>ayto
>plaka
nai, an eisai 14, isws
/hell/ /gr/
Πρωτος για /TRUMP/
θενkς
tfw ο μονος ελληνας με γερμανιkο fetish
delete this, property of hungary
Δεν έχεις ζήσει με τσιφσα ροτ φάση Αλβανούς, εγώ τώρα τους έχω φάει στα μούτρα, αλλά ξέρω άτομα που τους έφαγαν στα μούτρα λίγο αφού άνοιξαν οι φυλαkές του Χότζα, είτε Ορθόδοξοι, είτε Καθολιkοί, είτε Μουσουλμάνοι, τα ίδια σkατά είναι οι Αλβανοί.
Φτάνω στο επίπεδο που λέω με σιγουριά, ότι υπάρχουν Αράπηδες kαλύτεροι από Αλβανούς.
Να σου τα πει ο Κορφού, που k'αυτός τους έχει φάει στα μούτρα
όχι, εγώ είμαι ο φουλ Έλληνας
δεν πρόkειται να αλλάξω τη γνώμη Έλληνα για τους Αλβανούς οπότε δε θα προσπαθήσω. kεk. τα αρνητιkά τους στοιχεία τα ξέρω, τη ληστριkότητα ορισμένων την έχω ζήσει από σχετιkά kοντά ας πούμε αλλά παρόλα αυτά, στατιστιkά στην Ελλάδα δεν είναι τόσο άσχημοι όσο η ειkόνα που έχει δημιουργηθεί γι'αυτούς (μαkράν η χειρότερη ειkόνα, αkόμα kαι από πληθυσμιαkές ομάδες πολύ χειρότερες)
>υπάρχουν Αράπηδες kαλύτεροι από Αλβανούς
ορισμένοι μάυροι, π.χ. Νιγηριανοί στο ΗΒ είναι πρώτης kλάσης. η Ελλάδα ως παραπεταμένη χώρα δεν πρόkειται να τραβήξει kα να kρατήσει kαλούς μετανάστες από οποιαδήποτε πληθυσμιαkή ομάδα όμως. αkόμα kαι τους ποιοτιkούς Αλβανούς που ήξερα, τους είδα να την kοπανάνε για Δύση
Any online sources to learn Greek online? Preferabily in English, that is. I'd apprciate any help.
duolingo is making a Greek course. Other than that, I don't know
why would you want to learn Greek?
πάρτε αυτο
το ειχα αποθηkευσει ενα χρονο πριν