/skandi/

Skandinavien og norden udgave

Inviteret: Danmark, Norge, Sverige
Velkomne: Finnere der taler svensk, islændinge der taler dansk

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=C6-LW7-kEpI
youtube.com/watch?v=DXN1c11ZyqI
discord.gg/0zhnPg0c8ZyQUOMH
mega.nz/#!AsN1HBwa
twitter.com/NSFWRedditGif

anime

>ETHNIC SWEDES

Sidder på toget til Sonderjylland. Dræb mig.

Er du hjemmeværnet?

Var ska man leta efter sötpaj flickvän?

Haha, nej men ellers godt gæt. Jeg skal bare ned og besoge min farmor.

What's the sign on the top right/left?

Jeg sidder i borgerservice, venter på at få et nyt pas. Det sutter

Nyt tarvittais lakinyymien apua:

Elikkä, onko opettajilla muka oikeus käskeä ottamaan pipo pois tunnilla? Ja jossei tottele niin voiksne antaa jälki-istuntoa, koska eihän suomen laki kiellä pipon pitämistä sisätiloissa. Ja tytötkin saavat pitää pipoa, joten missä on tasa arvo?

Jos valitan tästä jonnekkin niin onko mahollista että saan jotain korvauksia ku opettajat toimi vastoin lakia?

Inb4 vitun jonne.

Kuvassa ilmeeni kun jälki-istuntoa asiasta joka ei ole vastoin lakia.

Security camera.
Ser du i det mindste godt ud på dit billede?

Reeeeeeee

Qt blonde and her robot bf desecrating a Finnish temple

Ever seen 2001?
Its like hal, you can ask it questions about when what train is going

Olin taas pitkästä aikaa menossa lomailemaan setäni kotipaikalle. Oli keskikesä ja aurinko paistoi täydeltä terältä. Kuulin, että setäni 11-vuotiaat kaksostytötkin ovat kesän vietossa siellä. Tuo kuvitelma sai 19-vuotiaan pojankullini värähtämään. Tämä oikeastaan antoikin kipinän lähteä sedälle vierailemaan. Olin monet kerrat katsellut tyttöjä salaa kun he olivat uimassa ja unelmoinut joskus pääseväni tekemään hieman lähempää tuttavuutta heidän kanssaa. Nyt se olisi mahdollista.

Saavuin perille, ja setä olikin jo pilkkomassa saunapuita.

- Terve mieheen! huikkasi setä halkoliiterin ovelta.

- Moi, sanoin vaisusti kuten minulla oli tapana.

Olen aina ollut hieman ujo ja epävarma itsestäni ja näin ollen tervehdyksenikin kuulostivat yleensä kuiskauksilta.

Tytöt olivat vesisotaa pihalla ja kirmailivat minkä kerkesivät. Mintulla oli päällään lyhyt hame ja kireä toppi, Miinalla taas sortsit ja jokin kulunut t-paita. He olivat melko erilaisia, toinen poikatyttö ja toinen taas tykkäsi kaikesta naisellisesta. Kesän paahteessa molemmat kuitenkin innostuivat vesisotimaan ja minulla värähteli kulli jo housuissa kun katselin heidän märkiä vaatteitaan jotka täytyisi riisua ja vaihtaa kuivat ylle.

I read that 'é' with the accent is used when writing én which means 'one' to differentiate it from en meaning 'an'?
Is this true? Are they any other examples of words which use the accent?

Havahduin kun setä vinkkasi minulle, että voisin mennä jo lämmittämään rantasaunaa kun kellokin jo kolkutteli kuutta. Nappasin puunkantotelineen matkaani ja lähdin kävelemään saunalla päin. Mielessäni mietiskelin koko ajan miten pääsisin tekemään unelmiani todeksi tyttösten kanssa. Voisin luultavasti mennä heidän kanssaan saunomaan kolmestaan, koska olinhan niin tehnyt nuorempanakin. Joskus aikoinaan kun tuli enemmän oltua heidän kanssaan, niin tulihan heitä nosteltua ja hierottua vähän tuhmemminkin, mutta eiväthän he silloin mitään siitä ymmärtäneet vaan tykkäsivät kovasti. Tuntui ihanalta, kun kyrpäni oli kivikovana ja nostin toisen tytöistä syliin ja aloin pomputtamaan. Yleensä tytöt innostuivat pomppimaan itse vielä rivakammin ja sain todellakin taistella etten lauennut siihen paikkaa.

Jolkottelin takaisin tuvalle ja ilmoitin, että ensimmäiset saunojat voisivat vartin päästä mennä jo saunomaan.

-Me voidaan Ritun kanssa mennä ekaksi. Mikko vinkkasi silmää ja ymmärsin, että heillä oli muitakin saunapuuhia mielessä.

-Kyllähän se passaa. Me sitten mennään varmaa tyttöjen kanssa teidän jälkeen saunomaan, niin kuin ennen vanhaan? Tokaisin huolettomasti.

-Sitten kyllä uit meidän kanssa saareen! Miina sanoi rivakasti.

-No katsotaan sitä sitten.

Mikko ja Ritu lähtivät saunaan ja viipyvätkin siellä reilun tunnin. Heillä oli mielestäni melko viriili suhde, vaikka ikääkin heillä oli jo noin 40. Saunasta palattuaan heidän naamansa punottivat ja he olivat entistä iloisemmalla tuulella kuin ennen saunomistaan.

>lämmittämään
I refuse to believe this is an actual word

-Taisi olla kovat löylyt kun noin naama punottaa. Tokaisin vitsikkäästi.

-Olihan siellä taasen kerran oikein hyvät löylyt. Laitettiin puita uuniin ja kannettiin vedet valmiiksi, senkun menette saunomaan. Ritu sanoin punastuneena.

- Laitelkaa te vaikka tuo grilli kuumaksi hetken päästä, niin tullaan sitten grillailemaan kun ollaan saunottu.

Tytöt keräsivät saunakamppeensa ja lähdimme saunalle päin.

Kumpikaan tytöistä ei ollut millään tapaa ujon kun vaihtoivat bikininsä päälleen samassa huoneessa kun minä vetäisin uikkarit. Siinä vaiheessa elimeni alkoi tykyttää raivoisasti. En edes yrittänyt peitellä stondistani ja uimasortsini muodostivatkin kivan pienen teltan munani ylle. Annoin tyttöjen tarkoituksella mennä edeltä ylälauteille jotta voisin ihailla heidän söpöjä pikku peppujaan. Itse valitsin löylymestarin paikan ja istuin tyttöjen väliin. Sivusilmällä välillä vilkuilin tyttöjen pienen pieniä nänninnypyköitä jotka olivat jo aavistuksen kasvaneet puberteetin vuoksi. Eihän ne todellakaan mitkään suuret olleet, mutta sen verran että niiden huomasi kasvaneen.

Hetken mielijohteesta nappasin Miinan syliini ja aloin kutittaa. Miina alkoi nauramaan ja kiemurtelemaan sylissäni hangaten kovettunutta munaani. Minttu alkoi sitten kutittaa minua ja yritti auttaa Miinaa pois otteestani. Siinä aikamme leikittyämme sanoin tytöille, että eiköhän jo lähdetä uimaan ja tytöt olivat samaa mieltä. Läpsäisin tyttöjä leikkisästi pyllyille kun kapusimme alas lauteilta ja hoputin heitä uimaan. Kävelin taas perästä ja katsoin heidän siroja peppujaan jotka pomppivat heidän juostessa rantaa kohti.

Uiskentelimme raikkaassa vedessä ja mieleeni juolahti leikkiä vesihirviötä.

No

Nappasin Minttua vöytäröltä kiinni ja kiedoin kädet hänen ympärilleen painaen samalla hänen pyllyään kovaa kaluani vasten. Olin laueta kun Minttu rimpuili vastaan. Välillä annoin hänelle löysää ja sitten taas nykäisin takaisin. Jatkoin tätä niin kauan, että laukesin. Kun olin hieronut Mintulla vielä viimeisetki spermat munastani niin löysäsin ja laskin Mintun otteestani. Uimme vielä muutaman lenkin ja painelimme takaisin saunaan.

Hetken aikaa saunottuamme, huomasin kuinka kaluni alkoi taas paisumaan. Nyt ajattelin mennä askeleen pidemmälle ja aloin hieromaan tyttöjä reisistä. Kysyin heiltä, että josko voisin tehdä heille vähän hyvää.

- Millasta hyvää? Tuli yhteen ääneen tyttöjen suusta.

- No semmosta hyvää mitä te ette oo vielä ennen varmaankaan kokenu. Mut tätä varten teidän täytyy sitten ottaa noi bikinit pois. Mäkin voin ottaa nää mun sortsit pois ni sit se on vähä niiku tasa tilanne.

Tytöt epäröivät hieman ja ottivat sitten varovasti bikininsä pois ja peittelivät käsillä pimppejään ja pieniä nännejä. Otin ensin Miinan syliini ja hieroin ensin hänen mahaansa hellästi. Sentti sentiltä liikutin kättä alemmas ja alemmas kunnes tunsin sormissani sen pikkuisen pimpin. Kaluni sykki Miinan selkää vasten. Minttu katseli uteliaana vierestä kun aloin hitaasti hieromaan Miinan pimppiä. Tyttö alkoi liikuttamaan lantiotaan tahdissani kun olin hetken aikaa hieronut ja tunsin hänen jo kostuvan. Kiihdytin hieromista entisestään ja Miina alkoi suorastaan kiemurtelemaan ja huokailemaan sylissäni. Otin välillä sormet pois pimpilta ja nuolin niitä himokkaasti. Joka kerta Miina tarttui käteeni ja vei sen nopeasti takaisin jalkoväliinsä ja käski jatkamaan. Kiihdytin taas liikettä ja huomasin että Miina alkoi olemaan lähellä huippuaan. Hieroin toisella kädellä hänen pikkuruisia nännejään ja suutelin samalla hänen kaulaansa. Tunsin kädessäni kuinka Miina sai orgasmin. Pimppi supisteli sormeni ympärillä ja lantio tärisi nautinnosta. Kun tyttö selvisi orgasmista, niin hän rentoutui sylissäni ja katsoi minua silmiin.

- Mikään ei ole koskaan tuntunut noin hyvältä, Miina sanoi silmät välkkyen.

- Mäkin haluun hyvää, tiuskaisi Minttu, joka oli koko ajan tarkkaavaisena seurannut vierestä.

- Kyllähän se sopii ja samalla voisitte tehdä vähän hyvää myös mulle. Siirrytään kuitenkin tuonne pukuhuoneen puolelle kun täällä on niin kuuma.

Pesimme toisemme ennenkuin menimme pukuhuoneen puolelle. Sain hieroa tyttöjen siroja vartaloita levittäen saippuaa samalla heihin. Välillä käteni lipsahti ikään kuin vahingossa jalkoväliin ja tytöt hihittelivät. Tytöt myös halusivat saippuida minua ja heilläkin välillä kädet eksyi hieromaan kyrpääni ja kiveksiäni. Emme kuitenkaan antaneet hekumalle valtaan ja säästelin laukeamista pukuhuoneeseen.

Nobody is going to read 10000 words in your irrelevant mongol language.

Don't bully autistic people

Menimme kuivailemaan itseämme pukuhuoneeseen ja Minttu alkoi heti tivaamaan, että hänkin haluaa hyvää nyt heti. Tuumailin hetken, nappasin tytön syliin ja kannoin hänet sohvalle selälleen. Minttu seurasi tarkkaavaisena mitä puuhailin. Menin itse polvillee sohvan päätyyn ja levitin hieman hänen jalkojaan. Mintta säpsähti hieman, mutta hellitti sitten ja antoi minun nähdä hänen pyhimpänsä.

Pimppi oli täysin karvaton eikä häpyhuulet näkyneet vielä kunnolla. Aloin ensin sormilla hieromaan pimppia ja tunnustelin klitorista. Hetken hierottuani tunsin hänen kostuvan ja minun oli pakko päästä maistamaan tuota ihanuutta. Painoin naamani tytön jalkovaliin ja aloin nuolemaan ahnaasti. Hieroin klitorista ja välillä upotin kieleni Mintun tiukkaan pillureikään. Minttu voihki ja vääntelehti kun kiihdytin ja välillä hidastin tahtia. Huomasin Mintun olevan lähellä huippua ja lopetin nuolemisen. Tyttö voihki punaposkillaan minua jatkamaan. Sanoin, että minäkin haluan hyvää välillä. Nostin Mintun makaamaa pöydälle mahalleen jalat reunan yli. Nyt minulla oli oivallinen näkymä tytön pieneen pyllyyn. Levitin hänen pakaroitaan ja valutin hieman sylkeä pyllyreiälle. Aloin varovasti hieromaan reikää ja vähän kerrassaa liu'utin sormeani reikään. Minttu nytkähti hieman, mutta hieroin hänen selkäänsä toisella kädellä ja rentoutin häntä. Pian sormeni olikin jo kokonaan hänen anuksessaan. Kyrpäni sykki koko toimituksen ajan kuin viimeistä päivää ja nyt levitin tytön jalkoja hieman lisää jotta voisin laittaa vehkeeni tytön neitseelliseen pilluun.

Based Britain

Aloin kyrvälläni etsimään pillureikää ja samalla hieroin sormellani tytön tiukkaa anusta. Tyttö voihkaisi joka kerran kun terskani kosketti hänen klitoristaan. Mintun pillu oli niin tiukka, että luulin etten saisi munaani millään mahtumaan sisään. Aloin kuitenkin pyörittelemään kyrvännuppia reiän ympärillä ja sain milli milliltä reiän leviämään munani ympärille. Sain nupin kokonaan sisälle ja aloin työntymään syvemmälle. Kuulin kuinka Miina huohotti sohvalla ja hieroi omaa pientä pilluaan katsellessaan meidän toimitustamme. Kyrpäni painui viimein pohjaan asti ja aloin hitaasti tekemään edes takaisin liikettä. Liikutin samassa tahdissa tytön anuksessa olevaa sormeani ja aloin vähän kerrassaan kiihdyttää tahtia. Huomasin kuinka Mintun hengitys kävi yhä raskaammaksi jä hän alkoi kiemurtelemaan nautinnosta. Panin pientä tyttöä ravoisasti ja tunsin kuinka hän alkoi saamaan ensimmäistä orgasmiaan. Pillu alkoi supistelemaan kyrpäni ympärillä ja lantio alkoi vatkaamaan edes takasin imien kyrpääni sisäänsä himokkaasti. En kuitenkaan halunnut laueta hänen sisälleen vaan pyysin Miinaa nopeasti tulemaan eteeni polvilleen.

Käski tyttöä avaamaan suunsa ja hän teki työtä käskettyä. Työnsin yltä päältä Mintun pillumehuissa olevan kyrvän Miinan suuhun ja käskin häntä nuolemaan ja imemään sitä voimiensa takaa. Missä lie nuori tyttö niin hyvin oppinut ottamaan suihin. Miina ei ollut imenyt kuin minuutin niin vedin kyrvän pois tytön pienestä suusta ja laukaisin massiivisen lastin tytön kasvoille. Sanoin Miinalle, että sperma on terveellistä ja se kannattaisi nuolla pois kasvoilta. Minttu hyppäsi tomerana pöydältä ja alkoi nuolemaan siskonsa kasvoja. Kun kasvot olivat suurin piirtein puhtaat niin sanoin, että nyt täytyy kyllä vielä mennä pesulle kun hikoilimme niin kovasti.

- Tästä ei sitten puhuta kenellekkään, tai muuten minut viedään pois, sanoin päättäväisesti.

- Ei me kerrota, mut yhdellä ehdolla!

- No mikäs se ehto on?

- No, että sä teet meille yöllä lisää hyvää kun äiti ja isi on nukkumas!

Kyllähän me sitten hyvää tehtiinkin, mutta se jääköön ensi kertaan.

Jeg ligner ikke en forbryder denne gang

...

>Danish people are so irrelevant they have to make a /skandi/ thread, while Norwegians and Swedes have their own general

True.
We have the same accent in the word "idé" meaning idea. But that's to emphasize the pronunciation and not to differentiate it from anything else.

joO-Å just det potatis mus och köttbullar

Nej vi er bare sådan nogle normale personer at vi hænger ud på reddit i stedet

Arvostelen eroottusen pastasi 0/5 koska ei "aion nyt paskoa selällesi poika"

Skåne for Danmark. Jeg er fra Trelleborg, og Kobenhavn er min hovedstad!


youtube.com/watch?v=C6-LW7-kEpI

bög i kök

>lämmittää
to warm something

>lämmittämään

to go and warm something

me on the left

knulla mig i rumpa

Svensk stormakt nu

varför finns så många hanrejer?

Jeg fucking væmmes ved at bo i samme land som dig.
Hvorfor smutter du ikke over til sverige, du er åbenlyst glad nok for pik til at de nok skal tage imod dig med spredte arme.

Arvatkaa miksi rakastan Azusaa? Koska Azusa on pieni ja sievä, aina ja ikuisesti. Azusa ei koskaan tule vanhaksi, ei koskaan ala seurustelemaan sen ainoan aloitteen tehneen cäppipäisen tolvanan kanssa ja saa tämän kanssa äpärää vauvakuumeen, yhteiskunnan paineiden ja epätoivon ajamana. Kaunis Azusani ei koskaan rupsahda ja tule kylällä vastaan lastenrattaat nitisten silmissään väsynyt ja elämään kyllästynyt katse. Suloinen Azusani ei koskaan mene cäppipäätolvana-avomiehensä kanssa paikalliseen baariin, missä katselen kun Azusa istuu murjottaen nurkkapöydässä kun cäppipäätolvana puhuu kavereineen pilluautojuttuja, ja panee sitten valomerkin jälkeen kännistä Azusaa perseeseen koska tämä tietää että "ei" voisi aiheuttaa kännisessä cäppipäässä taas sen selkäsaunareaktion.

Ei. Kaunis Azusani on aina ja ikuisesti se ihanainen keijotyttö jota ihastella kaukaa joutumatta koskaan myöntämään unelmiensa naurettavuutta. Azusa on Tainani, Taina on merkityksetön ämmä joka on jonain päivänä tuleva takaisin maaksi pitkän rappion jälkeen, toisin kuin Azusa joka vielä omankin lähtöni jälkeen pyörii maailman näyttöruuduilla yhtä kauniina ja ikinuorena kuin niinä kaukaisina päivinä joina häntä lämmin tunne rinnassani ihailin.

This!
>Am I fitting in yet?
Jeg tror at han hentodtil langt de fleste danskere, frem for ham selv.

>le reddit hade memen
ja, du er en af de seje drenge nu

Reddit a shit.

Finska var ett misstag

>DE LE TE

But idk, the sauna seems to be cold. I don't feel that repulsed by this, you have to step up your destruction-of-European-culture game Hershel

Azu-nyan er cute!

Varför är norska så söt?

paska meemi, tässä originaali

>dkn min pv suger av mig medans jag suger av honom

>cute
>danskar har inte en egen ord för söt
MAN KAN INTE HITTA PÅ DETTA!

Sod?
Nuttet?
"kært" barn har mange navne.

Så varför skrev du "cute", är du efterbliven?

Finskerne forstår ikke det danske sprog, og der er intet i vejen med at bruge order cute.
Baka cirno.

Du borde skämmas, finska människor kan alla språk i världen.

t.experten

Dod tråd

vi har jo en /germanic/ gående også

2 dödar allt, så sluta

2D*

>vi har jo en /germanic/ gående også
nej nej nej gå væk

>ingen pratar där alla bara bajsbrevar
haha aa, verkligen roligt

RAÞKMV IIIIII SSSSSS TTTTTT IIIIII LLLLLL

youtube.com/watch?v=DXN1c11ZyqI
Detta ansågs vara "okristet" och förbjöds i Norge, Sverige och Danmark. Hur mycket har vi förlorat egentligen?

>Folk bruker Gardisten og Samen eg teikna
På tide med sjolvmord, live blir ikkje betre enn ditta.

Hils

Det er for mange finsker i tråden

Ont om testosteron och positiva manliga förebilder.

finner*

tilfredsstillende liv

Fixed

>det er 50 000 mennesker på færǿyene
>allikevel ser jeg færǿyske postere her regelmessig
hvordan

Inte ett skit egentligen. Har du besökt Island så inser du hur pass patetisk deras kultur och mentalitet. Hela "WE WUZ VIKINGS N SHIIIEEET" grejen dom pockar på är ett sätt att bearbeta 1000 år av irrelevans och det faktum att dom tag teamats av Norge och Danmark under den tiden.

Färöarna är dock helschyssta, trevliga människor.

trolddom

Er vel lika mykje å gjera på på færoyene som i ei lita Norsk/Svensk/Dansk bygd. Same grunnen til at da er folk frå utanfor Bergen/Oslo/Trondheim i Noregtrådane eigentleg.

men hvordan finner de i det hele tatt frem til dette gudsforlatte nettstedet?

Hade jag bott på en avlägsen liten inavlad ö mitt ute i ingenstans så skulle jag nog också brevat på 4kanalen hela dagen.

bli med å chatte. du kan gjǿre direkte i nettleseren din eller så kan du laste ned discordappen.

discord.gg/0zhnPg0c8ZyQUOMH

Hvad er discord?

Chatprogram, for gamers hovedsageligt.

Är det inte okrypterat?

hej jag hade 4 från svenska värför är det? mit svensk är besta.

...

Men det gäller enbart IP? Hur är det med meddelanden och VoIP?

För helvete, efterbliven är ord för ord i finska med samma mening.
jättekul, det är.

>finnar ansvariga för svenska

Betygsätt min svenska

19/20

How is Vidkun Quisling portrayed in your country?

Varför inte 20 av 20?
Jag är ganska bra på det.

>Varför inte 20 av 20
Ingen sann fransman skulle be om 20/20. Proxy detekterad.

Mais pour quoi ?
[spoiler]Är på semester[/spoiler]

Det är lite som jantelagen, inget kan vara perfekt. Alltså är 19/20 är det bästa man kan få, eftersom att det är snäppet under perfektion.

Couple of days ago a Norwegian made a post about their military and I was talking to some Sven there and I remembered late tho that last year I downloaded a pdf about Swedish special forces from another Sven here on pol. It's on Swedish and I don't have English version, so I'm sharing it with you guys. Here is the link: mega.nz/#!AsN1HBwa

I want to help.

>pdf
You think we're stupid?

Why?

It's easy to attach malicious files and/or code in PDFs. It's a notoriously insecure file format.

Quislingur means traitor (literally)