/tr/

Smug anzu edisyonu

Other urls found in this thread:

yenicaggazetesi.com.tr/mobi/mardin-hakkari-ve-bitlisde-8-sehit-140822h.htm
youtu.be/enTu9G6a6ok
youtube.com/watch?v=y8LhDjAqwCU
youtube.com/watch?v=uUBey7NKadY
youtube.com/watch?v=yiOl97ljsLY
youtube.com/watch?v=JgnXrgmlgC8
youtube.com/watch?v=_Fwf45pIAtM
youtube.com/watch?v=myxTPAVEpdU
youtube.com/watch?v=ckVYO9oI8vc
twitter.com/AnonBabble

>she

...

açacağın başlığı sikem t*rk piçi seni

RIP

...

>o koltuk altı

8 ş*hit

8 t*rk piçi daha cehenneme yollanmış :DDDDFDdDDDDDDddd
yenicaggazetesi.com.tr/mobi/mardin-hakkari-ve-bitlisde-8-sehit-140822h.htm

istanbulda güzel şırdan satan yer bilen varmı

anan benim şırdanıma hasta

Çok benziyor yalnız

Yeter artık amk şu iç savaş çıksa da çomarları öldürsek.

Gürcüstanın sabiq prezidenti M.Saakaşvili yazır:

"Rusiya vətəndaşı Əhməd Çatayevin İstanbul hava limanında törədilmiş terror aktının əsas təşkilatçısı olduğu bildirilir. O, mənim rəhbərliyim dövründə hazırda Odessa Polis Departamentinin rəhbəri olan general Giorgi Lortkipanidze tərəfindən keçirilmiş əks-terror əməliyyatı zamanı həbs edilmişdi. Bu əməliyyat zamanı bizim təhlükəsizlik qüvvələrinin 3 nəfəri öldürülmüşdü. 2012-ci ildə hökümət dəyişikliyindən sonra, rusiyalı oliqarx İvanaşvilinin rəhbərlik etdiyi hökümət onu təcili azad etdi, yeni hökümətin bir çox lideri onu siyasi məhbus hesab edirdi. Mən o vaxt hələ də prezident idim və buna kəskin etiraz etdim, lakin prokurorluq əsassız hesab etdi. İndi isə həmin adamın çoxsayda günahsız insanı öldürdüyü bildirilir. Mənim 10 yaşlı oğlum hücum ərəfəsində eyni terminaldan səyahət edirdi, buna görə də bu qəddar qətlin qurbanları ilə özümü daha həmrəy hiss edirəm. Bəs Gürcüstan höküməti də belə hiss edirmi?"

what does anzu skin taste like?

Powder

youtu.be/enTu9G6a6ok

HNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNG

>she will never fuck me with her cute dick

>he wants to feel Anzu's turk roach inside of him

adanada canlı bombayı linç etmişler acildeymiş aklsfasdöasmd :DDDDDDDDD

>adana

youtube.com/watch?v=y8LhDjAqwCU
hahhahahhah canlı bomba yakalandı şu anda linç ediliyor :DDDDDDDDDDD

adana niye böyle mq

youtube.com/watch?v=uUBey7NKadY

bu adanalılar etnik olarak ne hocam? araplara kıyasla falan üstün ırk gibiler

Bu paraya ne alınır? :D:D:D:D:D:D:D

bilmiyorum da garipler her çeşit tip var

Bunu hatırlatdı
youtube.com/watch?v=yiOl97ljsLY

>orospu çocuğu
>lan camidesiniz pezevenkler

kek ulan kek

AAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
>adana

Kek haber linki falan var mı? Yakaladıkları kesin canlı bomba mıymış? :D

orda ne oluyor xd

>halen anzu meme

Yeter aq yeteeeeerrrrr

Bu ne otistlik

Anzu beni yoruyor

...

>he doesn't

m'lady

So a bunch of hard motherfuckers kill and rape other hard motherfuckers on the steppe for generations and generations

One day this guy named Temujin proved he was harder than all the other motherfuckers but also actually smart, so he united all those motherfuckers together into one nasty bunch

Then they want to trade with some mussulmen to the southwest, but their ambassador requesting trade got his head cut off for his trouble

And those motherfuckers were all like, oh HELL no

And they ended up wrecking the Mussulmen's shit

They found out they were fucking good at this wrecking business, so they never stopped

Meanwhile people of farmer societies couldnt understand why those motherfuckers from the steppe were acting the way they did, but they didn't choose the steppe life, the steppe life chose them

hicbir secimde akpye oy vermemis olmama karsin bu secimlerde turk dusmanlarina inat Akpye oy verecegim!!

t. akbot

türkiyede o cerkes piclerden ne kadar var?

akparti

more like

cuckparti

LMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO XDDDDDDDDD

lol t*rcroaches.

% 85'İ Ateist olan İsveç, yolsuzlukta dünya sonuncusu,
% 99'u Müslüman olan Türkiye, yolsuzlukta dünya İkincisi

o kadar yo l yaptılar, başö rtülü bacıları mıza hakverdiler, meden iyet geti rdiler elha mdruillah. va tan hayinliği neden yapıyo rsunuz? ALLAH ra zı olsun reyizden.

hanımla beraber bir pazar günü sahile gittik. bütün cafeler, dondurmacılar, çay kahveleri tıka basa dolu. boş yer bulamazsın. insan seli akıyor resmen.

kepenkleri kapalı bir dükkan önünde 5 tane genç, ellerinde enstrümanlarıyla, hatrı sayılır bir kalabalık önünde, kazım koyuncu tadında karadeniz türküsü söylüyordu.ikisinde gitar var. grupların olmazsa olmazı zaten. bir tanesinin solosu başarılı. birinde kemençe var. madem karadeniz türküleri söylüyorsunuz, kemençesiz olmaz. birinde akordion var. beni en çok keyiflendireni. ve tabi enstrümansız bir arkadaşımız var, oda vokalimiz.

hanımla beraber ön safta bunları dinlerken türkümüz bitti ve alkışla beraber, elektrikli kepenk yavaş yavaş yükselmeye başladı. bir an gençler tedirgin oldu. elindeki kumandayla alkış tutan abimiz, gitar çantasının içine 20 lira atıp gençlere artık dükkanını açmak istediğini söyedi gülerek.

farkettik ki o abimiz uzun süredir orada onları rahatsız etmemek için beklemiş. hemde en önde,oradan geçen birisiymiş gibi.

memlekette güzel insanlar var hala.

...

HELAL OLSUN KOCA YÜREKLİ ADAM HELALLLLL!!!!

asal polat is the only khan

Saçımı keseyim mi, yoksa böyle mi kalsın?

youtube.com/watch?v=JgnXrgmlgC8

yeni joey

Joey anneni sikti mi hiç?

cerkezler laz ve rum piçlerinden 1000 kat daha üstündür

Bikaç ay önce kestirdim, daha rahat oluyor böyle. Gece sahil yolunda işe çıkmadan peruk takıyorum artık :D:D:D:D

hahahh aq :D

Sil şunu

:^)

İkisine de vurdururdum tb.h

Bir fotoğraf vardı 2 kız yanyana duruyordu kürt olan barış işareti yapmış türk olan ülkücü işareti yapmıştı türk dilini çıkartıyordu yüzkitabı paylaşımıydı alltada 'Kim Türkle Kürt arkadaş olamaz demiş!' tarzı bir yazı vardı kürtte çirkindi o fotoğrafı olan varsa atarsa bir 31 onun için patlatıcam

I dont even speak arabic, im only here for anzu pics desu

>arabic
ill fuking kill u m8

>arabic

youtube.com/watch?v=_Fwf45pIAtM
don't lie. you guys all talk in arabic

You're aware that Turks don't speak Arabic?

>Turkish diaspora
youtube.com/watch?v=myxTPAVEpdU

Shut the fuck up.

...

>fransızcayla neredeyse aynı sayıda
Noktan?

Noktam yok sadece gündelik hayatta ne kadar arapça konuştuğumuzu görmemiz için postlamaya değer buldum

What word would you use to describe her?

almost perfect

Anorexia

adam tırnaklarını bile yiyip bitirmiş kek

rich kid

roach

2010 inci sözlüğü vs şu anki /tr/

cute.

This tbqh.

>hocam inci güzelmiş bir ara abilerim öyle dedi

*cringes*

autism

>*cringes*

May dik iz big may dik iz veri big
Ay sak his dik its big its veri veri big
Ay lik his dik its big its veri veri big

buraya

underage

high quality post

eyv zumqi

Allah kabul etsin beyler (inanan varsa)

Ah, bu gün kadir gecesi sanırım, ibadet ile geçirmemiz lazım, değil mi?

If Ataturk wanted to reform Turkey fully why didn't he change the flag which had Islam markings on it? Didn't he really not like Islam? Or did he not change it because he spent years fighting under said flag? Are Fez's illegal? What does Anzus ass smell like?

Pls respond.

>why didn't he change the flag

He did though.

because when turks were using it star and crescent wasn't symbol of islam brit shits introduced that as symbol of islam later

Beyler bu gün tevbe ettim.

Nisi Dominus Operitus nobiscum in vanum laborant qui operantur.
>Unless the Lord work with us, in vain do they strive who labour.

De Prof undis Clamavi ad Te Domine, Domine Exaudi Orationem meam.
>Out of the Depths Have I cried unto Thee O Lord, O Lord hear my prayer.

Fiant aunes tuae intendentes un vocem Deprecationis mea.
>Let Thine ears be inchined unto the voice of my supplication.

>brit shits introduced that as symbol of islam later
Hayatımda bu kadar mal bir insan görmedim

...

>If Ataturk wanted to reform Turkey fully why didn't he change the flag which had Islam markings on it?
It was the flag of turks at the beginning before islamic countries adapted it from us
>Didn't he really not like Islam?
Pic related
>What does Anzus ass smell like?
Heaven

>If Ataturk wanted to reform Turkey fully why didn't he change the flag which had Islam markings on it?
It's actually our flag has become the symbol of islam because of ottoman relevancy. also ironically it was banner of constantinople.

>Didn't he really not like Islam?
he hated it.

>Are Fez's illegal?
nobody follows those kinda meme laws in here, it is technically illegal but nobody cares, you can wear a fez and travel everywhere.

>What does Anzus ass smell like?
sadly dunno

Bu kadar fedora olacak ne vardı?

Anan vardi zamki xDDDD

Köşeli

Fedora? Köşe? Burada ibadet ediyoruz biz, alın daha mainstream birşey size.

youtube.com/watch?v=ckVYO9oI8vc

אם יהוה לא יבנה בית

שוא עמלו בוניו בו

אם יהוה לא ישמר עיר

שוא שקד שומר

הנה לא־ינום

לא ינום ולא יישן

לא־ינום ולא יישן

שומר ישראל

Bir fotoğraf vardı 2 kız yanyana duruyordu kürt olan barış işareti yapmış türk olan ülkücü işareti yapmıştı türk dilini çıkartıyordu yüzkitabı paylaşımıydı alltada 'Kim Türkle Kürt arkadaş olamaz demiş!' tarzı bir yazı vardı kürtte çirkindi o fotoğrafı olan varsa atarsa bir 31 onun için patlatıcam

Sil bunu