Pirmas leidimas
/savižudybė/
Other urls found in this thread:
Labai šaunus, tautiškas threadas.
Metas svastika atsiimt is visokiu neonaciu.
Istorinis momentas, pagaliau Lietuva turi savo threadą, duok Dieve be weebų
>ooga booga triband instead of the Chaser
lame and wrong
ką tu sakai? Aš lenkiškai nekalbu
Galėtum būti šiek tiek draugiškesnis ir parodyt bent kažkiek pagarbos.
Trispalvė yra tautines, modernios valstybės veliava.
Bet mes toki pat tolerantiski kaip ir LDK, tad su mielu noru ir draugus lenkus priimsim :)
Būdavo ir anksčiau /savižudybė/, tik neilgai gyvavo, nes prisijungė latviai ir estai.
>t. padariau pirmą threadą šituo pavadinimu kažkuria liepos dieną prieš porą metų
is there tension between pagans and christians in lithuania today, how many pagans are there in lithuania today? 3rd question, are you pagan, atheist, agnostic or christian?
labai smagu matyti lietuvišką thread
Galėjau šitą paveiksliuką panaudoti, kaip temos atidaromajį. Ai, kitą kartą bus galima. radau folderį balt'o. Seniai nežiūrėjau, kas pas mane tuos folderiuos dedas
Are you asking because you're a meme Swedish "pagan?" I know a Swede who is one of those.
What memes do you guys have?
im not
kažkokią čia netą versiją įkėlei
matai kaip, nebloga pavadinimo įdėja šiaip
Per daug tikiesi iš pirmos temos per tokį ilgą laiką, kurioje pagrinde postina lietuviai. Kultūra nesusiformuoja per vieną dieną.
Turiu ir šitą. Tiosiog norėjau būti draugiškesnis mūsų kaimynui
žuvėdai - lauk
Pagoniai daugiausiai atlieka taip vadinamą gyvo veiksmo vaidmenų žaidimą, arba GVVŽ. Sakosi, kad jų yra kelesdiašimt tūkstančių, bet kas ten supaisys kaip yra. O bažnyčių nieks nedegina kaip kokioj Norvegijoj
Well, there's Romuva "bagans". Nobody gives a shit what you believe in. Here's their website.
romuva.lt
O tas Japonų karikatūras pamėgęs ligonis panašu, kad toliau pats su savimi kalbasi, reik tikėtis nepradės čia lįst
kol jo rusas vaikinas jam kompaniją palaiko čia bus ramu, nebent kils mintis čia persikelti
blet
Man tai rimtai atrodo, kad ten jis auštuoni chan'o balt'e daugiaukaip metus su savimi šnekėjosi. jam tikrai reikia psichinės pagalbos.
there is no tension, because those two groups don't even interact
romuva is just a glorified after-school activity, jeigu rimtai
the census states that there's about 5k self-proclaimed of them here, but as with all religions, the actually genuine believers who know and practice their faith don't make up a tenth of that
I'm an agnostic catholicboo, personally
Tikiuosi, kad jis neturi kokio ekstenčiono, nes ištryniau liinką į šitą temą balt'e, kuris autoseidžina
gerai sumąstei
reik gal traukt burtus ir pasikeisdamiem weebo dėmesį nuviliot
Kas tiesa, tas ne melas. Yra ironiškas kartais pašūdrašinėjimas ir yra rimtos problemos. Ir weebas tikrai matosi, kad rimtai pavažiavęs.
>paskelbia gripo epidemija
>vaikams nebereikia eiti į mokyklą
>weebas rašinėja nesamones nuo pat ryto
Hmmm....
Jaunas sveikas vaikas atsidaro internetą, prisižiūri anime, pradeda kalbėti apie kažkokius moe ir pasikeičia - AUTIZMAS. Daug tokių atvejų!
>sveikas protas
>Lietuvoje
žvengeu
Protu beveik nesuvokiama, kaip kasnors gali daugiau kaip metus su savimi susirašinėti vienoje temoje. Internete pilna visokių istorijų, bet dauguma iš Amerikos ir panašiai. Kai vienas iš tavo tautiečių pradeda daryti tokias nesąmones darosi nejauku
Whats up biruliskas
Net lietuviškai šita mėmė skamba gerai. Kažkaip net jauku rašinėti lietuviškai.
Garantuota BPA plastikas ir gėjai kalti.
There are no pagans, except a few LARPers. Otherwise, we're either catholics or irreligious. I don't know a single religious youth.
Neateis jie 2ia nes shitpostint neina lietuviškai. Aš jo lietuviškai paklausiau tai net neatrašė.
Tai va, jei atsitempia čia koks padugnė, tai angliškai net su užsieniečiais nekalbam kol jis neatsipisa.
nenustebčiau jei jam kokia šizofrenija, nors aišku retai būna ankstyvam amžiui
Yra gi dar liuteronų Mėmėlyje.
mymas, o ne mėmė.
Mėmės tai kur japoniškus multikus siuntinėja svetimuose threaduose.
čia gi nuo skiepų, apsišviesk. Man tėtė labai informatyvų laiška atsiuntė apie skiepus ir amerikonų verslininką Rokerfelerį.
gražus siūlas
Šiaip chamas, autizmo gal tik truputis. Aš kažkaip nesunkiai įsivaizduoju tokį. Neturėjęs tu tokių klasiokų - storuliukas, biškį atsibaudęs, per pamokas nesamones kokias šaudo, telefonas su anime tapetu.
O jėzaumaryja tai gerai, kad aš šiemet nesiskiepijau...
NEžinau, man tai geriau mėmė sakyti. Nors tuo pačiu ir kitą reikšmę tas žodis turi lietuvių kalboje, tačiau mymas nelabai gražiai dera prie lietuvių.
atšaldykite savo autizmo draugę
Šitas.
Maladec lenkas.
Rimtai. Nepagalvojau. Šiaip liuteronų ir šiaurėj yra, už Biržų prie sienos. Atsimenu keista buvo kad kunigė moteris.
Užmirštu, kad mūsų braliukai iš šiaurės protestantai pusvokiečiai.
Kažkokie įtartinai nepikti lenkai paskutiniu metu. Ar jūs manot, kad jie kažką blogo planuoja?
>siūlas
*gija
agnostics and lapsed religious make me sad
>Maladec
ištrinti tai
Įdomu ar tas autistas dalyvauja įvairiose animės "konferencijose". Dažnai pats vieną tokį juose. Viens iš Vilniaus toks. Persirenginėja kaip moteris dabar pyderiukas. Kai su draugu buvau Baltijos komiksų konferencijoje mačiau. Žiūrėdavo mano mažąjį ponį.
>vienintėlis „lietuvis“ Abiejų Tautų Respublikos žinomiausiame epe yra kažkoks savižudis skaistuolis
proszępana pasiaiškinti
Aš nuo pat kai sužinojau žodį kokiais 2008, nusprendžiau mymas sakyt, nes su mėme tai painiava gaunasi.
O mėmas tai iš vis ausį rėžia.
Draugelis atkiša telefoną su veidaknyge: "žė, koks mėmas"
I'm religious, just not spiritual ;DDD
>Abiejų Tautų Respublikos žinomiausiame epe
Kokiame?
Linkėjimai, neišprusėlis
Aš pats mąsčiau, bet abejoju. Sakė be žmonių kontakto "pora metų". Bet velnias jį tokį žino.
„Ugnimi ir kardu“, žinoma.
atsimenu išgirdau kaip univere sakė, kad snukiaknygės grupėj įkėlinėja "memus"
Iš pradžių susižvengiau, bet po to su draugais pradėjom ironiškai naudot ir prigyjo. Tai man tai natūraliausiai memai skamba, mymzai irgi nieko. Galim ir dar orginaliau, pvz. mėmiais
šita varijantą irgi galiu įsivaizduot
Kas rūpinasi, Longinius yra badass pavadinimas
A! Vat gaila jo mokykloje nemoko!
Aš jį tik iš Mount and Blade žinau.
ė
„Ugnimi ir kardu“ ar „Ugnimi ir kalaviju“?
gud thred
>tjk gūglvertėjas nesusitvarko su lietuvių kalba
Pala, tai jo vardas buvo Longinius? Tas pats kur Jėzų bakstelėjo?
I agree, it's interesting language too. Sounds like russian but isn't.
>su draugais pradėjom ironiškai naudot
Visada taip prasideda.
Kietas lenkas.
Ačiū, kaimyne
Kad nėr skirtumo. Aš įsivaizduoju kalaviją kaip didesnį, sunkesnį, bet nemanau kad yra skirtumas.
One description I've heard was "Drunk Russian trying to speak Latin", which was very nice.
Tas pats.
Tik šįkart ne jis, o jį bakstelėjo. Ir ne kartą.
Čia kalbi apie tą, kur persirenginėja? Mačiau jį su draugu tada
Didn't mean in any bad way, just so you know. Just funny to look at this language, it's different from all others.
>Pala, tai jo vardas buvo Longinius?
Taip jo vardas buvo Longinus
>Tas pats kur Jėzų bakstelėjo?
Jis neliečia manęs, nes jo nėra
*patarimai fedora*
;)
Oi vai... Tikrai siaubinga. Vyrų neturėtų niekas baksnoti.
You drank a lot of Vytautas mineral water.
>Jis neliečia manęs, nes jo nėra
Gili mintis...
Ar žinai kas per krizę galą su galu suduria?
suslysk nahui duhas blet karoce man apie mano viena is seniausiu europos kalbu sako kazka blogo nahui, blet kai tokie athodai biesina nes su savo neidomiom kalbom mum aiskina ka daryti kai tokiu kaip švedų kalbu yra dar dahuja pvz norvegu anglu čiukčių ir tt kiti duhai pederastai skandinavai blet. o musu kalba yra likus panasi tik i latviu ir musu kalba yra viena is naudingiausiu supistu kalbu visame pasaulyje nes yra labai panasi i senasias prarastas indo europieciu kalbas o studijuodamas musu kalba tu gali blet tiek suzinot kur nihuja nesuzinosi jokia anglu prancuzu ispanu ar supista svedu kalba mokindamasis tad tu supistaskuri zuvede dabar atvaziuosi i lietuva ismoksi musu kalba ir suprasi sita ka as parasiau ir dar suprasi koks niuhas buvai davai labanaktis
Kažkas čia ne taip, bet niekaip nesuprantu kas. Lenkiškai kažkodėl irgi verčia "verkė".
Geras vanduo. Pats išgėriau kokius 7 litrus praeitą savaitę
Wish google added a voice translation for this.
Man nebent to latvio gaila, kur internate gyvena. Mikoto, berods. Ironiška, žinant pavadinimą šitos gijos, bet jis sugrįžęs į /balt/ ir neradęs normalių žmonių, tikrai nusižudyt gali... tfiu tfiu tfiu.
Kuris čia persirenginėja? Negąsdink.
Tai, kad jis toks pat multikų autistas kaip anie. Dabar apsiraminęs truputį, bet anksčiau spamindavo lygiai taip pat.
>pvz norvegu anglu čiukčių
>perka vandenį iš parduotuvės
Pas tave vamzdynas prakiuro ar šiaip buržujus?
>Mikoto
O kas jis toks? Aš matyt tuo metu kai jis rašydavo, buvau baltų giją apleidęs. Tik vardą teko girdėt
Jo sapalionės bent jau gan juokingos buvo.
Aš nesuprantu, kodėl mes einame iš Longinu į Jėzų
Nes visi keliai veda pas Jėzų, broli.
Aksčiau baisus britkybė buvo, įsivaizduok kaip weebas, tik šitas dar dėl psichinės sveikatos skųsdavosi. Dabar kažkoks susitvarkęs, visai malonus bičiukas.
Nes romėno kareivio, kuris nudūrė prikaltą Jėzų su savo ietim, vardas buvo Longinus. Labai įdomus pasirinkimas taip pavadinti lietuvį lenkų epe. Ar tik čia nebuvo koks bathertas pasireiškęs dėl kokios nors įsivaizduojamos išdavystės, hmm?
Buvo tokia pora latvių triperastų, aktyvių prieš metus ar du.
Negalvojau, kad jų pasiilgsiu, jr.
Man irgi Mikoto gaila. Buvo toks pat chamas kaip mūsų autistas, bet susitvarkė dabar.
Išviso tas lithweeb yra pigi 2015-2016 metų Mikoto kopija. O tas "psycho" tai išvis nukainota kopijos kopija.
Būtų Judu pavadinę, nes Lionginas nebuvo išdavikas, tbqh.
Jėzų gi nudūrė iš gailesčio, kad tąjam nereikėtų ant kryžiaus ilgai kankintis.
Išsiuntė internatan ir apsiramino.
psycho tai irgi roleplayeris autistas, bet visai linksma su juo. Neįžeidinėja nors žmonių.
O tas Azusa nebuvo irgi latvis? Mikoto verkė dėl jo, bet neseniai vėl pasirodė, tik su Estijos vėliava.
o-ok
Tiesą įdomu, bet jis vaizduojamas kaip gražus vaikinas. Taip pat, kad išdavystė buvo tiesiog paniekos :^)
O tai jis rimtai iš internato? Buvo kokių įrodymų įkėlęs?
o, tas psycho daug postindavo? Kiek atsimenu, bent seniau, tai neperdaug jo postų būdavo ir gan originalūs lyg ir buvo
Pas mane alytnamį tiek kalkių, kad nepatikėtum
Psycho anksčiau avatarfaggino su tuo paveiksliuku, bet dabar weeb'u patapo.
O, pasirodo išties. Pasižiurėjau dabar, tai ir šventuoju paskelbtas. Aš kažkodėl buvau skaitęs tik antikos laikų autorių vertinimus. Na nebuvo jis ten labai jau geru vaizduojamas. Liūtai draskydavo, numirt negalėjo.
Ar internate ar kur, sakė mokykloj, bet ne tam mieste kur tėvai gyvena. Tai matyt. Pats pasakojo, neatrodo, kad būtų melavęs. Aš renkuosi patikėt.
>o, tas psycho daug postindavo?
Aš gal tris threadus su juo mačiau, bet a niekada per ilgai nesilankydavau, tai nzn. Visada su savo avataru, bet Sup Forums'o modai bybiagalviai, tai nk nedarė.
aš tik kaip per miglą atsimenu porą postų, tai galvojau šiaip anonas postindavo, net nežinojau, kad jam vardas buvo duotas
patron saint of /savižudybė/
gaila...
>Lietuvos miestuose ir miesteliuose yra gatvės Alytaus garbei pavadintos, tų namukų dėka
Eh, beveik ašarą išspaudžia :')
Jisai nebuvo namefag'as, bet visus paveiksliukus „psycho“ su kokia nors numeracija vadindavo.
Tai ir prigijo vardas.