It's less than 7 hours away. It might be nothing, though.
Mystery fake bank notes have showed up across the country. What do they mean? Why do they link to FBcom/ThankMrTeeth and BadSelfEater.com ? Nobody knows. Help us find out!
THE SITES >FBcom/thankmrteeth (NOW DELETED) >badselfeater.com/ (with countdown to September 14th at 7pm EST)
THEORIES >Department of Defense demo by Minerva initiative minerva.dtic.mil/ >Wikileaks/Assange fucking with people (not their style) >WW3 with the end result of a one world government >Metal dump >Fed leak >Historical info for McKinley or JFK assassination >NEW POLITICO SITE (had info prior to their FOIA article about Clinton Library) hughhewitt.com/politico-co-founder-jim-vandehei-msm-anti-trump-bias-2016/ >CERN opening gateway to Hell/Saturn to bring Lucifer to Earth >Misc major happening >Muh nbc south park manson viral media
MUSIC [YouTube] Madvillain - Figaro - Madvillainy (Full Album) (embed) [YouTube] LUTVU KARTAL (KARTAL ZURNA 2014) official video (embed) [YouTube] Godspeed You! Black Emperor - F#A#∞ (1998) (embed)
If you intend to be there when the clock ends, consider using a Firefox based browser hardened at least with NoScript/uMatrix and Public Fox, ran in a Virtual Machine, for maximum security.
How the fuck are you going to tell me it's not for Blind Spot after that picture
Jacob Russell
oops, fuck wrong photo. how do i delete photos?
Zachary Evans
Probably some shitty viral marketing.
Sebastian Lee
Just mark them as classified and they'll vanish on their own sempai!
Evan Gray
I just woke up need update friends. Why is badselfeater.com black
Juan Bennett
Dose anybody still have a red background on the site? Somebody at work pulled it up on their computer and it was still red
Evan James
Still grey here.
Lincoln Hughes
although I'll be too much of a pussy wanker to check the website when the countdown ends, nothing will happen most likely
Juan Lewis
Ugh the photo turned into the show on the day of the show release... How incredibly fucking miserable. Now I am going to make it a point to not watch this show.
Eli Clark
hope the site gets ddos'd before the final countdown
Daniel Murphy
It is.
You're all helping the TV Jews get shekels
Gabriel Lee
viral marketing thread dont reply
Ethan Reed
...
Luke Martin
Fuck off you gay nigger Jew shill. You've been shilling this shit for weeks you paid monkey faggot. I hope you and your shit family are tortured and killed. You marketing scumbag fucking loser. KYS.
Nathan Morris
you sound like a pussy... a smart pussy who will probably outlive many
Thomas James
not enough bang for buck. anons don't watch some gay show on TNT or wherever the fuck. All that energy for like a thousand people who don't and won't watch the show. fuck off shill
Jordan Phillips
Under 'THEORIES', you forgot "It's a faggy art/awareness project by some vegan dipstick, like usual."
It's a gorilla viral marketing campaign for the new season of American Horror Story you fucking plebs.
Connor Johnson
>gorilla AUTIST DETECTED
Jeremiah Miller
the numbers Mason, tell me about the numbers!
Carter King
This has to be the saddest marketing campaign in history. I want to know what the product is just so that I can go find every store selling it and burn them all down.
Caleb Wood
There's a new symbol under the praying hands as well as a green Mar on them. Also the full bill is fading in behind the small one. That never happened before.
Noah Campbell
the ads suggested below the video are for blindspot
op's pic is for blindspot
blindspot season premiere lines up with the timer
you can all stop now
Jayden Collins
>the ads suggested below the video are for blindspot >op's pic is for blindspot >blindspot season premiere lines up with the timer >you can all stop now
the show starts at like 4pm pst? lol GTFO faggot
Sebastian Sanders
I watched s1 of Blindspot, and I have no idea what connects BSE and JFK speech
Kiedys spotkałem Korwina na jakiejś ekskluzywnej kolacji. Podochodze do niego i mowie czesc Miki ty skurwysynu. A on tylko Elo i odwraca głowe. Sprzedałem mu blache w potylicie i mowie sluchaj mnie bo ci nie dam głosu na twoją kanapową partię. Janusz cos tupnał, cos mruknał ale mowi dobra słucham ciebie cierpliwie, co masz mi do powiedzenia. -Czemu wolny rynek kurwom jest? Korwin Mikke powiedział do mnie - ty kurwa młody socjalisto i przykleił mi muszkę do koszuli. Potem uciekł za kanapę
Brody Davis
No ale tak na poważnie anonku - co ty sobie kurwa wyobrażasz? Jebłeś się w ten swój łeb czy co? No proszę cię za przeproszeniem do chuja - myślisz, że ludzie któzy mają spierdolone życie i któzy są kopani w mordę przez innych, a tu znajdują swoją oazę spokoju i siłę, że mogą coś zrobić - że ci ludzie będą projektować jakieś ciuszki? Dla jakieś kurwa nastki? Upadłeś na ryj? No kurwa poważnie mówię - jeżeli ktokolwiek z nas by coś takiego pomógł zrobić, to równie dobrze mógłby się cofnąć do przeszłości i zaprojektować suknie loszce, która z niego najbardziej drwiła kiedyś. Pomyśl czasem głupi chuju, że w tej sukience ta twoja kuzynka może wyglądać pieniężnie i być przyczyną spierdolenia innego przyszłego anonka. I co debilu? Łyso ci? Wyobrażasz sobie, że anonki same na siebie będą robiły broń? Miej kutasie niemyty godność i wykurwiaj stąd w podskokach albo kurwa raz na zawsze zapomnij o jakiś sukienkach, a kuzynce każ wykurwiać. No teraz to to już serio mnie wkurzyłeś.
Jesteś idiotą, ponieważ nie masz większego IQ od 12 latka, stwierdzam, to po tym że piszesz cały czas "xD", co świadczy iż nie masz więcej, niż 13 lat. Twoje wypowiedzi są beznadziejne, popisujesz się używaniem wulgaryzmów. Widzę, iż nic nie wiesz na temat polityki i kościoła, ogółem rzecz biorąc twoja strona jest skierowane dla niezbyt mądrych, ażeby nie rzec głupich ludzi. Napisałem, ponieważ nie lubię ludzi którzy szerzą głupotę i wypowiadają się jak ciemnogród. :)
Jason Nguyen
So now the last image is the goat/devil thing. It doesn't fade away like the others. Once the song ends everything goes black and a YouTube vid pops up with the JFK speech.
Joseph Johnson
VIXA PIERDOLNIECIE
Kevin Evans
okay, thanks im just retarded. though why is video called mr. teeth?
James Taylor
Dobitnie te wybine dzielo filmowe potraktowala pani Prezydentowa Duda wraz c corka, olewajac totalnie premiere "SMOLENSKA" ,ostentacyjnie wybierajac sie na jakis amerykanski kniot.Obie panie wyrazily w ten sposob swoje podejscie do teorii sekty smolenskiej. Brawo dla obu pan za odwage i za protest wyrazony w ten sposob na bzdury ukazane w tym niby to filmie. Bardzo tym " zachecily" Polakow do pojscia do kina. ..
Julian Miller
Skacze zabka PO l'a,ce, skacze. Skok, zielone zdzb£a traw. Skok, zielone zdzb£a traw. Skok, zielone zdzb£a traw. Az tu : skok - dwa czerwone dluuugie badyle! Zadziera glowe i: - O?! Czesc bociek! Co robisz na l'a,ce? - Wlasnie wybralem sie na poranny polow zab. - Bociek! Pierre doll lisz!
Christopher Gray
JEEEDZIEMY PANOWIE
Bentley Cooper
>CERN opening gateway to Hell/Saturn to bring Lucifer to Earth >Someone actually thinks this a possibility based of a .com
Some people are just retarded
Jack Davis
Wy z PO nawet nie wiecie kto wam dzieciństwo zafundował myślicie że rodzice jak was spytać czy jak ktoś w domach dziecka był wychowywany to głupiejecie!
Leo Jackson
mr. teeth guy was involved on facebook, he is suspected to be the one that put manequins around, but he is inactive now, i think He is running to another country?
Lucas Gutierrez
PULL UP PULL UP
Leo Roberts
Good one mate
Evan Rivera
zamknij morde WYKOP KURWA
Connor Lewis
i love this lady with the short hair and tats.
but it's so weird, they show so much of her body you can see how heavy the make up on her face is by comparison.
Andrew Rogers
Problem jest w tym, że minister Ziobro wprawdzie nie urodził i nie wychowywał się w Krakowie, lecz stosunkowo długo przebywał w tym mieście. Wygląda na to, że przesiąkł duchem centusia. Przypominam sobie jego narzekania, że musi sfinansować koszty przeprosin w mediach ( TV i prasie) i że to go puści z torbami. To oświadczenie przesiąknięte jest podobną wonią ( mamony). Oczywiście baaaardzo wierzę, że min Ziobro wyłączył się ze sprawy a prokuratorzy rozpoczęli nagonkę z własnej inicjatywy
Henry Adams
Dzieciństwa nikt nam nie może zafundować tak jak i emerytury, każdy z nas musi sam za to zapłacić by nie okradać innych to matematyka. Życie człowieka ma 2 okresy nieprodukcyjne to dzieciństwo i emerytura i nie wystarcza na jeden z nich zapracować a drugi ukraść nowym dzieciom! Polacy(i świat cały) powinni dwa ZUS płacić jeden na swoje dzieciństwo ten to własność nowych dzieci nikt z nas tego nie płaci zasłaniamy się tylko tym, że to my dzieciom pomagamy a drugi na swoją emeryturę.
Isaac Young
That's the IRS praying hands
Btw $A10 doesn't trigger the goat head anymore
Elijah Gray
America suck
Mason Fisher
Nie ma to żadnego znaczenia jak sam na swoje dzieciństwo zapracujesz. Jeśli podcierał Ci ktoś tyłek w dzieciństwie nie szukaj kto oddając to podcieranie innemu dziecku sobie tyłek z dzieciństwa podtarłeś za trudna ekonomia?Mi rodzice nic nie dali i jestem im za to wdzięczny, bo oni wiedzieli, że sam muszę zapracować na siebie. Ja swoim dzieciom nic nie dałem, bo musiałem im pooddawać, co rzekomo od rodziców dostałem. Mam nadzieję, że moje dzieci nic moim wnukom nie będą mogły dać, bo będą im musiały oddać, co rzekomo od nas podostawały! Tylko durnowaty może dzieciom pomagać, bo durnowaty nie rozumie, że człowiek to istota samofinansująca się.
Ryan Bennett
Mnie natomiast bardzo niepokoi, a chwilami poraża praworządność w krajach UE. W Szwecji za brutalne zgwałcenie 12 latki, 18 letni Somalijczyk dostał 180 godzin prac społecznych. Cięższe kary są zwyzywanie migranta. Np. dziewczyna, którą klepnął w tyłek murzyn, i wrzasnęła "Nie będziesz mnie dotykał!" może usłyszeć wyrok do 3 lat więzienia za rasizm. Tak TVN przynajmniej podawał. Niepokojąca i zagrażająca wolności słowa jest działalność organizacji tropiących nieprawomyślność, kary za sprzeciwianie się polityce migracyjnej np. Merkel. W demokracji tak już jest, że ludzie mają różne poglądy. Mam więc święte prawo nie zgadzać się na przyjmowanie migrantów ani nawet prawdziwych uchodźców. Mam nadzieje że rezolucja będzie ostatnim ostrzeżeniem, i PE się od nas odwali. Niech popatrzą na własne błędy.
Nathaniel Bennett
o kurwa cowiek maupa
Kayden Price
Generalnie rzecz biorąc, nowa podkomisja smoleńska chce ustalać nie tylko prawdę, ale także ją udowodnić - relacjonował w "Tak jest" w TVN24 Paweł Deresz. Wdowiec po tragicznie zmarłej Jolancie Szymanek-Deresz wziął w środę udział w spotkaniu z przedstawicielami podkomisji oraz szefem MON Antonim Macierewiczem.
Isaiah Sanchez
Obywatelu Lewandowski bardzo niesmaczne ostatnie waści wystąpienie na posiedzeniu PE, tak pokrętne politycznie, że aż wstyd jak bardzo się waść nie zasymilował z kulturą w Polsce i sytuacją społeczną jaka została określona przez ostatnie wybory do Sejmu, osobiście uważam, że powinien waść być odsunięty przez władze PO od publicznych ogłoszeń, ale jeśli darują waści wolność wypowiedzi to wypowiadaj się waść we własnym prywatnym interesie a w imieniu mniejszości wyborczej z ostatnich wyborów w RP, nie przeciw Rządowi RP. Czy waść nie rozumie, że mniejszość wyborcza w kraju nie może mieć większości w głosowaniu w PE, przecież to polityczna manipulacja wykonana z pana udziałem, ja myślę, że to panu wszyscy zapamiętamy
Jeremiah Jones
What do you mean? I missed the thing about sa10.
Nicholas Williams
What the fuck is wrong with you today
Alexander Diaz
Krzysztof Konarzewski (ur. 2 stycznia 1948 w Cieplicach Śląskich) – polski pedagog, profesor nauk humanistycznych. Członek Komitetu Nauk Pedagogicznych PAN, były członek sekcji psychologii i pedagogiki Komitetu Badań Naukowych w kilku konkursach na projekty badawcze. Przez 6 lat był członkiem Rady Programowej Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. Działa w Radzie Programowej Centrum Nauki Kopernik. Członek Collegium Invisibile. Założenie Collegium możliwe było dzięki wsparciu Open Society Institute George'a Sorosa, który już w 1992 roku przyczynił się do powstania podobnego „Niewidzialnego Uniwersytetu” na Węgrzech – pod nazwą Lathatatlan Kollegium. W 2010 r. członkowie Collegium brali udział w debacie o kształcie reformy szkolnictwa wyższego i stypendiów dla doktorantów, publikując artykuły m.in. w Gazecie Wyborczej i Newsweeku oraz przedstawiając stanowisko w Sejmie]. W tym roku odbył się także cykl seminariów organizowanych w Krakowie wspólnie z wydawnictwem „Znak” pod nazwą Colloquia Invisibilia. System nauczania stosowany w Collegium jest podstawowym elementem edukacji liberalnej: oprócz realizacji projektów naukowych polega bowiem na indywidualnych zajęciach z wybranej dyscypliny pod okiem profesora wybranego przez studenta. Wśród tutorów znajdują się znaczące postaci w polskim życiu społecznym i naukowym – profesorowie akademiccy, byli ministrowie, prezesi Narodowego Banku Polskiego, sędziowie Trybunału Konstytucyjnego czy parlamentarzyści.
Josiah Roberts
??????????
Jackson Long
>pepe ronaldo wypierdalaj
Ian Lewis
k
Luke Bennett
W obecnej sytuacji tak, eksport Polszy wyniósł w zeszłym roku 152,8 mld euro. To wiele miejsc pracy dla hord seb i januszy i podatków dla państwa. I gdyby szefowie januszexów płacili swoim ludziom nieco więcej niż marne 1200 (oczywiście w miarę możliwości firmy), to później ci ludzie mogli wydawać te pieniądze na przysłowiową plazmę i xboxa, co z kolei nakręcałoby rynek wewnętrzny, co dałoby więcej miejsc pracy (np. w handlu) i jeszcze większy rozwój powyższego rynku, taka samonapędzająca się maszynka. W efekcie rośnie klasa średnia, która umacnia rynek i państwo, dzięki czemu te może uniezależnić się częściowo od eksportu. Tą drogą idą te słynne Chiny. Monitoruję, co dalej u nich, gdyż to pole testowe powyższej gównoteorii. Poza tym, dobrze opłacany pracownik, który może sobie pozwolić na przyjemności w czasie wolnym, to zmotywowany i wydajny pracownik, który przynosi znacznie więcej zysku niż kosztuję on, lub rzesza ludzi, którzy w dupie mają swoją pracę, bo i tak chuja dostaną. Zauważył to ten słynny H.Ford 100 lat temu, polaccy gabidaliździ jeszcze na to nie wpadli xD. Pieniążki do państwa idą później na te słynne hehe darmowe służby zdrowia i edukacje, niewydajne i kosztowne z uwagi na słabe prawodawstwo, organizację i antymotywacyjny system kadr. Jednak nikt z tym nic nie robi, co by się Kasie i Basie w szpitalach / szkołach / urzędach nie buntowały, po to one tworzą zwykle stały elektorat i formalnie zaniżają bezrobocie. Forsa z podatków idzie też jako konieczny wkład własny za inwestycje fundowane przez UE, takie jak te słynne autostrady i inne projekty infrastrukturalne, które napędzają gospodarkę (owszem, sztucznie) ale też tworzą podwaliny do rozwoju regionów (jest dojazd- większe prawdopodobieństwo że jakiś Hajsmann otworzy tam jakąś fabrykę) i mogłyby zwiększyć rolę Cebulandii jako kraju tranzytowego, o wysokiej jakości, szybkiej spedycj
Ethan Foster
daddy finger daddy finger where are you
Kayden Collins
...
Nathaniel Wilson
Viral marketing. The girl is fit tho, that mons is niiiiice
Cooper Sullivan
I want this to be something as much as the next habbenfag, unfortunately, I know it won't be and here's why:
>when was the last time someone built anticipation to a "happening" with a domain countdown?
>when has cryptic shit posted on the internet ever proven to be more than RP? >inb4 cicada, no proof not RP
Sorry gents, I can nearly guarantee to 100% certainty this is a marketing campaign either for a show or an artist.
But wait! Normies aren't seeing this so it's CLEARLY not a marketing stunt? >Cloverfield >Blair Witch >Planet of the Apes >countless others
>viral marketing is usually a shit, but it's a cheap gamble
Jaxon Perry
ZROBCIE JAKIS HALAS
Gabriel Lewis
Todd B. Frazier (ur. 12 lutego 1986) – amerykański baseballista występujący na pozycji trzeciobazowego w Chicago White Sox.
Frazier studiował na Rutgers University, gdzie w latach 2005–2007 grał w drużynie uniwersyteckiej Rutgers Scarlet Knights[1]. W 2007 został wybrany w pierwszej rundzie draftu z numerem 34. i początkowo grał w klubach farmerskich tego zespołu, między innymi w Louisville Bats, reprezentującym poziom Triple-A[1]. W Major League Baseball zadebiutował 23 maja 2011 w meczu przeciwko Philadelphia Phillies jako pinch hitter[1][2]. 31 lipca 2011 w meczu z San Francisco Giants zdobył pierwszego home runa w MLB[3].
W sierpniu 2012 uzyskał średnią uderzeń 0,330, zaliczył 25 RBI, 36 uderzeń (najwięcej spośród debiutantów) i został wybrany najlepszym debiutantem miesiąca[4]. W lipcu 2014 po raz pierwszy otrzymał powołanie do Meczu Gwiazd[5]. Przed występem w All-Star Game wystąpił w Home Run Derby, gdzie doszedł do rundy finałowej przegrywając z obrońcą trofeum Yoenisem Céspedesem[6].
16 grudnia 2015 w ramach wymiany zawodników, w której udział wzięły trzy kluby, przeszedł do Chicago White Sox[7].
Jason Hill
A co się stało z 8,5 tys polskich żołnierzy w bitwie pod Budziszynem, na dwa tygodnie przed zakończeniem wojny? Wehrmacht był już pobity, Świerczewski miał WYŁĄCZNIE zabezpieczać armię sowiecką od południa.. Jak to możliwe, że miast wykonać rozkaz wyprawił się na Drezno? Jak to możliwe że dał się pobić rozbitemu Wehrmachtowi? Przez tego pijanicę, ludzie którzy przeżyli piekło sowieckich łagrów, którzy niemal przeżyli trudy wojny, zginęli na dwa tygodnie przed końcem wojny. Bo pijanica zapragnął tytułu zdobywcy Drezna.
Austin Stewart
cool art project OP
William Fisher
Zodiak – pseudonim, który nadał sobie seryjny morderca dokonujący zbrodni w latach 60. i prawdopodobnie 70. XX wieku w okolicach San Francisco w Stanach Zjednoczonych.
Pseudonim pochodzi najprawdopodobniej od nazwy szwajcarskiej firmy zegarmistrzowskiej „Zodiac”. Morderca posługiwał się symbolem przypominającym logo tej firmy. „Zodiak” przyznawał się do zamordowania 37 osób, ale udowodnić można mu pięć ofiar śmiertelnych i dwie osoby ciężko ranne, zaatakowane w okresie od 20 grudnia 1968 do 11 października 1969 roku.
20 grudnia 1968 roku dwójka licealistów z miasta Benicia - siedemnastoletni David Arthur Faraday i szesnastoletnia Betty Lou Jensen - poszła w tajemnicy na pierwszą randkę. Rodzicom powiedzieli, że idą na koncert bożonarodzeniowy w Hogan High, kilka przecznic od domu Betty. Zamiast jednak udać się na koncert, po wizycie u znajomego i krótkim pobycie w restauracji, Faraday i Jensen zaparkowali na Lake Herman Road, odludnej uliczce, będącej częstym miejscem samochodowych randek.
Krótko po jedenastej obok samochodu licealistów zatrzymał się drugi samochód, być może był to widziany w tym rejonie wcześniej tego samego dnia Chevrolet Impala jasnego koloru. Morderca wysiadł z samochodu i ostrzelał pojazd licealistów, przestrzeliwując kolejno prawe tylne okno, lewą tylną oponę, by w końcu z małej odległości przestrzelić głowę Faradayowi, próbującemu wysiąść zza kierownicy. W tym czasie Betty Jensen zdążyła opuścić samochód i odbiec na około trzy metry, po czym została pięciokrotnie postrzelona w plecy. Morderca posłużył się bronią kalibru .22, najprawdopodobniej pistoletem.
Mimo wszelkich wysiłków policji morderca pary nastolatków pozostał nieuchwytny.
Ryder Rogers
shut up it's WYKOP thread now
Angel Morgan
Sytuacja na A1... Jadę prawym pasem 120 kph. Lewy pas jest wolny. Doganiam kolumnę ciężarówek, około 6 pojazdów, jadących prawym pasem z prędkością około 110. Spoglądam w lusterka, lewy pas pusty aż po horyzont. Zmieniam pas ruchu na lewy i rozpoczynam manewr wyprzedzania kolumny ciężarówek, moja prędkość 140 kph. W lusterku widzę bardzo szybko zbliżający się lewym pasem pojazd. Jedzie z ogromną prędkością, wsiada mi na zderzak i błyska światłami abym mu ustąpił drogi... W mojej prawej strony nadal kolumna ciężarówek. Odstępy między tymi ciężarówkami są na tyle niewielkie, że wjechanie między nie byłoby ogromnie niebezpieczne. Zmusiłbym kierowców tych ciężarówek do gwałtownego hamowania a kontakt z takim kolosem przy szybkości 140 to śmierć w oczach. Facet za mną błyska i siedzi mi na ogonie. Widzi, że nie mam szansy na zwolnienie lewego pasa dopóki nie skończę wyprzedzania kolumny. Przyspieszam do 160, szczęśliwie kończę wyprzedzanie i zjeżdżam za prawy pas. Facet za mną śmiga lewym pasem i na pożegnanie pozdrawia mnie klaksonem. Powiedzcie, czy ja zachowałem się w jakiś sposób nieprawidłowo? Czy powinienem jeszcze bardziej przyspieszyć, aby skrócić czas wyprzedzania kolumny? Mój samochód nie przekroczył nigdy 160, 10-letnia Astra, trochę boję się jechać szybciej, nie jestem już młodzieniaszkiem. Czy kierowca z tyłu miał podstawy, aby mnie popędzać?
Cooper Ramirez
Next you're going to tell me you don't know what gorilla warfare is...
Adrian Reyes
have at it mister
Grayson Roberts
...
Kevin Carter
if you cant speak polish just get the fuck out of here american faggot, kill yourself with your guns
Modliłem się w duchu, aby go zabrały i pojechali wszyscy wpizdu, ale wtedy wyskoczyła moja mamełe z genialnym pomysłem >No to chodźcie na kawe chociaż ciasta ukroję jak już weszliście xD
O kurwa kurwa. Oczywiście do tego pokoju, w którym ja leżałem pod kołdrą. A najgorsze jest to, że córka to była gim/licbaza, super loszka.
Nadal próbowałem przeczekać. Mijał czas, ja leżałem nieruchomo cały przykryty kołdrą, głowa też. Oczywiście mój ojciec nie mógł szczędzić mi żenujących sytuacji i zaczął sypać jakimiś tekstami do znajomego >ty hehe a może tam twój zięć leży i śpi (wskazując na moje łóżko) i sypiąc do karyny, że taki fajny ze mnie chłopak, spokojny i w ogóle tylko nieśmiały trochę, ale dobry. Ja pierdolę.
A najgorsze było to, że za chwilę rzucił >ile łon śpi w ogóle która godzina już user WSTAWAJ NARZECZONA PRZYJECHAŁA hihihi, hohoho wszyscy śmiechają.
No kurwa w jakim położeniu ja się znalazłem, przeklinałem samego siebie, że nie zebrałem się i nie pobiegłem ubrać jak tylko usłyszałem głos tego znajomego ojca. I co teraz, wstanę? To nie wchodziło w grę, na dodatek spałem na samych gaciach, bo środek lata... o kurwa. Wtedy wyczułem, że nie mam na sobie gaci. Leżałem całkowicie goły pod kołdrą. Nie mam pojęcia jak to się stało, może leżałem pod tą zasraną kołdrą w nocy, było mi gorąco i ściągnąłem gacie.
Justin Long
apologize
Hunter Moore
Trup ojca czy męża, syna, córki - a jakie to ma znaczenie wobec faktu, że można jeszcze sporo kasy na jego trupie wyciągnąć z budżetu państwa. A kogo obchodzi, że te pieniądze państwo ściągnęło w formie różnych podatków biednym Polakom. Żałobnikom się przecież należy, więc wpisują ich na listy wyborcze do sejmu, do senatu. Biedaki głosują na sierotki i wdowy, bo im się należy! A jak się jaki żałobnik nie dostał do parlamentu, to czeka na niego wysokopłatna posada na wysokim stołku. Nieważne czy mądry, czy głupi, czy ma doświadczenie i jakieś zawodowe sukcesy, czy nie ma - zawsze coś się znajdzie dochodowego dla żałobnika smoleńskiego. Żałobnicy smoleńscy dostali specjalne renty i emerytury, bo im się należy! Specjalne, znaczy, że oprócz tych z ZUS-u!
Wiadomo, że górny silnik samolotu wpadł do samolotu i przemielił ciała, więc i DNA. To - jak widać - jeszcze lepiej, bo zawsze można powiedzieć, że ciała zamieniono.
Ambasador polski z Moskwy, kiedy pobiegł na miejsce katastrofy, to w pierwszej chwili nie widział żadnych ciał. Dopiero po chwili zobaczył makabrę - ciała w strzępach oblepiające ściany samolotu! Dlatego nie widzę ŻADNEGO POWODU, BY ROBIĆ EKSHUMACJE. Chcieli zrobić pogrzeby, by każdy kawałek ciała się zgadzał, to trzeba było zrobić wspólny grób i jeden wspólny pogrzeb. Niby po śmierci wszyscy są równi, ale nie w Polsce. W Polsce są równi i równiejsi. Pa,iętam, jak jedna rodzina żałobników latala po mediach oburzona, że ich trup miał kawałek rękawa jakiegoś generała. O rety, co by było, gdyby to był ktoś niższy rangą?!!!
Trzeba wiedzieć, że po ekshumacjach będą pogrzeby na koszt państwa! Ilu Polakom można by życie uratować za te bezdurno wydane pieniądze !
Jose Bailey
>Poles ruining everything they touch as per usual
Colour me shocked.
Nathaniel Richardson
Maybe its just the exact second when we get 88888888 post on Sup Forums?
Brody Jenkins
Słyszałeś coś o Konferencji w Jałcie ? Związek Radziecki otrzymał „zwierzchnictwo” nad Polską i jedną trzecią Niemiec (Turyngią, Saksonią, Meklemburgią, Brandenburgią i Pomorzem Przednim). Podjęto decyzje o transferze ludności pomiędzy państwami (m.in. przesiedleniu Niemców z Polski, Węgier, Czechosłowacji). Polska utraciła Kresy Wschodnie na rzecz Związku Radzieckiego. Ustalono rekompensatę dla Polski w postaci dotychczasowych ziem niemieckich: Ziemi Lubuskiej, Pomorza Zachodniego, Prus Wschodnich i Śląska oraz – ponadto – byłego Wolnego Miasta Gdańska. Mocarstwa zgodziły się na utworzenie Tymczasowego Rządu Jedności Narodowej urzędującego w Warszawie, który zobowiązany został do przeprowadzenia wolnych, nieskrępowanych wyborów na zasadzie powszechnego głosowania (wybory zostały sfałszowane). Churchill i Roosevelt uznali zgodność działań NKWD z konwencją dotyczącą prowadzenia wojny na lądzie – w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa, spokoju i porządku na tyłach Armii Czerwonej na terytorium Polski. Sojusznicy dali Stalinowi carte blanche na siłowe zniszczenie podziemia zbrojnego – przede wszystkim Armii Krajowej i Narodowych Sił Zbrojnych. Roosevelt zapewnił Stalina, że Stany Zjednoczone nigdy nie będą popierać tymczasowych władz polskich, które byłyby wrogie jego interesom.
A wszystko to po to ..
Stalin zobowiązał się do przystąpienia w dwa do trzech miesięcy po kapitulacji Niemiec do wojny z Japonią, w zamian za co otrzymał obietnicę m.in. utrzymania status quo w Mongolii Zewnętrznej, przywrócenia praw utraconych przez Rosję w 1904 roku, dotyczących Południowego Sachalinu i Portu Arthur, oraz przejęcie przez ZSRR Wysp Kurylskich.
Benjamin Sullivan
Awesome
Austin Davis
Historia Polski – obejmuje dzieje państwa i narodu polskiego od X do XXI wieku. Dzieje Polski rozpoczynają się wraz z panowaniem pierwszego historycznego władcy Mieszka I, który w 966 roku przyjął chrzest. Jego syn Bolesław Chrobry w 1025 roku został koronowany na pierwszego króla Polski. Do 1138 roku Polska jako monarchia patrymonialna rządzona była przez władców z dynastii Piastów, którzy nie licząc wydzielanych juniorom dzielnic i przejściowych okresów podziału, zachowywali zwierzchność nad całym jej terytorium. W efekcie tzw. ustawy sukcesyjnej księcia Bolesława Krzywoustego ziemie polskie uległy na 150 lat pogłębiającemu się rozbiciu dzielnicowemu. Próby ponownego zjednoczenia zaczęto podejmować pod koniec XIII w., a ostatecznie zostały one uwieńczone koronacją Władysława Łokietka w 1320 roku. Dynastia Piastów wygasła po śmierci jego syna, Kazimierza Wielkiego w 1370, który nie pozostawił potomków. Rządy w Polsce przejęli Andegawenowie (Ludwik Węgierski i Jadwiga), a następnie królowie z dynastii Jagiellonów. W 1569 Korona Królestwa Polskiego weszła w stały związek z Wielkim Księstwem Litewskim. Na mocy unii zawartej w Lublinie powstała Rzeczpospolita Obojga Narodów, którą od 1573 rządzili władcy powoływani drogą wolnej elekcji. Państwo to było jednym z największych terytorialnie organizmów politycznych Europy. Po pokoju z Rosją zawartym w Polanowie w 1634 osiągnęło powierzchnię 990 tys. km2. W tym okresie w Rzeczypospolitej wykształcił się swoisty system polityczny, oparty na dominacji bardzo licznej szlachty i systemie rządów parlamentarnych. Złoty wiek państwa przypadł na okres rządów ostatnich Jagiellonów. Ostatecznie zakończył się on wraz z wojnami połowy XVII wieku. W kolejnym stuleciu pogrążona w anarchii Rzeczpospolita zaczęła popadać w silną zależność od Rosji.
Luke Ward
To nie było wojsko polskie.
Matthew Walker
Wow, show's over folks, fucking shill outed himself.
Hudson Green
brednie, totalne brednie!! "Walter" - Swierczewski to wybitny żołnierz i patriota, brednie o jego pijaństwach wymyślili tacy jak ty, styropianowe buce !!
Mason Mitchell
>odpowiadanie
Gavin Green
wierczewski niczego nie wieszał, bo był w tym czasie pijany. Opijał okoliczność, że przez niego 8,5 tyś żołnierzy LWP straciło życie, na dwa tygodnie przed zakończeniem wojny - w bitwie pod Budziszynem.