Ivana edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
izbori.live
nutrisslim.hr
twitter.com
jel moze tl dr u vezi filozofije emanuela kanta i fridriha nicea?
napokon uzela zlato
ja sam ovde od lipnja 2012.
što ja znam, jest nekako sve umrlo sto se tiče exyu-a, jest i prije bilo sranje, al je sad bas nekako mrtvo
evo peta godina da drkam kurac ovdje, mislim stvarno da mi je dosta sjebalo život i da bi mnogo toga bilo drugačije da nisam nikad dolazio
koja jelena?
ma cini ti se
Mapия, 22 гoдa
Пpaвocлaвнaя, peгyляpнo хoжy в хpaм, cтapaюcь вo вceм cлyшaтьcя дyхoвникa и нa вce вceгдa бepy блaгocлoвeниe, дeвcтвeнницa,люблю дeтeй.
i mislim da je onda ovo kraj puta, sve rjeđe i rjeđe sam ovamo, dođem kao token gledatelj - budem na na Sup Forumsu sat vremena od toga 6-7 minuta ovdje, ne zato što je /ex-yu/ sranje...uvijek smo bili sranje, mislim da sam prerastao situaciju. skoro četiri godine svog života sam bacio ovdje, nekad luđački, satima, nekad par sekundi, ali svakako sam ostao siromašan za jedan život
imali smo jebene planove za meetup na kupi, još dok je dream team bio tu (mostarac, srbočetnik, zadranin, novosađanin, droger, tuzla...), preživjeli smo krizu zadraninovog identiteta, srčekove pohode, srbočetnikov picajzla metal ukus s kojim je terorizirao cijeli tred, novosađaninove odlaske u teretanu "idući tjedan", drogerove analne pustolovine, 26-7-godišnje animepedere (koji su se ispostavili kao jebeni ljudi, jako fini), tuzlinu zidić-piva etiku, dekijeve HAARP i vatikanske zavjere, bosdarove prve dane na FERu i priču malograđanina-Hercegovca u Zagrebu, FCFeve seksualne frustracije u vidu krize identiteta - zato što je manlet, onog čudaka koji je uvijek želio živjetu u hong kongu - tajanstveni muškarac u školi danju-žena noću iz bjelovara, arhitekta sa velikim projektima koje nikad nije otkrio, sapunicu fredi-hibrid-đoka kao i hibridove mlatimudantne eskapade, doks želimira - mađar u duši srbin tijelom, gandalfove noge i suknje, jebenog mimu, furija (koji je bio jako fin 14-godišnjak usput rečeno), mrskog jebača sa pua spikama ravnim zadraninu
Jebeno ce SNS da pobedi :(
zar je to iznenadjenje?
uradi nesto onda picko
STA BI JA DAO DA NEMORAM DA TRPIM SAM OVO SVE
DA JELENA BUDE KRAJ MENE
STA BI SVE DAO?
SVE ZVJEZDE NA NEBU
SUNCE STO SJA
MJESEC STO LUTA
ZEMLJU STO DRHTI
NEBIH SE BOJAO NI ZIVOTA NI SMRTI
DUSU SVOJU I SRCE I MISLI
SAMO DA ME KEČSTA BI JA DAO DA NEMORAM DA TRPIM SAM OVO SVE
DA JELENA BUDE KRAJ MENE
STA BI SVE DAO?
SVE ZVJEZDE NA NEBU
SUNCE STO SJA
MJESEC STO LUTA
ZEMLJU STO DRHTI
NE BIH SE BOJAO NI ZIVOTA NI SMRTI
DUSU SVOJU I SRCE I MISLI
SAMO DA ME JELENA PRIGRLI
pa to se i ocekivalo lolara
illyrian master race
ko drugi, ona prodana govna ili ljoticevci mozda?
nego sta ima novo kod vas?
zene me jako smaraju ali ih opet zelim
...
podrzavam samo zato sto mi je pun kurac ove smrdljive raspale google captche
e moja budalo
ma koji ce ti to kurac
mrtav je vec preko godinu dana a ovaj general je realno glupos' malo veca
a da ne spominjem da sam sinoc radio 4 sata i danas cu jos nekih 4 i to je sasvim kul za mali hobi projekat
ova je za zeniti ako cemo iskreno
a zasto je na toru kome se da zajebavat s tim
> dinarske ribe
ovakve radjaju najjacu i najkvalitetniju musku decu budimo realni
imaju outproxy servisi, a i ne pada mi na pamet da placam server za ovo kad moze da mi radi u malom sandboxu na eksternom
sranje je konekcija doduse
>5 captchi da bi napravio ovaj shitpost
Dzabe kad im je cale vrv peder
Дaнac caм oкo 11 caти пpви пyт y живoтy глacao, пpoшлe гoдинe caм нaпyниo 18 и билo ми јe вeoмa дpaгo штo ћy мoћи дa yчecтвyјeм y дeмoкpaтcкoм пpoцecy. Ha глacaчкoм мecтy caм зaoкpyжиo бpoј 7. Пap caти нaкoн тoгa тo јecт oкo 2, пoзвaлa cy мe двa дpyгapa дa идeмo дo кaфићa, и кaдa cмo ce нaшли зaнимaлo мe јe зa кoгa cy глacaли и oдгoвopи cy мe зaпpeпacтили. Jeдaн јe peкao дa јe глacao зa Byчићa зaтo штo "Избopи cy нaмeштeни и oн ћe cвaкaкo дa пoбeди пa caм глacao зa њeгa." a дpyги јe пoчeo ca oнoм cтapoм "Бpaтe cви cy иcти...". Чoвeк нeкaкo изгyби пoзитивнo мишљeњe o дeмoкpaтији кaдa cхвaти дa глac чoвeкa кoји глaca из зaјeбaнцијe или нeкe ceнилнe бaбe кoјe ћe пpoдaти cвoј глac зa двe пaштeтe, 1л yљa и 1кг шeћepa вpeди иcтo кao и глac нeкoг пpoфecopa, дoктopa или инжињepa. Oвaј нapoд нa нeки нaчин и зacлyжyјe дa бyдe пoкpaдeн кaдa јe глyп и caм тo ceби дoпyштa.
vidi
ne razumem
ocekujes da ce ti ljudi dolaziti na taj sajt na jebenom toru?
nemas 3000 dinara godisnje za hosting? hahaha
ok
S P R Z Z
to je taj lajf
hott
Volim taj ex-yu tu swashta ima
pijem original kolu i gledam parove
e ovo je zivot
nema gorih od bosancuga
eto jos pagination i to je ja mislim to
Bosanci su najbolji posteri
I'm really glad Ivana won. I've been a fan of hers for years.
bazirani vuk
i bet youre a permavirgin with no life
po dobro nemoj tako
gdje su ti maniri?
cuj profesija joj skakanje u pesak ahhahah jebem ti svet
a sta sve nece izmisliti majku im jebem...
im a fan of her butt
*srbi muslimani
ftfy paša moi
ovaj mora da je smrd kad tak razgovara s dijasporom
za sta pravis paginaciju?
Top cec
U toku je masovna kupovina romskih glasova javljaju mi ljudi sa biračkih mesta. Romska populacija iz cele Srbije je dovedena da glasa za SNS, oko 20 posto licnih karti koje se sreću na nekim birackih mesta su izdate u poslednjih 7 dana
kako izbori komšije? jel ima nekih preliminarnih reztultata?
nisu stvarni brojevi (vidi etc na kraju lel) nego dok sam cupao template samo stavio
kakav je osecaj grabiti misicavo dupe
>cigani odlucuju od subini Srba
nista novo dbi
izbori.live
ovde ce biti updatovano u realtime cim bude nesto
...
/fit/izeni, gdje se moze provjeriti testosteron i koliko kosta?
ruzno i tvrdo
prave guzice su mekane i udobne, sta ce zeni misici?
sojko
da me udave svojim mocnim butinama
jebote vec je mart
Koje ste vi smaralice.... Treba covik bit intelektualno deranziran pa ovde visit vise od par minuti
nista bez dokaza o izbornoj kradji
bas jebote kao da sam jucer ovdje camio za novu
sto sam stariji vreme sve brze prolazi
NAKON 25% PREBROJANIH GLASOVA SNS 45%
ajde ne lazi botino
istina je majmune
djilas 18% sapic 8% dacic 6%
nekad, u ona bolja vremena, pojam metalac je oznacavao osobu koja radi u metalskoj industriji.
a danas oznacava edgy izgubljene tinejdzere koji slusaju tu odvratnu "muziku" ako se to uopce moze tako nazvati buduci da se sastoji od divljackog lupanja po bubnjevima, silovanja gitare i nerazumljivog deranja cesto degutantnih tekstova napisanih od istinskih degenerika.
jos je zalosnije kad ljudi nikad ne prerastu tu fazu pa vidis muskarca od skoro 30 godina da jos uvijek odbija odrasti pa se druzi s buntovnim klincima kojima je to "cool"
i eto to vam je danas metalac, nekad pristojno zanimanje sada asocira na neprilagodjenu djecu i neodgovorni sljam
NE DAVIMO BEOGRAD
>jugoslovenski boomerposting
D O M I N A C I J A
48 POSTO PO CESIDU NA 15.3 PREBROJANIH
WOOP WOOP
>zweri i ludi radule zajedno 3.2
HEHARA
kaže ovaj na RTS da su dosad uglavnom prebrojali prigradske glasove, tako da ovi prvi rezultati ne čude
drug se upravo verio
veoma dobar reality check da nemam vise 17 godina
verio?
moj se ozenio pre par meseci
mislim da je pravo vreme da odrastemo
ajmo sad malo samosazaljevanje jedno 3 dana, to ce ti dobro doci
pa zarucio jesi blesav
kakvi kakovi od momaka lolara
>zeniti se pre 30 godine
irenica dbi
a koga ces ozeniti nakon toga, neku polupanu kurvu? ili ces naci klinku od 19 godina sa kojom neces generacijski imati nista zajednicko
moga djeda ozenili kad je imao 14
i to za neku u ranim dvadesetim
a ja upravo popravljam bump order na slikodasci
momki, samo ste mi vi jos ostali
prezgodna je
ja gore desno
zasto izgleda kao da ima 30% africke genetike?
la creatura...
zalosno jebote
la kukaraća...
la bombonica mmm
ima dosta ruske krvi
znaci htio bi napraviti krvne pretrage i vidjeti razine hormona cisto iz znatizelje. Gdje se to moze napraviti?
kada cemo barem te cigane istrebiti
lječnik ili bolnica
Ma de to ti je slovenska ovalna glava
nikad, bice ih sve vise i vise