis. Crni penis je najveći od svih trka. Pošto je penis pretposlednji simbol muškosti, samo bi to bilo dovoljno da crni čovek bude naj mužičniji muškarac. Ovaj veliki penis je sposoban da ispuni želju najnepovoljnijih žena, jer je u stanju da više popuni sve udubljenja vagine. Njegova dužnost osigurava da kada se ejakuliše, moćno afričko sjeme će odmah ući u matericu žene koju crnac impregnira.
Ukupno, crnac izrazi ovu muževnost na najefikasniji način u krevetu. Kada jebem, on pušta svoje puke i željama na svog partnera bez ikakvog ograničenja.
Sve ovo je razlog zašto je crnac epitem maskuliniteta i muške dominacije.
Koji je od vas ovo okačio?
Ramzan Kadyrov would kill you not speak
Jao jebote kurac masni, opet gledaš tu kurvetinu Eminu
ja sam..
Bazirani Đorđe Mustur
>Abramovic
>Ne jevrejin
vaistinu je jevrejko
U redu je......
Imam 22 godine i još uvek nisam jebao.
Studiram već dve godine, čak više od toga, i još uvek nisam jebao. Veoma je mučno. Ovo je period u kome svako iskusi te stvari kao što su seks,zabava i zadovoljstvo. Tokom ovih godina, ja trunem u samoći. Nije fer. Vama devojkama nisam privlačan. Ne znam zašto vam nisam privlačan, ali kazniću vas sve zbog toga. To je nepravda i zločin zato što ne znam šta vi to ne vidite u meni. Ja sam savršen, a vi se pored toga bacate u naručje nepodnošljivim fegetima.
/konac
ne nije
Whats the difference between Belgrade and Zagreb?
Been to Zagreb a few years back to visit family but i really want to check out the rest of the Balkans, can any Serbs tell me what Belgrade is like
zaista zalosno
bazzograd ti je metropola balkana
brojke potvrdile
>'Strayan
>not hailing from Dalmatia
The wrong kind of Croat, bob
nesto ovde ne stima.... gde je pickasti?
na oplencu
jedan od nas je tackasti
Lmao jokes on you lad, grandparents come from Dubrovnik
Izvrsno, izvrsno
Honest question, how do Croatians, Bosnians, Serbs etc view diaspora in Western nations?
Seems like alot of diaspora go through that faze of distant nationalism, i just see myself as Aussie not Croatian but so many diaspora identify with the """motherland""" and think its top shit
test
Good post
we view diaspora as scum. there's majority of them who aren't integrated there and they compensate by being hypernationalistic, egoistic idiots
solidan dudl