Kurva anyátok

kurva anyátok

>magyar cigány

amerikai cigány

de te meg néger vagy,az meg rosszabb

kurva almád

leszopod a faszomat?

mindenki kiszophat

not even v4?

can we drop the pretext and get a hunime thread going for real and leave out all the butthurt czech roleplayers,

Choco this is a safe space, what are you doing here?

És akkor elmentem a boltba venni vécé papírt mert már kezdett kifogyni hogy őszinte legyek és akkor eszembe jutott hogy milyen jó lenne venni egy kis füstölt sajtot is gec és megenni sült szalonnával meg görögsalátával és vettem még egy gesztenyepürét is mert azt szeretem.
Szóval elmentem a pénztárhoz fizetni de a pénztáros nem tudta leolvasni a vonalkódot a gesztenyepüréről mert nem volt rajta amit kicsit furcsállok de végülis mindegy szólt ott valami másik személyzetnek aki elment és hozott egy másikat amit már le tudott pityegni.

This is the magyar thread.
It's not a v4 thing,it's a side thread for us hungarians

Szoktatok enni kínaiba? Mi az ami olcsó és nem gusztustalan?

>"geci, kifogyott a fogkrém, gyorsan legugrok az aldiba"
>kiló leárazott hús
>5 sör
>1 brokkoli
>10 cerbona szelet
>2 konzerv sólet
>2 szardíniakonzerv
>tábla csoki
>10 tojás
>tej
>0 fogkrém
utálom magamat

oh well

Let me try my Hungarian skills.
>And then I went to the shop to buy toilet paper because it already began to ?? that I'll be honest and then it came to my mind how good it would be to buy also a small ?? cheese ?? to eat it with fried bacon and a Greek salad and I also bought chestnut spread because I love it.
So I went to the cash register to pay but the cashier didn't know how to read the ??code of the chestnut spread because it wasn't on it which a little ?? but finally ?? called some other personal?? who went away and brought another one that he could ??.
amirite???

Mindenkivel előfordul

kurva anyád/10, pretty good

a kínai orosz rulett, mindegy, hol és mit eszel
hatból ötször teletömöd magad olajos, de laktató és végeredményben finom kajával olcsón
a hatodikra szétfosod a beled

persze nem tudom, lehet, hogy az ilyen igazzy kínai kajáldák, ahol a kínai piacosok esznek, mások

magyarosítás/10
cool.
Why did you decide to learn it?

És akkor elmentem a gecibe venni vécé gecit mert már kezdett kifogyni hogy geci legyek és akkor eszembe jutott hogy milyen jó lenne venni egy kis füstölt gecit is gec és megenni sült gecivel meg göröggecivel és vettem még egy gecipürét is mert azt szeretem.
Szóval elmentem a gecihez fizetni de a geci nem tudta leolvasni a gecikódot a geciepüréről mert nem volt rajta amit kicsit furcsállok de végülis mindegy szólt ott valami másik gecinek aki elment és hozott egy másikat amit már le tudott gecizni.

don't misunderstand me, i love you with all my heart, but this is a Hungarian-language thread primarily

on a different note,
Asadfags should hang

fucking hell Aldi

>megenni sült gecivel meg göröggecivel
> és vettem még egy gecipürét is mert azt szeretem
röhögtem

elég gecik hogy őszinte legyek

Mi a faszt veri mindenki a kurva focira?
felnézek a zsidókönyvre és csak az látom, hát ki a pöcsömet érdekel az fos
mindenki mintha rák ellenszerét találtuk volna meg vagy nem tudom

buzi vagy te

>nigériai
>párom
Mi a reeee magyar megfelelője?

Az a baj az igazi kínaival, hogy ott konkrétan nem beszélnek magyarul. Egyszer voltam egy ilyen helyen, vezetéssel, és kurva jó volt. Semmi köze a büfé kínaihoz, sokkal könnyebb és különlegesebb cuccok vannak.

nem, te vagy a buzi

a termékeik elég nagy része szar és konkrétan NINCS ERŐS PAPRIKA AZ EGÉSZ ÜZLETBEN, de mit csináljak, olcsók

És mi lenne a foci helyett a magyar E-sportra költenénk?

anyádra kéne inkább költeni

Voltam a metró aluljáróba ahol venni akartam egy bkv bérletet és erre odajön egy cigány tarhálni hogy bocsi neharagudj én meg mondtam neki hogy nem, el lehet tolni a biciklit erre látszólag eléggé csalódott lett és elkullogott
Ezután mentem föl az aluljáróból a villamos megállóba és a lépcsőn volt egy cigány aki pénzt akart tarhálni de ezt már reflexből figyelmen kívül hagytam ezután pedig a megállóban jött szembe egy nő kérdezni az utat vagy valamit de azt hittem hogy az is tarhalni akar ezért ezt is reflexből otthagytam amit mostmár kicsit bánok és sajnálom hogy goromba voltam vele de mit lehet tenni ha mindenki csak lehúzni akar mint azok a kurva kutyás könyvjelzős cigányok

Reee magyar megfelelője az kérlekszépen "Kurva anyád" és ennek változatai.

'párom' is such a gay phrase

Arra én is rájöttem már, hogy a büfés kínai az csak a helyi ízlésnek megfelelően átköltött valami, nem igazi kínai, de nem tudom, az igazi milyen.
Egyszer csináltam kínaiakkal gőzölt gombócokat, az jó volt, csak azokat a geci pálcikákat nem értem.

hát az ilyen 6 tonna tésztával teletömött leveshez jól jönnek a pálcagecik mert azt kanállal vagy villával az életbe nem halászod ki onnande amúgy egy csomó kajához felesleges fasság

elhúzhat a nigériai párjával együtt a kurva anyjába

Szerintetek meg fog szűnni az internet egy nap?

hát nem tudom akárhányszor bementem, gondoltam körülnézek, hogy mik vannak, kb lófasz nem volt
Nem volt olyan dolog amit megvettem volna

Egész vicces lenne ha valami e-sport központ lenne Magyarországból amúgy, dehát mi az az ország vagyunk ahol netadót xD akartak bevezetni

>Az arcom amikor elkezdtem számolgatni hogy mennyibe került volna egy játék letöltése gőzplatformról meg a torrentezgetés
Hál Istennek hogy nem vezették be.

>nem megy neki a pálcika
Kibaszott pattogatott kukoricát is tudok vele enni, nem is lassan

de minek

bazmeg kép lemaradt

kurva anyádat

mer anyádra nem lehet

MI A KURVA ISTEN FASZA EZ?

>implikálni hogy az nem csak egy gumicsont volt, és sohasem vezették volna be

Mert móka úgy enni az ázsiai kajákat

>durcis focimajmok detektálva

de a pattogatott kukorica nem feltétlen az

ment nekem is, de konkrétan gombócot mi a fasznak eszelt pálcikával?

kurva romanok

így van

...

good post

litván puncit akarok nyaldosni

kéne baszni segget

ott a sajátod.. Jah hogy a mikropénisz nem ér el odáig. Hát sajnálom

Szeretlek

Ja

Fantörpikus

értékelhető e-sportolónk még annyi sincs, mint focistánk. kodiak öreg, az a csaj meg kint van amerikában és már nem is játszik.

a seggbuzikon kívül nincs is hálózatos játéknak kiterjedt kultúrája, abban meg a szlávok szarrá aláznak minket
meg hát a seggbuzi az amúgy is rák

This thread looks suspiciously Hungarian....

Gentlemen, I'm going to have to ask you all to step out of the car and place your hands on the vehicle.

Én az ilyen képeslaposokat rühellem
Odanyomják a kezedbe mint a szórólaposok, én meg elveszem mert jóarc vagyok, erre megállít hogy hát izé ez jótékonykodás és az a képeslap kéremszépen 2000 forint lenne
Hát a kurva anyádat, ő is pont annyit kért 10 percért

Szopjál le!
Amerikabuzi
Köcsög

De legalább szó nélkül visszaveszi ha azt mondod "nem"?

nem ő vagyok, de már volt hogy felháborodtak rajta
meg kaptam, hogy "ezt bezzeg meghallja"

jobb esetben, de általában elég gecik
még ha nem is háborodnak fel, legalább valami lélekterrorral biztos bepróbálkoznak

várok a nyugatiban a vonatra, mondom még egy cigire van időm, kiállok rágyújtani, jön is a cigány. inkább nem várom végig a mondókáját, mondom, hogy pénz nincs, de ha egy cigit elfogad, azt szívesen adok. cigire rá is markol, de elkezdi, hogy nem-e lenne-e egy kis pénz mégis. mondom geci, külön mondtam, hogy pénzt nem kapsz, ráadásul önszántamból felajánlottam neked valamit, annyi illem legyen már benned, hogy ezután nem kezdesz el még tarhálni. erre elkezdi, hogy hát kettőnk között az a különbség, hogy ő nem bánik úgy a másik emberrel, mint egy darab szarral, meg hát hogy jövök én ahhoz, hogy kioktassam, ő az öregebb.
akkor már kiabálva küldtem el a gecibe, de hogy őszinte legyek, nem mertem volna megcsinálni, ha nem látom, hogy vannak rendőrök a közelben.

>a további információkat megtalálja a "oep.hu/nyomtatvanytar?formcase=521647&formuser=" címen.
>ez levélben
miért ilyen szarok a hazai kormányszervek

minek adtál neki akármit is
úgy kell neked hogy nem küldted el egyből az anyjába

mert megtehetik

én egyszer belefutottam egy ilyenbe, alig sikerült lekoptatni a kurva anyját, azóta semmit nem veszek el senkitől hogy basszák meg

rendes akartam lenni egy buzi cigánnyal egyszer
aztán ez lett

>implikálni hogy nem akkora technikai analfabéták ülnek a kormányban hogy tényleg komolyan is gondolták

na gec

Na látod.

kéne játszani valamit

Együtt, vagy szingölpléjer élményre vágysz?

én eddig a kukimmal játszottam, jó volt

factorio
valamelyik total war játék
de ez is teljesen ledzsit

Fallout 2 vagy NV.
Én a kettőt nyomom egy pár napja,eszméletlen jó.
De amúgy Open X-Com Mount and Blade.
Battle for Wesnoth se rossz.

á nem azok unalmas szarok

á nem ezek még unalmasabbak

postán
>kérhetnék egy olyan közepesebb méretű borítékot
>ez kellene hogy beleférjen, összehajtva
>mutatom az átlátszó A4-es mappámat benne a papírokkal
>HÁT AZZAL A MŰANYAGGAL NEM FOG BELEFÉRNI KÉRLEK
buszon
>kérnék egy diákot XX-re
>kérNÉL? miért ki akadályoz meg?

a faszért kell az ilyeneknek okoskodni, kurvára nem viccesek, pláne amikor még ilyen flegmán is néznek hozzá
szolgáljatok ki inkább, azért vagytok fizetve

Akkor mit is akarsz pontosan?

á inkább codozni fogok

cod2?

>aam végzel minden vizsgával/érettségivel

oké reddit

légy büszke rá :^)

nem
black cocks 3

holnap már énis ezt fogom érezni

Buszsofőrt kérdem:
>ez egyenes járat?
>há' van benne egy két kanyar
Kurva anyád

1.Minek teszel fel hülye kérdéseket
2.Milyen gyökér helyen laktok hogy ez így megy?

Bazdmeg 3 részre tört a fa a házunk elött a szemem láttára. Jó pár éve nem volt ilyen durva vihar

a pálinkábavaló :'(

Az eresz majdnem leszakadt

amindenit

épp a macskámat nyugtattam a kezemben, miközben annyit láttam hogy szétnyílik a fa. Mi a fasz

erős

meggyilkollak és megszodomizálom a holttestedet