/polska/

edycja brzuchów v2

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=jL8p9vteR5g
youtube.com/watch?v=be8eiE5Dizc
youtube.com/watch?v=Dlr90NLDp-0
youtu.be/sMknKqCWcdQ
twitter.com/SFWRedditImages

od kilku dni czytam lostallhope i nadal nie jest lepiej, znaczy że chyba jestem gotowy.

a jaki sposob wybrales, user z poprzedniej nitki?

Anime

nie tamten user, ale chyba tradycyjnie sznur

>od kilku dni czytam lostallhope
No to skoro już szukasz pomocy to wybul te pare cebul na profesjonalną pomoc lol
Kurwa, polak to jednak stan umysłu biedaka - wszędzie próbuje oszczędzać byle nie wydać tych paru cebul. Tak jak mój stary co zawsze kupuje najgorsze narzędzia żeby się zaraz rozjebały.
Takie samo podejście jak przeczytać jakąś chujową książkę zamiast iść do psycholoszki.
Przecież na chuj ci te cebule jak masz zamiar i tak bohatyrnąć?

OWO

nie mam żadnych pieniędzy

czesta metoda podobno dobrze wykonana daje ci utrate przytomnosci po parunastu sekundach i nie musisz az tak duzo cierpiec smierc nastepuje kiedy jestes nieprzytomny
sam jestem nia zainteresowany zalatwiles juz sobie jakis sznur bo zastanawiam sie jaki bedzie najlepszy

pieniądz trzeba mieć, życia nie bardzo

lol, jak moi starzy. neetuje, siedzę na ich utrzymaniu a to kosztuje przecież miesięcznie setki cebul (nie licząc tych co nie zarabiam), mówię im że potrzebuję pomocy psychologa a oni nieeee, no co ty, to przecież kosztuje

>skoro chcesz sie zabic kase zamiast rodzinie oddaj nam psychologom

wiecie że nienawidze polaków?

Co tam :3

Contributin with an old pic.

no to zarób
sobota niedziela na magazynie da ci co najmniej dwa-trzy dni terapii w tygodniu
warto?

Codzienna przypominajka z najlepszą nutką
youtube.com/watch?v=jL8p9vteR5g

>kase zamiast rodzinie
a chuj cie obchodzi co sie stanie z ta kasa po smierci, czy pomoze rodzinie czy nie
i tak cie juz nie bedzie, nic nie bedzie mialo juz znaczenia

nie opowiedz mi o tym

ale po co miałby ratować życie, którego już nie chce?

>t. psycholog chetny na twoją kase

youtube.com/watch?v=be8eiE5Dizc
G A R N C A R S T W O

o kurde anime w prawdziwym swiecie

how can i get six pack looking like yours?

>Polak wybudował miasto i stworzył fabryki jakiś kurwa dzbanków dają prace tysiącom ludzi bi animka powiedziała że to lubi
To się nazywa oddanie sprawie

No to skoro jesteś tak bardzo o tym przekonany że go nie chcesz, to nic się nie stanie jak do niego pójdziesz. Cokolwiek nie zrobisz to gorzej już być przecież nie może (*)
P-przecież to nie y-tak że nie jesteś do końca o tym p-przekonany i jedna, dwie, trzy rozmowy z-zmienią twoje z-zdanie, n-nie?

(*) to całkiem fajna sytuacja, bo teraz w sumie możesz wszystko

nie roztyć się i rozciągnąć skóry która będzie potem zasłaniała jakiekolwiek mięśnie sobie wypracujesz nawet jak schudniesz

Just do heavy compounds, some ab sessions and diet down.

For my ab sessions I just set the timer for 5-8mins and never stop doing various ab exercises.

w sumie te dzbanki takie sobie ale tej chince to bym zrobil tzw facefucka zbsz

>compounds
This. Even simple push ups do wonders to your figure.

ten numer to kłopoty

mój wewnętrzny parser przeczytał:
>ale tej chince to bym zrobil tzw facebooka

chuja. Dieta. kazdy ma takie miesnie jak sie odluszczy

>500 lat temu ceramika sprowadzana z azji
>dzisiaj azja sprowadza z polski
o jaki smrad

well to this moment I was doing plank and my abs showed up but it's not looking so good, I will follow your reccomendations and train my stomach muscles

Planks are some of the things I did. Do leg raises and crunches too. Ab wheels are good and cheap too.

czy Ty umiesz czytać, ja pisałem o tym Anonie, a nie o sobie...

Kurwa anoni jestem w Warszawie i wszystko tutaj inaczej wygląda niż u nas w Polsce b. Czuję jakbym był w innym kraju.

taki wyglad wasz

>chuja. Dieta. kazdy ma takie miesnie jak sie odluszczy
Dieta daje ci tylko zrzucanie kilogramów. W diecie tak naprawdę nie chodzi o same kilogramy, ale tłuszcz. Ale niestety sama dieta jednocześnie spala i tłuszcz i kanibalizuje mięśnie.
Ćwiczenia dają ci wygląd. No i dzięki nim zachowujesz mięśnie podczas diety a nawet trochę jesteś w stanie je rozwinąć.
Odchudzając się bez ćwiczeń nie osiągniesz tego o co ci tak naprawdę chodzi, czyli atrakcyjnej sylwetki.
Jak już musisz wybierać dietę lub ćwiczenia, to lepiej wybrać ćwiczenia bo to najłatwiejszy sposób na poprawę wyglądu.

degenerat
no i moze jeszcze zeby ona mi zrobila tzw hantdżoba

czy to naprawdę takie ważne?

z każdym dniem coraz bardziej umacniam się w przekonaniu, że memmagia jest jednak prawdziwa, rzeczywistość implikowana, a Jezus prawdziwie Bogiem.

masz gdzieś to tylko że na yt a nie webm?

thanks for help

>tug garncarstwo to takie polskie anime w japonii

>Jak już musisz wybierać dietę lub ćwiczenia
no a najlepiej to oczywiście po prostu robić i jedno i drugie

chciałbym umrzeć, bo nienawidzę siebie, ale wieszając się tylko bym potwierdził to jakim śmieciem i tchórzem jestem. Każdy dzień bez sznura pozwala mi myśleć o sobie z deczka lepiej. Cierpiąc przestaję odczuwać to jebane poczucie winy.

ee... sprowadzana z azji, jasne, ale chyba nie z japonii tylko gdiześ z chin, nie?

>wszystkie kanały na YT o polsko-japońskich parach to japonka z polakiem

>"ten kubeczek kosztuje 21zł"
>"czyli nie kosztuje nawet 500 jenów. 500 jenów, czaicie?!"
jakbym ja miał 20 zł to czułbym się jak król

>No to skoro jesteś tak bardzo o tym przekonany że go nie chcesz, to nic się nie stanie jak do niego pójdziesz.
straci kase ktora interesuje go dopoki zyje martwy do psychologa nie pojdzie ani na nic innego pieniedzy nie uzyje
>Cokolwiek nie zrobisz to gorzej już być przecież nie może
smierc przyniesie mu spokoj zycie cierpienie czyli logicznie zyjac bedzie gorzej
>P-przecież to nie y-tak że nie jesteś do końca o tym p-przekonany i jedna, dwie, trzy rozmowy z-zmienią twoje z-zdanie, n-nie?
wszystkie osoby jakie znam zawsze mowią mi ze psycholodzy to naciagacze ktorzy w niczym nie pomagają
> to całkiem fajna sytuacja, bo teraz w sumie możesz wszystko
np ze sobą skończyć

to, 20 cebul to mi wystarcza na żarcie na kilka dni

a ja 20 zł dziennie wydaje na tanie wina

ja zazwyczaj jem ziemnioki cebula to na chorobe najlepsza

GIEUDA DZISIAJ

youtube.com/watch?v=Dlr90NLDp-0

>5 amaren
po drugiej bym leżał żbsz

>krauts

ale noota

youtu.be/sMknKqCWcdQ

>straci kase ktora interesuje go dopoki zyje martwy do psychologa nie pojdzie ani na nic innego pieniedzy nie uzyje
ale napisz to jeszcze raz bo to jakiś nieczytelny bełkot
>smierc przyniesie mu spokoj
Nie, spokój to uczucie właściwe istotom żywym, bo jest to szczęście płynące z braku problemów. A będąc martwym nie jesteś w stanie odczuwać szczęścia. Po śmierci po prostu nie będzie nic, nawet spokoju.
>wszystkie osoby jakie znam zawsze mowią mi ze psycholodzy to naciagacze
bo znasz samych polaków czyli kłamców i mitomanów
>np ze sobą skończyć
może ty nie masz problemu bo życie ci nie miłe, może ty masz po prostu ograniczoną wyobraźnię

ech anony kurwa znowu jestem na minusie

jebać giełdę

Nie no aż tak tanich to nie. tak po ~dychu za butelke

powiedzialem swoje posluchaj sobie tej nuty

mmm

>siostra od 4 godzin przynosi pudła i torby pełne chuj wie czego do domu
no kurwa nawet sobie nie żartujcie że ona się tu wprowadzi z powrotem

CZOŁEM WIELKIEJ BOLZDZE

co ty pierdolisz przeciez naczynia z boleslawca sa w japonii znane od wielu lat doslownie jak zapytasz japonczyka co wie o polsce to powie ze chopin i boleslawiec
przeciez kurwa w tej piosence nie pojawil sie boleslawiec tak z dupy tylko wlasnie dlatego

>tug z bolesławca
nie wiem co czuć

fuj kurwa co on ma pod cyckiem

>husaria
idę konia zwalić zw

czy to nie jest aby nielegalne by pracować cały miesiąc bez ani jednego dnia wolnego? Kumpel se taką znalazl

krasnolud?

...

owszem

...

wiedziałem, zaniosłeś jej tą pracę którą ci chamsko podrzuciła?

ta, matka mnie pizzą przekupiła

nie na umowie o dzieło

6/10

siostra przynajmniej robi coś z życiem i nie jest darmozjadem jak ty neecie śmierdzący

>neecie
wypraszam sobie studentem inżynierii jestem
a ona też studiuje

ale kto by zapierdalał przez cały miesiąć lmao

Nowa partia skrajnie prawicowa kiedy?

to z jakimi ludzmi jestes w stanie nawiazywac kontakt swiadczy rowniez o tobie

a co studiuje

zamknij morde

Nigdy nie głosowałem w żadnych wyborach opinie?

zapiekło ale to prawda

chuj wie

no przecież to oczywiste, ale nie zmienia to faktu, że mu tu gabrychopostowaliśmy, a po czasie nagle filmik z japonką w Bolesławcu.

nie wiem czemu ale jak ktos mowi boleslawiec kojarzy mi sie to z kutasem

a jednak każdy polak zna jakiegos debila

przez takich jak ty PIS nie wygrywa zawsze wyborów

nie kazdy ja nie znam wgl ludzi no moze oprocz ciebie
ciebie znam teraz najlepiej ze wszystkich
wiem ze masz kolege ktory pracuje caly miesiac bez przerwy i ze nie ruchales

ruchałem chuju

to wypierdalaj żbsz

co wieczór mam nadzieje że zdechne w nocy żbsz

>przeciez kurwa w tej piosence nie pojawil sie boleslawiec
jakiej piosence
co przeoczyłem

>nie na umowie o dzieło
na umowie o dzieło też jest nielegalne debiru, bo w teorii umowa o dzieło nie może być stosowana gdy wykonujesz pracę stałą, w ustalonych godzinach i miejscu pracy czyli ogólnie o charakterze etatu

no jest