/ex-yu/

hehe čuko

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=-4xdfEzFbrc
youtube.com/watch?v=sFI0283dVZg
youtube.com/watch?v=H95nNNbGZaU
strawpoll.me/10501581
telegraf.rs/vesti/2100273-poznati-srpski-jutjuber-nixa-zizu-doziveo-tesku-saobracajnu-nesrecu
pravda.rs/lat/2016/06/16/pala-vlada-u-hrvatskoj-oreskovica-podrzalo-samo-15-poslanika/
youtube.com/watch?v=vBjW3VNefL4
youtube.com/watch?v=H2c7ICL8WBE
youtube.com/watch?v=vE2zlnRgOxA
youtube.com/watch?v=vy7PxRGVszM
index.hr/vijesti/clanak/dijaspora-u-hrvatsku-salje-ogroman-novac-radi-se-o-milijardama/854909.aspx
youtu.be/7YoDt-MxhHg
youtu.be/9tbxNYqzJLU
youtube.com/watch?v=IIeSGUK-Lyo
youtu.be/kwkJHAM00xU
i.imgur.com/35cXA0u.gifv
twitter.com/NSFWRedditVideo

Život je rekao svoje. Na nama je da sad rečeno dovedemo u sumnju.

prvi za mariju

zato kaj se pali na to

>srpska literatura
indoktrinacija pocinje od malih nogu

jebem ti boga englezima, bayol spasi nas

Ovoj maloj prsotini niko nije dao to da cita. Ona je sama iz svog idiotluka uzela da produbi svoju retardiranost

DI JE EDICIJA JEBEM TI BOGA NOVOPEDERAKOG

PRVI ZA MAKEDONIJU

youtube.com/watch?v=-4xdfEzFbrc

BESMRTNA KO SRCE
STO VJEKOVIMA BIJE
TUDJINSKA NIKAD ONA BILA NIJE

ZASTAVA NJENA NEK SE VECNO VIJE

ok neki idiot je fotošopiro i pao sam na bejt, bravo smrdine

zar nije ocigledno majku mu

...

dobro pogledajte svi ovaj klip i razmislite
youtube.com/watch?v=sFI0283dVZg

ŠTA DA RADIM

kontaktiraj ISIS

She's super cute and her friends are really hot too

PALA VLADA

Sada je vrijeme

I za komsiju nesto

youtube.com/watch?v=H95nNNbGZaU

DARIJO SRNA danas je, kao po običaju, posljednji izašao pred novinare pred veliku utakmicu s Hrvatske. Kapetan uvijek ima posljednju riječ. Tako je bio i ovaj put: iako je prije svega dva dana, usred turnira sahranio oca, Srna sutra želi igrati protiv Češke.

>Jučer je trenirao s ekipom, a danas u St.Etienneu prvi put nakon tragedije stao pred mikrofone.

"Tata bi htio da igram. Prvi put govorim nakon svega što se dogodilo i želim zahvaliti na podršci. Od srca hvala svima koji su se javili i onima koji su bili uz mene. Posebno hvala suigračima iz reperezentacije koji su mi davali podršku iz sata u sat, to mi je bilo jako važno. Hvala HNS-u i navijačima, dobio sam bezbroj poruka", kazao je Srna.

>Naglasio je da se osjeća dobro i da se vratio na Euro ispuniti posljednju želju svog oca.

"Svi znaju da je moj otac htio da igram. Uvijek je bio najsretniji kada sam igrao za Hrvatsku. Spreman sam. Sve u životu je uložio u mene i moju karijeru. Odluku sam donio nakon sprovoda, odluku koja je najbolja za mene. Moj otac želio bi da igram".

>novinarstvo

jebo bi
psa dbi

los si dbi

>TUDJINSKA NIKAD ONA BILA NIJE

Za pocetak Makedonija nikad bila nije, a kamoli tudjinska ili svoja.

...

Koja je sad najbolja 3 opcija?
Za ova govna HDZ-SDP nikad
Vise mi nije ni most nesto, previse je muljao

zakrinđo sam na sliku
nije ni čudo kaj ti nisu odgovorili

to je druga makedonija

>Koja je sad najbolja 3 opcija?

Dobro zajebanciju na stranu, kak ce ti izbori izgledat sad, moraju ih sto prije imat a nemogu usred ljeta jer nema pola ljudi (kolko ja znam mozes samo glasati u svom mjestu)

Ako nikad nije bila, ne moze biti nikad tudjinska zar ne ?

a 92 nikad tudjinska nije bila, srpska bila, srpska ce i ostati

.t Makedonac.

al je počelo smrdit po redditu uf

Kako verovati zenama?

ne budi djevac, pa ćeš znat

Kako da ne budem devica?

Postani velika deva

Dijaspora raus

opet retard na engleskom, definitivno najgori poster

grcka propaganda bre

Ook nikad nećeš biti Hrvat

Da li se seća neko koje je bilo najbolje košarkaško zakucavanje 1993. godine?
.
.
.

DRAŽEN PETROVIĆ U KAMION
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

Koji je najbolji pogodak na mundialu 98'.

Zoran Đinđić
Hhahaahahahahhgahaaahahhaahhhaahahahaahahhhahhhhahahhhhahhahadhahhahahhahhhahah

>Torcida prijateljuje s navijačima St. Etiennea i stiže u taj grad u središnjoj Francuskoj, odigrat će mali nogomet, družiti se, a onda uz pomoć BBB-a prekinuti utakmicu Hrvatske i Češke, u svom ratu sa Zdravkom Mamićem i HNS-om.

Možeš se pokatoličiti kao Srbi i nitko neće znat razliku.

strawpoll.me/10501581
AMO ANKETA

telegraf.rs/vesti/2100273-poznati-srpski-jutjuber-nixa-zizu-doziveo-tesku-saobracajnu-nesrecu

zašto mi ovo niste rekli

Zato sto ga ne pratimo?

>Nixa Zizu
koji kur

bok

Ajmo svi da volimo Lejn

evo ih animegledaoci stigli

sakrijte svoju djecu

bukvalno, koji retard moras biti da gledas to sranje. A pedofili su u 50% slucaja

srbijanci i balijanci se dogovaraju kao ljudi, nemoguce...

strawpoll.me/10501581
ANKETA SE NASTAVLJA

Jedan pradeda je bio Partizan cetnik, njegov brat je bio Partizan i streljali su ga Nemci, po njemu se zove seoska osnonva skola.
Drugi pradeda je krijo oruzije i za partizane i za cetnike, pretukli ga jednom Bugari koji su otisli malo previse severozapadno. Jedno 100km severozapadno od Bugarske okupacije, ne znam kako i zasto su bili tako daleko od onoga sto su oni okupirali, da li su im Nemci dali instrukcije da patroliraju?

uhh što bi volio zaklat nekoga čisto da se malo opustim

Ko ?

Jel otisla vlada momci ?

pravda.rs/lat/2016/06/16/pala-vlada-u-hrvatskoj-oreskovica-podrzalo-samo-15-poslanika/

-_-

urlam

youtube.com/watch?v=vBjW3VNefL4
samo da podsetim

Nek se vrati što prije u Kanadu.

youtube.com/watch?v=H2c7ICL8WBE

>gadne ljevičarke tipa Ida Prester
To je ko kad Amerikanke odu na "duhovno putovanje" u Indiju pa kažu da je to najbolje zemlja na svijetu.

Ne znam dal ga je itko shvaćao ozbiljno dok je bio premijer

ono kad su srbi poput nigera na zapadu

>prljav je osjecaj
>buntovnica
>pogledaj me tata! sa srbinom sam! primjeti me! hehe

shvacam ih tbqh. I mene bi ubili doma da dofuram srpkinju i to me gura da baš budem s jednom

Ne lozi se sine isti smo, nije to razila USA vs INDIA pa da popusim tu tvoju pricu.
Ovo je prica da je Beograd velegrad i ono sto vi nemate, da je daleeeeekooooo bolji od Zagreba a i da su Srbi alfa muzjaci.

d a l i s i t i s t v a r a n

IDI NA 4;30 minuta
TOP jebeni kek.....

Meni ide na kurac kad mi neka retardirana ljevičarka kaže da bi se preselila negdje u pičku materinu tipa Indonezija jer su ljudi tamo spiritualniji i žive jednostavnije.
Ne, kurvo retardirana, romantiziraš njihovo siromaštvo i neimaštinu i sasvim sigurno nećeš odabrati život u prenapučenom kraju sa skoro nikakvim higijenskim i medicinskim uvjetima, visokom stopom kriminala i jedinstvenom prilikom da odeš na internet jednom tjedno.

ovo je sada comfy dred

CIGANI/DIJASPORA RAUS

Da nema dijaspore jeli bi korijenje

shvacam da je lijepo se nasladivat sad, al rijec je o glupom generaliziranju

youtube.com/watch?v=vE2zlnRgOxA

>ook nam srpkinje dolaze na more na seks dok su im dečki doma u Beogradu
ista stvar

Imam osjecaj da samo djevcima smeta tko jebe žene njihove grupe.. bilo rasne, nacionalne, itd.

Pa jebi ih ti onda jazavce kad su žene takve kurve

youtube.com/watch?v=vy7PxRGVszM

>/exyu/ ljudi se nisu ni ljubili hahahahahahahahahahahaah

Srbi stvarno jesu generalno muževniji od Hrvata i imaju dosta dubok glas. Ali su zato i Srpkinje tako nekako Rambo ženske, ove naše purgerke su nježne nekako, a Srpkinje sve neki zmajevi. Ali neka, netko si i na takve pali.

Dalmatinci su isto često muževni kao Srbi, dok su Hrvati na sjeveru malo pitomiji, ali ima Srpkinja koja kaže da su finiji i kulturniji što se nekim curama dosta sviđa.

index.hr/vijesti/clanak/dijaspora-u-hrvatsku-salje-ogroman-novac-radi-se-o-milijardama/854909.aspx

uff što bi volio da mi neki srbin jebe ženu dok ja gledam

De si nichane?

ss

Srpkinje su sirovine, Slovenke su za prave znalce

nicane odi odjebatt ili skini ime
doslovno si paznjokurva

Evo me kuci, slusam muziku i surfam interwebz. C00liram i jos malo cu na spavanje
rip Sabu
youtu.be/7YoDt-MxhHg
Sta ima kod tebe?

Ucim, idem u teretanu i Eva/Lain postujem na Sup Forums

'ne'
>Ucim
koj fax?
>teretana
sta ces tamo, bildas se ili skidas kilazu :o
>Lain
nikada nisam isao previse na Sup Forums, a kada sam lurkao skoro nikada nisam video dredove o SELu
youtu.be/9tbxNYqzJLU

Medicinu, skidam zato sto sam se ugojio kao debil.
8 bit lain, uklapa se

youtube.com/watch?v=IIeSGUK-Lyo

Nema vise tanjurka, taksista, roka, profesora
jedino ja san vamo, a niko me ne zna

Zdravo Freddit

Sta ces posle da radis kada zavrsis medicinsku? Prijatelj od mog bfffffffffffffffa je morao da volontira kao 1god u bolnici da bi dobio posao
>skidam zato sto sam se ugojio kao debil.
Sta ce ti teretana za to onda bruhh? Trci krugove oko stadiona nekog ili gde vec, radi sklekove/trbusnjake. Uvek me nervirali bydlo govnari iz teretane i glume neki kurac
>8 bit lain, uklapa se
ikr, Bôa je p gud bend in general bio
youtu.be/kwkJHAM00xU

>nema taksiste
ubi se ljetopederu

>ook nikad neces imad desu nadimak

Je li nichane?
U decembru dolazis u Vojvodinu?

vidi ga kaj se navlažio

>Trci krugove oko stadiona nekog ili gde vec,
jer ne želi izgledati kao vreća govana

I tred je bolji radi toga.

Pojeo sam previše čokolade i sad mi je zlo

koliko moras da pojedes da ti pozli? celu veliku?

Dolazim zimi sigurno, zasto pitas :o
Iz kog si dgra?
isti je kurac i u teretani ce isto da izgleda

i.imgur.com/35cXA0u.gifv

slatke žabice

VELIKE CRNE COKOLADE

Toliko sam se čokolade nažderao u životu da sam razvio ogromnu toleranciju. Samo jednom u životu pamtim da sam se baš prejeo čokoladom, kad sam imao jedno 5 godina.
Ali kak sam ostario, sad me boli cijelo zubalo ak previše šećera pojedem, ne znam koji kurac, nemam sjebano karijesom inficirano cijelo jebeno zubalo.
Tak da sad, zavisno od čokolade / slatkiša / kolača, mogu pojesti od malo do umjereno odjednom bez da me boli sve na nekih 15 sec - minutu.
;_;

Jeo sam M&M's vrećicu od 250g dok sam gledao film