/polska/

Co się tyczy poszczególnych ras polskich, lubię stosować następujący podział: nordycko-aryjski podtyp Germański, występujący w przeważającej mierze na terenach Wielkopolski i Kujaw, lud jaskiń z ogólnie rozpatrywanej Polski Wschodniej, jak i żydowsko-cygańskie hybrydy z pozostałych obszarów. Ziem Odzyskanych nie biorę pod uwagę, gdyż nie są rdzennymi ziemiami polskimi. Warto zapoznać się z mitologią słowiańską...

Za rzeką Wisłą miało bowiem żyć plemię Amazonek - tak! W okolicach Płocka, konkretnie. Na północ od ich ziem znajdowały się, rzecz jasna, Prusy, gdzie najważniejszym miastem był wielki port Truso, miejsce handlu szlachetnych Germańskich Polaków i ich pobratymców, wikingów (Ascomannów, w języku polskim - ludzi popiołu, inaczej Popielidów). Co to ma do mitologii?

Zachód, w teologii słowiańskiej, był domeną boga Welesa, Wołosa, Wlasa, różnie go określano. Zostały mu przekazane magia, opieka nad światem pośmiertnym (Wyrajem), tajemnice (głównie morskie), a także zdrowie bydła, z jakiegoś powodu. Kto bowiem potrafił leczyć bydło, ten był czarodziejem w oczach słowiańskich ras niższych. Wszystkie te skojarzenia ze śmiercią i wiedzą to nic innego, jak genetycznie zakodowany lęk przed typem Germańskim z Wielkopolski i Kujaw.

Powróćmy do Truso. Handlem zajmowali się na szeroką skalę i między innymi był to handel niewolniczy - typ Germański chętnie sprzedawał kuzynom z północy niższą rasę słowiańską. W miarę upływu czasu, wraz z mieszaniem się genów pruskich z ubogim materiałem słowiańskim, Truso upadało, niestety wraz z nim upadała luka typu Germańskiego w Europie - handel niższą rasą słowiańską.

Stąd też Dagobert, książę Germańskich Polaków, postanowił zabezpieczyć los swojego ludu i założył Polskę. Nazwa ta pochodzi od ludu Antów, niższej podklasy słowian wschodnich, najeźdźców z Persji. W Germańskim - WANDALIA.

Czas isc do baru zuchy.

Ej moze czasami pogramy w cos co?

Na chuju mi pograj stanli.

>germańscy
>Polacy

jestescie słowiańskim gównem z ryjami kurwa neandertali i skórą kurwa arabusów

kurwa myślałem dopóki nie wbilem na /polska/, że na Sup Forums czy reddicie jest rak, zajebcie się czy coś

>t. darkwarez

dubsy decydujo czy postuje calosc

Komunizm jest zajebisty, bardzo lubie Stalina oraz bohatera narodu polskiego Jaruzelskiego. Mój ojciec był w ZOMO i nauczył mnie jak napierdalać niechciany element społeczny tak by wybić im wszystkie zęby w zaledwie 5 sekund.

nie

Ja dziele ludzi na ich wygląd.
>wyrobiona szczęka
>widoczne rysy twarzy
Biały Polak
>morda jak ziemniak
>brak szczęki lub cofnięta
Podczłowiek.
Czasami jak jadę w autobusie to zastanawiam się czy nie zostałem podjebany z kołyski moich niemieckich rodziców. Bo każdy "mężczyzna" ma mordę jak bulwa.