/BSE 6/

It's less than 7 hours away. It might be nothing, though.

Mystery fake bank notes have showed up across the country. What do they mean? Why do they link to FBcom/ThankMrTeeth and BadSelfEater.com ? Nobody knows. Help us find out!

THE BILLS
>dropbox.com/s/h80yqx65n9hca1e/Bill Back.psd?dl=0
>dropbox.com/s/916w7mn58j3rwcv/Bill Face.psd?dl=0

THE SITES
>FBcom/thankmrteeth (NOW DELETED)
>badselfeater.com/ (with countdown to September 14th at 7pm EST)

THEORIES
>Department of Defense demo by Minerva initiative minerva.dtic.mil/
>Wikileaks/Assange fucking with people (not their style)
>WW3 with the end result of a one world government
>Metal dump
>Fed leak
>Historical info for McKinley or JFK assassination
>NEW POLITICO SITE (had info prior to their FOIA article about Clinton Library) hughhewitt.com/politico-co-founder-jim-vandehei-msm-anti-trump-bias-2016/
>CERN opening gateway to Hell/Saturn to bring Lucifer to Earth
>Misc major happening
>Muh nbc south park manson viral media

MUSIC
[YouTube] Madvillain - Figaro - Madvillainy (Full Album) (embed)
[YouTube] LUTVU KARTAL (KARTAL ZURNA 2014) official video (embed)
[YouTube] Godspeed You! Black Emperor - F#A#∞ (1998) (embed)

If you intend to be there when the clock ends, consider using a Firefox based browser hardened at least with NoScript/uMatrix and Public Fox, ran in a Virtual Machine, for maximum security.

PAST THREADS

Other urls found in this thread:

rantic.com/emmayouarenext-hoax/
rantic.com/brians-announcement-hoax/
nymag.com/daily/intelligencer/2014/09/rantic-marketing-Sup
youtube.com/watch?v=9RxU-64P4cw
youtube.com/watch?v=KR372Xwohx0
americanmilitarynews.com/2016/08/government-ruling-wearing-gadsden-flag-is-racist-racial-harassment/
youtube.com/watch?v=zW5gklIKcDg
youtube.com/watch?v=_pqp33cVkIE>https://www.youtube.com/watch?v=RkPU5RkRRo4&feature=youtu.be
lunaticoutpost.com/thread-688448.html
twitter.com/NSFWRedditGif

aw fuck it's obviously this show

no no no wrong photo!
how do i delete it???

:^)

three fitty has been depostied in your account

Fake and gay, like all the
>habbenings

what is going on in these threads

RANTIC HOAX
>RANTIC HOAX
RANTIC HOAX
>RANTIC HOAX
RANTIC HOAX

Sage the living shit out of these threads. They're being made all at the same time.

important research, don't let the shills slide this

It's painfully obvious it's some retard shilling for some "illuminati 1984" type show, fucking sage and report

ignore shills trying to slide

>that ID

God your fucking stupid. How does it feel to sit at your computer spamming threads on Sup Forums to try and get people to watch this garbage show?

Fucking hang your self, anyone who calls you out for being a niggerfaggot you just call a shill.

...Anonymous (ID: t7P7dcIv)
09/14/16(Wed)11:37:32 No.88827345
rantic.com/emmayouarenext-hoax/

Rantic hosted a website with a picture of Emma Watson and a countdown clock. The site EmmaYouAreNext.com — which now redirects to this very piece — didn’t exactly have a definite purpose. Within a few days, the mainstream media took the countdown site and ran with their own interpretations of what they thought the site would end up being.

>countdown clock

(OP) #
Announcement was a viral marketing hoax created by Rantic. The site was orchestrated in a form of a countdown clock on November 25th, 2014 at around 8 pm. The site was first covered by Deadline and received a massive amount of worldwide news coverage.

>countdown clock

rantic.com/brians-announcement-hoax/

nymag.com/daily/intelligencer/2014/09/rantic-marketing-Sup Forums-emma-watson-leak-hoax.html

there's been dozens of "Countdown Clocks" poster here, from TOR sites, to Clearweb sites.

None of them have ever been anything more than some NEET having fun.

This is the first Type of game like Cicada3301 that incorporates Real Life Habbenings and Beast Bills, with said event and website.

shills going all out now, trying to slide

bump

>le "anyone who says I'm fake is a shill XDDDD"

Jesus Christ dude it's time to stop posting, fucking seriously your acting like an autist here. Take your shitty RP back to /X/ fucking retard

>QUIT SLIDING MY THREAD

There's fucking 3 of them up at once, fucking bang yourself nigger

>There's fucking 3 of them up at once
we need them to fight the shills, divide and conquer, but you already know that. Thanks for Correcting the Record!

You can't self bump on Sup Forums kys retarded newfag viral marketing cancer

OP you're a faggot.

Leave before I dox you (again).

> can't self bump

The fuck you can't newfag

lol who did you dox, cuz it wasn't me?

Who cares if this is nothing. I think it's lined up with Guccifer and the Leak habbening today.

I don't really care if they post this on Pol, they have most every right, but yeah this has turned into more of an /x/ topic I do agree.

Reminder that absolute truth will trump personal truths in all situations barring time dimensionality.

>Leave before I dox you
edgy

>I HAVE A PROPOSITION

In the event this shit turns out to really be a viral marketing campaign (and it will), we shit on whatever it was and specifically mail the producers of that stuff that whoever they paid for the viralling just caused them more harm than good

I'm sure that the viralling company will take a massive blow that way and will be known as a really shitty one, never plaguing this site with their autism again

...

i did it first if your talking about that one guy i deleted my post when it posted, so i wouldnt get wrecked.

anone jest nieprzyjemna sprawa.
na każdym osiedlu jest grupka dresów w różnym wieku która całymi dniami przesiaduje na ławkach chapiąc do ludzi, do rzeczy- wczoraj wracałem sobie ze sklepu ,patrze a tu stoi/siedzi grupa tych kurw i nagle zaczyna coś drzeć ryja w moją strone. zazwyczaj to olewałem i szedłem dalej-poco sobie robić z nimi problemy. ale ta sobota była inna; nagle w moją strone rusza dupe jakiś 16latek i rzuca tekstem że lampiłem sie na jego laske i że mam mu dać fanta bo mnie najebią. odwróciłem ryja w strone ławkiwiecie spuścizna prl-u te ławki połączone ze stolikami na placach zabaw i faktycznie rejestruje jakieś blachy, powoli zaczęła mnie ogarniać panika 'ale jak fanta?' -komurka kurwo. /w tym momencie reszta zaczyna sie podnosić/ spanikowałem jak sam skurwesyn, odepchnąłem gnoja i zacząłem spierdalać do klatki. udało mi sie.
jednak 20 min po tym dzwoni domofon ,słuchawke podniosła matka, nagle woła mnie że 'jacyś koledzy do mnie' ale nie było by za pięknie. podnosząc aparat do ucha usłyszałem tylko gardłowe 'jutro o 17 na garażach kurwo 1 na 1 albo cie odwiedzimy'już widze to 1v1 kurwa.

sram jak pojebany, nie wiem co robić. czy iść żeby mnie zapierdolili na garażach, czy siedizeć w domu i czekać aż sami przyjdą, tak czy siak ucieczka odpada bo siedzą ciągle na tej jebanej ławeczce ,a znajomych zdolnych do nastawienia dupy za mnie niemam.

I want this to be something as much as the next habbenfag, unfortunately, I know it won't be and here's why:

>when was the last time someone built anticipation to a "happening" with a domain countdown?

>when has cryptic shit posted on the internet ever proven to be more than RP? >inb4 cicada, no proof not RP

Sorry gents, I can nearly guarantee to 100% certainty this is a marketing campaign either for a show or an artist.

But wait! Normies aren't seeing this so it's CLEARLY not a marketing stunt?
>Cloverfield
>Blair Witch
>Planet of the Apes
>countless others

>viral marketing is usually a shit, but it's a cheap gamble

FINAL VIDEO LEAKED
youtube.com/watch?v=9RxU-64P4cw

Literally nothing worth your time.

youtube.com/watch?v=KR372Xwohx0

TESTING TRIP

I hate using these things but it might be necessary to keep things organized.

In addendum, anyone who at any point legitimately believed something mystical would happen from this needs to be sterilized.

Ale uważanie, że czarni to tacy sami ludzie jak biali tylko, że czarni najlepsze xD Świat stanął na chuju i tańczy sobie breaka, murzyni to nie ludzie, to zwierzęta jeden etap za nami, a jeden przed małpami. Skoro każdy murzyn może prowadzić samochód, to najinteligentniejszy w stadzie szympans również powinien mieć taką możliwość. Nie jestem rasistą, ani nie trolluje. Nie mam nic do murzynów, nie chce ich zabijać ani kompresować w gettach, po prostu ktoś zrobił im ogromną krzywdę poprzez podniesienie ich do rangi człowieka. Murzyni są stworzeni do wykonywania prostych prac fizycznych. By służyć ludziom. Tak ja konie. Trzeba ich szanować, tak jak konie. Karmić. Poić i dbać o nich, ale nie kurwa ubierać po ludzku i nadawać ludzkie prawa. Bambo, prośba.

KARECHEN WIDEŁORECENZIA

karchenan czy tam karachen to taka strona internetowa gdzie so rużne przerubki najczenściej śmieszne i z papieżem i można pisać o swoich problemach i nikt nie nie wyśmieje bo wpisujesz tylko swoj emil. karechen jest raczej dla hakeruf i maniakuf kturzy potrafiom przejść trudne pułapki takie jak na pszykład latajoncy krzyż co śpiewa MOL TRAWOLTE albo mrugajonce tło. użytkownicy karuhena nazywajom sie dymanitradami i czensto som dla siebie niemili i nowych nie za bardzo lubiom ale postujom śmieszne komiksy i przerubki z papieżem wienc so fajni. ich głuwna strona ze śmiesznymi papieżami nazywa sie homokesalne prawiczki i miłośnicy pszczoł nie wiem co to znaczy prawiczek ale to chyba ktoś kto pisze prawom reńkom bo wiecie można pisać lewom albo prawom, homoksalne też nie wiem co to znaczy ale ten tytuł wcale nie zgadza sie ze stronom i chyba ktoś go tam dał przes przypadek. majom fajne radio chłodna piwnica gdzie w soboty gra didżej gamercajt ktury strasznie sie drze i mama muwiła żebym sciszył głośniki bo on sie strasznie drze a tak w ogule to terz jest fajny. głuwnym zarzondcom karukana jest zalgo, żalgo, żelgo chyba jakoś tak sie to czyta nie wiem dokładnie i to on postawił cały karehan i chyba on nie jest z polski bo kurehen jest czenściowo po angielsku. to tyle polecam karehan karzdemu kto chce sie pośmiać z papieża, a właśnie czemu oni śmiejom sie z jakiegoś jana pawła kturego wcale nie pamientam a nie z benedyktyna szesnastego? pszcież nie każdy pamienta i wie kto to jest ten jan paweł drugi

as much as i wanna believe that picture, how come Hillary doesn't look exactly like trump at the age she is right now

> less than 7 hours away
uuuuh

Trzeba się zawsze stawiać, kiedy jest okazja, albo przytomnie spierdolić. We wczesnej podstawówce mnie dopadło kilku 'łobuzów' z gimnazjum i chcieli telefon. Powiedziałem, że wyjmę kartę SIM i im dam. Zaczęli coś mamrotać do siebie, odwrócili się. Wyjąłem pistolet i przyłożyłem jednemu do skroni; mówię mu:
>kurwa, myślisz że jak mam 11 lat, to cie nie mogę zapierdolić?
Coś tam popłakał że zaraz fura podjedzie po mnie, żeby mnie zajebać, to im powiedziałem że pierdolę ich śmieszne auta na kapiszony i strzeliłem jednemu w skroń. Upadł. Pozostała 4 spanikowała, nie wiedzieli co robić. Teraz to ja rozdawałem tu karty. Zagraliśmy w pokera na rozbierane. Dresy były mocno obsrane. Wyjąłem pogiętą, zużytą już talię i rozdałem im karty. Miałem 5 asów w swoim rozdaniu. Mówię kurwom:
>mam podwójnego strita asowego, co teraz zrobicie?
Powiedzieli, że dadzą mi fajki, telefony i żebym ich zostawił, a oni zabiorą martwego kumpla do piwnicy. Powiedziałem, że spoko ale mają mi przynieść Karynę. Ni stąd ni zowąd pojawiła się ONA. 3 dresów upadło pod wpływem pioruna, jasnego jak skurwysyn. Został jeden. Zamknąłem go w torbie i wyjebałem do rzeki. Wróciłem do domu. Teflon rządzi.

5 is less than 7 baguette-brain

>Some edgy kid prints out these things and litters a city with them
>THEY ARE ALL OVER THE COUNTRY

Kiedy pierwszy raz wszedłem na karachana, miałem wrażenie że przez przypadek trafiłem na jakieś forum integracyjne dla uczniów szkół specjalnych, albo koprofagów zawzięcie dyskutujących o zaletach jedzenia kupy.
Po pewnym jednak czasie i bacznych obserwacjach użytkowników tego forum, zacząłem zauważać, że cała ta otoczka jest tylko grubą przykrywką pod prawdziwe oblicze pisujących tu ludzi. Karachan jest bowiem czymś na kształt elitarnego klubu ekspertów z każdej dziedziny życia, rekinów finansjery, graczy giełdowych, znawców motoryzacji, koneserów muzyki i szeroko pojmowanej sztuki, bezwzględnych jurorów damskiej urody, milionerów i mistrzów sztuk walki.
To coś w rodzaju tajnego niczym loża masońska tworu. Nie zdziwił bym się zatem gdyby wśród nas byli ludzie ogólnie znani i poważani.

This is my favorite, watching the marketer and his retarded followers fail as he frantically cries
>shill
>shill
>shill

It please me to no end that the time and effort spent to bring this to fruition will end in an angered audience.

This is why most ARGs fail, instead of something cool it betrays the audience. That's why 77 days was shit and that's why this will be shit, regardless of the shills.

Delicious screams of agony

La mort

Be sure to kill yourself to ensure it works right.

Poznałem over 9000 Niemców - wszyscy byli dla mnie życzliwi, mili, wyrozumiali jak popełniałem błędy w niemieckim albo zapominałem słowa. Poznałem więcej kurwa serdecznych Niemców niż polaków. O Szwedach nawet nie mówię bo to jest inna cywilizacja. Kiedyś jak wróciłem ze Szwecji, po 10 dniach pobytu to pierwszą rzeczą jaką usłyszałem w radio po zejściu z promu było to, że na obchodach rocznicy solidarności wygwizdali prezydenta, a Jarek sugerował, że nikt oprócz niego i lechuja nie obalał komunizmu. To był ostatni raz kiedy musiałem się powstrzymywać od płaczu. Testo bardzo mądrze mówił w Kompendium Wiedzy o Polakach. Każdy Szwed nawet w jebanej, pięćdziesięcioosobowej wiosce, jak zobaczy ciebie - obcego to się uśmiechnie, pomacha, przywita się. Jak sprzedawca usłyszy, że masz problemy ze szwedzkim to prędzej sprowadzi znajomego, który zna idealnie angielski (sugerowanie, że oni wszyscy nie znają przynajmniej na przyzwoitym poziomie) niż cię wypuści, zanim ci nie pomoże. Symbolem tego wszystkiego jest dla mnie droga od Ystad (miasto portowe) do Hoerby (jakieś 80km dalej). Od dziesięciu lat przy drodze, niedaleko wioski stojącej przy drodze, na przystanku autobusowym stoi plastikowe krzesło. Od lat to samo, wycierane, niepołamane. Postawili sobie sami, żeby było im wygodniej czekać na autobus. Nikt tego krzesła nie rozjebał, nie ukradł, nie pomazał. Podobnie jest na niedalekim parkingu samochodowym - wszędzie dookoła porządek, poza jednym szczegółem. Dookoła jest pełno niedopałków. Z ciekawości spojrzałem na te pojary i zobaczyłem dość znajome napisy: Sobieskie, Mocne itd.
Mogę wymieniać takie przykłady w nieskończoność

What the fuck are mods doing? That polish cunt has spammed for 2 hours and nothing.

Kill yourself and your shit TV show can go fuck itself

omfg this is big and totally not a shitty marketing campaign from 2002

A mother and baby are the same age, as a 1 day old baby has a 1 day old mother.

I am not allowed to lecture at the word animal academic institutions, for they fear my wisdom will expose and indict the pedant hirelings as betrayers of dumb-ass students - the dung heads who allow their freedom of speech to be suppressed without a whimper, unbelieveable.

Word animals will feel the wrath of Cubic curse.

breakfast

Ok who is that dude giving speech after music on site ends?
Yesterday it was some bad quality clip, today some speech, spoopy

He's applying chemotherapy.

They don't give a shit.

If it's not illegal, they really do not give one single fucking shit.

>gadsden flag walked on by the dragon/"we the people..." crossed out:
americanmilitarynews.com/2016/08/government-ruling-wearing-gadsden-flag-is-racist-racial-harassment/
>Full Bizarre, Demonic Gotthard Tunnel Opening Ceremony, Satanic, New World Order, Illuminati Ritual
youtube.com/watch?v=zW5gklIKcDg

>Satanic Ritual at CERN complex in Geneva, Switzerland
youtube.com/watch?v=_pqp33cVkIE>https://www.youtube.com/watch?v=RkPU5RkRRo4&feature=youtu.be

>Everything can be found here
lunaticoutpost.com/thread-688448.html

Byłam świadkiem niesamowitej sytuacji. To wydarzyło się wczoraj o 23.00, w Warszawie. Idę sobie przez miasto , słucham muzyki z iphona, gdy nagle słyszę krzyk. Muzyka nie leciała głośno, a krzycz był przeraźliwy więc usłyszałam. Wyjęłam słuchawki z uszu , obejrzałam sie a tam kobieta krzyczała, rzucała rękoma, płakała. Wskazywała na dziecko, które było ciągnięte przez dwóch mężczyzn w stronę samochodu. Dziecko się wyrywało. Wszyscy osłupieli, mieli telefony w rękach, wykręcli 997, 998, 999 , co tylko się dało. Nagle z bramy wyszedł mężczyzna i dwóch innych panów ubranych na czarno. To chyba byli ochroniarze. Mężczyzna ten podbiegł do tych dwóch bandytów i kazał im natychmiast puścić dziecko. Ci zaczęli się śmiać, a wtedy on wyrwał jednemu z nich broń i przystawił do głowy. Dziecko wyrwało się i uciekło do matki.. Ludzie bili brawa. Matka mu dziękowała. Męzczyzna ukłonił się i wszedł spowrotem do bramy. Nie było wcześniej widać jego twarzy, ponieważ było ciemno , a i miał kapelusz. Poszłam za nim do bramy. Z czystej ciekawości , zobaczyć jak wygląda. On wszedł do klatki, weszłam za nim. Wchodząc usłyszałam głos ,,Panie premierze, nie może Pan sobie robić teraz rozgłosu.To było nie rozsądne. Trzeba to było zostawić policji'' Bohater milczał. Odezwał się głos kobiecy ,, Tato nie słuchaj go. Dobrze zrobiłeś'' Tymczasem ja powoli szłam po schodach na górę, ku dzwiękom. ,, Donald , co ty zrobiłeś, nie potrzebne nam są media na głowie. Chciałem jechać na polowanie'' - odezwał się jakiś mężczyzna. Wkońcu weszłam na 2 piętro, tam gdzie wszyscy stali i...TAK!!!! To był Donald TUSK! To Donald TUSK uratował to dziecko!! TO on.!!! Sama nie mogłam w to uwierzyć, ale to prawda!! To nie prowokacja!! To czysta prawda!!

Powiadommy media, ludzi!! Tak bohaterski czyn nie może przejść niezauważony!

lmao this

An even better question

This shit viralling thread is being spammed and mass reported

Yet, no one bans them. Nor anything inside the threads. Fucking paid mods

Ja pierdolę, cały dzień płaczę. Moja babcia jest w szpitalu, od 3 dni jest w ciężkim stanie. Praktycznie nie ma z nią żadnego kontaktu. Dziś ją odwiedziłem, na karcie przyczepionej w nogach łóżka wyczytałem, że lekarz stwierdził u mojej babci diastemę. Boję się sprawdzić co to takiego. Kurwa, dlaczego?! Dlaczego moja babcia...

that pole is based, i expect more from you my mongolian friend

John Bradshaw Layfield

To uczucie, gdy Hitler zaproponował w 1942 roku marszałkowi Piłsudskiemu układ gwarantujący Polsce bezpieczeństwo za zrzeknięcie się Tatr, ale oczywiście Piłsudski się nie zgodził, bo HURR DURR każdy kraj musi mieć góry, WOJNA HERP DERP. Ale o tym oczywiście się nie mówi. Ja pierdolę.

I hope your entire country gets range banned so that the other innocent polack posters here hunt you down and FUCKING MURDER YOU

One cannot understand the truth behind BSE until one understands the truth behind themself.

emma watson WAS one of the main people to come out in the panama papers, for what its worth

This

"Jest wesele w Polsce "dż" i 3 "DJów" (największe chuj oszustwo na weselach, wszystko puszczane z winampa albo z minidysków, oczywiście pełne udawanie że się jest hehe muzykiem i gra na hehe klawiszach najlepsze).
Wesele wiejskie pełną gębą więc zamiast wódy polali 'muzykantom' bimbru. Ja tego gówna nie piłem (inb4 wielki fan bimberku, sam robię, ale jak ktoś napierdala go na handel a nie dla siebie czy znajomych to nawet mi go nie żal i nie chce wiedzieć co tam jest) und z dwojga złego polewam sobie podrabianą wude marki "SEBA I KLAUDIA 2012".
Godzina 24:00, te słynne oczepiny. Z trzech muzykantuw jeden poszedł spać pod stołem, drugi wyjebał gdzieś na dwór i już nie wrócił, trzeci, ten "najtrzeźwiejszy" nagle wyłączył muzykę i z dupy do mikrofonu "ŁAPIEMY SIE ZA RENCE I SIE KRECIMY". Janusze i Grażyny sczaili aluzje i sami zrobili to pogańskie łapanie welonu i muchy, DJ NORBI tylko nadzorował wszystko swym czujnym najebanym okiem ze sceny.
Przyszła kolej na drugą zabawę.
NORBI: "PROSZĘ DWA KRZESŁA", drużbowie postawili 2 na środku sali.
"A NIE TRZY". Dostawili jedno.
"A NIE DWA".
I w tym momencie ktoś z sali krzyknął "pan jest pijany", czego urażona duma Norbiego nie mogła zdzierżyć, więc skwitował to mówiąc na całą mordę do mikrofonu: "JA TO PIERDOLE TO WESELE, JA NIE JESTEM FRAJEREM ŻEBY MNIE NAZYWAĆ PIJANYM, DO KOŃCA WESELA LECĄ WOLNE PIOSENKI"
JA JEBE TYLE CHŁODU xD
Gdy Janusze zaczeły podwijać rękawy to wiedziałem że będzie niezła inba. Ale DJ NORBI wylatujący na kopach z remizy i głośniki lecące przez okno najlepsze xD"

Except when tomorrow's headlines read
>alt-right whackjobs suspect globalist takeover, CERN hell portal over marketing campaign
And which ever jew behind this never works another day in his life.

Don't believe anything is going to happen, but this is a shitshow worth watching

Hip-hop to muzyka dla podludzi, zwykłej biedy umysłowej, która potrafi tylko siedzieć na dupie i biadolić
>OJA ALE BIEDNY JESTEM, ŻYJĘ Z MAMĄ W BLOKU I NA NIC NAS NIE STAĆ, BO WOLAŁEM ZA MŁODU CHODZIĆ NA HEHE PIWKO Z ZIOMECZKAMI, ZAMIAST USIĄŚĆ PRZY KSIĄŻKACH I ZALICZYĆ ROK, A TERAZ ZAPIERDALAM NA ŁOPACIE U JAKIEGOŚ JANUSZA. JEBAĆ POLICJĘ

Czasem udają że mają pieniadze. Kupią raz na ruski rok za duży o 4 rozmiary t-shirt z gównianym i bezsensownym napisem, który umieścił jakiś student w ramach pracy zaliczeniowej z projektowania koszulek.
Oprócz tego, mówią, że rap najlepszy, bo przekazuje szczerze swe uczucia.
No kurwa, rzeczywiście xD
Teksty w 90% są o lojalności ziomków, jaraniu, jebaniu policji i konfidentów, chodzeniu na mecze, biedy, albo pieniędzy, kiedy dostali w końcu zajebistą wypłatę 600zł i mogą kupić fullcapa. Wszystko to połączone zajebanym bitem w metrum 4/4 i gównianymi wstawkami.

Gardzę wami, śmiecie.

podszedł dziś do mnie człowiek o ciemnej karnacji i pyta, czy mam szluga. dałem mu, bo nie jestem żydem, miałem akurat całą paczkę fajarantów, a gość wyglądał całkiem czysto, nie jak jakiś żul.
stoimy tak, jaramy, gadamy o życiu no i on w końcu mówi: kurwa, to najlepszy fajek, jakeigo paliłem, a poza tym spoko z ciebie koleś. możesz nie wiedzieć, ale jestem cygańskim królem. tyle że mam raka płuc i umieram. dam ci za żonę moją córkę - cygańską księżniczkę (tu pokazał jej zdjęcie jak robi mu loda, loszka 9/10), a ty zostaniesz moim następcą.
ale z tymi przywilejami wiąże się misja: masz krzewić kulturę cygańską. dbać o jej dobre imię, ścigać nienawidzących, bałamucić ich córki i dbać o to, żeby ci z wykopu robili o nas hałas - im więcej, tym lepiej, po jakimś czasie wszystkich ich wpierdolą do więzień, bo teraz taka niby tolerancja ma być. dostaniesz też moda na karachan.org, to nasza cyberbaza, a anony będą naszymi sojusznikami.
jak już tą część planu zrealizujesz, to przejmiemy władzę w tym kraju i wprowadzimy obowiązkowe lekcje akordeonu w szkołach.
mówię: kurwa stary, spoko.

JA PIERDOLE JAK MNIE WKURWIAJĄ TAKIE CIOTY, NO KURWA. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO "OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA WPIERDALAM WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE WPIERDALAM, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT OSTRZEJSZE TO WYJEBAŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM PODNIECONY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT ŻE PIKANTNE I OGIEŃ I PIEKŁO. ROZUMIEM NADAĆ WYRAZISTOŚCI, ALE ZABIJAĆ CAŁY SMAK POTRAWY DLA WĄTPLIWEJ PRZYJEMNOŚCI PIECZENIA JAPY? KSZTUSISZ SIE, POCISZ I LECI CI Z NOSA. MOŻNA O PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ CHUJEM. PRAWDZIWE JEBANE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI TWARDZIEL MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKAŚ PIZZERIA CZY U SIEBIE W KUCHNI. CO TAM MATI ZAMÓWMY PIZZE, DLA MNIE MEGADIABLOPIZDAMEXICANOOSTRA Z DODATKOWYMI PAPRYCZKAMI, HEHE COŚ NIE OSTRA, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE JEŚĆ TAKIE MDŁE xD CO TAM CHCESZ SPRÓBOWAĆ SEBA? TYLKO MASZ POPIJ MLEKIE BO SIĘ WODO NIE POPIJA XD A TERAZ ZW NA MOMENCIK BO MUSZE SIE WYSRAĆ MOIM MEGA PIEKĄCYM STOLCEM, AHH NIE MA TO JAK BRUTALNE PIECZENIE ODBYTU I WALENIE KONIA DO CHRZANU.

this is now the new goal if this turns out to be nothing

to pretend like we all believe a portal has opened to saturn to unleash satan on earth and get the media to write about us, citing pepe the frog

na miasto imprezie podeszła do mnie dziewczyna która była z chłopakiem i spytała się czy nie poczęstuję jej papierosem
spojrzałem się na nią, wyjąłem paczkę i powiedziałem: jasne, ale pod warunkiem że weźmiesz go sobie ustami
i wsadziłem fajkę w dziurkę od chuja
ona tak się troche skrępowała, popatrzyła na swojego sebe po czym podeszła i zaczęła smyrać mnie językiem po naplecie wyciągając fajkę
wróciła do chłopaka z papierosem w ustach, a on zauważając że to marlboro zapytał się mnie czy on też może dostać
przytaknąłem i załadowałem kolejnego szluga do cewki, tym razem wsadziłem go nieco głębiej co by chłopak się wysilił
seba rozejrzał się dookoła i szybko uklęknął przed moim fiutem, próbował z lewej strony, od dołu, z góry, nie mógł złapać filtra zębami
kiedy chciał pomóc sobie rekoma skarciłem go mówiąc, że wyglądało by to pedalsko, jego dziewczyna przytaknęła
w końcu seba wyciągnął papierosa i odszedł z loszką trzymając się za ręke
chciałem zaproponować ogień ale wątpie by chcieli odpalać fajki zapalniczką wystającą z odbytu
to były czasy

~Przemo : Muszę przyznać, że zastanawia mnie fenomen oderwania od rzeczywistości Platfusów.
W tej partii każdy jest na orbicie, nikt nie wykazuje nawet odrobiny autorefleksji.
Cała ta partia przypomina dawnych wyznawców Amway'a.
Prawdopodobnie przeszli to samo pranie mózgów, tymi samymi technikami.

A Rudy jest już tylko politycznym bankrutem. Nikt się go nie obawia, bo nie ma kogo.
Póki jest Angela to on jest również. Ale nic od niego już nie zależy.
Ot, piórko na wietrze. zwiń

I'm sleeping. See you half an hour before 0. I hope this is something (or not, anyways we got fucking duped)

Lithuania - 5:23 until 0. Anyone else have their timer lowered?

Is the show primarily about Christianity, abortion, and humanism?
Because the bill is.
Does NBC make a habit of attacking it's own networks/companies, and hate Hillary Clinton?

The bill is pro-life
The bill is pro-life
The bill is pro-life
The bill is pro-life
The bill is pro-life

This is some advanced shitposting lads, keep up the good work

ja za podwieka do bonuxów z procy strzelałem pociskami różnymi, też zwykle wystarczało, żeby sobie poszli
raz jednego w dupę (chyba) trafiłem, ten zaczął drzeć koparę na cały regulator 'ała moja dupa, o kurwa moja dupa', oczywiście jego ziomeczki się dookoła niego zebrały i w ciemności wiadomo jak to wyglądało [spoiler]gejparty hardo xD[/spoiler]
janusze oczywiście zaraz się wychyliły, zobaczyły ten uroczy widoczek i zaczęły ich wyzywać od pedałów i sodomitów, później przyjechały bagiety i zapakowały tą paradę równości do suki
od tamtej pory jak się bonuxy agd w tamtej bramie zbierały, to zaraz bagiety przyjeżdżały, a raz nawet jakiś podpity janusz z kijem do nich wyskoczył, krzycząc, że rozjebie im te pedalskie łby
PS. to prawda

Muszę przyznać, że zastanawia mnie fenomen oderwania od rzeczywistości Platfusów.
W tej partii każdy jest na orbicie, nikt nie wykazuje nawet odrobiny autorefleksji.
Cała ta partia przypomina dawnych wyznawców Amway'a.
Prawdopodobnie przeszli to samo pranie mózgów, tymi samymi technikami.

A Rudy jest już tylko politycznym bankrutem. Nikt się go nie obawia, bo nie ma kogo.
Póki jest Angela to on jest również. Ale nic od niego już nie zależy.
Ot, piórko na wietrze.

/r/ bany dla każdego w tym temacie. jak można być aż tak zjebanym żeby chodzić na jakieś marsze czy inne manifestacje? jak można być aż tak głupim żebym blokować marsz jeszcze głupszych ludzi? niech sobie idą, normalny człowiek popatrzy jak na przemarsz niedotlenionych przy porodzie, w głębi serca trochę mu się smutno robi i pójdzie robić swoje, a że weekend to sobie odpocznie na kanapie czy porobi cokolwiek innego normalnego. taka jest prawda, a przysłanianie się "patriotyzmem" jest w tym najśmieszniejsze. najpierw narzekali na komunę, teraz na każdy demokratyczny rząd po kolei, mentalnego wąsa nie utniesz. ile sobie prawicowe ugrupowania życzą za autokar w obie strony, 50zł z wliczoną kanapką i soczkiem? super jednodniowa wycieczka do warszawy żeby pomachać flagą którą później wyrzuci kurwo. pomacha, pokrzyczy że zamach, że za polskem strajkował czydzieści lat temu, a tera ino dalej jest biedny i że mu się należy. na flachę i papierosy ma, na tacę da bo co inni pomyślo, przegląd techniczny za flaszke podbijo, srajtaśmę wyniesie z zakładu pracy, i jakoś uciągnie do pierwszego nasz polski robak prawdziwy polak patriota.

gówno wiesz młody jesteś i nie masz doświadczenia życiowego dorośniesz to zrozumiesz !!!!!!!!!!! jak jesteś otumaniony przez lewaków

a teraz łykasz to co ci TVN , POLSAT I GAZETA WYBORCZA powie i cie nakieruje na swoje tory myślowe , żyj tak dalej w swojej baśniowej Polsce haha

skąd wy ludzie się bierzecie z Cartoon Network ?????????!!!!!!!!!!!

i na pewno masz tatusia i mamusię pracujących w budżetówce

That shit show Rantic told the world they were releasing nudes of Emma and Sup Forums was behind it.
Because they were butthurt when their website was raided after telling the world GTA V release was postponed or some shit (for a marketing stunt)

all countries do besides us us posters, its meant for us aswell it has trump and hilliary on it, and a trump rally starts in about 3 hours in my time.

THE END IS NEAR

is the countdown supposed to stop? is a speech supposed to be playing? 'cuz that's what's happening rn

BSE Is an ARG

What's important is what is happening on French Southern and Antarctic Lands and the Cassini Diskus

omfg
what the actual fuck poland

Inba anonki xD

Kupilem sobie 3 tygodnie temu uzywanego eksboksa 360 z oryginalnymi gierkami, ogolna wartosc jakies 1300 dolanow polskich. Sprzedawca byl jakis seba dresik z mala iloscia pozytywow na allegro to mu powiedzialem zeby wyslal za pobraniem, a ten cybal zwyczajna paczke mi wyslal, no to dzwonie do niego, wyspisuje maile ale nic, cisza.

W koncu wczoraj znowu dzwonie i przedstawiam sie i pytam o Piotra, a tu jakas grazyna chlipiac pod nosem mowi, a to ty nie wiesz, piotrek mial przed swietami wypadek, zaczalem troszku wypytywac (nie skumala ze nie jestem znajomym tylko z allehuja xD) okazalo sie ze piotrus wracal z koleszkami z osiemnastki od Darii (swoja droga kurewskie imie) z plocka i mial wypadek pod Kutnem, pocieszylem mamuske powiedzialem ze napewno papiez go kocha tak jak on kochal jego i napewno nie jest mu tam zle.

A ja nakurwiam w asasyna trzeciego (DAT GRAFIKA), szkoda ze w zestawie nie bylo dwoch padow bo zawolalbym mirka i pogralibymy w fife na dwoch.

>Polish graphs

I didn't even know they had graphs in poland.

Ja pierdolę, ale faza. Idę do kibla żeby się wysrać, patrzę, a tam siedzi Janusz Korwin-Mikke - na moim kurwa sedesie ze spuszczonymi gaciami czyta sobie gazetę. No to podbijam do niego i się go pytam: "Panie Januszu, królu polskiej prawicy, kapitalisto, monarchisto i wolnościowcu, przepraszam Pana uprzejmie, co Pan robisz w moim kiblu?", a on mi na to: "Zamknij ryj pierdolcu. Sam sobie wyprodukowałeś i postawiłeś ten kibel? NO SAM, KURWO? W imię wolności oraz własności prywatnej, przejmuję ten kibel i zamierzam go oddać tym, którzy go wytworzyli. Nie wolno niczego zabierać twórcom - to prawowici właściciele. Nic tylko byś żył i żarł, pierdolona lewacka świnio. Daj coś z siebie więcej niż ten kawałek gówna, który przyszedłeś tu wysrać." Po tych słowach Janusz spuścił wodę, a mym oczom ukazał się gejzer złożony z mieszaniny wolnorynkowego moczu i gówna, nawet na Islandii takich nie było. Korwin rozpłynął się w nim niczym niewidzialna ręka rynku interweniująca gdy brakuje równowagi na rynku. W całym sraczu jebało od gówna i moczu, które rozprysnęły się po ścianach. Spojrzałem na dno kibla, była tam czerwona muszka, wąsy oraz rurkowce - musiały przypłynąć z dna Rowu Mariańskiego aż do mojego sedesu. Zamknąłem drzwi i przez kilka lat tam nie wchodziłem. Gdy już się odważyłem, sedesu tam nie było, a na ścianie było napisane guwnem: "Jeszcze się spotkamy, jebana lewacka kurwo. J." Po tym wszystkim wyprowadziłem się do Norwegii, tam, gdzie niewidzialna ręka nie sięga.
PS - to wszystko najprawdziwsza prawda.

THE END IS ALWAYS NEAR

Was this just found? Or is it the same one as the last skeleton?

-Siemano, skąd jesteś?
-Z kara.
-A ja z vichana. Seba.
-Mati.
-Za co cię przymknęli? Ja garuję za placki.
-Wrabiają mnie w obrażanie papieża.
-Niewinny...przybijają ci dychę, a za to to cię szybko nie wypuszczą, z rok do sprawy posiedzisz.
-To jakaś paranoja...
-Lurkujesz?
-Co robię?
-Lurkujesz, czy wykurwiasz na wykop?
-Lurkujesz? Co to znaczy?
-Jesteś anonem czy wykopkiem?
-Wykopkiem nie jestem.
-To musisz iść na salę lurkującą. Jak się klawisz będzie ciebie pytał, to mu powiedz, że chcesz do lurkujących. Wychowek będzie cię namawiał na wykop, ale ty się nie zgódź.
-A co jest u lurkujących?
-Jesteś anonem, kultura, elita intenetów. W celi wszystkiego się dowiesz. A wykopki to wykopki, co tu gadać. Sam zobaczysz na widzeniach. Jak user wchodzi, to tak - xD. A wykopki...tak tylko przemykają. Ty, Białek, lurkujesz? Czo ty kuhwa, nie słyszysz?! PUCUJ SIĘ!

Wykopek... Twoje kompełe...

kek that's pretty perfect.

I still hold hope though. Nothing to lose right?

-Karachan! Która elita lurkuje? Które deski?
-Ircelita, deski Sup Forums, /trip/, Sup Forums a kto się pucuje?
-Tu Zalgo z administracji
-Siemano Zalgo
-Siemano Filip, który tam to Nafing?
-Ja jestem Nafing a co?
-Forsujesz stópki? Znasz Kamerującego?
-Znam
-Dostaliśmy grypsa od Kamerującego. Że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś. Że jesteś białorycerzę z wykopu. Chuj ci w dupę nygusie

me as well, it's a countdown to 01:00 on 15th September for us (i think we're both GMT+1)