/ex-yu/

Izdanje: Hrvatssko iseljeništvo

Kada ćete odseliti van i postati uspješni?

Other urls found in this thread:

index.hr/vijesti/clanak/foto-uznemirujuce-otkrice-pored-jarunskog-jezera-pronadjen-les-muskarca/909200.aspx
mega.nz/#F!PxZnEZYD!wkP-CfexPbkpzu5wqICq-Q
rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/2400391/nevreme-i-grad-u-sarajevu-nestala-struja.html
ar.wikipedia.org/wiki/حرب_الاستقلال_الكرواتية
kroraina.com/fadlan/e_hersak.html
youtube.com/watch?v=DXNECxVF9X0
rts.rs/page/magazine/sr/story/511/zanimljivosti/2401273/-macak-bobi-preziveo-pranje-i-centrifugu.html
youtube.com/watch?v=4nTaHNoTm_Q
rooshvforum.com/thread-6074.html
twitter.com/SFWRedditImages

Marko Begić
George Radanović
Denis Kučinić
Ivan/John Kašić

>͓͍̩̟̺̅ͪ ̼͐ͤ͌͑͋͒́ͪͬ ͔͉̰̯̞̙̙̲̺̒͋̅̔̔̿͂ͪ͆C̦̓̎ͣ ̗ͯͨ ̬̥̜̃ͪI̼̝̗̮̳͖̼ͫ̓̽̽͑ ̞͙͎̱͙̠̏͗̎ ̮̖͒͌̾̽̔͆͑K͇̠̳̥͙̫͎͇͌ͨ̍̇ ̟̜̬͎̰̙͈͂̽͂́ͭ̋ ̗̤̪̲̓̎̏L̹̦͙͕̟̟̭͊͛̂͋̐͗̽ ̱̞ͫ͑̐ͨ͑̊͂ ̪̞͙͕͎ͬ̊ͧ̄͒A̠̼̬͉͉̣͚̿̿ͩ̽̒̓͊̓

joj jest lijepo imat 3 drzavljanstva, joj jest lijepo vozit dobro auto, joj jest lijepo kad imas platu 5x vecu nego sto bi imo da si osto u domovini

kako dobar osjecaj

sada ću i ja u alpe, živijeti malo skupiti novčeke, kupiti si stan ili kuću u hrv za svaki slučaj (koju ću iznajmiti naravno), osnovati tvrtku, financirati SVP da otjera balkance komunjare i njihovu jebenu djecu iz Švicarske da ne naprave jebenu Njemačku od nje smrdljivi cigani i žene jedne

index.hr/vijesti/clanak/foto-uznemirujuce-otkrice-pored-jarunskog-jezera-pronadjen-les-muskarca/909200.aspx

Pozdrav iz makarske sirotinjo

tačno bih se ubio da sam mali debeli crnomanjasti ćosavi servat kome ne može da se digne. zašto uopšte živiš, čemu imaš da se nadaš bedniče?? ha, ha, ha, iskompleksirani mali servaćanin umire od bolova!

jedan poyy za mog druga domara hercegovnara koji zivi i "radi" u zagrebu, jesi otiso u kanadu drug moj ahahahahahahahhahahahahahaha

drug moj meni cita post history pa me prijavi tatici modu za post iz 2012te, ma top kek bajo moj

ali ti jesi srbin...
neznam kaj znači crnomanjasti ali srbi obično jesu onako bugarsko tamniji

ha, ha, ha, kako se prepoznao i outovao glupavi servatistanac

nema (you)-a za prljavog servaćanskog ciganina! nema! a ha ha ha ha