Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

hu.wikipedia.org/wiki/Dürnkruti_csata
twitter.com/NSFWRedditVideo

Is it true that in Hungary you're allowed to kill anyone speaking Romanian within 10 km of the border?

jó reggelt

remélem mindenki olyan nehezen kelt mint én

á én nem :D
fél 4 óta csak forgolódtam az ágyban

Attól függ mennyire keltél nehezen

yes, too bad the border got moved tho

im not getting this joke

Telepítsetek Gentoot, korcsok!

40 perc kínlódás hogy sikerüljön kimászni az ágyból

Áh 5 perc alatt kimásztam az ágyból :D

Hitlervagyok

Mazsihisz vagyok

Heló Slomó :D

festünk egy házban és szarnom kell viszont nem akarom a tulaj wc-jét használni mert itthon lézeng a feleségével együtt. Van egy olyan skillem, hogy iszonyat okádék büdöset szarok. Ha Tippeket kérek, hogy hova ürítsem máshova a bélsaram

a kertbe

menj haza kakilni, otthonhagytál valamit

ha van barna festéketek akkor annak a vödrébe

az is van pont, csak furán mutatna a vödörben ha kukoricadarabok úszkálnának benne

Várd meg amíg leszállnak a heréid aztán kérdezd meg a tulajt, hogy használhatnád-e a mosdót

Én is.

heló it vanak a fulos gádzsik??

az én heréim helyhez kötöttek, a tieid repkednek?

Ánon szokott úgy fizetni a boltban, hogy nem a bankkártyát, hanem a telefont tartja az olvasóhoz?

nincs digitalizálható bankkártyám

sajnos éntelefon felhasználó vagyok hől
>aéa 450e forintért vettem telefont
>aéa annyiból mások kocsit vesznek
jó érzés partíciusnak lenni hől :^)

á nekem szar a mobilnetem hozzá
meg egyik haverom múltkor úgy fizetett és valami 5 percig szerencsétlenkedett vele, inkább maradok a kártyánál

egy rátarti korcs vagy te, nem partícius

nincs okostelóm

>fizetés a kasszánál
>telefont elővesz
>a pénztáros és a mögöttem lévő premier plánban látja a ledéren öltözött animelányokat a háttérképen
Inkább nem jó ötlet

nem igaz, csak nagyon sok pénzt örököltem, és jó érzés faszságokra költeni ;__;

hitler vagyok

Az a pénz azért került hozzád hogy okosan és kemény munkával gyarapítsd és nem azért hogy elverd

az is jó érzés lesz mikor átmegy rajtad a kamion

korcs

posztold a hátteret, nem lehet annyira kínos

ki korcs itt?

ja amúgy vettem belőle 4 airbnb lakást, szóval azért értelmes dolgokra is költöttem belőle, de pl vettem egy másfél millás hangszórót, ami pont ugyanúgy szól, mint egy 30ezres jbl. kurvára nem tesz jót az embernek a hirtelen jött vagyon hől. ha lesz gyerekem, biztos nem fog örökölni tőlem egy vasat se

Ez lenne az

te lmao

de örököljön csak, hisz ő nem váratlanul kapja majd meg. csak annyi kell, hogy folyamatosan neveld arra, hogy ne szórja értelmetlenül.

na jó, azért ezt tényleg nem kell mutogatni mindenfelé...

de rajtam kívül?

senki más

hát de ha magamat se tudom önmérsékletre rávenni, akkor a gyerekemet hogy tudnám?
>ebben a pillanatban épp teslákat nézegetek használtautón
>a belváros közepén lakom, és nulla szükségem van autóra
kurva életbe már

azért csak vannak

lépj be a netbankodba és fotózd le a 450 ezres mobiloddal az egyenlegedet

valami buzi oligarcha csimota vagy te, eljön a kötél napja hamarosan

ma is nagyon halott a generál sajnos

kövesd meg

dugni akarok

mitől korcs valaki?

Ha így halad fél év alatt elveri az egészet :D

nem kun-magyar génállománnyal rendelkezik

Lehet csináltatni géntesztet? Egyet láttam de ők ide nem küldik ki a mintavételes szarokat

de az pont a korcs definíciója

nesze, remélem így is megfelel, a többit lekötöttem valami tőkegarantált otp-s cuccba, eddig kerestem vele kemény ötezer forintot, éljen

nem, csak nagyapám feltalált valami hasznosat

sokat nem segít csak odabasszák hogy valami kelet-európai keverék vagy, egyébként meg nem jó ötlet megadni minden zsidónak a genetikai állományod

hát ez azért nem olyan kurva sok, azt hittem, minimum a 10xese
ennyid van és teslát nézegetsz, hát lol

török törpe erőszakbébi szarbőrűnek lenni nem korcs? szó szerinti migráncsok

mondom lekötöttem a többit, mi a gecinek tartson az ember a számláján százmilliókat? 700 forint kivenni ebből az optimából vagymi a geciből bármennyi pénzt

ja
>hogyan kell EU pénzes pályázatot nyerni ha ismerem a polgármester tekintetes urat
metódus, jegyzett találmány

csináltak egyáltalán valami értelmeset a kunok?
azon kívül hogy átálltak a mongolokhoz amikor jónak látták?

nem is voltunk még az eu-ban amikor szerezte a pénzt korcs

he he he a többit elköltöttem lakásokra

és miért nem utazod körbe a világot meg tanulsz meg helikoptert vezetni meg búvárkodni?
prémium kategóriás telefont venni szó szerint nemfehér szokás

hu.wikipedia.org/wiki/Dürnkruti_csata

a legfontosabb kérdés, hogy akinek ennyi pénze van, mi a faszt keres itt?

Ez jó volt nekünk?

utazok eleget, nem helikopter tanulok vezetni, hanem hajót épp. amúgy meg már akkor is itt voltam, amikor nem volt pénzem, szóval miért ne lennék itt

megbízhatatlan
szándékosan néger eredetet tesznek bele ha valamiért azt sejtik hogy jobboldali vagy
kötelesek kiadni a mintákat a rendőrségnek ha megkeresik őket

és mikor tudtad meg hogy sokat fogsz örökölni?

hát egy kis vérfrissítésnek jók voltak, a pusztában lakott valaki és beolvadtak a társadalomba, hiába próbál pár buzi fidesznyik kunolni

na ez már nem rossz, pacsi a nagyfaternak

A második dolog nem lényeg, nem bűzözgetek hobbiszinten se. Csak gondoltam hátha kiadna egy kis zsidó vért, aztán követelhetnék én is shékeleket, mert túlélő vagyok

na jó de azt csak kevesebb mint 1%-ra teszik be, azt meg le is lehet szarni, főleg hogy hibahatáron belül van ezért nem is állítanak vele valótlant

már befejezték a kártalanítást

hát azt hittem anyám fogja örökölni, de amikor meghalt a nagyfater, kiderült, hogy őt nem bírta annyira kek

fényképet tegyek az önéletrajzba ha nem írják hogy fényképes kell?

ja amúgy mielőtt valaki legeciz, vettem anyámnak belőle egy felújítandó vidéki kastélyt, amire mindig is vágyott, meg kocsit
>arcom amikor bármilyen kocsit megvehettem volna neki, ő meg egy opelt kért
nevetek az életén néha hől

direkt beletenni valamit amit a vizsgálataid nem jeleztek ki szó szerint hazugság, akkor is, ha a saját maguk által meghatározott hibahatáron belül van

képzeld el hogy mondjuk öt testvér elmegy apasági tesztet kérni, és azt mondják, hogy mindenkinek ugyanaz az apja, kivéve egyet, nála van hibahatáron belüli esély hogy zabigyerek

Persze, hogy kell. Még azt hinnék, hogy cigány vagy és dobnák azonnal a kukába

én tennék egy picikét de fasz tudja
amikor állást kerestem akkor volt egy standard önéletrajzom és csak azt írogattam át a követelményeknek megfelelően

de hát olyan allélok vannak amikre mindent rá lehet húzni, az a

mit talált fel papád ami ennyire meggazdagította őt, most pedig téged?

álmi vok

nem mondom meg mert doxxxxxxoltok gonosz férgek, de amúgy ipari hűtéssel kapcsolatos, én se értem igazán hől

nagyon sántít ez a történet ugyanis a burzsoá nagyszülők általában segítik a családot tehát eleve jómódúak és nem hirtelen üt be valami hatalmas vagyon amit nem tudnak kezelni

mi a geci kurva isten faszat csinal az a sok transzvesztita kocsog a google-nal mar megint. kepkeresesnel nem lehet megnezni az eredeti felbontasu kepet.
faszom kivan mar hogy allandoan kitalal minden tech ceg valamit total faszsagot amivel szopni kell. kurva anyjukat

open image in new tab

lol hát előtte se haltam éhen azért nyilván, de nem tápolta nagyfater az egész családot annyira. néha mondjuk adott pár százezer forintot, hogy na menjünk el jövőhéten bárhova nyaralni, mert szerinte vicces volt így random meglepni az embereket, de nem küldözgetett random milliókat, csak hogy ne kelljen másoknak dolgozni rajta kívül, és szerintem ez így is volt helyes

jo de evekig ugy hasznaltam mar nezes nelkul kattintok oda. ha be vagy jelentkezve akkor meg az regi eredeti megtekintese helyett MENTES gomb van geci. kattingatok mint valami retardalt azt nem jon be semmi.
kurva anyjukat

ne törődj vele

Igazából már ennyi alapján lehet keresni a neveket google-ben. Heller, Vigassy, Tóth, Papp

>de nem küldözgetett random milliókat, csak hogy ne kelljen másoknak dolgozni rajta kívül, és szerintem ez így is volt helye
Az gazdagok mindig a legbüdösebb smucig zsidók ha pénzről van szó.

jöttök ebédelni? :D

hát pedig ő amúgy nagyon utálta a zsidókat, kicsit kínos volt amikor egyszer egy zsidó csajt vittem még gimiben a családi ebédre a két szerecsenbe he he heeeeee

Hogyne! Már meg is van melegítve :D

Rántott húst eszem a kínaiban. Elég helyeskék ezek a kis sárga pultos lányok. Én is az ázsiai bnt választanám a fehér faj helyett hől.

Most még csak müzliszelet meg joghurt. Majd emelés előtt beverem a szénhidrát.

ratyi

én csak 6 körül megyek emelni, úgyhogy most rendes ebéd, előtte meg valami könnyebb kajálás
ma felhúzás-nap amúgy